Hayirli olsun canim hosgeldin..benimde 5. Günüm..6 mayis mi senin de test günün? İnşallah guzel haberlerle gel tatlimm
Kızlar doktorum aradı şimdi bana dondurulmuşlar ile tedaviyi tavsiye ediyor şu annnnn... bizim 3 tüp 2+2+1 embriyomuz var.
Yeni tedaviyle dondurulmuş arasında tutma oranlarında fark yok bence bunu deneyelim hem sende yıpranmamış olursun bu süreçte diyorrrrrrrrr sizin tavsiyeleriniz ne :26: Zaten bu dondurulmuşlar için belli bi ücret ödüyoruz 3ü için 775 tl verdik her yıl ayrı bi ücret daha ödenecek. Dondurulmuş tedavide masraf ne kadar çıkıyor...:26: (bize 1000 TL) çözdürme ücreti var dedi başka bi ödeme yapılıyor mu ?
merhaba arkaaşlar aranıza yeni katıldım. 15-20 gün sonra ilk deneme için doktora gideceğim yumurta rezervi azlığı var amh 0,75 cıktı ve 26 yaşındayım. biraz tedirginlik biraz korku çokçada heyecan içindeyim belki başıma ne geleceğini bilmediğim için bunlar ilk başlangıç iğneleriniz hangileriydi onu merak ediyorum ve bu tedirginlikten nasıl kurtulabilirim. baktım ki burda benim gibi çok arkadaşım var belki desteğim gücüm buradadır diye düşündüm
Kızlar doktorum aradı şimdi bana dondurulmuşlar ile tedaviyi tavsiye ediyor şu annnnn... bizim 3 tüp 2+2+1 embriyomuz var.
Yeni tedaviyle dondurulmuş arasında tutma oranlarında fark yok bence bunu deneyelim hem sende yıpranmamış olursun bu süreçte diyorrrrrrrrr sizin tavsiyeleriniz ne :26: Zaten bu dondurulmuşlar için belli bi ücret ödüyoruz 3ü için 775 tl verdik her yıl ayrı bi ücret daha ödenecek. Dondurulmuş tedavide masraf ne kadar çıkıyor...:26: (bize 1000 TL) çözdürme ücreti var dedi başka bi ödeme yapılıyor mu ?
Valla nasil gitsin dilbercim yatiyorumm pasoMrh. Canım transferin hayırlı olsun bende 6 mayısta öğreneceğim sonucu nasıl gidiyor senin bekleme süreci insan bu dönemde anlayanlarla konuşmak istiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok açık renkte lekelenmem oldu, tam sökülmesini mi bekliyim 2. günü hesaplamak için yoksa bu günüde saymalı mıyım?
Merhaba canım, bu ay başında donmuş transferi yaptırdım sadece 750$ Dolar ödedim oda 1600 tl yapıyordu ama bunun akabinde doktor kontrollerim oldu hiç para ödemedim. Transferden sonrada ayriyetten doktor parası filanda ödemedim yani donmuş transferi bana 1600 tl tuttu benim ama bildiğim kadarıyla doktordan doktora ve hastaneden hastaneye ücretler değişiyor.
genelde pek masraf çıkmıyor canım, çözdürme ücreti olarak değil de bize de transfer ücreti demişlerdi 1250 tl olarak... ilaç olarak da estrofem ve progeston fitil vermişlerdi o yüzden o ilaçlarda pek bi şey değildi 20 tutuyo muydu tam onu da bilemiyorum...
Kızlar şimdi hastaneyi aradım 2. rapor hakkımı kullanıyor sayılıyormuş ve 690 tl ödüyormuşuz sadece...
Bilmiyorum benim için hayırlı olan bu mu olur ama Rabbimden dilediğim benim için hayırlı olanı bana yaşatması...
İğneleri kendim yapamadıgım için sürekli hastaneye gidip insanlarla muhattap olup hepsine ayrı dert anlatmaktan bıkmıştım bu sürecin en zor kısmı benim için buydu.. Sanırım sırf bu yüzden rapor hakkımın çöpe gitmesi umurumda bile olmayacak.
