Kizlar simdi kan verdim sonucu bekliyorum cook heyecanliyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızçeler napasınız.3. negatifimi de aldıktan sonra dr la görüşmeye gittik eşimle.genetik test istedi bugün verdik 1 ay sonra sonuç alacağız.çok endişeliyim 1 ay geçermii.. eğer onda bir şey çıkmazsa histereskopi yapılacakmış.biraz kafamı ttparlayıp yeni bir drla başlamak istiyorum.bülent traş hakkında bilgisi olan varmı acıbadem maslak.öneriyormusunuz
Ben ilk denememu onda yaptim canim benden haric 4 arkadasim dahs gitti onlarin hepsi ilkjndr hamile ksldi ama benim kimyassl gebelik oldu şöyle bi durum var her gittiginde dr göremiyorsun baska dr bakiyof mesala yumurta toplamada büleng bey hastanede yoktu biri dedi ögleden sonra gelicak digerj dedi sizi alalim dr gwlicek tabi ben uyuduktan sonra dr girdimu bilmiyorum ve 27 tane yumurta toplandi ohss oldum... buna ragmen transfer yapildi. Benim tek sikayetim orda dr ile muhattap olamiyorsun ya hemsireyle yada telefonla aradiginda bankodaki kizlar dr görüsmene bile müsade etmiyor. Bana guvensiz geldi çunkü 27 yumurtadan bi tanesi bile dondurulmak üzere kalmadi. Ve kimse aciklama yapmadi. Cok ümitlendirdi beni ve tutmadiginda hic bi aciklama yapmadilar bebeklere ne yaptin diye bana sordu ve en ufak seyde seni muhasebe yönlendiriyorlar sürekli para mevzusu. Daha ilk negatifte histereskopi yapicam dedi bissürü genetik test istedi. Bence gereksizdi. Tabi bu benim fikrim dedig8m gibi diger arkadaslarim pozitif sonuc aldilar ama onlarda bu durumdan muzdarip. Biraz uzun oldu kusura bakma.
Mrh. Canım sanırım yeni doktor arıyorsun eğer istanbuldaysan Brüksel tüp bebek merkezi Yücel Karaman tavsiye ederim arkadaşım orada tedavi gördü hıstereskopı balon şişirme falan uygulandı ona ve hamile kaldı ikizleri var şimdi kocaman olmuşlar 😊😊
Hadi inşallah güzel haberler getirirsin bizlere..
Hakkında hayırlısı olsun canım inş. Güzel haber verirsin...busene Bizlerde inş. hamiş listesinde yer alırız 😊
aaa şu an varya şaşırdım.inan onun adını çok duymuştm tamam dedim olmazsa kesin gididcem Bülent beye demiştim ama şu an soru işareti oluştu kafamda.ben sonuna kadar yanımda olacak bir dr arıyorum vazgeçtim ondan diyebilirim
Inş. Canım inş. Salı gününü iple çekiyorum çok merak ediyorum gün yaklaştıkça daha çok heyecan oluyor bende...tabi kafamda plan yapıyorum negatif olursa anneme gider köye çıkarım kafamı dagıtırım herzaman olumsuz endeksliyorum kendimi çok üzülmeyeyim diye hakkımızda hayırlısı olsun ...
Kizlar simdi kan verdim sonucu bekliyorum cook heyecanliyim :)
tebrikler canımmmmmmmmmmmmmm
Tebrikler cnmDeğerin maşallah çok güzel çıkmış
Canım hayırlı olsun.. Değerin çok iyi. Desene sen de benim topiğe geleceksin 😀😀 ikizlerinle bekleriz.. 2014 Kasım Aralık'ta ikizlerini dünyaya getirecekler
🌸🌸🌸
ooooo süpperrr bir haber buuu..
maşallah canım değerin harika
sağlıklı bir gebelik diliyorum..
Ailecek gözünüzaydın..
tamam tatlım eklerim..
ayy canmm benm coook sevndim hadi hayırlı olsun Allahım kucagına da aldırsın
tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...
Tebrikkk ederimm hayirli olsun bebikiinn saglikli bi gebeligin olsun sag saglim kucagina al insallahh tatlım
Slm canim... Gozun aydin canim Allah tamamini erdirsin... Insallah 9 ay sonra bebeginiz alirsin kucagina.. Insallah bizde boylee bir haber aliriz ... Bende 7 senedir istiyorum olmuyor
Rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah
maşallah değerin çok güzelmişyoksa ikiz mi ?
gözün aydın olsun canımmm rabbim korusun seni ve bebegini.. Darısı bekleyen herkeze olsun benimde test günüme çok az kaldı pazar günü öğrenicem allahın izniyle... İNş. bende burda sizlere güzel haberler veririm
Tebrik ederim canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende sonucumu 6 mayısta ögrenicem inş. Güzel haber veririm bende :)
nazar : nazar canimm cokk sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsinn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım tebrik ederim seni yaa Maşallahh süper bi değer. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi de nasip etsin inşallahh.
Ah ahh aynı acıları hangimiz yaşamıyoruz ki...
İş yeri aile ortamı, arkadaş ortamı her yerde karşımıza çıkıyor.
Eskiden aklımın ucuna gelemyen şeyleri şu an bire bir yaşıyorum. Ama bi sebebi var tüm bu yaşananların...
O yüzden içim rahat olacak bi gün hayırlı bir şekilde inşallahh.
Napalım herkesin bi derdi var... Karadayı diye bi dizi var orda bi cümle söyledi nazif baba.. kiminin geçmişindedir utandıgı şeyler, kimininde geleceğinde... yani herkesin bi sınavı herkesin yaşayacagı bi dert var bu dünyada. Ama böyle ama başka şekilde ama bugün ama yarın...Rabbim yeterki dermansız bırakmasın. Yeterki bizi aciz kılmasın.. Resmen içimdeki o ağlayan kızı uyandırdın elam yaaa ağladıkça güçlenicez biz böyle düşünelim. Güzel günler yola çıktı geliyorlarrrrrrrrrrrrrrrr sabır
hepinizden Allah razı olsun...çok şükür,hayal gibi geliyordu ama oldu.tek embriyo konulmuştu ama benim bebeğim 48 saat sonra yerleşmişti hissetmiştim yerleşme kanaması da gelmişti.sanırım erken yerleştiği için yüksek çıktı değerim salı keseyi göreceğim inşallah.
rabbim hepinize nasip etsin tez vakitte.daha fazla bekletmesin kimseyi...
Canim gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin
teşekkür ederiiimmmm,darısı senin de başına inşallah
Tebrik ederim canim.allah tamamına erdirsin senin adına çok sevindim
ayyy çok iyi yapmışsın Rabbim kucagına almayı nasip etsin
ee ikiz mi belli mi
selammmmm canımmmmnasılsınız bakalım ?
ben bgn doktora gittim ilk iğnelerimi vuruldum
Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür canım
gonal f ve menagon verdi + antibiyotik 3 günlük + vajinal fitil
bayadır girmedi valla gmz inşallah herşey yolundadır
parsen naptı geldimi izmire :26:
kızçeler napasınız.3. negatifimi de aldıktan sonra dr la görüşmeye gittik eşimle.genetik test istedi bugün verdik 1 ay sonra sonuç alacağız.çok endişeliyim 1 ay geçermii.. eğer onda bir şey çıkmazsa histereskopi yapılacakmış.biraz kafamı ttparlayıp yeni bir drla başlamak istiyorum.bülent traş hakkında bilgisi olan varmı acıbadem maslak.öneriyormusunuz
Insallah kizlar bekliyorum hala bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?