2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yeni bir organizasyon içindeyim Bir arkadaşımı biri ile tanıştırma kısmetse evliliğe götürme

Ağrısı sızısı olanın mı tutuyo yoksa ağrısı sızısı olmayanın mı tutuyo bebek kızlar ya.bebekleri tutanlar fikirleriniz.

canım bunu kestirebilmek pek mümkün değil bana kalırsa;
Benimde adet belirtilerim vardı baya ama negatif kimileride bu belirtilerin ii oldugunu söylüyor.
Gögüs ağrısı ve akıntıda ilaç ve jelden kaynaklanıyor zaten...
Bu aşamadayken ayırt edici pek bişey yok..
İstisnai durumlar olabiliyor tabiki

merhaba arkaaşlar aranıza yeni katıldım. 15-20 gün sonra ilk deneme için doktora gideceğim yumurta rezervi azlığı var amh 0,75 cıktı ve 26 yaşındayım. biraz tedirginlik biraz korku çokçada heyecan içindeyim belki başıma ne geleceğini bilmediğim için bunlar ilk başlangıç iğneleriniz hangileriydi onu merak ediyorum ve bu tedirginlikten nasıl kurtulabilirim. baktım ki burda benim gibi çok arkadaşım var belki desteğim gücüm buradadır diye düşündüm

Sagol canim benimki rahim yarim sol taraf gelismemis ama bu hamilelige
engel degil dusuge nedenmis nitekim 1 dusuk var.operasyonu pek onermiyorlarmis
bu duruma bilmiyorum kafam cok karisik eger buda olmazsa histeroskopi olmayi
dusunuyorum

Yeni bir organizasyon içindeyim Bir arkadaşımı biri ile tanıştırma kısmetse evliliğe götürme

:))) canimm cokk hayirli bi iss
bende uc yil once bunu yaptim.. istanbulun iki ayri ucunda oturan iki ayri tanidigi birbirine yakistirip gorusturdum.... su anda evliler ve bebekleri olduu..

Hayirli olsun canim hosgeldin..benimde 5. Günüm..6 mayis mi senin de test günün? İnşallah guzel haberlerle gel tatlimm

Evet canim 5.gunum ama pazar kan testi yaptirmayi dusunuyorum.blast olunca
Cikar herhalde bir deger senin kac emriy kacinci gun transferi ben biraz olumsuzum
hic bi belirti yok kasikta hafif batmalar vardi oda bugun gecti.goguslerim cok sis
ama ilaclardan kullandigimdan beri oyle.idrara sik cikiyorum ama suyuda cok iciyorum

Ayni şeyleri yasiyoruz canimcim ama bende senin gibi düşünüyorum ilaclar cok su icme gibi:))benim 3. Gun embriyosu orta kalite bi tane minnagim var..insallahh guclu bi minnaktir da büyümüş yerlesmistir icerde..ben sanirim saliyi bekliycem tatlim tahlil icin besinci gunlerde 10. gunn cikar diolar canimm insallah guzel haberler alirsinnn pazar günü. .rabbim hepimize yardim etsin beklemek cok heyecanli:))

Evet isin en zor kismi beklemek burda birilerini pozitif gormek o kadar umut
vericiki anlatamam.umarim sende bende guzel haberler verip umut oluruz birilerine

benım 5. gun embrıyosuydu 10. gunde kan testı yaptırdım 10.gunde bellı oluyor ama oncesınde sakın ıdrar testı yapıp moralını bozma cnm. ayrıca bennde hıc belırtı olmadı ne kasık ne karın agrısı.goguslerde sıs degıldı. sende ne guzel belırtıler var. benım tek belırtım onuda tup bebekle anne olan arkadasım demıstı. gogusundekı kahverengı kısma bak eger rengı koyulasmıssa gebesın. benımkı normalde acık kahveydı ama 6. gunden sonra koyulasmaya basladı.9. gunde ıyıce koyu kahveydı. bılımsel gecerlılıgını bılemem ama bende hıcbır belırtı yoktu adet agrısı kasık karın agrısı yoktu tek bu vardı.rabbım ısteyen herkese versın tuttuktan sonra ılk 12 hafta koruyun kendınızı tup bebekte lekelenme ve kanama sorunu cok oluyor ben 6 ayın sonuna kadar kanama yasadım aman dıkkat umarım herkesın bebegı tutar saglıkla kucagımıza gelır

:))) canimm cokk hayirli bi iss
bende uc yil once bunu yaptim.. istanbulun iki ayri ucunda oturan iki ayri tanidigi birbirine yakistirip gorusturdum.... su anda evliler ve bebekleri olduu..

Oooo süper bir şey, aferin bize, inşallah benimkilerde evlenir de birde çocukları olur. Senin opu ne zaman?

aynennn oyleee cnmmm.. bir iki yumurtada olsa sonuna kadar pesindeyim yumoslarimin bendee..

En azından yumurtamız var değil mi. Ya bir dolu torba iğnelerimi aldım, ha bu arada ilaç için rapor çıkarttı eşim

Kızlar doktorum aradı şimdi bana dondurulmuşlar ile tedaviyi tavsiye ediyor şu annnnn... bizim 3 tüp 2+2+1 embriyomuz var.
Yeni tedaviyle dondurulmuş arasında tutma oranlarında fark yok bence bunu deneyelim hem sende yıpranmamış olursun bu süreçte diyorrrrrrrrr sizin tavsiyeleriniz ne :26: Zaten bu dondurulmuşlar için belli bi ücret ödüyoruz 3ü için 775 tl verdik her yıl ayrı bi ücret daha ödenecek. Dondurulmuş tedavide masraf ne kadar çıkıyor...:26: (bize 1000 TL) çözdürme ücreti var dedi başka bi ödeme yapılıyor mu ?

Sagol canim benimki rahim yarim sol taraf gelismemis ama bu hamilelige
engel degil dusuge nedenmis nitekim 1 dusuk var.operasyonu pek onermiyorlarmis
bu duruma bilmiyorum kafam cok karisik eger buda olmazsa histeroskopi olmayi
dusunuyorum

Hımmm benimde şekil bozukluğu histeroskopiyle yapıldı canım. İnşallah bu denemen olumlu sonuçlanır ve ekstra bir şeye gerek kalmaz. Allah hayırlısını nasip etsin tatlım.

Mrh.canım hayırlı güzel bir sonuç alırsın inş. Bende 7.gündeyim sonucun ne olacağını bilmeden beklemek biraz sıkıcı ama hakkımızda hayırlısı olsun. nerde tedavi gördün?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…