Dondurulmuş bebe annesi veya adayı varsa bana yazsın lütfennnnnnnnnnnnn şekerlerrr
Oooo süper bir şey, aferin bize, inşallah benimkilerde evlenir de birde çocukları olur. Senin opu ne zaman?
En azından yumurtamız var değil mi. Ya bir dolu torba iğnelerimi aldım, ha bu arada ilaç için rapor çıkarttı eşim
Mrh. Canım transferin hayırlı olsun bende 6 mayısta öğreneceğim sonucu nasıl gidiyor senin bekleme süreci insan bu dönemde anlayanlarla konuşmak istiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canim benmAma bunlar çok güzel olmuş kiRabbim bebisinede yapmayı nasip etsin inşallah
Saolasin canim benim...bu arada yazilarindan okudum tutundumu bebisin c sevindim yaaaoHepsi birbirinden güzel maşallahhhhhh yetenekli şefime
canim bi dusuk bi kurtajim oldugu icin gerekli bitanemaa ne bıleyım cnm valla..
onlar cok gerekli testler mi ki?
Ne bileyim canim yaa...hay Allahım ya inşlh biraönce halledersin, zaten bişe söyliyim mi fakültede sekreter bölümünden kaynaklanıyor bütün sorunlar, hep yanlış yapıyorlar.barış bey bile demişti önceki sekreterim vardı ve çok güzel düzenimiz gidiyordu dedi
Kızlar ağzımın içinde aftlar çıktı.. Ne alaka anlamadım. Dişlerimin dibinde hayatımda ilk kez.. 😔😔
🌸🌸🌸
Amin canim benm
Saolasin canim benim...bu arada yazilarindan okudum tutundumu bebisin c sevindim yaaao
canim bi dusuk bi kurtajim oldugu icin gerekli bitanem
Ne bileyim canim yaa...
Gidicem p.tesi olursa olur olmazsa da mecburen parayla yaptiricam valla yakin bi ilde daha uyguna varsa oraya bile giderim yanide baska illerde tanidigim yok
benım 5. gun embrıyosuydu 10. gunde kan testı yaptırdım 10.gunde bellı oluyor ama oncesınde sakın ıdrar testı yapıp moralını bozma cnm. ayrıca bennde hıc belırtı olmadı ne kasık ne karın agrısı.goguslerde sıs degıldı. sende ne guzel belırtıler var. benım tek belırtım onuda tup bebekle anne olan arkadasım demıstı. gogusundekı kahverengı kısma bak eger rengı koyulasmıssa gebesın. benımkı normalde acık kahveydı ama 6. gunden sonra koyulasmaya basladı.9. gunde ıyıce koyu kahveydı. bılımsel gecerlılıgını bılemem ama bende hıcbır belırtı yoktu adet agrısı kasık karın agrısı yoktu tek bu vardı.rabbım ısteyen herkese versın tuttuktan sonra ılk 12 hafta koruyun kendınızı tup bebekte lekelenme ve kanama sorunu cok oluyor ben 6 ayın sonuna kadar kanama yasadım aman dıkkat umarım herkesın bebegı tutar saglıkla kucagımıza gelır
Kızlar ağzımın içinde aftlar çıktı.. Ne alaka anlamadım. Dişlerimin dibinde hayatımda ilk kez.. 😔😔
🌸🌸🌸
phalacım senin soruna yanıt verildiğini göremedim arada kaynamış sanırım.
Aynı durumu ben her ay yaşarım ve tereddütte kalırım. Doktorum bana sökülmesini beklememi, "kırmızı kan"dan itibaren hesap yapmamı söyledi. 3 gün falan akıntım oluyor onu dikkate almıyorum. Öpüldün.
cnm opu icin hastane arayacak e2 testi verdim.. sonuca gore doktor karar verecek.. 15-20 dk ya belli olur..
evet cnm en azindan yumurtamiz var..
raporunuz hayirli olsunnn cnmm.. tedavin basladi baslayacakkk hadiii hayirlisii..
Sagol canim allah senin bebisinide sana bagislasin.senin tek embriyomuydu benim
tek o yuzden biraz umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?