benim raporum yoktu. özele gittim. Semiha şakire de ilk sıra muayenelere gidiyordum ama tavırları beni çok yıprattı.
üç yıllık evli değilsin sanırımki yaptırmadın semşha şakirde şimdi nereye gidiyorsun cnm sen kaç yıllık evlsin daha önce hamileliklerin varmıydı benim iki düşüğüm vardı kendşlğindne hamiel kaldım ve daha sonra aşılalmalrım oldu tutmadı cnmm
Ensucumm canimmm canimm opu vaktide gelmiş hayirli olsun tatlim Rabbim yüzünü guldursun hakkinda en hayırlısini versin insallahhh
geçmiş olsun arkadaşım
Bugün bende tedavime başladım ilk iğnemi vuruldum. Hadi hayırlısı
canimm benimm cokkk sagoll.. insallah yakinda seninde guzel haberlerini alacagiz..
ben 1,5 yıllık evliyim ama her geçen gün büyüyen çikolata kistlerim vardı. hiç tutmadı ki düşüğüm olsunmecbur kıydık paraya. senin sebebin neymiş
nm ben üç yıl bitti cnaımbende de şimdi iğneleri vurulduktan sonra ufak bi çikolata kisti göründü doktor dedi şaşırdım hiç yoktu bende anlamadım cnm bende peki çikolata kisti olanlar ın tüp bebeği tutuyormu cnm ve sana şunu sorucam çikolata kisti nasıl farkedildi sende bende de şimdi ufak dedi bu büyüyormu acaba sen hangi merkeze gidiyorsun pek icnmmm
canım geçmiş sayfaları okuyamadım ama sanırım finaldesin hayırlı olsun:)
Insallahh tatlimm rabbim hayırlısıni kismet etsinncanimm benimm cokkk sagoll.. insallah yakinda seninde guzel haberlerini alacagiz..
:)) canım tedaviye geçen perşembe günü başladımm.. bu cumartesi opu varmış şimdi aradılar hastaneden.. Allahtan herşey yolundaymış.. iptal olacak diye çok korkmuştum..
sen nasılsın iyisin dimi canım biraz daha..
ohhhh ohhhhh ne güzel kaliteli kaliteli olsun sonrada göbüşünü doldursun inşallahhhhhh :)biraz daha iyiyim drumla görüştüm psikologa yönlendirdi parayı verdim anlattım rahatladım haftaya yine gideceğim busefer psikolog destekli yapmak istiyorum :) haziran olacak rahat hissedersem :)
ayyyy mutlu oldum inşallah pozitifi de kutlarız burada :)
canım hayırlı olsun Allahım kucağında sevdirsin :)kizlar bugunku kan sonucum 513 dualarim sizinle sizde dualarinizi eksik etmeyinn🙏🐞🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün bende tedavime başladım ilk iğnemi vuruldum. Hadi hayırlısı
bugün transferin 8. günündeyim.acayip adet ağrısı çekiyorum.progestan iğne kullanırken adet olmam sanırım değil mi?bir de transferin 2. günü başlayıp,ara ara 3 gün süren açık kahve,pembe akıntım oldu.hemşireyi aradım,düşük mü yerleşme kanaması mı şuan da anlayamayız dedi.transferin 2. günü düşük yapılırmı ki?hem de kan olmadan?offf cuma günü gelse de şu kabus bitse artık...
canım hayırlı olsun Allahım kucağında sevdirsin :)
hayırlı olsun tatlım inşallah sonu bebeişli olur :)
canım inşallah cuma güzel alacaksın :) kabus değil rüya olacak :)
inşallah,Fatih Bey %65 hamilesin diyor ama %35 lik bir oranda az değil yani...
bana %60 dediğinde hamileydim:) inşallah sende de tutmuştur :)
:))inşallah.psikoloğa kime gidiyorsun bana özelden atar mısın?ya da buradan farketmez.bende gitmek istiyorum.
ohhhh ohhhhh ne güzel kaliteli kaliteli olsun sonrada göbüşünü doldursun inşallahhhhhh :)biraz daha iyiyim drumla görüştüm psikologa yönlendirdi parayı verdim anlattım rahatladım haftaya yine gideceğim busefer psikolog destekli yapmak istiyorum :) haziran olacak rahat hissedersem :)
ayyyy mutlu oldum inşallah pozitifi de kutlarız burada :)
evet cnm polenin faydasi oluyor illakii.. su anda hangi asamadasin transferin yapildimi.. doktorun kim cnm..
sana bir değil iki tane gelecek canım.. :)) tek yumurta ikizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?