2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

rabbım gönlüne gore versın canımmmmmmmm

merve kız bugun bana terapi gibi geldınnnnnn saol bitanem..
ınsallah ınsalllahhhhhhhhhhhhh

ayyyy canım sen terapi iste yaparım ben bende bunaldığımda birileri iyi oluyor beni ayağa kaldırıyor. bugün de ben seni ayağa kaldırabildiysem ne mutlu bana ama hep böyle olmalıyız biliyorsun moral bizim için çok önemli benim gibi sabırsız insan bu kadar güzel motiveli halde ekimi bekliyor düşün yani Rabbim e bırak herşeyi düşünme sorgulama yine olmazsa yine deneyeceğim. Allah ım izin verdiği sürece biliyorsun ki izin vermese tedaviye başlayamayız. Bizim yerimizde olmak isteyen insanlar da var farklı sebeplerle tedaviye başlayamıyor olan. Her halimize şükürler olsun Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın bizleri de annelik mertebesine eriştirsin o duyguyu yaşatsın tez zaman da inşallah

Son düzenleme:
Kuzum ama seni takipteyim ağustosta randevun var biliyorum kiinşallah bu sefer bebislerimiz gelecek pek gorunmuyorsun

Ayyy terbiyesizligini gectim allah korkusu da yok bunlarda..uzulme tatlım ikizlerin gelincee bi gulumsemen yetecek onlarin utanctan yerin dibine girmelerinee rabbim islahh etsin boylelerini..hayirr bunun bi hastalik oldugunu da farketmiolar yaa sersemler..alican bunlari dayican gobekten puregonu bi smear testi bi de transfere sokucann anlayacaklar o vakittt haziraa nasil konuluyormuş(((ayyy ne üzüldüm ne kizdimm anlatamamm(

Sen bide beni düşün ağlayarak eve gittim. Sokakta gören olmasın diye başımı yerden kaldıramadım. Transfere kadar kimseyle konuşmama kararı aldım görsem de görmezden gelcem artık. Amaaaaannn ne bileyim Rabbim şunlara inat hepimize nasip etsin. Her duam da söylüyorum. HEPİMİZE NASİP ETSİN. HEPİMİZ MUTLULUKLARIMIZI PAYLAŞALIM.

Aminnn canim aminn..aglamaa ama uzme kendinii allaha havale boylelerii rabbimm yüzünü guldursun inssllahh en kisa en hayirli vakittee cifter cifter versin kuzularini:))

canimm ne desem sasirdimm.. patavatsiz dolu ortalik.. tedavin basladi kendini boyle uzersen aglarsan yumoslarin gelisimi etkilenir... su surecte sadece mutlu olacagin seyler yap...
bizim bu tedavi sureclerimiz nedense bazilarinin eglence konusu.. kulaklarini hepsine kapat..

Bende o yönde bir karar aldım. Kimseyle görüşmicem. İnsanlar çok acımasız. Ben kendime bakcam bundan sonra. Görelim Mevlam neeyler güzel eyler. Zaman bize neler göstercek...

Cok sagol canimm.. darisi basiniza insallah.. allahim hemen bu duygulari sizlerede yasatsin

Kizlar simdi kan verdim sonucu bekliyorum cook heyecanliyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürler anladım inş. Bu sene bizim senemiz olur bebişlerimiz olur...çok çok dua böyle konuşuyorum salı günü sonucum negatif olursa kendimi böyle teselli edebilecek miyim bilemiyorum ???

inşallah canımm.. bizde bebişlerimizin haberini vereceğiz..

Inş. Canım inş. Salı gününü iple çekiyorum çok merak ediyorum gün yaklaştıkça daha çok heyecan oluyor bende...tabi kafamda plan yapıyorum negatif olursa anneme gider köye çıkarım kafamı dagıtırım herzaman olumsuz endeksliyorum kendimi çok üzülmeyeyim diye hakkımızda hayırlısı olsun ...

kızçeler napasınız.3. negatifimi de aldıktan sonra dr la görüşmeye gittik eşimle.genetik test istedi bugün verdik 1 ay sonra sonuç alacağız.çok endişeliyim 1 ay geçermii.. eğer onda bir şey çıkmazsa histereskopi yapılacakmış.biraz kafamı ttparlayıp yeni bir drla başlamak istiyorum.bülent traş hakkında bilgisi olan varmı acıbadem maslak.öneriyormusunuz

Kizlar simdi kan verdim sonucu bekliyorum cook heyecanliyim :)

Hakkında hayırlısı olsun canım inş. Güzel haber verirsin...busene Bizlerde inş. hamiş listesinde yer alırız 😊

Son düzenleme:
Kafayı yiyecem yumurta kalitesini artıracak biseyler söyleyin bana ne olurrrrrrrrr.kendi kendime duyduğum ilaçları almak istemiyorum dr umda tavsiye etmedi hiç.dura nin felanda kaliteyi arttirdigina dair kesin bi bilgi yokmuş insan o şekilde düşündüğü için rahatliyormus o rahatlikta yumurtaliklarin bazen daha iyi olmasını sagliyormus

Ben ilk denememu onda yaptim canim benden haric 4 arkadasim dahs gitti onlarin hepsi ilkjndr hamile ksldi ama benim kimyassl gebelik oldu şöyle bi durum var her gittiginde dr göremiyorsun baska dr bakiyof mesala yumurta toplamada büleng bey hastanede yoktu biri dedi ögleden sonra gelicak digerj dedi sizi alalim dr gwlicek tabi ben uyuduktan sonra dr girdimu bilmiyorum ve 27 tane yumurta toplandi ohss oldum... buna ragmen transfer yapildi. Benim tek sikayetim orda dr ile muhattap olamiyorsun ya hemsireyle yada telefonla aradiginda bankodaki kizlar dr görüsmene bile müsade etmiyor. Bana guvensiz geldi çunkü 27 yumurtadan bi tanesi bile dondurulmak üzere kalmadi. Ve kimse aciklama yapmadi. Cok ümitlendirdi beni ve tutmadiginda hic bi aciklama yapmadilar bebeklere ne yaptin diye bana sordu ve en ufak seyde seni muhasebe yönlendiriyorlar sürekli para mevzusu. Daha ilk negatifte histereskopi yapicam dedi bissürü genetik test istedi. Bence gereksizdi. Tabi bu benim fikrim dedig8m gibi diger arkadaslarim pozitif sonuc aldilar ama onlarda bu durumdan muzdarip. Biraz uzun oldu kusura bakma.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…