2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Amin cnm insallah.rabbim sizlerede Yaşatıcak bu mutlulugu insallah..:))

Maşallah canım Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. Âmin canım âmin... Benimde transferimin 2 günü Rabbim inşallah benimde yüzümü güldürür. Hem heyecanla gelsin diye bekliyorum test gününü hemde çok korkuyorum 😔

Ağrısı sızısı olanın mı tutuyo yoksa ağrısı sızısı olmayanın mı tutuyo bebek kızlar ya.bebekleri tutanlar fikirleriniz.

Kizlar nasilsiniz? Bugun benim transferimin 7. Gunu gunler gecmek bilmiyor resmen, sizin nasil geciyor gunlerinz neler yapiyosunuz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar malum yoldan geldim sabah ve ev darma duman 15 gün beyim elinden geleni yapmış batırmak için adam etmem lazım önce evi sonra kocamı bana biraz daha zaman verin döneceğim aranıza..

Gamzeyi bende merak ediyorum nezamandir yok tatlım
Eveeettt nerede kalmıştık...
Ben geldim
hoşgeldin kuzum özledik seni

Ama bunlar çok güzel olmuş ki Rabbim bebisinede yapmayı nasip etsin inşallah

cnm rapor çıkarmana sevindim benimde raporum cuma günü çıkıyor cuma dr.uma gidip ilaçalrımı yazdırıcam ve bütün aklımda ki soruları sorucam cumartesi yazarım sonuçları size:26:

Bak ne güzel işte senin de inşallah çıkar hemen. Nasıl gidiyor morfoloji artış var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…