2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
neeee ne 3ü ya ne diyon kızım sen olcaak kiii inşallah bebişimiz gelcekk kiiii

e heralde başlıcaksın tedaviye tutcak ve doğcak hayırlısıyla pozitif kızlaaar lütfeeeenn

Ne bileyim, olsun istiyorum tabi hemen ama bir yumurta görünce doktor koktum gene

Kızlar malum yoldan geldim sabah ve ev darma duman 15 gün beyim elinden geleni yapmış batırmak için adam etmem lazım önce evi sonra kocamı bana biraz daha zaman verin döneceğim aranıza..
Ahhhh be guzelimmmm koca iii hafta evde birakilirmi gondercektin anasina:)) allah yardimcin olsun editorcum kolay gele..

Ne bileyim, olsun istiyorum tabi hemen ama bir yumurta görünce doktor koktum gene

daha tedavi başlamadan 3ncü düşünüyon kırarım hee bacaklarını olcaaak olcakk bebişim gelceek diceksin

Ben gidiom geliom phalacim hep ayni yerde..canim benim rabbim ol deyince bir tanecik de olsa olacakk sen niye dertleniosun kuzum..rahat ol bakk cok guzel zamanlarda baslayacaksin tedavinee bol bol dua ett tatlim..cok guzel olacakk insallah yeterki inan..bi kitap okuyorum bu ara sagolsun buralardan bi arkadasim tavsiye etti tefavide oku diye diyorki yazar sen elinden geleni yap gerisini rabbine birak o sana senin evladına gosterdigin sevdigiden daha cogunu gosterir,seni ancak ve ancak o uzmez,senin icin en hayirlisini o bilir,ona guven..allah yar ve yardimcin olsun tatlisimmm..guzel düşün güzel gunler yakindirr hayırlısıyla

aa ne bıleyım cnm valla..
onlar cok gerekli testler mi ki?

Doğru söylüyorsun canım, o dediğin kitabı bende okudum. Tedavime başladım gerisi Allahıma emanet

Hayirli olsun lalcim..guzell guzel gecsin gunlerin hayirli haberlerle gel inşallah

Çok açık renkte lekelenmem oldu, tam sökülmesini mi bekliyim 2. günü hesaplamak için yoksa bu günüde saymalı mıyım?

yaa actığım topiğe yazı be cvp yazamıyom bilgisi olan varmıı nedenn?? ama başka topiklere yazabiliyom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaa actığım topiğe yazı be cvp yazamıyom bilgisi olan varmıı nedenn?? ama başka topiklere yazabiliyom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy topicikk bizi beklio benceeee:))saka bi yana gercekten hic bi fikrim yok cicim..egunal burda olaydii bilirdi(ozelden bi msj at istersen

Merhaba arkadaslar burayi uzun zamandir takip ediyorum artik bende sizdenim
bende bende 3yildir cocuk istiyorum bir dusugum oldu.2yildirda gebe kalamiyorum
1basarisiz asilama ardindan tup bebek transferimin 5.gunudeyim.1 iyi kalite blast emriyo
konuldu.hafif kasik agrilarim vardi bugun oda gecti.ayrica pcos ve rahimde sekil
bozuklugu var.umidim yok

hoşgeldin canım sende.
hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın.
öyle ümitsiz olma,çokta kafana takma olumlu olur umarım

hay Allahım ya inşlh biraönce halledersin, zaten bişe söyliyim mi fakültede sekreter bölümünden kaynaklanıyor bütün sorunlar, hep yanlış yapıyorlar.barış bey bile demişti önceki sekreterim vardı ve çok güzel düzenimiz gidiyordu dedi

Hayirli olsun canim hosgeldin..benimde 5. Günüm..6 mayis mi senin de test günün? İnşallah guzel haberlerle gel tatlimm

Hoş geldin canım. öncelikle tedavin hayırlı olsun. rahim şeklinde bozukluk demişsin bununla ilgili bir operasyon geçirdin mi? çünkü aynı sorun bende de vardı. doktorum aşılama ve normal yolla denemeler için sorun olmayacağını ama tüp bebek düşündüğümüzde bunu düzeltmesi gerektiğini söylemişti ve bende tüp bebek seviyesine gelince operasyon yapıdı ve rahim şekli düzeltildi. sende durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…