canimm cokk gecmis olsun dualarim seninle
:26:Bende 6 yıllık evliyim 8 yumurta toplandı 7si çok güsel döllendi 5 tane blastosist i 2 blastosist transfer edildi diğer üçü 2. Kaliteydi Dr. Dondurmadı...bende de tutunmadı düşüncesi oluyor ama vesvese bunlar zihnimizde bizi hep olumsuz düşünmeye yönlendiriyor Yüce Rabbimizden hiçbir zaman umut kesilmez olmaz ise de vardır elbet bir hayrı...böyle kendimi teselli ediyorum yoksa bende tutunmalarını çok istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun... evet bendeki kasık batma ları gitti gibi gibi bel ağrısı oluyor birde adet belirtileri başladı benim tansiyomda düşüyor sanırım devamlı yatmaktan diye düşünüyorum...nerde tedavi gördün kalça iğnen progestan varmı bana 17 tane verdi Dr. Opu dan itibaren yaptırıyorum :) iğneyle pek aram yoktur ama yeterki beb işimiz olsun bunada amenna ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saol arkadasim ama kesilicek cuma gunu dua edin nolur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:26:
Canim ben malt.univ umit ozekici drm.crione jel kullaniyorum oda cok akinti
yapiyo.bide kan sulandirici.senini beden sansin daha yuksek canim benim tek
embriyo konuldu rahim kaldirmazmis benim bakalim bi umut bekliyoz iste umarim
guzel haberler aliri.sanada 10gun sonra yaptir dedimi drn benim cumartesi 8.
gun idrarda cikirmaki acep:44:
Benim doktorumda ümit hoca bende maltepe hastanesine gidiyorum :)) insallah pozitif sonuclar alirsin..
Inşallah canim hepimiz bu guzel mubarek gunun hayrina bebeklerimize kavusuruz.
sen ne asamadasin canim
Topik halkı nerdesiniz
cumartesii opu var cnmm artikk hayirlisi diyorumm hepimiz icinn..
Günaydın güzel anne adayları. Savaşa , direnişe devam :))
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar allah dualarınızı kabuletsin. Hayırlı kandiller.
Ben 3 tedavi gecirdim ilki negatif son ikisi kimyasal gebelikle sonuclandi.. bu ay histeroskopi icin cagirmisti ama ben yazin baslamayi düsünüorum bikac gun sonra gorusmek icin gidicem..
Az kalmışşş cumartesine inşallahhh kaliteliii yumyumun olur cnm
ben artık sayıya bakmıyorum bence en önemlisi kaliteli olması benim 42 tane toplandıda noldu kaliteleri hiç iyi değildi
Kizlar dr ayin 8 ine randevu vermisti . Ama ben dayanamadim ve kendi kadin dogumcuma gittim ve hayirlisiyla bu mübarek günde keseyi görmek nasip oldu. Suanlik bi tane gozüküyo cok erken dedi belki ikincisi vardir gözükmüyordur dedi. Neyse bu bile cok harika birseymis rabbim ins bh mübarek günde hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip eder.
:26:
Canim ben malt.univ umit ozekici drm.crione jel kullaniyorum oda cok akinti
yapiyo.bide kan sulandirici.senini beden sansin daha yuksek canim benim tek
embriyo konuldu rahim kaldirmazmis benim bakalim bi umut bekliyoz iste umarim
guzel haberler aliri.sanada 10gun sonra yaptir dedimi drn benim cumartesi 8.
gun idrarda cikirmaki acep:44:
Canın kim bilir nasıl acıyordur:18: sana birşey söyliyim mi parmağın morarmamış kan akışı var yani, bence başka bir hastaneye git, parmağını kestirme hem zaten neden kesilecekmiş neden neymiş yani?
Kizlar dr ayin 8 ine randevu vermisti . Ama ben dayanamadim ve kendi kadin dogumcuma gittim ve hayirlisiyla bu mübarek günde keseyi görmek nasip oldu. Suanlik bi tane gozüküyo cok erken dedi belki ikincisi vardir gözükmüyordur dedi. Neyse bu bile cok harika birseymis rabbim ins bh mübarek günde hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip eder.
canimm cokk gecmis olsun dualarim seninle
cokk gecmis olsun canimm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?