2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canim beni de ekle yaş 33 ilk deneme ve ilk negatif inşallah son olur.adana başkent de tedavi oluyorum.Amh im düşük yani yumurta rezervi az dolaysıyla kalite kötu

Aslinda evet vaktinde yaptirmak lazim ama sabir iste.beklemek cok zor.insallah canim
bu guzel mubarek gunun hayrina umarim allahim yuzumuzu guldursun

evet cok zormus allah beterinde
n korusun sizede cok gecmis olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar durumunda değişiklik olanlar ve listemize eklenmek isteyenler ya bu mesajımı alıntılayıp yazsınlar ya da özel mesajla bana ulaşsınlar

canım hoş geldn özlettin kendini dün kon vardı kızım olcakmış teyzeleri darısı sizlere olsun hepinizin kandili mübarek olsun dualarımdasınız

Anaaaa güldenim gelmiş hoşgelmişşşşş
Nasıl geçti cnm paşanın doğum günü kim bilir ne güzel mamalar pastalar yapmışsındır müsait olduğun zaman fotoğraf yüklesene :116:

Hoşbulduk canım sende gelişmeler var sanırım
Nasıl oldu ne zaman oldu benim gitmemimi bekledin
Paşama mamalar yaptım evet kendisinin isteği üzerine tank pastası ve asker konseptli kurabiyeler hazırladık..

Canim beni de ekle yaş 33 ilk deneme ve ilk negatif inşallah son olur.adana başkent de tedavi oluyorum.Amh im düşük yani yumurta rezervi az dolaysıyla kalite kötu

tamam tatlım ekliyorum..
bu tedavinde miss kokuluna kavuşursun inşallah

canım hoş geldn özlettin kendini dün kon vardı kızım olcakmış teyzeleri darısı sizlere olsun hepinizin kandili mübarek olsun dualarımdasınız
oyyyy prenses geliyoooo demek
maşallah kuzuya
seninde kandilin mübarek olsun canım..

Mrb canim hosgeldin.bu arada bunlar harika maasallah cok hamaratsin.
Bu arada bende tedaviye basladim ankara başkentte hulusi beyle.su an ignelere devam. Senin gunlerin emnim cokguzel gecmistir deşarjolup gelmişsindir.

canım çok geçmiş olsun

Canim cok sevindim Rabbim kucaginada almayi nasip etsin insaallah.
Bu arada tum hamile arkadaslariminda
hayirlisiyla saglkli sekilde kucaklarina almayida nasip etsin ins.
Tum evlat hasreti cekenlerede en kisa zamanda o mutlu haberi aldigimiz gunu en kisa zamanda gostersin ins.

Canim cevabin icin cok tsk ederim.bende artik tedavime basladim.benimde 5. Deneme olcak insaallah bu defa hayirlisiyle hayalime kavusurum.sende saglikla evlafdini kucagina alirsun ins.öptum

ama ama pasta ve kurabiyler harika olmuş
Ellerine sağlık cnm çok yeteneklisin maşallahjhhh
Kuzum galiba sanırsam hamileyim ama keseyi ve kalp atışını duyayım o zaman rahatlıcam :26:

Allah razı olsun cnm benimm
isteyen herkeze nasip olur inşallahhhhhhhh

Merhabalar herkese. Oncelikle kandilinizi kutluyorum kızlar. Rabbim herkesin dualarını kabul etsin. Bizim kuzular 9 aylık oldular. Artik ayaga kalkip tutunarak yurumeye calisiyolar. Firsat bulup buraya giremiyorum pek.
Hamile arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum. Tedavide olan olmayan herkesin de en kisa zamanda olumlu sonuclar alip o muhtesem duyguyu yasamalarini diliyorum. Opuyoruz hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…