2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Cok sagol beni nekadar rahatlattin anlatamam.benim rahim problemli o yuzden
ikiz kaldirmaz dedi drm mecburen tek koyuldu.diger 4blast donduruldu.bakalim cumartesi
8.gun oluyor idrarda bakmayi dusunuyorum

slm arkadaslar umarim herkez iyidir ben bayadir giremiyordum cunki sol elimin serce parmagini matkap kopardi hastanede yatiyorum cuma kesicekler parmagimi ama aklimda sizlerde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tedavin hayırlı olsunn. güzel haberlerin gelsin cnm.. doktorun kim cnm nerede tedavi oluyorsun.

canım hiç endişelenme Rabbim yar ve yardımcın olsun, bi çok kez aynı örneği vermiştim tekrarlıyım 0,12 amh ile alfabe arkadaşımız vardı 8. haftasında inşallah sonuna kadar da gider.... http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677402 bu sayfayı okursan da tüp bebek aşamaları hakkında herşeyi öğrenmiş olursun tatlım...

çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun zor bir süreçten geçiyoruz hepimiz umarım arkadaşımızda bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde alır.

Cnmmmm çok geçmiş olsun..rabbim şifanı versin..

Cok cokk gecmis olsun rabbim acil sifalar versin cok üzüldüm...

Canim benimde cikti. Benimki sigarayi biraktigim icin. Nikotin eksikliginden oldu. Sen kullaniyormuydun??

Canım sigarayı iki ay önce bıraktım ama 0.1 Nikotini olan bi sigaradan içiyorum bikaç günde bi tane ama bundan sonra onu da içmicem sanırım. Çok moralim bozuk yada sinirli olunca bebişlerime o daha çok zarar verecek diyorum ve içiyorum. Sonra sakinleşiyırum..

🌸🌸🌸

Saol ensucum. Okula söyledim hamileyim ikiz diye o gün çıktı oha dedim nazar mı oldum 😜

🌸🌸🌸

Saol ensucum. Okula söyledim hamileyim ikiz diye o gün çıktı oha dedim nazar mı oldum 😜

🌸🌸🌸

:)) evet nazar canımm..
ben nazara çok inanırım koluna boynuna nazar boncuklu bi takı tak artık cnm.. herkezede hemen ikiz deme boşver..
insanların içini bilemiyoruzz..
benimde yıldızım çok düşük hep nazara gelirim..
Allahım bebişlerini ve annesini nazarlardan korusunn..

çok geçmiş olsun canım.. Allah çok yardımcın olsun inşallah..

canım çok geçmiş olsun nasıl olduki bu böyleee

ayyy canım çok geçmiş olsun sonra bir sıkıntı çıkarmayacak değil mi?

Cnm arada lekelenmelerim oluyor inşallah bebişim bırakmayacak
canım içini ferah tut birşeycikler olmaz değerinde yükseliyormuş bu çok iyi :) ayaklarını uzat dinlen allaha emanet bebişin :)

canım inşalllah inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cnm opu icin hastane arayacak e2 testi verdim.. sonuca gore doktor karar verecek.. 15-20 dk ya belli olur..
evet cnm en azindan yumurtamiz var..
raporunuz hayirli olsunnn cnmm.. tedavin basladi baslayacakkk hadiii hayirlisii..
canım bir opu demişsin bir tedavi başlayacak karıştı aklım :) sen ne aşamadasın bakiiiiiiiim? :)

:)) canım tedaviye geçen perşembe günü başladımm.. bu cumartesi opu varmış şimdi aradılar hastaneden.. Allahtan herşey yolundaymış.. iptal olacak diye çok korkmuştum..
sen nasılsın iyisin dimi canım biraz daha..

BU GÜN YEĞENİMİ PEDEDONTE DR GÖTÜRDÜK DİŞİNE KANAL TEDVİSİ VE DOLGU YAPTILAR İLÇEDEN İLE GİTTİK BURADA DR OLMADIĞI İÇİN (küçük yerde yaşamanın sıkıntıları)ÇOK YORUCU BİR GÜN OLDU HEM BIDIK HEM CİMCİME BİRDE CİMCİMEM HAS İDİ ATEŞLİ KUZUM AMA MECBUREN GİTTİK ÇOK YORULDUK AMA BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR

kizlar bugunku kan sonucum 513 dualarim sizinle sizde dualarinizi eksik etmeyinn🙏🐞🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar malum yoldan geldim sabah ve ev darma duman 15 gün beyim elinden geleni yapmış batırmak için adam etmem lazım önce evi sonra kocamı bana biraz daha zaman verin döneceğim aranıza..
cnm eşlere 15 gün değil 2 gün bile yeter evi mahvetmeye off kolay gelsin şekerim...
Bak ne güzel işte senin de inşallah çıkar hemen. Nasıl gidiyor morfoloji artış var mı?
sağol cnm inşlh her geçen gün yaklaştığımı hissediyorum tedaviyeyok cnm eşim ondan sonra test vermedi hafat ya gene verecek o zaman belli olucak gelişmeler ne durumda..
ümidini kaybetme olur inşlh pozitif düşün sonu bebişli olsun cnm....
cnm doğuma az kalmış rabbim sağlıkla kurtarsın senle bebeğini...darısı bize

ayy üzüldüm cnm hay alalh ne dicemi bilemedim çok geçmiş olsun,,,

kizlar bugunku kan sonucum 513 dualarim sizinle sizde dualarinizi eksik etmeyinn🙏🐞🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
e maşallah kan değerleri sonucunu atlattın artık darısı kese görmeye

ay cnm opu günü gelmiş çatmış hadi bol yumoşlu kaliteli günün olsun cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…