nerdesininz kızlarr ne alemdesiniz hazırlık ilacı kullanıo musunuz???
Ağrısı sızısı olanın mı tutuyo yoksa ağrısı sızısı olmayanın mı tutuyo bebek kızlar ya.bebekleri tutanlar fikirleriniz.
Hoş geldin canım. öncelikle tedavin hayırlı olsun. rahim şeklinde bozukluk demişsin bununla ilgili bir operasyon geçirdin mi? çünkü aynı sorun bende de vardı. doktorum aşılama ve normal yolla denemeler için sorun olmayacağını ama tüp bebek düşündüğümüzde bunu düzeltmesi gerektiğini söylemişti ve bende tüp bebek seviyesine gelince operasyon yapıdı ve rahim şekli düzeltildi. sende durum nedir?
Yeni bir organizasyon içindeyimBir arkadaşımı biri ile tanıştırma kısmetse evliliğe götürme
Doğru söylüyorsun canım, o dediğin kitabı bende okudum. Tedavime başladım gerisi Allahıma emanet
Hayirli olsun canim hosgeldin..benimde 5. Günüm..6 mayis mi senin de test günün? İnşallah guzel haberlerle gel tatlimm
hayırlısı canım
Ayni şeyleri yasiyoruz canimcim ama bende senin gibi düşünüyorum ilaclar cok su icme gibi:))benim 3. Gun embriyosu orta kalite bi tane minnagim var..insallahh guclu bi minnaktir da büyümüş yerlesmistir icerde..ben sanirim saliyi bekliycem tatlim tahlil icin besinci gunlerde 10. gunn cikar diolar canimm insallah guzel haberler alirsinnn pazar günü. .rabbim hepimize yardim etsin beklemek cok heyecanli:))Evet canim 5.gunum ama pazar kan testi yaptirmayi dusunuyorum.blast olunca
Cikar herhalde bir deger senin kac emriy kacinci gun transferi ben biraz olumsuzum
hic bi belirti yok kasikta hafif batmalar vardi oda bugun gecti.goguslerim cok sis
ama ilaclardan kullandigimdan beri oyle.idrara sik cikiyorum ama suyuda cok iciyorum
Ayni şeyleri yasiyoruz canimcim ama bende senin gibi düşünüyorum ilaclar cok su icme gibi:))benim 3. Gun embriyosu orta kalite bi tane minnagim var..insallahh guclu bi minnaktir da büyümüş yerlesmistir icerde..ben sanirim saliyi bekliycem tatlim tahlil icin besinci gunlerde 10. gunn cikar diolar canimm insallah guzel haberler alirsinnn pazar günü. .rabbim hepimize yardim etsin beklemek cok heyecanli:))
Evet canim 5.gunum ama pazar kan testi yaptirmayi dusunuyorum.blast olunca
Cikar herhalde bir deger senin kac emriy kacinci gun transferi ben biraz olumsuzum
hic bi belirti yok kasikta hafif batmalar vardi oda bugun gecti.goguslerim cok sis
ama ilaclardan kullandigimdan beri oyle.idrara sik cikiyorum ama suyuda cok iciyorum
:))) canimm cokk hayirli bi iss
bende uc yil once bunu yaptim.. istanbulun iki ayri ucunda oturan iki ayri tanidigi birbirine yakistirip gorusturdum.... su anda evliler ve bebekleri olduu..
aynennn oyleee cnmmm.. bir iki yumurtada olsa sonuna kadar pesindeyim yumoslarimin bendee..
Sagol canim benimki rahim yarim sol taraf gelismemis ama bu hamilelige
engel degil dusuge nedenmis nitekim 1 dusuk var.operasyonu pek onermiyorlarmis
bu duruma bilmiyorum kafam cok karisik eger buda olmazsa histeroskopi olmayi
dusunuyorum
Merhaba arkadaslar burayi uzun zamandir takip ediyorum artik bende sizdenim
bende bende 3yildir cocuk istiyorum bir dusugum oldu.2yildirda gebe kalamiyorum
1basarisiz asilama ardindan tup bebek transferimin 5.gunudeyim.1 iyi kalite blast emriyo
konuldu.hafif kasik agrilarim vardi bugun oda gecti.ayrica pcos ve rahimde sekil
bozuklugu var.umidim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?