Niye iki liste olcak anlamadım:26: zaten ilk nistene sığmsyınca 2. Listen oldu ona devam edeceksin işte başka listede mi vardüşünceli arkadaşım benim çok iyi olur şimdi gebe topiğimizde oldu iki liste demek bu..
tamam canım güncellerim hemen..
hoşbulduk canım..
az kalmış opu ya
buralardayım canım sadece işim oluyor malum siparişlerim var yine onlara zaman ayırmam lazım..
berceste_
yeşilo34
nazarboncugm
Muhip
mervsh
esma_kavak1907
Kızlar bu arkadaşlarımızın gebelik testlerinin sonuçları ne oldu ben yokken bilgisi olanlar yazarsa sevinirim...
Mesleğiniz neydi egunal bu topiği sanırım siz yönetiyorsunuz :)
Canım inşallah güzel haberler vereceksin bize. Hayırlı olsun tedavin. bekliyorum güzel haberlerini.
Niye iki liste olcak anlamadım:26: zaten ilk nistene sığmsyınca 2. Listen oldu ona devam edeceksin işte başka listede mi var
Şu an ev hanımıyım...
Evde bazı işler yapıyorum..
Bu topiğin değil kadınlar kulübünün Tüp bebek özel bölümün editörüyüm...
Hacettepe üniversitesi mezunuyum..
En son işim insan kaynakları özel bir şirketin işe alım sürecini yönetmekti lakin ayrıldım...
Şimdi butik pasta ve kurabiye işi ile ilgileniyorum...
Arz ederim
Arkadaşlar ya bu ağlama olayı yalnız bana ait değilmiş demek ki bende aynı durumlarda çok üzülüp ağlıyordum aslında onların adına seviniyorum ama elimde olmadan kendi durumuma üzülüyorum 😕 en kötüsü de eltim hamile kaldığında günü 4 gün geçti idrar testi yaptı gece 11:00 de bizi aradı sevincini bizimle paylaştı ama o an ki moral motivasyonum anında sıfırlandı aşılama tedavisi görüyordum O sıra keşke insanlarımız birazcık ince düşünebilseler ... ;(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gebelerimiz için topik aç dedin ya bana açtım onlarada liste yapıyorum o topiğe bakarsan görürsün
Şu an ev hanımıyım...
Evde bazı işler yapıyorum..
Bu topiğin değil kadınlar kulübünün Tüp bebek özel bölümün editörüyüm...
Hacettepe üniversitesi mezunuyum..
En son işim insan kaynakları özel bir şirketin işe alım sürecini yönetmekti lakin ayrıldım...
Şimdi butik pasta ve kurabiye işi ile ilgileniyorum...
Arz ederim
Hacettepeli seniiii, doktordayım sıra bekliyorum canım
Kizlar merhaba doktor randevum haftayaydi ama ben bu gun ilac yazdirmaya gittigimde muayenede oldum. Tek kese gozuktu.. bebekte artik haftaya gorulecekmis. Hayirlisi artik.. sizlerede bol pozitifli haftalar insallah:)))
bende bakıyordum bişi yazdın da ben mi kaçırdım diye demek hala muayene olmadın çatladım meraktan ne var içerde acaba
hoşbulduk canım dolu dolu 15 gün geçirdim çok güzeldi..
tedavin hayırlı olsun
canımm ne yazıkki bizim yaşadıklarımızı yaşamayan bizi anlayamıyor.. çok kolay görüyorlar.. tüpün 1 defa yapıldığını ve hemen tuttuğunu sanıyorlar.. yada saçma sapan hurafeler söylüyorlar..
beninde teyzemin kızı bi sabah saat 08.30 da beni işyerimden aramıştı.. normalde o kuzenimle yılda 2 defa zorunlu olunca konuşuruz..
sana bi haberim var dedi bana.. bana vereceği haber şuymuş ailemizde şu anda 3 tane hamile varmış.. iki teyzemin kızı ile dayımın gelini hamileymiş.. bütün gece uyumamış gibi sabahın ilk saatinde bana bu haberi vermek için tedavi olduğumu bildiği halde arıyorsa artık art niyet arıyorum..
Arkadaşlar ya bu ağlama olayı yalnız bana ait değilmiş demek ki bende aynı durumlarda çok üzülüp ağlıyordum aslında onların adına seviniyorum ama elimde olmadan kendi durumuma üzülüyorum 😕 en kötüsü de eltim hamile kaldığında günü 4 gün geçti idrar testi yaptı gece 11:00 de bizi aradı sevincini bizimle paylaştı ama o an ki moral motivasyonum anında sıfırlandı aşılama tedavisi görüyordum O sıra keşke insanlarımız birazcık ince düşünebilseler ... ;(
ben kariyer yapıyorum bebek daha sonraki iş
dermanım yok felan yok daima ayaktayız canım. Rabbim den her daim isteyeceğiz hayırlı sağlıklı evlatlar.
''Dua ettiğinizde çok isteyin, çünkü vereceği hiçbir şey Allah'a ağır gelmez. '' Hz.Muhammed s.a.v.
bende duramam rapor çıkana kadar dedim gittim özel yaptırdım olmadı yine raporu bekliyorum ekime kadar da yapılacak ne varsa yaptırıp kafam rahat olsun istiyorum. yumurtaların daha sağlıklı olması için biostren varmış 3 ay öncesinden başlamak gerekiyormuş doktoruna bunu da danışabilirsin gittiğinde. Pes etmeden elimizden ne geliyorsa yapacağız canım. Benimde etrafımda herkes hamile her hamile insana imrenerek bakıyorum. Onlar adına seviniyorum ama kendime kahroluyorum. arkadaşımı akrabası zorlamış adeti gecikince evde öğrenmiş hamile olduğunu testle 3 aya yakın olmuş daha doktora gidecek aman hamileyim giderim diyor. bir yandan herkes sürekli soruyor 3 yıl olacak yapın artık çocuk felan diye.benden sonra evlenenler hep hamile onu bırak arkadaşım evlendi ve 2 ay sonra hamile kaldı 2 ayda krizlere girdi olmuyor diye. Bi akrabanın 2 çocuğu var adetin kaçıncı günü yumurtlama olur ne zaman ilişkiye girilmeli onu bilmiyor biz ne güzel herşeyi detayına kadar biliyoruz
Aaaaaa canım benim bak nasılda uğraşmış hazırlamış, çok sevindim inşallah beni buradaki listeden oraya taşırsın
Çok güsel meşgale bulmuşsunuz kendinize Tebrikler sizin çocuk var mı yoksa bizden misiniz :) birde ya telefondan giriyorum liste tüp bebek özel bölümün içinde mi?
Ne olcak tek yumurtadır
gebelerimiz için topik aç dedin ya bana açtım onlarada liste yapıyorum o topiğe bakarsan görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?