cnm cıfttı ama ıkıncı konulanın kalıtesı cok kotuydu. bırı orta kalıte bırı dusuk kalıteydı.zaten bırı tuttu. o da zor tutundu sureklı kanamalar haftada 4 kere pedı dolduran kanamam olurdu ve hep gece olurdu .. acılde kalp sesı duyunca rahatlardım ..kısaca Allh ol dedıkten sonra oluyo tek cıft farketmıyo. ne guzel bır suru blastın varmıs.ıcımde bır hıs var senınkı tutacak bak gorursun
Sagol canim insallah hep beraber guzel haberler aliriz.benim ilk tup deneyimim
ani bi kararla tup bebege donduk drm 1 asilama daha yapalim diyordu daha fazla sabrim
kalmadi dedim 6yillik evliyim 3yildir istiyoruz.8yumurta 6si dollendi 5tane blasta gitti
1tane en onde gideni transfer ettiler bakalim kasiklarimda batma boyle cekilme gibi
bi his vardi bugun yok.cok su iciyorum.5gundur hep dinlendim esim sagolsun baya
yardim ediyor.artik cikip gezmek istiyorum.bilmiyorum.ama nedense bugun biraz tutmadi
gibi hissediyorum cumartesi idrarda pazarda kanda baktirmayi dusunuyorum sende durumlar
nasil
slm arkadaslar umarim herkez iyidir ben bayadir giremiyordum cunki sol elimin serce parmagini matkap kopardi hastanede yatiyorum cuma kesicekler parmagimi ama aklimda sizlerde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm arkadaslar umarim herkez iyidir ben bayadir giremiyordum cunki sol elimin serce parmagini matkap kopardi hastanede yatiyorum cuma kesicekler parmagimi ama aklimda sizlerde
Canim benimde cikti. Benimki sigarayi biraktigim icin. Nikotin eksikliginden oldu. Sen kullaniyormuydun??
canımm bende bazen işyerinde yemekhane genel bardaklardan çay yada su içince çıkıyordu hep dikkat ederdim..
dışarda bir yerde yemek yiyince bardak veya kaşıktan geçebiliyormuş..
aman dikkat canım hamiş hamiş.. geçmiş olsun..
Saol ensucum. Okula söyledim hamileyim ikiz diye o gün çıktı oha dedim nazar mı oldum 😜
🌸🌸🌸
ayyy canım çok geçmiş olsun sonra bir sıkıntı çıkarmayacak değil mi?slm arkadaslar umarim herkez iyidir ben bayadir giremiyordum cunki sol elimin serce parmagini matkap kopardi hastanede yatiyorum cuma kesicekler parmagimi ama aklimda sizlerde
canım içini ferah tut birşeycikler olmaz değerinde yükseliyormuş bu çok iyi :) ayaklarını uzat dinlen allaha emanet bebişin :)Cnm arada lekelenmelerim oluyor inşallah bebişim bırakmayacak
canım inşalllah inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım bir opu demişsin bir tedavi başlayacak karıştı aklım :) sen ne aşamadasın bakiiiiiiiim? :)cnm opu icin hastane arayacak e2 testi verdim.. sonuca gore doktor karar verecek.. 15-20 dk ya belli olur..
evet cnm en azindan yumurtamiz var..
raporunuz hayirli olsunnn cnmm.. tedavin basladi baslayacakkk hadiii hayirlisii..
ayyy canım çok geçmiş olsun sonra bir sıkıntı çıkarmayacak değil mi?
canım içini ferah tut birşeycikler olmaz değerinde yükseliyormuş bu çok iyi :) ayaklarını uzat dinlen allaha emanet bebişin :)
canım inşalllah inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım bir opu demişsin bir tedavi başlayacak karıştı aklım :) sen ne aşamadasın bakiiiiiiiim? :)
cnm eşlere 15 gün değil 2 gün bile yeter evi mahvetmeye off kolay gelsin şekerim...Kızlar malum yoldan geldim sabah ve ev darma duman 15 gün beyim elinden geleni yapmış batırmak için adam etmem lazım önce evi sonra kocamıbana biraz daha zaman verin döneceğim aranıza..
sağol cnm inşlh her geçen gün yaklaştığımı hissediyorum tedaviyeBak ne güzel işte senin de inşallah çıkar hemen. Nasıl gidiyor morfoloji artış var mı?
ümidini kaybetme olur inşlh pozitif düşün sonu bebişli olsun cnm....Merhaba arkadaslar burayi uzun zamandir takip ediyorum artik bende sizdenim
bende bende 3yildir cocuk istiyorum bir dusugum oldu.2yildirda gebe kalamiyorum
1basarisiz asilama ardindan tup bebek transferimin 5.gunudeyim.1 iyi kalite blast emriyo
konuldu.hafif kasik agrilarim vardi bugun oda gecti.ayrica pcos ve rahimde sekil
bozuklugu var.umidim yok
cnm doğuma az kalmış rabbim sağlıkla kurtarsın senle bebeğini...darısı bizebenım 5. gun embrıyosuydu 10. gunde kan testı yaptırdım 10.gunde bellı oluyor ama oncesınde sakın ıdrar testı yapıp moralını bozma cnm. ayrıca bennde hıc belırtı olmadı ne kasık ne karın agrısı.goguslerde sıs degıldı. sende ne guzel belırtıler var. benım tek belırtım onuda tup bebekle anne olan arkadasım demıstı. gogusundekı kahverengı kısma bak eger rengı koyulasmıssa gebesın. benımkı normalde acık kahveydı ama 6. gunden sonra koyulasmaya basladı.9. gunde ıyıce koyu kahveydı. bılımsel gecerlılıgını bılemem ama bende hıcbır belırtı yoktu adet agrısı kasık karın agrısı yoktu tek bu vardı.rabbım ısteyen herkese versın tuttuktan sonra ılk 12 hafta koruyun kendınızı tup bebekte lekelenme ve kanama sorunu cok oluyor ben 6 ayın sonuna kadar kanama yasadım aman dıkkat umarım herkesın bebegı tutar saglıkla kucagımıza gelır
e maşallah kan değerleri sonucunu atlattın artık darısı kese görmeyekizlar bugunku kan sonucum 513 dualarim sizinle sizde dualarinizi eksik etmeyinn🙏🐞🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
e maşallah kan değerleri sonucunu atlattın artık darısı kese görmeye
ay cnm opu günü gelmiş çatmış:)) canım tedaviye geçen perşembe günü başladımm.. bu cumartesi opu varmış şimdi aradılar hastaneden.. Allahtan herşey yolundaymış.. iptal olacak diye çok korkmuştum..
sen nasılsın iyisin dimi canım biraz daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?