2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
benim raporum yoktu. özele gittim. Semiha şakire de ilk sıra muayenelere gidiyordum ama tavırları beni çok yıprattı.

üç yıllık evli değilsin sanırımki yaptırmadın semşha şakirde şimdi nereye gidiyorsun cnm sen kaç yıllık evlsin daha önce hamileliklerin varmıydı benim iki düşüğüm vardı kendşlğindne hamiel kaldım ve daha sonra aşılalmalrım oldu tutmadı cnmm

ben 1,5 yıllık evliyim ama her geçen gün büyüyen çikolata kistlerim vardı. hiç tutmadı ki düşüğüm olsun mecbur kıydık paraya. senin sebebin neymiş

ben 1,5 yıllık evliyim ama her geçen gün büyüyen çikolata kistlerim vardı. hiç tutmadı ki düşüğüm olsun mecbur kıydık paraya. senin sebebin neymiş

nm ben üç yıl bitti cnaımbende de şimdi iğneleri vurulduktan sonra ufak bi çikolata kisti göründü doktor dedi şaşırdım hiç yoktu bende anlamadım cnm bende peki çikolata kisti olanlar ın tüp bebeği tutuyormu cnm ve sana şunu sorucam çikolata kisti nasıl farkedildi sende bende de şimdi ufak dedi bu büyüyormu acaba sen hangi merkeze gidiyorsun pek icnmmm

Benim yıllardır adetlerim sancılı geçerdi. Kaç doktora gittim alttan muayene olmadığı için anlamadılar. Evlenince yine gittim yine anlaşılmadı. Sonra bir asistan farketti. Ultrasona yönlendirdi. O da yanlış teşhis etti. En son mr ile teşhis edildi. Aylarca süründüm. 32 mm sağda idi. Şimdi 38 mm oldu ve solda da mimin minik kistler başladı. Tüp bebk tutar mı sorusunun cevabını bende bilmiyorum. Dr olur diyor. Bugün muayenede ekranı bana çevirdi ve net bir şekilde gösterdi. Kocaaaaman bir kist etrafında yumurtalar...

ohhhh ohhhhh ne güzel kaliteli kaliteli olsun sonrada göbüşünü doldursun inşallahhhhhh :)biraz daha iyiyim drumla görüştüm psikologa yönlendirdi parayı verdim anlattım rahatladım haftaya yine gideceğim busefer psikolog destekli yapmak istiyorum :) haziran olacak rahat hissedersem :)
ayyyy mutlu oldum inşallah pozitifi de kutlarız burada :)

merhabaa...iyi olmana sevindim,inşallah bu son negatif denemen olmuştur ve yeni tedavin pozitifle sonuçlanır.

kizlar bugunku kan sonucum 513 dualarim sizinle sizde dualarinizi eksik etmeyinn🙏🐞🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım hayırlı olsun Allahım kucağında sevdirsin :)

Bugün bende tedavime başladım ilk iğnemi vuruldum. Hadi hayırlısı

hayırlı olsun tatlım inşallah sonu bebeişli olur :)

canım inşallah cuma güzel alacaksın :) kabus değil rüya olacak :)

canım hayırlı olsun Allahım kucağında sevdirsin :)

hayırlı olsun tatlım inşallah sonu bebeişli olur :)

canım inşallah cuma güzel alacaksın :) kabus değil rüya olacak :)

inşallah,Fatih Bey %65 hamilesin diyor ama %35 lik bir oranda az değil yani...

cokk sagoll cnm.. bu tedaviler ve hepimizin kendince yasadigi surecler cok yipratici.. cok iyi yapmissin psikolog destekli baslamana.. pozitiff ol hep cnm.. Allaha emanet ol..

Nasıl kızlar, tacı 3vyıl önce almıştım, takı yastığınuda dün aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…