slm arkadaslar umarim herkez iyidir ben bayadir giremiyordum cunki sol elimin serce parmagini matkap kopardi hastanede yatiyorum cuma kesicekler parmagimi ama aklimda sizlerde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bu akşam 4 arkadaş toplandık bir sürü dua ettik, tesbih çektik, sizleri unutmadım dualarımda.:)) canım tedaviye geçen perşembe günü başladımm.. bu cumartesi opu varmış şimdi aradılar hastaneden.. Allahtan herşey yolundaymış.. iptal olacak diye çok korkmuştum..
sen nasılsın iyisin dimi canım biraz daha..
Geçmiş olsun canım. Bu diş hep başımızı ağrıtıyor ben neler çektim nelerBU GÜN YEĞENİMİ PEDEDONTE DR GÖTÜRDÜK DİŞİNE KANAL TEDVİSİ VE DOLGU YAPTILAR İLÇEDEN İLE GİTTİK BURADA DR OLMADIĞI İÇİN (küçük yerde yaşamanın sıkıntıları)ÇOK YORUCU BİR GÜN OLDU HEM BIDIK HEM CİMCİME BİRDE CİMCİMEM HAS İDİ ATEŞLİ KUZUM AMA MECBUREN GİTTİK ÇOK YORULDUK AMA BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR
Tebrik edrim canım bu gün dua ettim hamile arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla kucağına alsınlar diyekizlar bugunku kan sonucum 513 dualarim sizinle sizde dualarinizi eksik etmeyinn������
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağolasın arkadaşım, merak etmeyin bu akşam arkadaşlarla toplanıp salavat çektik ve çok güzel dualar okuduk, sizleri asla unutmadım. Biz başaracağız kızlar. Allahım bize yardım etcnm 8 yumurta ii burda bi yumurtası olanalr var cnm önemli olan aklitesi ve boş çıkmaması inşlh hepsi kaliteli olur seninkininde hem iğneleri boşuna vurulmak olur mu bebi olsada olmasa da bu çile çekilir seve seve sonucu güzel günleri getirsin diye
heh en büyük sorunun olmasın inşlh cnm dualarımdasın ya sen phala inşlh bu sefer sizin nazlı bebişleriniz sizinle olacak ve diğer arkadaşlarımın tabii benimde
Tedavin hayırlı uğurlu olsun, tedavin bereketli olsun , inşallah tez zamanda gönlündekine kavuşursun.Bugün bende tedavime başladım ilk iğnemi vuruldum. Hadi hayırlısı
Cok guzelll phalacimm tez ve hayırlı vakitlerde kullanman dilegiyle..cok begendim tatlimEki Görüntüle 1095188 Eki Görüntüle 1095191 Eki Görüntüle 1095198
Nasıl kızlar, tacı 3vyıl önce almıştım, takı yastığınuda dün aldım
Cok guzelll phalacimm tez ve hayırlı vakitlerde kullanman dilegiyle..cok begendim tatlim
Kizceler yaaa bugun transfer gününü de sayarsak altinci gun bitti ve ben hala ciddii gaz sorunu yasiyorum...neden olaki(varmidir bi çözümü acep?
Canim benim de ilk gunlerde cok gaz olmustu ,gunde 3 litre su ocmeye baslayinca cok rahatladim.en azindan 2 litre icmeye calis ben seni de rahatlatacaktir.
iyi geceler arkadaşlar,
yarın hepimiz hamile olarak uyansak ne güzel olurdu :)
Sagol canim insallah hep beraber guzel haberler aliriz.benim ilk tup deneyimim
ani bi kararla tup bebege donduk drm 1 asilama daha yapalim diyordu daha fazla sabrim
kalmadi dedim 6yillik evliyim 3yildir istiyoruz.8yumurta 6si dollendi 5tane blasta gitti
1tane en onde gideni transfer ettiler bakalim kasiklarimda batma boyle cekilme gibi
bi his vardi bugun yok.cok su iciyorum.5gundur hep dinlendim esim sagolsun baya
yardim ediyor.artik cikip gezmek istiyorum.bilmiyorum.ama nedense bugun biraz tutmadi
gibi hissediyorum cumartesi idrarda pazarda kanda baktirmayi dusunuyorum sende durumlar
nasil
Valla nasil gitsin dilbercim yatiyorumm paso)3 gun demisti doktor ama iki gunde ben ekledim bu gun son artik..gerçi arasa geziniyorum aksamlari bacaklarimi uzatip oturuyorum. .idare ediyorum anlayacagin..sen nasilsin?nasil gidiyor?
tedavin hayırlı olsun cnm inşlh sonu bebekli olur..darısı bana olsun tedaviye başlamak..Bugün bende tedavime başladım ilk iğnemi vuruldum. Hadi hayırlısı
ne güzel psikolojik olarak düzelince tedavinde olumlu olucak inşlh bu sefer bebeğin sana tutunacakohhhh ohhhhh ne güzel kaliteli kaliteli olsun sonrada göbüşünü doldursun inşallahhhhhh :)biraz daha iyiyim drumla görüştüm psikologa yönlendirdi parayı verdim anlattım rahatladım haftaya yine gideceğim busefer psikolog destekli yapmak istiyorum :) haziran olacak rahat hissedersem :)
ayyyy mutlu oldum inşallah pozitifi de kutlarız burada :)
ayy bayıldım yastıklaraaEki Görüntüle 1095188 Eki Görüntüle 1095191 Eki Görüntüle 1095198
Nasıl kızlar, tacı 3vyıl önce almıştım, takı yastığınuda dün aldım
sağol cnm arkadaşım benim hepimizin gönlündeki muratları mevlam nasip etsinCanım bu akşam 4 arkadaş toplandık bir sürü dua ettik, tesbih çektik, sizleri unutmadım dualarımda.
Sağolasın arkadaşım, merak etmeyin bu akşam arkadaşlarla toplanıp salavat çektik ve çok güzel dualar okuduk, sizleri asla unutmadım. Biz başaracağız kızlar. Allahım bize yardım et
Arkadaşlar günaydınlarrrrr... hayırlı sabahlar hayırlı kandiller bu gece birbirimize çok çok dualar edelim inş. Hepimiz bu güzel aylarda Hamiş Haberlerimizi yazarız... inş.hayırlısıyla hamile kalır bebişlerimizide kucaklarımıza alırız...Bu sene bizim bebişlerimizide yılımız olsun inş. Hayırlı Kandiller Dua ile...
Gunaydin canlarim herkese hayırlı kandiller Rabbim hepimizin dualarıni kabul etsin ınsallah
Gunaydin canlarim herkese hayırlı kandiller Rabbim hepimizin dualarıni kabul etsin ınsallah
Sen nediyorsun arkadaşım, inanamadım. Nasıl oldu amaaaan inan çok üzüldüm. Nediyeceğimi bilmiyorum şaştım kaldım. Umarım bir mucize olur kesilmez parmağın. Allah sana yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?