tedavin hayırlı olsun cnm inşlh sonu bebekli olur..darısı bana olsun tedaviye başlamak..
ne güzel psikolojik olarak düzelince tedavinde olumlu olucak inşlh bu sefer bebeğin sana tutunacak
ayy bayıldım yastıklaraatacınıda inşlh 9 ay sonra takarsın
sağol cnm arkadaşım benim hepimizin gönlündeki muratları mevlam nasip etsin
sizede iyi kandiiller kızlar aminnnn
saol arkadasim ama kesilicek cuma gunu dua edin nolur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
GÜNAYDINLARRRHAYIRLI KANDİLLER RABBİM TÜM DUALRIMIZI KABUL ETSİN İNŞ YÜREĞİMİZDEN NE GEÇİYORSA EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA YOLUMUZ KESİŞSİN aminnn
Hay Allahım, dua edeceğim canım. Çok mu kesilecek?
şimdilik tırnak altı diyorlar ameliyatta incelenecek canlı hücreler canlı dokular nerde bitiyorsa ordan olucak
Canım lazım çok geçmiş olsun yarın için duasaol arkadasim k.babamla perde asarken olu ben perde tutuyordum ada matgapla vidaliyordu perde matgaba dolandi ayni anda elimde cekerken sol elim serce parmagimi kopartti cok sukur bir tek o zarar gordu alla beterinden korusun kimseye gostermesin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ben neyim ki diğer hastaların yanında biri var karşımda sünger makinasına sağ elini kaptırmış orta parma kestiler kökten cuma baş parmağı kesicekler suriye den 11 yaşında çocu elinde gaz benzin bidonu varmış savaştan kaçarken yanmış alev almış kadının birisinin sağ böğrü sırt tarafı patlamış açtılar pansuman için mahfoldum piskolojim berbat oldu dr a rica ettim izin aldım bugün kafayı yicem dedim de bir gün lüğüne geldim eve yarın sabah gidicem hastaneye
şansıma özel odalar da doluymuş ondada 2 şer kişi kalıyormuş 3 oda var zaten ondada hep erkek hasta yatıyor demişler en az 3 4 güne boşalırmış
Dr erbil yagmur canım nasip olursa 14 yada13 mayısta transfer olacak
çok geçmiş olsun canımmmm
Çok gEtmiş olsun canım yarın için dualarim seninle
Canım bu akşam 4 arkadaş toplandık bir sürü dua ettik, tesbih çektik, sizleri unutmadım dualarımda.
.
Çok gEtmiş olsun canım yarın için dualarim seninle
Amin
Sende bilgilerini yaz listemize ekleyeceğim canımcım
çok teşekkür ederim abla dua edin bana lütfen alt kısmı canlıdır inşallah da kökünden almasınlar
ayyy canım çok geçmiş olsun sonra bir sıkıntı çıkarmayacak değil mi?
canım içini ferah tut birşeycikler olmaz değerinde yükseliyormuş bu çok iyi :) ayaklarını uzat dinlen allaha emanet bebişin :)
canım inşalllah inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım bir opu demişsin bir tedavi başlayacak karıştı aklım :) sen ne aşamadasın bakiiiiiiiim? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?