2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
saol arkadasim ama kesilicek cuma gunu dua edin nolur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah kolaylık versin cnm çok üzüldüm dualarımdasın cnm şu kandillerde şifa versin mevlam inşlh

allah kolaylık versin cnm çok üzüldüm dualarımdasın cnm şu kandillerde şifa versin mevlam inşlh

saol arkadasim k.babamla perde asarken olu ben perde tutuyordum ada matgapla vidaliyordu perde matgaba dolandi ayni anda elimde cekerken sol elim serce parmagimi kopartti cok sukur bir tek o zarar gordu alla beterinden korusun kimseye gostermesin

Günaydın kızçelerim...
Kandiliniz mübarek olsun..
Hepimize şahane birgün diliyorum

Son düzenleme:

ne diyeceğimi şaşırdım canım çok geçmiş olsun..
içime oturdu resmen çok üzüldüm

Kızlar durumunda değişiklik olanlar ve listemize eklenmek isteyenler ya bu mesajımı alıntılayıp yazsınlar ya da özel mesajla bana ulaşsınlar

ay cnm okurken içimden bişey koptu sanki uffff haklısın bu kadarla atlatmışsın demekten başka bi kelime bulamıyorumm
cnm ya olacak işte rabbim beterinden korusun...
Günaydın kızçelerim...
Kandiliniz mübarek olsun..
Hepimize şahane birgün diliyorum
sağol güzelim aminnn şahanemi şahane gün olsun bugün hepimize

ne diyeceğimi şaşırdım canım çok geçmiş olsun..
içime oturdu resmen çok üzüldüm

tesekkurederim cok kotu oldum bende pidkolojim filan bozuldu ama bunada sukur allah beterinden korusun cumlemizi

tesekkurederim cok kotu oldum bende pidkolojim filan bozuldu ama bunada sukur allah beterinden korusun cumlemizi

tabiki psikolojik açıdan sarsılır insan kabullenmesi çok zor ama dediğin gibi beterin beteri var bununla kurtulmuşsun...

GÜNAYDINN...amin.. tez zamanda duaların kabul olması dileğiyle:)

tatlım bilgilerini yazarmısın listemize ekleyeceğim seni..
yaş,deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi...

Gunaydın herkesee..
Herkese hayırlı kandiller..
Rabbim dualarımızı kabul etsin insallah.:)

öncelikle merhaba yaş 31, 2. denemem sebepsiz infertilite, konya novafertil tüp bebek merkezi

Günaydın arkadaşlar;
Kandilimiz mübarek olsun. Rabbim inşallah dualarımızı kabul etsin. Yumurtaya can veren Rabbim bebeklerimizede can versin... Transferimin 3 günü sol kasığımda ara ara batma oluyor çok korkuyorum. Nolur meleklerim beni bırakmasınlar. Allahım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kucaklarımızı boş bırakma Allahım. Aminnn

Hayırlı kandiller canım bu güzel günde dualarımız kabul olur kucaklarımız bebişlerimizle dolar inş..

Canım geçmiş olsun çok üzüldüm her şerde vardır bir hayır inş. Hayırlısıyla ağrısız anlatırsın operasyonu en kısa zamanda da bebeğini kucağına alırsın ...

Canlarıımmmmm günaydın ..
Hepimizin kandilini kutluyorum.
Bugün el açıp dua ettiğiniz herşey en kısa zamanda gerçek olsun..
Allah hepinizin gönüşlerini tez zamanda doldursun bebişle...

🌸🌸🌸

Kandiliniz mubarek olsun hanimlar..rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah hepinize hayirli bol duali kandiller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…