- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
kızlar, 1. kalite 5 gün blast transferim olmuştu 22 nisanda.bugün 10. günüm ve çok şükür hamileyim,değerim 304Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
off kızlarr ya
dun aksam ağladım durdum..
kuzenim hamşleymiş..onun adına sevındım ama ben cok uzuldumm daha yenı evlı..
bıde ıs yerınden arkadaşım hamış oda geçen pazar oğrendı hamıle olduğunu
ben kendım ıcın cok üzülüyorum
çok üzücü bi durum işte canım ya..
onların mutlu haberine bızım canımız yanıyor nasıl bı dünya
canımm sevındım ekimde olmasına..
ya soyle bi durum var ben hastaneyı aradım randevu için gec tarıhe verın hemen gelmek istemiyorum dedım zaten yoğun bı yer bana ağustos ayına randevu verdıler.
doktorl falan da değişti merkez da anlayacağın suan karışık durumlar orda.
bursa da tek bı yer var rapor gecen unıv. hastanesı mecbur son raporlu hakkımı orda denıcem..
doktora gıtmeden o testlerı nasıl yaptırabılırım bılmıyorum
selam canım hoşgelmişsinsefalar getirmişsin
listede nisan tedavi diyordu ben Allah ın izniyl bugün başladım tedavime
Arzu edersen güncel bilgiyi yazabilirsin
ilk iğnelerimi vuruldum gonal f ve menagon verdi iğne
pazartesi kontrolüm var tekrar
artık benim içinde heycnlı günler başladı
sen nasılsın nasıl geçti tatilin ? yoklugunu hissettik valla
teşekküür ederim İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun yaşadığın sıkıntıları zorlukları bebeğine sarılıp koklayıp unutursun.
Ben nasıl takip edebilirim listeyi ??
Günaydın topik halkı
Allah hepimizin iyiliğini versin
Ben nasıl takip edebilirim listeyi ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yeni tedaviyi nerde yaptıracaksın fakültedemi.?
Canım tebrik ederim seni yaa Maşallahh süper bi değer. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi de nasip etsin inşallahh.
Ah ahh aynı acıları hangimiz yaşamıyoruz ki...
İş yeri aile ortamı, arkadaş ortamı her yerde karşımıza çıkıyor.
Eskiden aklımın ucuna gelemyen şeyleri şu an bire bir yaşıyorum. Ama bi sebebi var tüm bu yaşananların...
O yüzden içim rahat olacak bi gün hayırlı bir şekilde inşallahh.
Napalım herkesin bi derdi var... Karadayı diye bi dizi var orda bi cümle söyledi nazif baba.. kiminin geçmişindedir utandıgı şeyler, kimininde geleceğinde... yani herkesin bi sınavı herkesin yaşayacagı bi dert var bu dünyada. Ama böyle ama başka şekilde ama bugün ama yarın...Rabbim yeterki dermansız bırakmasın. Yeterki bizi aciz kılmasın.. Resmen içimdeki o ağlayan kızı uyandırdın elam yaaa ağladıkça güçlenicez biz böyle düşünelim. Güzel günler yola çıktı geliyorlarrrrrrrrrrrrrrrr sabır
canım ben doktora gittim yapılacak testlerin adını yazdırdım sonra ssk da herhangi bir hastaneden tıbbi genetik bölümüne randevu alıp gittim. kan verdim 1 ayda çıktı sonuçlar. histeroskopi için de yazdığı kağıtla ssk ya gittim kan felan verdim anestezi doktoruyla görüştüm. adetin ilk günü gidip ameliyat günü alacağım histeroskopi yapılacak. ama bursa da neresi var bilmiyorum tabi ama zamanın varken bi araştır istersen kafan daha rahat eder bunları da yaptırırsan
evet cnm gene ordaa maalesef..
rapor hakkım var ya ondan oraya gıtcez gene..
saolsunlar te ağustos ayına randevu verdıler..
gercı benım de ısıme geldı.
aslında diğer arkadaşında dediği gibi yeni tedavi öncesi histereskopi yaptırsan çok iyi olur.devlette 2 3 düşüğün olmayınca pıhtılaşma testi yapmıyorlar bildiğim kadarıyla ...
bak benim kızımda hiç bir sorunum yoktu ama histereskopide 2 polip alındı ve pıhtılaşmada sıkıntım çıktı.
iyiyim canım sipariş aldım hazırlık yapıyorum..bu hafta yoğun olacak..
anneler gününe özel bir paket yapınca 50 tl lik talep oldu..
heyecanla seni bekliyoruzz canım.. inşallah güzelll haberlerin gelecek..
evet cnm gene ordaa maalesef..
rapor hakkım var ya ondan oraya gıtcez gene..
saolsunlar te ağustos ayına randevu verdıler..
gercı benım de ısıme geldı.
aslında diğer arkadaşında dediği gibi yeni tedavi öncesi histereskopi yaptırsan çok iyi olur.devlette 2 3 düşüğün olmayınca pıhtılaşma testi yapmıyorlar bildiğim kadarıyla ...
bak benim kızımda hiç bir sorunum yoktu ama histereskopide 2 polip alındı ve pıhtılaşmada sıkıntım çıktı.
hadı ya..
doğrudur canım benım..
bakalım kısmet yaa..saol verdıgın bılgıler ıcın
seni çok iyi anlıyorum canım son 3 yıl içinde 6 tane kuzenim hamişlik geçirdi aynı zamanda işyerinden aynı departmanda 7-8 tane bayan hamişlik geçirdi hepsi yan masalarımda oturuyordu ve benden sonra evlenmişti yada ikinci bebekleriydi..
onlar için çokçok sevindim ama akşam eve gelince kendime ağlıyordum devamlı...
OH OH MASallah canımm benım..
severek yaptığın ıcın sıkıntı yok zaten hamarat arkadaşım benım..
ee bebek dusunmuyon mu kızz
Hadii guzel haberlerle tatlimm..insallah insallahh
valla kuzucummmmmmmmm ınan araştırmak koşturmak ıcın dermanım yok..
saol gene verdıgın bılgıler ıcın kısmet belkı yaptırırım
ben kariyer yapıyorum bebek daha sonraki iş
Ah phala çıkart aklından sayıyı belki iki tane olur ama cok iyidir bilemeyiz kiinşallah hersey yoluna girer. Ben iğnelerimin 3. Gunundeyim. Adetin ikinci gunu muayene ile tedavime başladık. Doktor bakti yumurtalari saydi. Sayi cok belki ama kalite konusu beni dusunduruyor. Ultrasona bende baktim. Cikolata kisti o yumurtalar yaninda dev gibi bi gorsen Gariptir hormon testine gerek görmediler 6 ay onceki testler yetti sanki. İlaçlar şimdilik 1000 tl tuttu. İnşallah hep beraber 9 Aya gun sayarız artık
Bu mubarek günde hayirli haberler ins canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?