2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar, 1. kalite 5 gün blast transferim olmuştu 22 nisanda.bugün 10. günüm ve çok şükür hamileyim,değerim 304Rabbim hepinize nasip etsin inşallah

Canım tebrik ederim seni yaa Maşallahh süper bi değer. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi de nasip etsin inşallahh.

Ah ahh aynı acıları hangimiz yaşamıyoruz ki...
İş yeri aile ortamı, arkadaş ortamı her yerde karşımıza çıkıyor.
Eskiden aklımın ucuna gelemyen şeyleri şu an bire bir yaşıyorum. Ama bi sebebi var tüm bu yaşananların...
O yüzden içim rahat olacak bi gün hayırlı bir şekilde inşallahh.
Napalım herkesin bi derdi var... Karadayı diye bi dizi var orda bi cümle söyledi nazif baba.. kiminin geçmişindedir utandıgı şeyler, kimininde geleceğinde... yani herkesin bi sınavı herkesin yaşayacagı bi dert var bu dünyada. Ama böyle ama başka şekilde ama bugün ama yarın...Rabbim yeterki dermansız bırakmasın. Yeterki bizi aciz kılmasın.. Resmen içimdeki o ağlayan kızı uyandırdın elam yaaa ağladıkça güçlenicez biz böyle düşünelim. Güzel günler yola çıktı geliyorlarrrrrrrrrrrrrrrr sabır

canım ben doktora gittim yapılacak testlerin adını yazdırdım sonra ssk da herhangi bir hastaneden tıbbi genetik bölümüne randevu alıp gittim. kan verdim 1 ayda çıktı sonuçlar. histeroskopi için de yazdığı kağıtla ssk ya gittim kan felan verdim anestezi doktoruyla görüştüm. adetin ilk günü gidip ameliyat günü alacağım histeroskopi yapılacak. ama bursa da neresi var bilmiyorum tabi ama zamanın varken bi araştır istersen kafan daha rahat eder bunları da yaptırırsan

tamam canım eklerim ilk fırsatta..[/QUOTE]

Ben nasıl takip edebilirim listeyi ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşbulduk canım dolu dolu 15 gün geçirdim çok güzeldi..
tedavin hayırlı olsun

yeni tedaviyi nerde yaptıracaksın fakültedemi.?

evet cnm gene ordaa maalesef..
rapor hakkım var ya ondan oraya gıtcez gene..
saolsunlar te ağustos ayına randevu verdıler..
gercı benım de ısıme geldı.

ah be yavrum k.bkma senı de uzdum ama aksam o kadar uzuldum kı sorma yasın okuyordum gözyaşlarım dustu hep kuranın ustune..
esımde kıyamam..uzulme dedı bende dua edıyorum..
evet rabbım buyuk canımmmm en kısa zamanda bızde anne oluruz ınsallah

valla kuzucummmmmmmmm ınan araştırmak koşturmak ıcın dermanım yok..
saol gene verdıgın bılgıler ıcın kısmet belkı yaptırırım

iyiyim canım sipariş aldım hazırlık yapıyorum..bu hafta yoğun olacak..
anneler gününe özel bir paket yapınca 50 tl lik talep oldu..

OH OH MASallah canımm benım..
severek yaptığın ıcın sıkıntı yok zaten hamarat arkadaşım benım..
ee bebek dusunmuyon mu kızz

Arkadaşlar ya bu ağlama olayı yalnız bana ait değilmiş demek ki bende aynı durumlarda çok üzülüp ağlıyordum aslında onların adına seviniyorum ama elimde olmadan kendi durumuma üzülüyorum 😕 en kötüsü de eltim hamile kaldığında günü 4 gün geçti idrar testi yaptı gece 11:00 de bizi aradı sevincini bizimle paylaştı ama o an ki moral motivasyonum anında sıfırlandı aşılama tedavisi görüyordum O sıra keşke insanlarımız birazcık ince düşünebilseler ... ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
valla kuzucummmmmmmmm ınan araştırmak koşturmak ıcın dermanım yok..
saol gene verdıgın bılgıler ıcın kısmet belkı yaptırırım

dermanım yok felan yok daima ayaktayız canım. Rabbim den her daim isteyeceğiz hayırlı sağlıklı evlatlar.

''Dua ettiğinizde çok isteyin, çünkü vereceği hiçbir şey Allah'a ağır gelmez. '' Hz.Muhammed s.a.v.

bende duramam rapor çıkana kadar dedim gittim özel yaptırdım olmadı yine raporu bekliyorum ekime kadar da yapılacak ne varsa yaptırıp kafam rahat olsun istiyorum. yumurtaların daha sağlıklı olması için biostren varmış 3 ay öncesinden başlamak gerekiyormuş doktoruna bunu da danışabilirsin gittiğinde. Pes etmeden elimizden ne geliyorsa yapacağız canım. Benimde etrafımda herkes hamile her hamile insana imrenerek bakıyorum. Onlar adına seviniyorum ama kendime kahroluyorum. arkadaşımı akrabası zorlamış adeti gecikince evde öğrenmiş hamile olduğunu testle 3 aya yakın olmuş daha doktora gidecek aman hamileyim giderim diyor. bir yandan herkes sürekli soruyor 3 yıl olacak yapın artık çocuk felan diye.benden sonra evlenenler hep hamile onu bırak arkadaşım evlendi ve 2 ay sonra hamile kaldı 2 ayda krizlere girdi olmuyor diye. Bi akrabanın 2 çocuğu var adetin kaçıncı günü yumurtlama olur ne zaman ilişkiye girilmeli onu bilmiyor biz ne güzel herşeyi detayına kadar biliyoruz

İnşallah canım dediğin gibi gün sayarız. Ben bu gün devlet hastenesinde yaptırfım hormon testi, yanlız fsh geçen ay 6.55 di bu ay 8 olmuş bir rakam artmış aman neyse en azından ilk tedavim gibi 17 değil ya, bu arada prolaktinim düşmüş 16 ya bu iyi. Şimdi sıra bekliyorum canım

berceste_
yeşilo34
nazarboncugm
Muhip
mervsh
esma_kavak1907

Kızlar bu arkadaşlarımızın gebelik testlerinin sonuçları ne oldu ben yokken bilgisi olanlar yazarsa sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…