2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kizlar hamis topigi actim bilgilerimizi paylasalim birbirimize destek olalim diye boyle uyari aliyom bilen varmii yardimci olun yada topigi nasil iptal edicemm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:26:
Canim ben malt.univ umit ozekici drm.crione jel kullaniyorum oda cok akinti
yapiyo.bide kan sulandirici.senini beden sansin daha yuksek canim benim tek
embriyo konuldu rahim kaldirmazmis benim bakalim bi umut bekliyoz iste umarim
guzel haberler aliri.sanada 10gun sonra yaptir dedimi drn benim cumartesi 8.
gun idrarda cikirmaki acep:44:

saol arkadasim ama kesilicek cuma gunu dua edin nolur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şuan telefondan bana gelen mesajlara baka biliyorum arada senin parmağını gördüm kanım dondu çooook geçmiş olsun cnm İnan içim cızzz etti ne diyeceğimi bilemedim benimde babamın ayağı kesildi o yüzden kesik parmak görünce çook kötü oldum bunada şükür demekten başka çaremiz yok İnan daha kötüleri var ( keşke olmasaydı ama şükür serçe parmağın gitmiş kayınpeder de öyle bi kaza geçirmiş adamcağızın neredeyseydi büyün parmakları gitmiş
Iki babamında kesikle ilgili maceraları var Allah'ım başka dert vermesin

Benim doktorumda ümit hoca bende maltepe hastanesine gidiyorum :)) insallah pozitif sonuclar alirsin..

Günaydın güzel anne adayları. Savaşa , direnişe devam :))
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar allah dualarınızı kabuletsin. Hayırlı kandiller.

Inşallah canim hepimiz bu guzel mubarek gunun hayrina bebeklerimize kavusuruz.
sen ne asamadasin canim

Ben 3 tedavi gecirdim ilki negatif son ikisi kimyasal gebelikle sonuclandi.. bu ay histeroskopi icin cagirmisti ama ben yazin baslamayi düsünüorum bikac gun sonra gorusmek icin gidicem..

Ben 3 tedavi gecirdim ilki negatif son ikisi kimyasal gebelikle sonuclandi.. bu ay histeroskopi icin cagirmisti ama ben yazin baslamayi düsünüorum bikac gun sonra gorusmek icin gidicem..

Benim ilk gecen sene bi dusugum oldu tedavisiz olmustu.ondan sonraolmadi
bi asilama sayisiz yumurta takibi en sonda burdayiz iste.bakalim hakkimizda
hayirlisi eger bu sefer tutmazsa bende histeroskopi yaptirmak istiyorum.

Kizlar dr ayin 8 ine randevu vermisti . Ama ben dayanamadim ve kendi kadin dogumcuma gittim ve hayirlisiyla bu mübarek günde keseyi görmek nasip oldu. Suanlik bi tane gozüküyo cok erken dedi belki ikincisi vardir gözükmüyordur dedi. Neyse bu bile cok harika birseymis rabbim ins bh mübarek günde hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip eder.

Az kalmışşş cumartesine inşallahhh kaliteliii yumyumun olur cnm
ben artık sayıya bakmıyorum bence en önemlisi kaliteli olması benim 42 tane toplandıda noldu kaliteleri hiç iyi değildi

sağoll canımm... haklısın önemli olan kalitelii olmasıı
sendede yakında keseyi göreceğiz inşallah canımcığım..
katlanma durumunu görmek için tekrar test yaptıracakmısın cnm..

amin canim benim darisi basimiza

Ben jel kullanıyorum progestan kalçadan iğne birde göbekten iğne folbiol birde yuvarlak hap estrofem kullanıyorum bana 12.gün tahlil dedi ama belirti falan yok sadece bel ağrısı adet belirtileri nedense zihnin beni olumsuz düşündürüyor...Hakkımızda hayırlısı olsun herşey çok güzelken tutmadıgı oluyor veya imkansız ken bakıyorsun tutunmuşlar herşey takdiri ilahi bu gece birbirimize bolca dua edelim inş. Güzel haber alırız. Ben 6 mayısta tahlil olacam erken yaparsam olumsuz çıkar demorolize olurum o yüzden sabırla bekleyeceğim üzülmemek için...

yok canim sali gunu cekildi o resim bugun cok kotu mosmor tirnak kirec gibi beyaz oldu zaten iki hast anede pilastik cerrah varmis o resmi pansuman yaparken esim cekmisti suan mosmor baska care yok asa inmeden alicakla
r

Canım bebiş in hayırlı olsun inş. Hayırlısıyla kucağına alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…