2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Niye iki liste olcak anlamadım:26: zaten ilk nistene sığmsyınca 2. Listen oldu ona devam edeceksin işte başka listede mi var

berceste_
yeşilo34
nazarboncugm
Muhip
mervsh
esma_kavak1907

Kızlar bu arkadaşlarımızın gebelik testlerinin sonuçları ne oldu ben yokken bilgisi olanlar yazarsa sevinirim...

bercestenin sonucu maleseff negatif canımm..

Mesleğiniz neydi egunal bu topiği sanırım siz yönetiyorsunuz :)

Şu an ev hanımıyım...
Evde bazı işler yapıyorum..
Bu topiğin değil kadınlar kulübünün Tüp bebek özel bölümün editörüyüm...
Hacettepe üniversitesi mezunuyum..
En son işim insan kaynakları özel bir şirketin işe alım sürecini yönetmekti lakin ayrıldım...
Şimdi butik pasta ve kurabiye işi ile ilgileniyorum...
Arz ederim

Niye iki liste olcak anlamadım:26: zaten ilk nistene sığmsyınca 2. Listen oldu ona devam edeceksin işte başka listede mi var

gebelerimiz için topik aç dedin ya bana açtım onlarada liste yapıyorum o topiğe bakarsan görürsün

Hacettepeli seniiii, doktordayım sıra bekliyorum canım

canımm ne yazıkki bizim yaşadıklarımızı yaşamayan bizi anlayamıyor.. çok kolay görüyorlar.. tüpün 1 defa yapıldığını ve hemen tuttuğunu sanıyorlar.. yada saçma sapan hurafeler söylüyorlar..
beninde teyzemin kızı bi sabah saat 08.30 da beni işyerimden aramıştı.. normalde o kuzenimle yılda 2 defa zorunlu olunca konuşuruz..
sana bi haberim var dedi bana.. bana vereceği haber şuymuş ailemizde şu anda 3 tane hamile varmış.. iki teyzemin kızı ile dayımın gelini hamileymiş.. bütün gece uyumamış gibi sabahın ilk saatinde bana bu haberi vermek için tedavi olduğumu bildiği halde arıyorsa artık art niyet arıyorum..

gebelerimiz için topik aç dedin ya bana açtım onlarada liste yapıyorum o topiğe bakarsan görürsün

Aaaaaa canım benim bak nasılda uğraşmış hazırlamış, çok sevindim inşallah beni buradaki listeden oraya taşırsın

Çok güsel meşgale bulmuşsunuz kendinize Tebrikler sizin çocuk var mı yoksa bizden misiniz :) birde ya telefondan giriyorum liste tüp bebek özel bölümün içinde mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kizlar merhaba doktor randevum haftayaydi ama ben bu gun ilac yazdirmaya gittigimde muayenede oldum. Tek kese gozuktu.. bebekte artik haftaya gorulecekmis. Hayirlisi artik.. sizlerede bol pozitifli haftalar insallah:)))

Kizlar merhaba doktor randevum haftayaydi ama ben bu gun ilac yazdirmaya gittigimde muayenede oldum. Tek kese gozuktu.. bebekte artik haftaya gorulecekmis. Hayirlisi artik.. sizlerede bol pozitifli haftalar insallah:)))

tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza

Cahillik diyorum başka birşey değil sonuçta ben 6 yıllık evliyim çocuk istedim de biliniyor detaylı herkesle paylaşmıyorum tedavi görüyorum demem yeterli ama bazıları cahiller kategorisi anlayamadım veriyorlar o gece sabaha kadar ağladım ı bilirim...senin kuzende maşallah daha karga .... görmeden aramış seni tabikide art niyet aranır onda rabbim inş. Bunlara inat tek parmakla gösterilmelik çocuklar verecek bizlere inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım maalesef ınce dusunemıyorlar..
ağlasakta sızlasakta elden bısey gelmıyorrabbım buyukkkkkkk

ben kariyer yapıyorum bebek daha sonraki iş

ben gene randevu aldım da yalnız teee ağustos ayına
ondan sordum yanı sende durumlar nasıl dıe ..

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm ya ne guzell destek oluyorsun cok saol kuzucum..
du bakalımmmmmmmmmmmmmmm belki yaptırırımmmmmmmmmmmm bı tatıle de gıdıp geleyim deee
dımı ya bız cok bılgılıyız

Aaaaaa canım benim bak nasılda uğraşmış hazırlamış, çok sevindim inşallah beni buradaki listeden oraya taşırsın

sen dersinde ben yapmazmıyım:13:
bende acil olarak o listeye taşınmak istiyorum..

teşekkür ediyorum gerçekten çok güzel ve keyifli bir iş..
sizden biriyim kadınlar kulübüne üye olduğumda aşılama sürecindeydim çok aktif zaman geçirdim forumda..
2 aşılama 3 tüp denemem var..
bu denemelerden birinde kimyasal gebelik oluştu ayrıca bir de dış gebelik hikayem var zor ve yıpratıcı geçen..
4.deneme aşamasındayım yaklaşık 1 yıldır tedavilerden uzağım..
9 yıldır evliyim ve ilk günden itibaren bebek istememize rağmen olmadı..
sebepsiz infertilite olarak yazıldı raporlarıma halen tespit edilmiş ciddi bir sorun görünmüyor ama araştırma kısmını tamamlamış da değiliz...
Liste şu an yazıştığımız topiğin 1.sayfasında sabit..
sayfanın alt kısmına doğru sayfa numaralarını göreceksin orada ilk sayfaya girersen görebilirsin...

Eşime gösterdim bu yazdığını çok güldü aferim valla size dedi. Yani hiç kopmuyorsunuz ne güzel internet hep böyle masum olsa ya dedi, çok hoşuna gitti hatta daha sonra çocuk yetiştirme sayfasıda yaparsınız dedi. Neden olmasın dimiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…