2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Amin canım cümlemize

Kızlar bir kedimiz var bahçede kışın başında yavruları domuştu, şimdi doğurduğuda doğurdu Resmen kıskandım

Eklentiler

• $20140501_094028.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 29
GÜNAYDINLARRR HAYIRLI KANDİLLER RABBİM TÜM DUALRIMIZI KABUL ETSİN İNŞ YÜREĞİMİZDEN NE GEÇİYORSA EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA YOLUMUZ KESİŞSİN aminnn

GÜNAYDINLARRR HAYIRLI KANDİLLER RABBİM TÜM DUALRIMIZI KABUL ETSİN İNŞ YÜREĞİMİZDEN NE GEÇİYORSA EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA YOLUMUZ KESİŞSİN aminnn

Sanada hayırlı kandiller canım, duana amin diyorum

Canım lazım çok geçmiş olsun yarın için dua

kızlar ben neyim ki diğer hastaların yanında biri var karşımda sünger makinasına sağ elini kaptırmış orta parma kestiler kökten cuma baş parmağı kesicekler suriye den 11 yaşında çocu elinde gaz benzin bidonu varmış savaştan kaçarken yanmış alev almış kadının birisinin sağ böğrü sırt tarafı patlamış açtılar pansuman için mahfoldum piskolojim berbat oldu dr a rica ettim izin aldım bugün kafayı yicem dedim de bir gün lüğüne geldim eve yarın sabah gidicem hastaneye
şansıma özel odalar da doluymuş ondada 2 şer kişi kalıyormuş 3 oda var zaten ondada hep erkek hasta yatıyor demişler en az 3 4 güne boşalırmış

Son düzenleme:

rabbim şiflar versin tüm sıkıntısı olanlara

Doğru diyorsun cnm Allah'a emanet bebişler
Buarada psikoloğa gidiyormuşsun çok sevindim cnm bende gitmiştim faydasını görmüştüm
Bence sağlıklı insanların bile gitmesi lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…