allah kolaylık versin cnm çok üzüldüm dualarımdasın cnm şu kandillerde şifa versin mevlam inşlhsaol arkadasim ama kesilicek cuma gunu dua edin nolur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah kolaylık versin cnm çok üzüldüm dualarımdasın cnm şu kandillerde şifa versin mevlam inşlh
saol arkadasim k.babamla perde asarken olu ben perde tutuyordum ada matgapla vidaliyordu perde matgaba dolandi ayni anda elimde cekerken sol elim serce parmagimi kopartti cok sukur bir tek o zarar gordu alla beterinden korusun kimseye gostermesin
ay cnm okurken içimden bişey koptu sanki uffff haklısın bu kadarla atlatmışsın demekten başka bi kelime bulamıyorummsaol arkadasim k.babamla perde asarken olu ben perde tutuyordum ada matgapla vidaliyordu perde matgaba dolandi ayni anda elimde cekerken sol elim serce parmagimi kopartti cok sukur bir tek o zarar gordu alla beterinden korusun kimseye gostermesin
sağol güzelim aminnn şahanemi şahane gün olsun bugün hepimizeGünaydın kızçelerim...
Kandiliniz mübarek olsun..
Hepimize şahane birgün diliyorum
ne diyeceğimi şaşırdım canım çok geçmiş olsun..
içime oturdu resmen çok üzüldüm
Gunaydın herkesee..
Herkese hayırlı kandiller..
Rabbim dualarımızı kabul etsin insallah.:)
ay cnm okurken içimden bişey koptu sanki uffff haklısın bu kadarla atlatmışsın demekten başka bi kelime bulamıyorumm
cnm ya olacak işterabbim beterinden korusun...
sağol güzelim aminnn şahanemi şahane gün olsun bugün hepimize
tesekkurederim cok kotu oldum bende pidkolojim filan bozuldu ama bunada sukur allah beterinden korusun cumlemizi
GÜNAYDINN...amin.. tez zamanda duaların kabul olması dileğiyle:)
Gunaydın herkesee..
Herkese hayırlı kandiller..
Rabbim dualarımızı kabul etsin insallah.:)
tabiki psikolojik açıdan sarsılır insan kabullenmesi çok zor ama dediğin gibi beterin beteri var bununla kurtulmuşsun...
tatlım bilgilerini yazarmısın listemize ekleyeceğim seni..
yaş,deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi...
öncelikle merhaba yaş 31, 2. denemem sebepsiz infertilite, konya novafertil tüp bebek merkezi
Merhaba
Bilgilerini hemen ekliyorum ve sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum
rabbim bu mübarek günde açılan ellerimizi , edilen dualarımızı,söylenen sözlerimizi,istenilen muratlarımızı,bizlere hayırlı kıl
bizi sağlık,sıhhatten,edep hayadan ayırma,hep hayırlarla dolu ömürler nasip et,gönlümüze huzur ,evimize neşe ver,
ailemize muhabbet ver.hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip et.
şu mübarek günlerde hepimizin sağlıkla hayırlarla salih ve salihe evlatlar sahibi olmamızı sen nasip eyle..amin.
Eki Görüntüle 1095425
saol arkadasim k.babamla perde asarken olu ben perde tutuyordum ada matgapla vidaliyordu perde matgaba dolandi ayni anda elimde cekerken sol elim serce parmagimi kopartti cok sukur bir tek o zarar gordu alla beterinden korusun kimseye gostermesin
Günaydın kızçelerim...
Kandiliniz mübarek olsun..
Hepimize şahane birgün diliyorum
Günaydın canım hayırlı kandiller dualarımız kabul olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?