2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Sen nediyorsun arkadaşım, inanamadım. Nasıl oldu amaaaan inan çok üzüldüm. Nediyeceğimi bilmiyorum şaştım kaldım. Umarım bir mucize olur kesilmez parmağın. Allah sana yardım etsin.

Canım bu akşam 4 arkadaş toplandık bir sürü dua ettik, tesbih çektik, sizleri unutmadım dualarımda.
Geçmiş olsun canım. Bu diş hep başımızı ağrıtıyor ben neler çektim neler

kizlar bugunku kan sonucum 513 dualarim sizinle sizde dualarinizi eksik etmeyinn������

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tebrik edrim canım bu gün dua ettim hamile arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla kucağına alsınlar diye

Sağolasın arkadaşım, merak etmeyin bu akşam arkadaşlarla toplanıp salavat çektik ve çok güzel dualar okuduk, sizleri asla unutmadım. Biz başaracağız kızlar. Allahım bize yardım et

Bugün bende tedavime başladım ilk iğnemi vuruldum. Hadi hayırlısı
Tedavin hayırlı uğurlu olsun, tedavin bereketli olsun , inşallah tez zamanda gönlündekine kavuşursun.

Son düzenleme:
merhaba kızlar gırıp takıp edemiyorum umarım hersey yolundadır..bende tedavı ıcın sabırsızlanıyorum..maddıyatı bır turlu duzeltemedık o yüzden daha tarıh bıle bellı degıl umarım bu seneye yetısırım

Kizceler yaaa bugun transfer gününü de sayarsak altinci gun bitti ve ben hala ciddii gaz sorunu yasiyorum...neden olaki(varmidir bi çözümü acep?

Canim benim de ilk gunlerde cok gaz olmustu ,gunde 3 litre su ocmeye baslayinca cok rahatladim.en azindan 2 litre icmeye calis ben seni de rahatlatacaktir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim de ilk gunlerde cok gaz olmustu ,gunde 3 litre su ocmeye baslayinca cok rahatladim.en azindan 2 litre icmeye calis ben seni de rahatlatacaktir.

Sagolasin canim tesekkur ederim cvbn icin..içiyorum yaa icmem mii gunde uc litre su iciyorum en az ama(

Slm kızlar kist için cyclo progynova kullanan var mı ? Bu ay uzun protokolle baslayacaktık tüpe ama küçük kist gördü .kongrede olduğu için dra ilaç kullanımını soramıyorum.prospektusunde adetin 5. Gunü başlanır yazıyo.birde beyaz drajeden başlıcam heralde di mi?ay bilgisi olan varsa yazabilir mi? Birde kullanan varsa ilacı kistinizi yok etti mi? Merak ediyorum.

iyi geceler arkadaşlar,
yarın hepimiz hamile olarak uyansak ne güzel olurdu :)

Bi gun o da olacak..yarin degilsede rabbim ol dedigi gun hepimiz bi sabaha bebisimizle uyanicaz inşallah. .ama hepbirlikte ve yarin olmasi fikri hakikaten cokk guzell..cokk cokk harika otesi olurdu:))

Bende 6 yıllık evliyim 8 yumurta toplandı 7si çok güsel döllendi 5 tane blastosist i 2 blastosist transfer edildi diğer üçü 2. Kaliteydi Dr. Dondurmadı...bende de tutunmadı düşüncesi oluyor ama vesvese bunlar zihnimizde bizi hep olumsuz düşünmeye yönlendiriyor Yüce Rabbimizden hiçbir zaman umut kesilmez olmaz ise de vardır elbet bir hayrı...böyle kendimi teselli ediyorum yoksa bende tutunmalarını çok istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun... evet bendeki kasık batma ları gitti gibi gibi bel ağrısı oluyor birde adet belirtileri başladı benim tansiyomda düşüyor sanırım devamlı yatmaktan diye düşünüyorum...nerde tedavi gördün kalça iğnen progestan varmı bana 17 tane verdi Dr. Opu dan itibaren yaptırıyorum :) iğneyle pek aram yoktur ama yeterki beb işimiz olsun bunada amenna ...

Benim transfer girip le başladı 3 gün yattım annem yanımda ydı hapşırdım aksırdım halsizlik vardi ama çok şükür düzeldim umarım olumsuz etkilememiştir ! her şerde bir hayır vardır diye düşünüyorum... Her sabah arabayla saglık ocağına iğneye gidiyorum onun haricinde evde ufak tefek dolanıyorum yemek yapıyorum ama çok yavaş hareketlerle bende genelde bacaklarımı kendime doğru çekip yatıyorum ama bazen uzatıyorum bazen oturuyorum devamlı yatamıyorum çünkü rahatsız oluyorum....
6 mayıs iple çekiyorum bu sene bizim senemiz olur inş.

Valla nasil gitsin dilbercim yatiyorumm paso)3 gun demisti doktor ama iki gunde ben ekledim bu gun son artik..gerçi arasa geziniyorum aksamlari bacaklarimi uzatip oturuyorum. .idare ediyorum anlayacagin..sen nasilsin?nasil gidiyor?

Arkadaşlar günaydınlarrrrr... hayırlı sabahlar hayırlı kandiller bu gece birbirimize çok çok dualar edelim inş. Hepimiz bu güzel aylarda Hamiş Haberlerimizi yazarız... inş.hayırlısıyla hamile kalır bebişlerimizide kucaklarımıza alırız...Bu sene bizim bebişlerimizide yılımız olsun inş. Hayırlı Kandiller Dua ile...

Gunaydin canlarim herkese hayırlı kandiller Rabbim hepimizin dualarıni kabul etsin ınsallah

Gunaydın herkesee..
Herkese hayırlı kandiller..
Rabbim dualarımızı kabul etsin insallah.:)

Bugün bende tedavime başladım ilk iğnemi vuruldum. Hadi hayırlısı
tedavin hayırlı olsun cnm inşlh sonu bebekli olur..darısı bana olsun tedaviye başlamak..
ne güzel psikolojik olarak düzelince tedavinde olumlu olucak inşlh bu sefer bebeğin sana tutunacak
Eki Görüntüle 1095188 Eki Görüntüle 1095191 Eki Görüntüle 1095198
Nasıl kızlar, tacı 3vyıl önce almıştım, takı yastığınuda dün aldım
ayy bayıldım yastıklaraatacınıda inşlh 9 ay sonra takarsın
sağol cnm arkadaşım benim hepimizin gönlündeki muratları mevlam nasip etsin

Gunaydin canlarim herkese hayırlı kandiller Rabbim hepimizin dualarıni kabul etsin ınsallah

sizede iyi kandiiller kızlar aminnnn

Sen nediyorsun arkadaşım, inanamadım. Nasıl oldu amaaaan inan çok üzüldüm. Nediyeceğimi bilmiyorum şaştım kaldım. Umarım bir mucize olur kesilmez parmağın. Allah sana yardım etsin.

saol arkadasim ama kesilicek cuma gunu dua edin nolur

rabbim bu mübarek günde açılan ellerimizi , edilen dualarımızı,söylenen sözlerimizi,istenilen muratlarımızı,bizlere hayırlı kıl
bizi sağlık,sıhhatten,edep hayadan ayırma,hep hayırlarla dolu ömürler nasip et,gönlümüze huzur ,evimize neşe ver,
ailemize muhabbet ver.hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip et.
şu mübarek günlerde hepimizin sağlıkla hayırlarla salih ve salihe evlatlar sahibi olmamızı sen nasip eyle..amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…