Az önce eşim tarafından birinin okuna isabet oldum. Arkadaşın çocuğunu yanıma almıştım hazır bebeğe konmuşsun deyip sırıttı. İğnelerimin 3. günü resmen yıkıldım. Şimdi daha çok dua etmeye başladım. Bire de razıyım yeter ki sağlıklı olsun ama duamı ikiz için yaptım. Yoksa bunların çenesi kapanmıcak anlaşıldı. Bir tane olsa ikinci hani diyecekler...
Ayyy ismi de guzell kendi de guzel olacak insallahhh annesi...rabbim hayirlisini versin canimbenimde kızım olursa ismi 6 yıldır hazır " ela " olacak teyzesi..
her dönem beğendiğim bi isim..
merve kız bugun bana terapi gibi geldınnnnnn saol bitanem..
ınsallah ınsalllahhhhhhhhhhhhh
Kuzumıyı bı hastane canımm bılıyorum..
rabbım emeklerımızı bos çıkarmasın..
bana hazıranda gel dedıler de gelemem o tarıhte hazır değilim
ağustosun 4 ünde gıtcem bakalım canım..
bence sende artık basla aaaaaaaaaaaaaa..
bende ıyıyımm saoll..
sen benı sorma zaten
ne güzel ısım
Ayyy terbiyesizligini gectim allah korkusu da yok bunlarda..uzulme tatlım ikizlerin gelincee bi gulumsemen yetecek onlarin utanctan yerin dibine girmelerinee rabbim islahh etsin boylelerini..hayirr bunun bi hastalik oldugunu da farketmiolar yaa sersemler..alican bunlari dayican gobekten puregonu bi smear testi bi de transfere sokucann anlayacaklar o vakittt haziraa nasil konuluyormuşAz önce eşim tarafından birinin okuna isabet oldum. Arkadaşın çocuğunu yanıma almıştım hazır bebeğe konmuşsun deyip sırıttı. İğnelerimin 3. günü resmen yıkıldım. Şimdi daha çok dua etmeye başladım. Bire de razıyım yeter ki sağlıklı olsun ama duamı ikiz için yaptım. Yoksa bunların çenesi kapanmıcak anlaşıldı. Bir tane olsa ikinci hani diyecekler...
Ayyy ismi de guzell kendi de guzel olacak insallahhh annesi...rabbim hayirlisini versin canim
Ayyy terbiyesizligini gectim allah korkusu da yok bunlarda..uzulme tatlım ikizlerin gelincee bi gulumsemen yetecek onlarin utanctan yerin dibine girmelerinee rabbim islahh etsin boylelerini..hayirr bunun bi hastalik oldugunu da farketmiolar yaa sersemler..alican bunlari dayican gobekten puregonu bi smear testi bi de transfere sokucann anlayacaklar o vakittt haziraa nasil konuluyormuş(((ayyy ne üzüldüm ne kizdimm anlatamamm (
Sen bide beni düşün ağlayarak eve gittim. Sokakta gören olmasın diye başımı yerden kaldıramadım. Transfere kadar kimseyle konuşmama kararı aldım görsem de görmezden gelcem artık. Amaaaaannn ne bileyim Rabbim şunlara inat hepimize nasip etsin. Her duam da söylüyorum. HEPİMİZE NASİP ETSİN. HEPİMİZ MUTLULUKLARIMIZI PAYLAŞALIM.
Aminnn canim aminn..aglamaa ama uzme kendinii allaha havale boylelerii rabbimm yüzünü guldursun inssllahh en kisa en hayirli vakittee cifter cifter versin kuzularini:))
Sen bide beni düşün ağlayarak eve gittim. Sokakta gören olmasın diye başımı yerden kaldıramadım. Transfere kadar kimseyle konuşmama kararı aldım görsem de görmezden gelcem artık. Amaaaaannn ne bileyim Rabbim şunlara inat hepimize nasip etsin. Her duam da söylüyorum. HEPİMİZE NASİP ETSİN. HEPİMİZ MUTLULUKLARIMIZI PAYLAŞALIM.
canimm ne desem sasirdimm.. patavatsiz dolu ortalik.. tedavin basladi kendini boyle uzersen aglarsan yumoslarin gelisimi etkilenir... su surecte sadece mutlu olacagin seyler yap...
bizim bu tedavi sureclerimiz nedense bazilarinin eglence konusu.. kulaklarini hepsine kapat..
teee ağustos dediğin ne ki hemen geliverir ben hala oturayım
sağol canım..
o zamanda dinlendim diyemem canım kardeşimle ortağız biz orada da sipariş aldık
çift sarılımı ben onu merak ediyorum
gözünaydın tatlım ilk aşamayı atlattın çok şükür..
sen dersinde ben yapmazmıyım:13:
bende acil olarak o listeye taşınmak istiyorum..
teşekkür ediyorum gerçekten çok güzel ve keyifli bir iş..
sizden biriyim kadınlar kulübüne üye olduğumda aşılama sürecindeydim çok aktif zaman geçirdim forumda..
2 aşılama 3 tüp denemem var..
bu denemelerden birinde kimyasal gebelik oluştu ayrıca bir de dış gebelik hikayem var zor ve yıpratıcı geçen..
4.deneme aşamasındayım yaklaşık 1 yıldır tedavilerden uzağım..
9 yıldır evliyim ve ilk günden itibaren bebek istememize rağmen olmadı..
sebepsiz infertilite olarak yazıldı raporlarıma halen tespit edilmiş ciddi bir sorun görünmüyor ama araştırma kısmını tamamlamış da değiliz...
Liste şu an yazıştığımız topiğin 1.sayfasında sabit..
sayfanın alt kısmına doğru sayfa numaralarını göreceksin orada ilk sayfaya girersen görebilirsin...
inşallah canımm.. bizde bebişlerimizin haberini vereceğiz..
Kizlar simdi kan verdim sonucu bekliyorum cook heyecanliyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızçeler napasınız.3. negatifimi de aldıktan sonra dr la görüşmeye gittik eşimle.genetik test istedi bugün verdik 1 ay sonra sonuç alacağız.çok endişeliyim 1 ay geçermii.. eğer onda bir şey çıkmazsa histereskopi yapılacakmış.biraz kafamı ttparlayıp yeni bir drla başlamak istiyorum.bülent traş hakkında bilgisi olan varmı acıbadem maslak.öneriyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?