neeeene 3ü ya ne diyon kızım sen olcaak kiii inşallah bebişimiz gelcekk kiiii
e heralde başlıcaksın tedaviye tutcak ve doğcak hayırlısıyla pozitif kızlaaar lütfeeeenn
Ahhhh be guzelimmmm koca iii hafta evde birakilirmi gondercektin anasina:)) allah yardimcin olsun editorcum kolay gele..Kızlar malum yoldan geldim sabah ve ev darma duman 15 gün beyim elinden geleni yapmış batırmak için adam etmem lazım önce evi sonra kocamıbana biraz daha zaman verin döneceğim aranıza..
Ne bileyim, olsun istiyorum tabi hemen ama bir yumurta görünce doktor koktum gene
Ne bileyim, olsun istiyorum tabi hemen ama bir yumurta görünce doktor koktum gene
iyiyim canım yaa evet malesefki eksik yapmıslar mthfr mutasyon testleriyle factor v leideni istememişler
dısarıdada 750 liraya geliyor
saol canım Allah razı olsun senin eşininkilerde temiz cıkmış galiba canım sevindim...
cepten baktgım zaman görmüştüm
daha tedavi başlamadan 3ncü düşünüyon kırarım hee bacaklarınıolcaaak olcakk bebişim gelceek diceksin
Ben gidiom geliom phalacim hep ayni yerde..canim benim rabbim ol deyince bir tanecik de olsa olacakk sen niye dertleniosun kuzum..rahat ol bakk cok guzel zamanlarda baslayacaksin tedavinee bol bol dua ett tatlim..cok guzel olacakk insallah yeterki inan..bi kitap okuyorum bu ara sagolsun buralardan bi arkadasim tavsiye etti tefavide oku diye diyorki yazar sen elinden geleni yap gerisini rabbine birak o sana senin evladına gosterdigin sevdigiden daha cogunu gosterir,seni ancak ve ancak o uzmez,senin icin en hayirlisini o bilir,ona guven..allah yar ve yardimcin olsun tatlisimmm..guzel düşün güzel gunler yakindirr hayırlısıyla
Hayirli olsun lalcim..guzell guzel gecsin gunlerin hayirli haberlerle gel inşallahMaşallah canım Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. Âmin canım âmin... Benimde transferimin 2 günü Rabbim inşallah benimde yüzümü güldürür. Hem heyecanla gelsin diye bekliyorum test gününü hemde çok korkuyorum 😔
Haaa soylee tatlimm benimmmm:))))Doğru söylüyorsun canım, o dediğin kitabı bende okudum. Tedavime başladım gerisi Allahıma emanet
Canım benim çok teşekkür ederim. Âmin canım benim Âmin inşallah 🙏Hayirli olsun lalcim..guzell guzel gecsin gunlerin hayirli haberlerle gel inşallah
yaa actığım topiğe yazı be cvp yazamıyom bilgisi olan varmıı nedenn?? ama başka topiklere yazabiliyom
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamam öyle olsun o zaman
Merhaba arkadaslar burayi uzun zamandir takip ediyorum artik bende sizdenim
bende bende 3yildir cocuk istiyorum bir dusugum oldu.2yildirda gebe kalamiyorum
1basarisiz asilama ardindan tup bebek transferimin 5.gunudeyim.1 iyi kalite blast emriyo
konuldu.hafif kasik agrilarim vardi bugun oda gecti.ayrica pcos ve rahimde sekil
bozuklugu var.umidim yok
ben oraya jinemedden verilen kagıtla gittim ocak ayında esra hanım istedi testleri 14 ündede aldım elime eksik gibi gedi zaten bana kagıdı elime alınca ama diğer test kagıdını bulamadıgım için karsılaştıramadım gecen cuma farkettik öyle oldugunu..
fakülteyle ugrasmak istemediğimden labratuarları aradım 750 tl filan istiyolarr..
az önce fakülteyle konustum..
arzu hanım nasıl yani bizle devam etmicekmisiniz dedi..
bende önce bu testlerin sonuclarını almam lazım sonra duruma göre karar vericem sgk sadece fakültede karsılıyor dr unuz eksik yapmıs dedim..
tamm bi gelin görüşün yine dr tamam derse giriş yaparız verirsiniz kanınızı dedi
ama onada problem cıkarırlar eminim
bu arada sen neler yapıyosun canım
Hayirli olsun canim hosgeldin..benimde 5. Günüm..6 mayis mi senin de test günün? İnşallah guzel haberlerle gel tatlimmMerhaba arkadaslar burayi uzun zamandir takip ediyorum artik bende sizdenim
1basarisiz asilama ardindan tup bebek transferimin 5.gunudeyim.1 iyi kalite blast emriyo
konuldu.hafif kasik agrilarim vardi bugun oda gecti.ayrica pcos ve rahimde sekil
bozuklugu var.umidim yok
Merhaba arkadaslar burayi uzun zamandir takip ediyorum artik bende sizdenim
bozuklugu var.umidim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?