ay cnm opu günü gelmiş çatmışhadi bol yumoşlu kaliteli günün olsun cumartesi
bol yumoşlu olmasa da yumoşların kaç tane olursa olsun kaliteli olsun tedavin devam etsin cnm benim sonuna kadar git inşlh..sagoll canimm yaa bol yumoslu olmayacak ama tedavim yarida kalmasinda bunada sukur diyorum.. optumm
bol yumoşlu olmasa da yumoşların kaç tane olursa olsun kaliteli olsun tedavin devam etsin cnm benim sonuna kadar git inşlh..
bol yumoşlu olmasa da yumoşların kaç tane olursa olsun kaliteli olsun tedavin devam etsin cnm benim sonuna kadar git inşlh..
cnm 8 yumurta ii burda bi yumurtası olanalr var cnm önemli olan aklitesi ve boş çıkmaması inşlh hepsi kaliteli olur seninkininde hem iğneleri boşuna vurulmak olur mu bebi olsada olmasa da bu çile çekilir seve seve sonucu güzel günleri getirsin diyekızlar iğneleri 8 gündür vuruluyorum be dokto muanesinde 8 yumurta gözüktü azmı yaa bu sizce ve bana bunlarım içinden kaliteli olanını transfer ed,cekler ,inş içleri boş çıkmaz dedi şüpeye düşürdü beni ben şimd ibu kadar iğneyi boşunamı vurulmuş olucam çıkmazz i se(( i ve bende çikolata kisti ufak görüldü ama daha önce yoktu böyle bişey bu tedaviy engelmi bileininz varmı
heh en büyük sorunun olmasın inşlh cnm dualarımdasın ya sen phala inşlh bu sefer sizin nazlı bebişleriniz sizinle olacak ve diğer arkadaşlarayy ayyy agzindan bal damliyor.. en buyuk sorunum kalitee oluyor hepp.. sagolll cnmm benimmm.. amaa seninn boll ve kalitelii yumoslarin olsunn dilerimm:)
merhaba arkaaşlar aranıza yeni katıldım. 15-20 gün sonra ilk deneme için doktora gideceğim yumurta rezervi azlığı var amh 0,75 cıktı ve 26 yaşındayım. biraz tedirginlik biraz korku çokçada heyecan içindeyim belki başıma ne geleceğini bilmediğim için bunlar ilk başlangıç iğneleriniz hangileriydi onu merak ediyorum ve bu tedirginlikten nasıl kurtulabilirim. baktım ki burda benim gibi çok arkadaşım var belki desteğim gücüm buradadır diye düşündüm
Kızlar malum yoldan geldim sabah ve ev darma duman 15 gün beyim elinden geleni yapmış batırmak için adam etmem lazım önce evi sonra kocamıbana biraz daha zaman verin döneceğim aranıza..
cnm rapor çıkarmana sevindim benimde raporum cuma günü çıkıyor cuma dr.uma gidip ilaçalrımı yazdırıcam ve bütün aklımda ki soruları sorucam cumartesi yazarım sonuçları size:26:
Kizlarr gunaydın.
Doktordan geldim ve keseyi gorduk cok sukur.hersey yolunda dedi.
15 mayıs kalp atişini duymak icin cagirdi..
tüm isteyenlerin cocuk hasretini dindir Allahım.su mubarek gunde dualarimizi kabul et allahım.AMİN
sağol cnm inşlh cuma ilaçlarımı yazdırıp herşeyi konuşup içimi rahatlatıcam ve en kısa zamanda bende başlarım tedaviye...tedavinnn hayirlii olsunnn cnmm..
hoggelldinnn cnmmm..
raporunnn hayirliii olsunn cnmm.. sana ugur getirsinn..
masallahhh canimmmm.. Allahim saglikla kucagina aldirsinn..
sağol cnm inşlh cuma ilaçlarımı yazdırıp herşeyi konuşup içimi rahatlatıcam ve en kısa zamanda bende başlarım tedaviye...
evet cnm ya üzüldüm bende okudum alıntı yaptım hatta 4521 ci sayfada cnmtasrukun parmagimi kesilecekmis kacinci sayfada yazmis cmm gorebiliyormusun cok aradim yazisini bulamadimm..
sagoll canimm yaa bol yumoslu olmayacak ama tedavim yarida kalmasinda bunada sukur diyorum.. optumm
evet cnm ya üzüldüm bende okudum alıntı yaptım hatta 4521 ci sayfada cnm
Kizceler yaaa bugun transfer gününü de sayarsak altinci gun bitti ve ben hala ciddii gaz sorunu yasiyorum...neden olaki(varmidir bi çözümü acep?
slm arkadaslar umarim herkez iyidir ben bayadir giremiyordum cunki sol elimin serce parmagini matkap kopardi hastanede yatiyorum cuma kesicekler parmagimi ama aklimda sizlerde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canimm cok cok gecmiss olsunn.. cok uzuldum.. kendinee dikkatt ettt.. bizi habersiz birakma merak ederizz sagligini..
Bugün bende tedavime başladım ilk iğnemi vuruldum. Hadi hayırlısı
cnm hyaırlı olsunn benimde sekizinci iğnem bugun vruldu canım hepimiz için hayırlsı olsun hangi hastanede yaptırıryodun cnm ilk denemenmi ben semiha şakir kadın doğum da
tedavinnn hayirlii olsunnn cnmm..
teşekkür ederim İnşallah hepimiz için hayırlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?