Eşime gösterdim bu yazdığını çok güldü aferim valla size dedi. Yani hiç kopmuyorsunuz ne güzel internet hep böyle masum olsa ya dedi, çok hoşuna gitti hatta daha sonra çocuk yetiştirme sayfasıda yaparsınız dedi. Neden olmasın dimiiiii
Artık sende başla yaaa bekletme hem bizi hem kızınısen dersinde ben yapmazmıyım:13:
bende acil
kız acıbadem demi çok bekletiyor böyle allahım yaa ısı gucu bırak gıt bekle dur
ben gene randevu aldım da yalnız teee ağustos ayına
ondan sordum yanı sende durumlar nasıl dıe ..
tşk ederim canım
ohh ne güzelşimdide dinlendiklerin acısını çıkarıyorsun ozaman siparişlerinle
Allah kolaylık versin
Ne olcak tek yumurtadır
Kizlar merhaba doktor randevum haftayaydi ama ben bu gun ilac yazdirmaya gittigimde muayenede oldum. Tek kese gozuktu.. bebekte artik haftaya gorulecekmis. Hayirlisi artik.. sizlerede bol pozitifli haftalar insallah:)))
Kuzum tedavin hayırlı olsun inşallah sonuda bebişli olurayyy çok iyi yapmışsın Rabbim kucagına almayı nasip etsin
ee ikiz mi belli mi
selammmmm canımmmmnasılsınız bakalım ?
ben bgn doktora gittim ilk iğnelerimi vuruldum
Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür canım
gonal f ve menagon verdi + antibiyotik 3 günlük + vajinal fitil
bayadır girmedi valla gmz inşallah herşey yolundadır
parsen naptı geldimi izmire :26:
Artık sende başla yaaa bekletme hem bizi hem kızını
Hamişlere, sonuç bekleyenlere ve benim gibi negatif sonuç alıp umutsuzca dua edenlere hepinize selamlar, cumanız mübarek olsun, Rabbim inşallah hepimizin sonunu hayırlı kılar...
Negatif aldıktan bir hafta sonra normal hayatıma döndüm ama yüreğimin acısı, özlemi hiç dinmiyo, oyüzden regl olur olmaz kendime bi klomen aldım ve kendi kendime uygulamaya karar verdim daha önce defalarca kullanıp sonuç alamayanlardadım tüp bebekte dahil ama ben yine de boş durmak istemiyorum karar verdim yeni tedaviye kadar kendi kendimin doktoru olacağım ve
Hepinizi öpüyorum
uzun zaman oldu görüşmeyeli ne iyi ettin de geldin..
kendi başına klomen kullanma muayene ol kist vs.. varsa ters etki yapar hormon ilacı bu sonuçta sakıncalı olabilir..
canımmmmmmmmmmmmmmmmmm ya ne guzell destek oluyorsun cok saol kuzucum..
du bakalımmmmmmmmmmmmmmm belki yaptırırımmmmmmmmmmmm bı tatıle de gıdıp geleyim deee
dımı ya bız cok bılgılıyız
Cahillik diyorum başka birşey değil sonuçta ben 6 yıllık evliyim çocuk istedim de biliniyor detaylı herkesle paylaşmıyorum tedavi görüyorum demem yeterli ama bazıları cahiller kategorisi anlayamadım veriyorlar o gece sabaha kadar ağladım ı bilirim...senin kuzende maşallah daha karga .... görmeden aramış seni tabikide art niyet aranır onda rabbim inş. Bunlara inat tek parmakla gösterilmelik çocuklar verecek bizlere inş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım Acıbadem, önceki hastanede böyleydi ama iyi olsunda ben razıyım valla
teee ağustos dediğin ne ki hemen geliverir ben hala oturayım
sağol canım..
o zamanda dinlendim diyemem canım kardeşimle ortağız biz orada da sipariş aldık
çift sarılımı ben onu merak ediyorum
gözünaydın tatlım ilk aşamayı atlattın çok şükür..
Kuzum tedavin hayırlı olsun inşallah sonuda bebişli olursenle beraber gün sayicaz
Parsenden hiç haber yok uzun zamandir görmüyorum
Gamzede umarım iyidir onuda merak ediyorum
Phala yavrum doktor ne dedi :26:merak ettim seni
Egunalhamarat hatun yeni topigin hayırlı olsun inşallah en kisa surede bizde listede oluruz ee artık ordan konuşuruz keseydi kalpti böbrekti
kızım olcak diyosun yani..
olursa adı CEREN olacak
BİRBİRİMİZİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ CANIMMMMM BENİMMM PES ETMEK YOK İSYAN ETMEK ASLA YOK
kızım olcak diyosun yani..
olursa adı CEREN olacak
ikiz olursada eren koyarsın..
ceren ile eren ne güzell
ohh ısımler bılem hazır..
sıra bebekte
ah mervem yaa ınsallah..
2015 te bende hamıssss olmak ıstıyorummmmmmmmmmmmm sende ol bana arkadaş
benimde kızım olursa ismi 6 yıldır hazır " ela " olacak teyzesi..
her dönem beğendiğim bi isim..
olacağız bizde hamiş Allah ın izniyle canım sen inan sadece yeter canım Rabbim büyüktür edilen duaları geri çevirmez bizlere de nasip edecek inşallah sonra da hamilelikle ilgili yazışacağız sonra da bebişlerimizle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?