tabiki psikolojik açıdan sarsılır insan kabullenmesi çok zor ama dediğin gibi beterin beteri var bununla kurtulmuşsun...
tatlım bilgilerini yazarmısın listemize ekleyeceğim seni..
yaş,deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi...
Ben jel kullanıyorum progestan kalçadan iğne birde göbekten iğne folbiol birde yuvarlak hap estrofem kullanıyorum bana 12.gün tahlil dedi ama belirti falan yok sadece bel ağrısı adet belirtileri nedense zihnin beni olumsuz düşündürüyor...Hakkımızda hayırlısı olsun herşey çok güzelken tutmadıgı oluyor veya imkansız ken bakıyorsun tutunmuşlar herşey takdiri ilahi bu gece birbirimize bolca dua edelim inş. Güzel haber alırız. Ben 6 mayısta tahlil olacam erken yaparsam olumsuz çıkar demorolize olurum o yüzden sabırla bekleyeceğim üzülmemek için...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şuan telefondan bana gelen mesajlara baka biliyorum arada senin parmağını gördüm kanım donduçooook geçmiş olsun cnm İnan içim cızzz etti ne diyeceğimi bilemedim benimde babamın ayağı kesildi o yüzden kesik parmak görünce çook kötü oldum bunada şükür demekten başka çaremiz yok İnan daha kötüleri var ( keşke olmasaydı ama şükür serçe parmağın gitmiş kayınpeder de öyle bi kaza geçirmiş adamcağızın neredeyseydi büyün parmakları gitmiş
Iki babamında kesikle ilgili maceraları var Allah'ım başka dert vermesin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar durumunda değişiklik olanlar ve listemize eklenmek isteyenler ya bu mesajımı alıntılayıp yazsınlar ya da özel mesajla bana ulaşsınlar
Anaaaa güldenim gelmiş hoşgelmişşşşş
Nasıl geçti cnm paşanın doğum günü kim bilir ne güzel mamalar pastalar yapmışsındır müsait olduğun zaman fotoğraf yüklesene :116:
Canim beni de ekle yaş 33 ilk deneme ve ilk negatif inşallah son olur.adana başkent de tedavi oluyorum.Amh im düşük yani yumurta rezervi az dolaysıyla kalite kötu
oyyyy prenses geliyoooo demekcanım hoş geldn özlettin kendini dün kon vardı kızım olcakmış teyzeleri darısı sizlere olsun hepinizin kandili mübarek olsun dualarımdasınız
Hoşbulduk canım sende gelişmeler var sanırım
Nasıl oldu ne zaman oldu benim gitmemimi bekledin
Paşama mamalar yaptım evet kendisinin isteği üzerine tank pastası ve asker konseptli kurabiyeler hazırladık..
Eki Görüntüle 1096303 Eki Görüntüle 1096304
kızlar ben neyim ki diğer hastaların yanında biri var karşımda sünger makinasına sağ elini kaptırmış orta parma kestiler kökten cuma baş parmağı kesicekler suriye den 11 yaşında çocu elinde gaz benzin bidonu varmış savaştan kaçarken yanmış alev almış kadının birisinin sağ böğrü sırt tarafı patlamış açtılar pansuman için mahfoldum piskolojim berbat oldu dr a rica ettim izin aldım bugün kafayı yicem dedim de bir gün lüğüne geldim eve yarın sabah gidicem hastaneye
şansıma özel odalar da doluymuş ondada 2 şer kişi kalıyormuş 3 oda var zaten ondada hep erkek hasta yatıyor demişler en az 3 4 güne boşalırmış
tamam tatlım ekliyorum..
bu tedavinde miss kokuluna kavuşursun inşallah
oyyyy prenses geliyoooo demek
maşallah kuzuya
seninde kandilin mübarek olsun canım..
cnm marka almadım.. bal üreticileri var onlardan aldım... hatta antalyada bal üreticileri federasyonu var ..antalyada tanıdığın varsa en iyisini orada bulursun.... ama etrafta üreten insanlardan al.. perek al... peteği ile karıştır tatlımm..bu arada tedavin hayırlı olsun...
Hoşbulduk canım sende gelişmeler var sanırım
Nasıl oldu ne zaman oldu benim gitmemimi bekledin
Paşama mamalar yaptım evet kendisinin isteği üzerine tank pastası ve asker konseptli kurabiyeler hazırladık..
Eki Görüntüle 1096303 Eki Görüntüle 1096304
Canim cok sevindim Rabbim kucaginada almayi nasip etsin insaallah.
Bu arada tum hamile arkadaslariminda
hayirlisiyla saglkli sekilde kucaklarina almayida nasip etsin ins.
Tum evlat hasreti cekenlerede en kisa zamanda o mutlu haberi aldigimiz gunu en kisa zamanda gostersin ins.
Kizlaarr nerelere kayboldunuz?
Canım sende tedaviye başlamışsın allahım inşallahhhhh tedavinin sonu bebekli olur
Sagolasin canim insaallah. Allah razi olsun.
Ne bileyim canim yaa...
Gidicem p.tesi olursa olur olmazsa da mecburen parayla yaptiricam valla yakin bi ilde daha uyguna varsa oraya bile giderim yanide baska illerde tanidigim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?