2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hayirli olsun canim hosgeldin..benimde 5. Günüm..6 mayis mi senin de test günün? İnşallah guzel haberlerle gel tatlimm

Mrh. Canım transferin hayırlı olsun bende 6 mayısta öğreneceğim sonucu nasıl gidiyor senin bekleme süreci insan bu dönemde anlayanlarla konuşmak istiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canım, bu ay başında donmuş transferi yaptırdım sadece 750$ Dolar ödedim oda 1600 tl yapıyordu ama bunun akabinde doktor kontrollerim oldu hiç para ödemedim. Transferden sonrada ayriyetten doktor parası filanda ödemedim yani donmuş transferi bana 1600 tl tuttu benim ama bildiğim kadarıyla doktordan doktora ve hastaneden hastaneye ücretler değişiyor.

Son düzenleme:

canım hiç endişelenme Rabbim yar ve yardımcın olsun, bi çok kez aynı örneği vermiştim tekrarlıyım 0,12 amh ile alfabe arkadaşımız vardı 8. haftasında inşallah sonuna kadar da gider.... http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677402 bu sayfayı okursan da tüp bebek aşamaları hakkında herşeyi öğrenmiş olursun tatlım...

genelde pek masraf çıkmıyor canım, çözdürme ücreti olarak değil de bize de transfer ücreti demişlerdi 1250 tl olarak... ilaç olarak da estrofem ve progeston fitil vermişlerdi o yüzden o ilaçlarda pek bi şey değildi 20 tutuyo muydu tam onu da bilemiyorum...

Valla nasil gitsin dilbercim yatiyorumm paso)3 gun demisti doktor ama iki gunde ben ekledim bu gun son artik..gerçi arasa geziniyorum aksamlari bacaklarimi uzatip oturuyorum. .idare ediyorum anlayacagin..sen nasilsin?nasil gidiyor?

Kızlar ağzımın içinde aftlar çıktı.. Ne alaka anlamadım. Dişlerimin dibinde hayatımda ilk kez.. 😔😔

🌸🌸🌸

Çok açık renkte lekelenmem oldu, tam sökülmesini mi bekliyim 2. günü hesaplamak için yoksa bu günüde saymalı mıyım?

phalacım senin soruna yanıt verildiğini göremedim arada kaynamış sanırım.
Aynı durumu ben her ay yaşarım ve tereddütte kalırım. Doktorum bana sökülmesini beklememi, "kırmızı kan"dan itibaren hesap yapmamı söyledi. 3 gün falan akıntım oluyor onu dikkate almıyorum. Öpüldün.

Kızlar şimdi hastaneyi aradım 2. rapor hakkımı kullanıyor sayılıyormuş ve 690 tl ödüyormuşuz sadece...
Bilmiyorum benim için hayırlı olan bu mu olur ama Rabbimden dilediğim benim için hayırlı olanı bana yaşatması...
İğneleri kendim yapamadıgım için sürekli hastaneye gidip insanlarla muhattap olup hepsine ayrı dert anlatmaktan bıkmıştım bu sürecin en zor kısmı benim için buydu.. Sanırım sırf bu yüzden rapor hakkımın çöpe gitmesi umurumda bile olmayacak.
Dondurulmuş bebe annesi veya adayı varsa bana yazsın lütfennnnnnnnnnnnn şekerlerrr

Bencede doktorun en guzelini soylemis.ben 1100 verdim.ilaclarda 30 tl filan tuttu cnm.

Kullanmadıgın surece cope gidermi kii.

Oooo süper bir şey, aferin bize, inşallah benimkilerde evlenir de birde çocukları olur. Senin opu ne zaman?

En azından yumurtamız var değil mi. Ya bir dolu torba iğnelerimi aldım, ha bu arada ilaç için rapor çıkarttı eşim

cnm opu icin hastane arayacak e2 testi verdim.. sonuca gore doktor karar verecek.. 15-20 dk ya belli olur..
evet cnm en azindan yumurtamiz var..
raporunuz hayirli olsunnn cnmm.. tedavin basladi baslayacakkk hadiii hayirlisii..

Sagol canim insallah hep beraber guzel haberler aliriz.benim ilk tup deneyimim
ani bi kararla tup bebege donduk drm 1 asilama daha yapalim diyordu daha fazla sabrim
kalmadi dedim 6yillik evliyim 3yildir istiyoruz.8yumurta 6si dollendi 5tane blasta gitti
1tane en onde gideni transfer ettiler bakalim kasiklarimda batma boyle cekilme gibi
bi his vardi bugun yok.cok su iciyorum.5gundur hep dinlendim esim sagolsun baya
yardim ediyor.artik cikip gezmek istiyorum.bilmiyorum.ama nedense bugun biraz tutmadi
gibi hissediyorum cumartesi idrarda pazarda kanda baktirmayi dusunuyorum sende durumlar
nasil

Ama bunlar çok güzel olmuş ki Rabbim bebisinede yapmayı nasip etsin inşallah
Amin canim benm

Hepsi birbirinden güzel maşallahhhhhh yetenekli şefime
Saolasin canim benim...bu arada yazilarindan okudum tutundumu bebisin c sevindim yaaao

aa ne bıleyım cnm valla..
onlar cok gerekli testler mi ki?
canim bi dusuk bi kurtajim oldugu icin gerekli bitanem
Ne bileyim canim yaa...
Gidicem p.tesi olursa olur olmazsa da mecburen parayla yaptiricam valla yakin bi ilde daha uyguna varsa oraya bile giderim yanide baska illerde tanidigim yok

Kızlar ağzımın içinde aftlar çıktı.. Ne alaka anlamadım. Dişlerimin dibinde hayatımda ilk kez.. 😔😔

🌸🌸🌸

canımm bende bazen işyerinde yemekhane genel bardaklardan çay yada su içince çıkıyordu hep dikkat ederdim..
dışarda bir yerde yemek yiyince bardak veya kaşıktan geçebiliyormuş..
aman dikkat canım hamiş hamiş.. geçmiş olsun..

Cnm arada lekelenmelerim oluyor inşallah bebişim bırakmayacak

Sagol canim allah senin bebisinide sana bagislasin.senin tek embriyomuydu benim
tek o yuzden biraz umutsuzum

🌸🌸🌸

Canim benimde cikti. Benimki sigarayi biraktigim icin. Nikotin eksikliginden oldu. Sen kullaniyormuydun??

Teşekkür ederim canım benim. Bende öyle yapacağım

cnm opu icin hastane arayacak e2 testi verdim.. sonuca gore doktor karar verecek.. 15-20 dk ya belli olur..
evet cnm en azindan yumurtamiz var..
raporunuz hayirli olsunnn cnmm.. tedavin basladi baslayacakkk hadiii hayirlisii..

Teşekkür ederim canım, bu yola aynı zamanda baş koymadık ama aynı zamanda sonuçlandırırız inşallah

Sagol canim allah senin bebisinide sana bagislasin.senin tek embriyomuydu benim
tek o yuzden biraz umutsuzum

cnm cıfttı ama ıkıncı konulanın kalıtesı cok kotuydu. bırı orta kalıte bırı dusuk kalıteydı.zaten bırı tuttu. o da zor tutundu sureklı kanamalar haftada 4 kere pedı dolduran kanamam olurdu ve hep gece olurdu .. acılde kalp sesı duyunca rahatlardım ..kısaca Allh ol dedıkten sonra oluyo tek cıft farketmıyo. ne guzel bır suru blastın varmıs.ıcımde bır hıs var senınkı tutacak bak gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…