2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Mrh. Canım sanırım yeni doktor arıyorsun eğer istanbuldaysan Brüksel tüp bebek merkezi Yücel Karaman tavsiye ederim arkadaşım orada tedavi gördü hıstereskopı balon şişirme falan uygulandı ona ve hamile kaldı ikizleri var şimdi kocaman olmuşlar 😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar nick kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim yardımcı olurmusunuz ???

aaa şu an varya şaşırdım.inan onun adını çok duymuştm tamam dedim olmazsa kesin gididcem Bülent beye demiştim ama şu an soru işareti oluştu kafamda.ben sonuna kadar yanımda olacak bir dr arıyorum vazgeçtim ondan diyebilirim

maşşalah arkadaşına canım allah bizlerede nasip etsin inşallah.yeni duydum orayıı şimdi senden düşünücem.sağol tatlm

Hadi inşallah güzel haberler getirirsin bizlere..

Hakkında hayırlısı olsun canım inş. Güzel haber verirsin...busene Bizlerde inş. hamiş listesinde yer alırız 😊

Insallah kizlar bekliyorum hala bakalim

Bu proflarin hepsi icin gecerli mesala bi arkadas bŕüksel tüp bebegi yqzmis ordada ayni konu gecerli be ameliyayimi yücel karamanda oldum ..tüp bebegi orda yapmadim çünkü yücel beyde belirli zamanlarda yurt disina cikiyor o da her zaman Bulunmuyor.. bu hepsi ici gecerli ..

bendede sonuç negatif olursa aynen annemin yanına 1 haftalığına giderim.. kafam dağılır yada eşimle kısa bir kaç günlük tatil yaparız..
olumsuzu düşünmeyelim inşallah olumlu gelişecek herşey..

tebrikler canımmmmmmmmmmmmmm

Tebrikler cnm Değerin maşallah çok güzel çıkmış

Canım hayırlı olsun.. Değerin çok iyi. Desene sen de benim topiğe geleceksin 😀😀 ikizlerinle bekleriz.. 2014 Kasım Aralık'ta ikizlerini dünyaya getirecekler

🌸🌸🌸

ooooo süpperrr bir haber buuu..
maşallah canım değerin harika
sağlıklı bir gebelik diliyorum..
Ailecek gözünüzaydın..

tamam tatlım eklerim..

ayy canmm benm coook sevndim hadi hayırlı olsun Allahım kucagına da aldırsın

tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...

Tebrikkk ederimm hayirli olsun bebikiinn saglikli bi gebeligin olsun sag saglim kucagina al insallahh tatlım

Slm canim... Gozun aydin canim Allah tamamini erdirsin... Insallah 9 ay sonra bebeginiz alirsin kucagina.. Insallah bizde boylee bir haber aliriz ... Bende 7 senedir istiyorum olmuyor

Rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah
maşallah değerin çok güzelmiş yoksa ikiz mi ?

nazar : nazar canimm cokk sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsinn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hepinizden Allah razı olsun...çok şükür,hayal gibi geliyordu ama oldu.tek embriyo konulmuştu ama benim bebeğim 48 saat sonra yerleşmişti hissetmiştim yerleşme kanaması da gelmişti.sanırım erken yerleştiği için yüksek çıktı değerimsalı keseyi göreceğim inşallah.

rabbim hepinize nasip etsin tez vakitte.daha fazla bekletmesin kimseyi...

Canim gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin

cnm 9 mayısta allah kısmet ederse kese görmeye gidicem ama bana sorarsan ikiz değil değerim çok yüksek çıkmadı
Kuzumm sizlerden güzel haber alsam varyaaaa dünyalar benim olacak

Cnm eşindende genetik testi istedimi sadece senmi yaptırdın :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…