2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

çok sevindimmm inşallah aynı şekilde büyürler ve inşallah kalitelidirler...umarım tedavin hayırlı sonuçlanır bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.bu arada iğneleri kendin mi vuruyorsun

Kuzum merakla seni bekliyorum sesime gelll

Canım yeni geldim eve, sağda iki tane solda iki tane yumurtam varmış. İnşallah hepsi aynı anda büyür bir birlerini baskılayıp biri büyüp diğerleri küçük kalmaz hatta şöyle olsun istiyorum Allahtan, 4 tanesi büyüsün 4 tanede yedek yumurtam gelsin

Canım benim çok çok çok teşekkür ederim çok güzel şeyler söylemişsin Allah senden razı olsun, Allah inşallah hepimizi ama hepimizi tez zamanda sevindirir inşallah
Evet canım iğneyi kendim yapıyorum göbekten çünkü yaptığım iğne

hepimizden razı olsun burdaki herkes aynı durumda iyiki üye olmuşum sizin mutluluğunuzla mutlu oluyorum umutlanıyorum rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bende başlıycam ama sanki ben kendime iğne yapamam gibi geliyor... canım çokkk tatlı

geçmiş olsun canım..
ben demiştim sana 1 den fazla yumin olacak diye..
hepside büyüyecek o kadaarrrrrrrr...

Size birşey söyleyeceğim canlarım, bunları kafanıza takıp boşuna kendinizi üzmeyin ayıp valla. Ne o ağlamalar üzülmeler omuz silkin geçin insanlara yaa. Birileri yüzünden üzülmenize nasıl izin verirsiniz, biz neden birilerinden kaçacakmışız tam tersine üstüne yüreyeceksiniz. Özgür olalım arkadaşlarım eskisinden daha hür olalım bu konuda ne olur.

maşşalah arkadaşına canım allah bizlerede nasip etsin inşallah.yeni duydum orayıı şimdi senden düşünücem.sağol tatlm

Ben istanbulda olsaydım oraya Brüksel e başlayacaktım internetten araştır Yücel Karaman arkadaşım çok met etti çok ilgililer ve işin en iyisini yapıyorlarmış. Bana nasip olmadı oraya gitmek...

Allah de ötesini bırak...

Sivri sinek ısırığı gibi merak etme, ilk başta bende tedirgin oldum ama şimdi yürürken hatta uyurken bile yapabilirim yani.

Sivri sinek ısırığı gibi merak etme, ilk başta bende tedirgin oldum ama şimdi yürürken hatta uyurken bile yapabilirim yani.

geçmiş olsun canım..
ben demiştim sana 1 den fazla yumin olacak diye..
hepside büyüyecek o kadaarrrrrrrr...

Dimi o kadaaaaaar
Şey ama ben o dört tanenin yanına birde 4 tane daha yedek istiyorum:26:

Oleyyy yuppiiii yasasiin kii allahimm nolurrr saglamm saglikli icinde sarisi olann yumurtalar olsunlarr...yumurtalarini sevdigim yaa eferinn eferinnn:))cok guzel olacakk phalacimm cok

Inş. Canım olumlu olacak Rabbim izin izniyle 1 gün daha geride kaldı hakkımızda hayırlısı olsun bu akşam eşimle isim tartışmasına girdik 😊 sonunda da makara ya bağladık kız olursa Aygaz erkek Olursa Ipragaz 😂😂 gülmekten öldük sonra bir sancı kasıgımda saplandı sustum vallahi bebişlerimizide alındı mı ne ?? Inş. Benimledirler bırakmaz lar beni...

Allah de ötesini bırak...

Canım nasısın? Ilk günün nasıldı? Bebişlerine bi gün daha yaklaştın biliyosun dimi.. ☺️☺️

🌸🌸🌸

Oleyyy yuppiiii yasasiin kii allahimm nolurrr saglamm saglikli icinde sarisi olann yumurtalar olsunlarr...yumurtalarini sevdigim yaa eferinn eferinnn:))cok guzel olacakk phalacimm cok

Allah razı olsun canım inşallah hepsi büyürler, Allah sizden bşnlece kez razı olsun her muradınızı versin inşallah

Canım nasısın? Ilk günün nasıldı? Bebişlerine bi gün daha yaklaştın biliyosun dimi.. ☺️☺️

🌸🌸🌸

Ayyyy gerçekten öyle mi düşünüyorsun
Tatlım bu gün çok yorucuydu, sabah devlet hastanesine gittim kan verdim, çok sıra vardınordan bankaya eczaneye oradan işe oradan 2 saatlik yol gidip hasteneme gittim sonra döndüm 9 a doğru evdeydim birde migrenimde tuttu ilaçta almıyorum düşün yani şuan halimi. Ama olsun en azında 4 yumurtam varmış

Posta kutum dolmuş ben hastanedeyken yazmışsanız bazı mesajları alamadığım için cevap yazamadım. Özür dilerim.

Olsun en zor zamanlarda bebişlerini düşün onlar için değer kurban olurum de :) 4 yumurtanın 4 ü de 1.kalite döllenirler inşallah. Benim de 4 döllenmişti. Hiç sayıya takılma. Biliyosun bi tane bile olsa kaliteli olsun yeter.. Ki olacak inan.. Ilaç da al bence bu dönem sıkma kendini ilerde alamıcan zaten. Şimdi iç bolca 😜

🌸🌸🌸

Yaparsinn cicimm rahat oll:))hep yapilamayacak gibi geliyo ama yapiliyo merak etme...simdiden hayırlı olsunn tedavinn..su gibii olsunn insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…