2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sagoll canimm yaa bol yumoslu olmayacak ama tedavim yarida kalmasinda bunada sukur diyorum.. optumm
bol yumoşlu olmasa da yumoşların kaç tane olursa olsun kaliteli olsun tedavin devam etsin cnm benim sonuna kadar git inşlh..

bol yumoşlu olmasa da yumoşların kaç tane olursa olsun kaliteli olsun tedavin devam etsin cnm benim sonuna kadar git inşlh..

kızlar iğneleri 8 gündür vuruluyorum be dokto muanesinde 8 yumurta gözüktü azmı yaa bu sizce ve bana bunlarım içinden kaliteli olanını transfer ed,cekler ,inş içleri boş çıkmaz dedi şüpeye düşürdü beni ben şimd ibu kadar iğneyi boşunamı vurulmuş olucam çıkmazz i se (( i ve bende çikolata kisti ufak görüldü ama daha önce yoktu böyle bişey bu tedaviy engelmi bileininz varmı

ayy ayyy agzindan bal damliyor.. en buyuk sorunum kalitee oluyor hepp.. sagolll cnmm benimmm.. amaa seninn boll ve kalitelii yumoslarin olsunn dilerimm:)

cnm 8 yumurta ii burda bi yumurtası olanalr var cnm önemli olan aklitesi ve boş çıkmaması inşlh hepsi kaliteli olur seninkininde hem iğneleri boşuna vurulmak olur mu bebi olsada olmasa da bu çile çekilir seve seve sonucu güzel günleri getirsin diye
ayy ayyy agzindan bal damliyor.. en buyuk sorunum kalitee oluyor hepp.. sagolll cnmm benimmm.. amaa seninn boll ve kalitelii yumoslarin olsunn dilerimm:)
heh en büyük sorunun olmasın inşlh cnm dualarımdasın ya sen phala inşlh bu sefer sizin nazlı bebişleriniz sizinle olacak ve diğer arkadaşlarımın tabii benimde

Son düzenleme:

tedavinnn hayirlii olsunnn cnmm..

Kızlar malum yoldan geldim sabah ve ev darma duman 15 gün beyim elinden geleni yapmış batırmak için adam etmem lazım önce evi sonra kocamı bana biraz daha zaman verin döneceğim aranıza..

hoggelldinnn cnmmm..

cnm rapor çıkarmana sevindim benimde raporum cuma günü çıkıyor cuma dr.uma gidip ilaçalrımı yazdırıcam ve bütün aklımda ki soruları sorucam cumartesi yazarım sonuçları size:26:

raporunnn hayirliii olsunn cnmm.. sana ugur getirsinn..

masallahhh canimmmm.. Allahim saglikla kucagina aldirsinn..

tedavinnn hayirlii olsunnn cnmm..

hoggelldinnn cnmmm..

raporunnn hayirliii olsunn cnmm.. sana ugur getirsinn..

masallahhh canimmmm.. Allahim saglikla kucagina aldirsinn..
sağol cnm inşlh cuma ilaçlarımı yazdırıp herşeyi konuşup içimi rahatlatıcam ve en kısa zamanda bende başlarım tedaviye...

sağol cnm inşlh cuma ilaçlarımı yazdırıp herşeyi konuşup içimi rahatlatıcam ve en kısa zamanda bende başlarım tedaviye...

tasrukun parmagimi kesilecekmis kacinci sayfada yazmis cmm gorebiliyormusun cok aradim yazisini bulamadimm..

tasrukun parmagimi kesilecekmis kacinci sayfada yazmis cmm gorebiliyormusun cok aradim yazisini bulamadimm..
evet cnm ya üzüldüm bende okudum alıntı yaptım hatta 4521 ci sayfada cnm

Kizceler yaaa bugun transfer gününü de sayarsak altinci gun bitti ve ben hala ciddii gaz sorunu yasiyorum...neden olaki(varmidir bi çözümü acep?

canimm cok cok gecmiss olsunn.. cok uzuldum.. kendinee dikkatt ettt.. bizi habersiz birakma merak ederizz sagligini..

bugün transferin 8. günündeyim.acayip adet ağrısı çekiyorum.progestan iğne kullanırken adet olmam sanırım değil mi?bir de transferin 2. günü başlayıp,ara ara 3 gün süren açık kahve,pembe akıntım oldu.hemşireyi aradım,düşük mü yerleşme kanaması mı şuan da anlayamayız dedi.transferin 2. günü düşük yapılırmı ki?hem de kan olmadan?offf cuma günü gelse de şu kabus bitse artık...

cnm hyaırlı olsunn benimde sekizinci iğnem bugun vruldu canım hepimiz için hayırlsı olsun hangi hastanede yaptırıryodun cnm ilk denemenmi ben semiha şakir kadın doğum da

benim raporum yoktu. özele gittim. Semiha şakire de ilk sıra muayenelere gidiyordum ama tavırları beni çok yıprattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…