2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ah bı çocuğumuz olsa neler yapcaz daaa

ben gene randevu aldım da yalnız teee ağustos ayına
ondan sordum yanı sende durumlar nasıl dıe ..

teee ağustos dediğin ne ki hemen geliverir ben hala oturayım

tşk ederim canım
ohh ne güzel şimdide dinlendiklerin acısını çıkarıyorsun ozaman siparişlerinle
Allah kolaylık versin

sağol canım..
o zamanda dinlendim diyemem canım kardeşimle ortağız biz orada da sipariş aldık

Ne olcak tek yumurtadır

çift sarılımı ben onu merak ediyorum

Kizlar merhaba doktor randevum haftayaydi ama ben bu gun ilac yazdirmaya gittigimde muayenede oldum. Tek kese gozuktu.. bebekte artik haftaya gorulecekmis. Hayirlisi artik.. sizlerede bol pozitifli haftalar insallah:)))

gözünaydın tatlım ilk aşamayı atlattın çok şükür..

Kuzum tedavin hayırlı olsun inşallah sonuda bebişli olur senle beraber gün sayicaz
Parsenden hiç haber yok uzun zamandir görmüyorum
Gamzede umarım iyidir onuda merak ediyorum

Phala yavrum doktor ne dedi :26:merak ettim seni

Egunal hamarat hatun yeni topigin hayırlı olsun inşallah en kisa surede bizde listede oluruzee artık ordan konuşuruz keseydi kalpti böbrekti

Hamişlere, sonuç bekleyenlere ve benim gibi negatif sonuç alıp umutsuzca dua edenlere hepinize selamlar, cumanız mübarek olsun, Rabbim inşallah hepimizin sonunu hayırlı kılar...

Negatif aldıktan bir hafta sonra normal hayatıma döndüm ama yüreğimin acısı, özlemi hiç dinmiyo, oyüzden regl olur olmaz kendime bi klomen aldım ve kendi kendime uygulamaya karar verdim daha önce defalarca kullanıp sonuç alamayanlardadım tüp bebekte dahil ama ben yine de boş durmak istemiyorum karar verdim yeni tedaviye kadar kendi kendimin doktoru olacağım ve

Hepinizi öpüyorum

uzun zaman oldu görüşmeyeli ne iyi ettin de geldin..
kendi başına klomen kullanma muayene ol kist vs.. varsa ters etki yapar hormon ilacı bu sonuçta sakıncalı olabilir..

Canım tedavin hayırlı olsun, takipteyim seni, inşallah bol bol yumilerin olur ve annelerine transfer etilip sıkı sıkı tutunurlar

uzun zaman oldu görüşmeyeli ne iyi ettin de geldin..
kendi başına klomen kullanma muayene ol kist vs.. varsa ters etki yapar hormon ilacı bu sonuçta sakıncalı olabilir..

Sağol sende özlettin kendini, zaten radyoloji bölümündeyim sürekli baktırıyorum, kendimde bakıyorum ama neolacaksa olsun artık tahammülüm kalmadı sinirlerim zıpladı artık.

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm ya ne guzell destek oluyorsun cok saol kuzucum..
du bakalımmmmmmmmmmmmmmm belki yaptırırımmmmmmmmmmmm bı tatıle de gıdıp geleyim deee
dımı ya bız cok bılgılıyız

BİRBİRİMİZİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ CANIMMMMM BENİMMM PES ETMEK YOK İSYAN ETMEK ASLA YOK

inşallah canımm.. bizde bebişlerimizin haberini vereceğiz..

Evet canım Acıbadem, önceki hastanede böyleydi ama iyi olsunda ben razıyım valla

ıyı bı hastane canımm bılıyorum..
rabbım emeklerımızı bos çıkarmasın..

kuzucummm haklısınn..
bana hazıranda gel dedıler de gelemem o tarıhte hazır değilim
ağustosun 4 ünde gıtcem bakalım canım..
bence sende artık basla aaaaaaaaaaaaaa..

bende ıyıyımm saoll..
sen benı sorma zaten

kızım olcak diyosun yani..
olursa adı CEREN olacak

ne güzel ısım

ah mervem yaa ınsallah..
2015 te bende hamıssss olmak ıstıyorummmmmmmmmmmmm sende ol bana arkadaş

olacağız bizde hamiş Allah ın izniyle canım sen inan sadece yeter canım Rabbim büyüktür edilen duaları geri çevirmez bizlere de nasip edecek inşallah sonra da hamilelikle ilgili yazışacağız sonra da bebişlerimizle ilgili

Az önce eşim tarafından birinin okuna isabet oldum. Arkadaşın çocuğunu yanıma almıştım hazır bebeğe konmuşsun deyip sırıttı. İğnelerimin 3. günü resmen yıkıldım. Şimdi daha çok dua etmeye başladım. Bire de razıyım yeter ki sağlıklı olsun ama duamı ikiz için yaptım. Yoksa bunların çenesi kapanmıcak anlaşıldı. Bir tane olsa ikinci hani diyecekler...

benimde kızım olursa ismi 6 yıldır hazır " ela " olacak teyzesi..
her dönem beğendiğim bi isim..

ne güzelll sevındımm canım..
rabbım nasıp etsın ınsallah..

merve kız bugun bana terapi gibi geldınnnnnn saol bitanem..
ınsallah ınsalllahhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…