2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yaparsinn cicimm rahat oll:))hep yapilamayacak gibi geliyo ama yapiliyo merak etme...simdiden hayırlı olsunn tedavinn..su gibii olsunn insallah

teşekkür ederim inşallah hepimizinki hayırlı olur bir başlasam kazasız belasız şu iğnelere devamı gelecek biliyorum bu formdaki arkadaşların desteği çok motive ediyor umut veriyor hepinizden Allah razı olsun

:)) cnm hayirlii olsunn tedavin ve yumoslarina cok sevindim... cok merak ettik.. insallah hepsii buyuyecek..

bizdede isim konusu hic bitmiyor ama kiz olursa ela olacak tek o konuda anlasiyoruz.. gerci kendi ela gozluya ordanda kendine bir pay cikartiyor.. erkek olursada kendi adini koyacakmis... komediiii
seninledir cnm gonlunu ferah tutt..

ignelerde hic korkulacak bisey yok, hatta bagimlilik yapiyo eve gitsemde ignemi yapsam diye bekliyodum isin sakasi tabi ama gercekten korkulacak bisey degil seni bebegine yaklastiran bi adimm

Son düzenleme:

Ela güzel isim ah bu erkekler hep kendilerine pay çıkarırlar 😊 bizim kadar onlarda baba olmak istiyorlar eşim bana çok üzülüyor iğneler işlemler çok olunca herşey sende yapılıyor bana bişey olmuyor diyor Üzgün durmayacağım yanında...

Allah de ötesini bırak...

Son düzenleme:
ignelerde hic korkulacak bisey yok, hattt abagimlilik yapiyo eve gitsemde ignemi yapsam diye bekliyodum isin sakasi tabi ama gercekten korkulacak bisey degil seni bebegine yaklastiran bi adimm

zaten o düşünce olmasa bu kadar stres bu kadar acı çekilmez İnşallah emeklerimiz boşa gitmez hiçbirimizin. bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günler tez zamanda gelir

Ya benim ilaç migren ilacı ya ağır bir ilaç yumurtaları baskı yapar diye korktum:26:

Benimkisi çokbrahat hiç üzerine alınmıyor

Son 4 yılın tüp bebek bilançosu

Gebe kalan 64 bin anne adayından 24 bini tüp bebek doğurdu. 40 bin kadın ise annelik sevincini yaşayamadı.

2010-2013 yılları içinde 126 Tüp Bebek Merkezi’nde 185 bin 887 embriyo transferi yapıldı. 64 bin 325 gebelik oluştu. Bunlardan 23 bin 431’i canlı doğumla sonuçlandı.20 hafta içinde 8 bin 639 anne adayında düşük, 820’sinde ise dış gebelik yaşandı. 9 bin 388 hamile kadın takipteyken kayboldu. Kontrole gelmeyen anne adaylarının akıbeti bilinmiyor.4 yıllık dönemde hamile kalan kadınların 18 bin 165’i tekil, 5 bin 450’si ikiz, 232’si üçüz ve 7’si de dördüz bebek dünyaya getirdi.

du bakalım yesinler 300 lük ilacı dipte olup görünmeyenlerde ortaya çıkabilir

Çıksın çıksın tatlım, hepimizin yumurtaları fışkırsın ve o hepsi mükemmel ötesi kalitede olsun.
Bak 2 ay içinde tedaviye başladın başladın başlamazsan gelip ben başlıcam sana ay pardon başlatacağım seni

Son düzenleme:
Ya o kötü bizde sorun birde erkek nedenli ya ondan dolayı suçluluk psikolojisi işte birde ben iğneden çok korkarım beni öyle görünce haliyle üzülüyor😕😕

Bizimkide erkek nedenli canım o yüzden diyorum ya

Bunları sen mi tuttun

Bunları sen mi tuttun

Hayır tabiki
Bu Mecliste bir milletvekilinin önergesi üzerine bakanın yaptığı açıklama..
Türkiyenin hastanelerden elde edilmiş bilgiler doğrultusunda 4 yıllık tüp bebek bilançosu...
bunlar resmi kayıtlar bir de kayda geçmeyen embriyo sayıları var..
malum bir çok merkezde yasalar gereği 1 embriyo konulması gerekirken hastaların isteği üzerine 1 den fazla konuyor ve dosyalara 1 konmuş gibi işlenebiliyor.bunlarıda hesaba katarsak transfer edilen embriyo sayısı epey artar..
çok embriyo ama az gebelik ondan daha da az canlı doğum...

istatistikler pek ic acici degilmis canim Allah hepimize saglikli bebisler hamielleikler nasip etsin insallahh

istatistikler pek ic acici degilmis canim Allah hepimize saglikli bebisler hamielleikler nasip etsin insallahh

öyle canım bunlar resmi rakamlar gebe kalıp sağlıklı doğuranlar içinde yer alalım inşallah..
iyi tarafından bakıyorum ben.. bu kadar tüp bebek yapılıyor anne baba olan çiftler var oran ne kadar düşük olursa olsun bu mutluluğa bir aile bile erişse tüp bebek başarılı bir yöntemdir benim için çünkü tüp bebek diye bişey olmasa evde oturup anne olmayı dilemekten başka birşey yapamayacaktık.

Geçmiş olsun kuzum
Yumilere gelince maşallah inşallah 4 te 4 gider hepside kaliteli olur birde güzel hatrina yedeklerde geldimi Ohhhims cihazı varmiymis sen talep edicekmisin :26:

öf offf sadece çeken bilir durum gerçekten çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…