Yaparsinn cicimm rahat oll:))hep yapilamayacak gibi geliyo ama yapiliyo merak etme...simdiden hayırlı olsunn tedavinn..su gibii olsunn insallah
Geldim ben canım eve, bir miğrenim başladı anlatamam o yüzden size yazamadım. Malum hastane şehir dışında git gel birde sabah işede gittim maffoldum. Hem sağda hem solda iki şerde yumurta var dedi yani 4 yumurta, 300 ünite iğneye başladım bu gün birde klomen kullanıcam. İnşallah yumurtalar aynı sayıda büyür inşallah
Inş. Canım olumlu olacak Rabbim izin izniyle 1 gün daha geride kaldı hakkımızda hayırlısı olsun bu akşam eşimle isim tartışmasına girdik 😊 sonunda da makara ya bağladık kız olursa Aygaz erkek Olursa Ipragaz 😂😂 gülmekten öldük sonra bir sancı kasıgımda saplandı sustum vallahi bebişlerimizide alındı mı ne ?? Inş. Benimledirler bırakmaz lar beni...
Allah de ötesini bırak...
teşekkür ederim inşallah hepimizinki hayırlı olur bir başlasam kazasız belasız şu iğnelere devamı gelecek biliyorum bu formdaki arkadaşların desteği çok motive ediyor umut veriyor hepinizden Allah razı olsun
:)) cnm hayirlii olsunn tedavin ve yumoslarina cok sevindim... cok merak ettik.. insallah hepsii buyuyecek..
bizdede isim konusu hic bitmiyor ama kiz olursa ela olacak tek o konuda anlasiyoruz.. gerci kendi ela gozluya ordanda kendine bir pay cikartiyor.. erkek olursada kendi adini koyacakmis... komediiii
seninledir cnm gonlunu ferah tutt..
ignelerde hic korkulacak bisey yok, hattt abagimlilik yapiyo eve gitsemde ignemi yapsam diye bekliyodumisin sakasi tabi ama gercekten korkulacak bisey degil seni bebegine yaklastiran bi adimm
Ela güzel isim ah bu erkekler hep kendilerine pay çıkarırlar 😊 bizim kadar onlarda baba olmak istiyorlar eşim bana çok üzülüyor iğneler işlemler çok olunca herşey sende yapılıyor bana bişey olmuyor diyor Üzgün durmayacağım yanında...
Olsun en zor zamanlarda bebişlerini düşün onlar için değer kurban olurum de :) 4 yumurtanın 4 ü de 1.kalite döllenirler inşallah. Benim de 4 döllenmişti. Hiç sayıya takılma. Biliyosun bi tane bile olsa kaliteli olsun yeter.. Ki olacak inan.. Ilaç da al bence bu dönem sıkma kendini ilerde alamıcan zaten. Şimdi iç bolca 😜
🌸🌸🌸
Dimi o kadaaaaaar
Şey ama ben o dört tanenin yanına birde 4 tane daha yedek istiyorum:26:
Canım nasısın? Ilk günün nasıldı? Bebişlerine bi gün daha yaklaştın biliyosun dimi.. ☺️☺️
🌸🌸🌸
Ela güzel isim ah bu erkekler hep kendilerine pay çıkarırlar 😊 bizim kadar onlarda baba olmak istiyorlar eşim bana çok üzülüyor iğneler işlemler çok olunca herşey sende yapılıyor bana bişey olmuyor diyor Üzgün durmayacağım yanında...
du bakalım yesinler 300 lük ilacı dipte olup görünmeyenlerde ortaya çıkabilir
Benimkisi çokbrahat hiç üzerine alınmıyor
Ya o kötü bizde sorun birde erkek nedenli ya ondan dolayı suçluluk psikolojisi işte birde ben iğneden çok korkarım beni öyle görünce haliyle üzülüyor😕😕
Son 4 yılın tüp bebek bilançosu
Gebe kalan 64 bin anne adayından 24 bini tüp bebek doğurdu. 40 bin kadın ise annelik sevincini yaşayamadı.
2010-2013 yılları içinde 126 Tüp Bebek Merkezinde 185 bin 887 embriyo transferi yapıldı. 64 bin 325 gebelik oluştu. Bunlardan 23 bin 431i canlı doğumla sonuçlandı.20 hafta içinde 8 bin 639 anne adayında düşük, 820sinde ise dış gebelik yaşandı. 9 bin 388 hamile kadın takipteyken kayboldu. Kontrole gelmeyen anne adaylarının akıbeti bilinmiyor.4 yıllık dönemde hamile kalan kadınların 18 bin 165i tekil, 5 bin 450si ikiz, 232si üçüz ve 7si de dördüz bebek dünyaya getirdi.
Senin içinde benim içinde herkes içinde hayırlısı olsun canım
Bunları sen mi tuttun
Son 4 yılın tüp bebek bilançosu
Gebe kalan 64 bin anne adayından 24 bini tüp bebek doğurdu. 40 bin kadın ise annelik sevincini yaşayamadı.
2010-2013 yılları içinde 126 Tüp Bebek Merkezinde 185 bin 887 embriyo transferi yapıldı. 64 bin 325 gebelik oluştu. Bunlardan 23 bin 431i canlı doğumla sonuçlandı.20 hafta içinde 8 bin 639 anne adayında düşük, 820sinde ise dış gebelik yaşandı. 9 bin 388 hamile kadın takipteyken kayboldu. Kontrole gelmeyen anne adaylarının akıbeti bilinmiyor.4 yıllık dönemde hamile kalan kadınların 18 bin 165i tekil, 5 bin 450si ikiz, 232si üçüz ve 7si de dördüz bebek dünyaya getirdi.
istatistikler pek ic acici degilmis canimAllah hepimize saglikli bebisler hamielleikler nasip etsin insallahh
Geçmiş olsun kuzumCanım yeni geldim eve, sağda iki tane solda iki tane yumurtam varmış. İnşallah hepsi aynı anda büyür bir birlerini baskılayıp biri büyüp diğerleri küçük kalmaz hatta şöyle olsun istiyorum Allahtan, 4 tanesi büyüsün 4 tanede yedek yumurtam gelsin
Hayır tabiki
Bu Mecliste bir milletvekilinin önergesi üzerine bakanın yaptığı açıklama..
Türkiyenin hastanelerden elde edilmiş bilgiler doğrultusunda 4 yıllık tüp bebek bilançosu...
bunlar resmi kayıtlar bir de kayda geçmeyen embriyo sayıları var..
malum bir çok merkezde yasalar gereği 1 embriyo konulması gerekirken hastaların isteği üzerine 1 den fazla konuyor ve dosyalara 1 konmuş gibi işlenebiliyor.bunlarıda hesaba katarsak transfer edilen embriyo sayısı epey artar..
çok embriyo ama az gebelik ondan daha da az canlı doğum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?