Üzülme arkadaşım bu salı banada yaptılar.17 lik eltim var kocası yani. kaynım haziranda askere gidiyo 20. yaşında.neyse salı gecesi misafirlikte eşimin 3.teyzesi herkesin içinde 17 liğe eşin askere gitmeden gebe kal o gelene kadar oyalanırsın demez mi.dış gebelik ve düşüklerimi hepsi biliyo.eşimin en büyük teyzesi kardeşine kızdı burda büyük gelin var sıra onun dedi tersledi kardeşini.tüp bebek yaptırdığımızı eşimin tarafı kaynanam görümcem eltim dahi bilmiyo eşimede tembihledim.sadece ailem biliyo.eşimin teyzeleri patavatsız koymayımı bilmiyon diyen bile oldu ki ben ora hamileymişim haberim yoktu.dış gebelikten ameliyat oldum.neyse ben allaha sığındım.dün kandil gecesi bol bol dualar ettim.insanlar acımasızlar.Az önce eşim tarafından birinin okuna isabet oldum. Arkadaşın çocuğunu yanıma almıştım hazır bebeğe konmuşsun deyip sırıttı. İğnelerimin 3. günü resmen yıkıldım. Şimdi daha çok dua etmeye başladım. Bire de razıyım yeter ki sağlıklı olsun ama duamı ikiz için yaptım. Yoksa bunların çenesi kapanmıcak anlaşıldı. Bir tane olsa ikinci hani diyecekler...
öyle canım bunlar resmi rakamlar gebe kalıp sağlıklı doğuranlar içinde yer alalım inşallah..
iyi tarafından bakıyorum ben.. bu kadar tüp bebek yapılıyor anne baba olan çiftler var oran ne kadar düşük olursa olsun bu mutluluğa bir aile bile erişse tüp bebek başarılı bir yöntemdir benim için çünkü tüp bebek diye bişey olmasa evde oturup anne olmayı dilemekten başka birşey yapamayacaktık.
öyle canım bunlar resmi rakamlar gebe kalıp sağlıklı doğuranlar içinde yer alalım inşallah..
iyi tarafından bakıyorum ben.. bu kadar tüp bebek yapılıyor anne baba olan çiftler var oran ne kadar düşük olursa olsun bu mutluluğa bir aile bile erişse tüp bebek başarılı bir yöntemdir benim için çünkü tüp bebek diye bişey olmasa evde oturup anne olmayı dilemekten başka birşey yapamayacaktık.
Haklısın cnm iyiki tüp bebek tedavisi var ama biraz pahalı değilmi çok şükür bizler iyi kötü tedavi oluyoruz durumu kötü insanlar napsın:85: herkez ve özelikle sizler anne olamayı o kadar çok hakediyorsunuzki kurban olduğum allahım anne olma çabalarınızı pes etmediğinizi tabikide en önemlisi inancınızı kaybetmediğinizi biliyor görüyor o yüzden ben inanıyorum mucizeniz size en kısa zamanda gelecek allahın izniyleeeeee en çok istediğimsizlerin hamile kalmanız
hayırlı olsun tedavin cnm inşlh bebeklerin seninle olur...slm canım listede benide yenileyebilirsin. tedaviye başladım ankara başkent hastanesi.şu an ilaçlara devam. uzun protokol uygulandı.pregonda: 8. günüm :13::13:
opunda bol kaliteli yumoşların olsunBen de tedavideyim. An itibariyle çatlatma iğnemi yatık.
geçmiş olsun hayırlısıyla iki bebişinde seninle olsunlar hep...canlar nasılsınız.pek gelemedim.lekelenmem başladı kaç gündür raporluyum.iğne vuruluyorum.doktora erken gitmek zorunda kaldım 2 kese göründü şimdilik.konuşmak için erken dedi doktor.pzts tekrar kontrolüm var sizler neler yaptınız?
maşalahhhhhhhhhhhhhhh gözünaydın darısı bizeeeeeeeeeeeeeeeeekızlar, 1. kalite 5 gün blast transferim olmuştu 22 nisanda.bugün 10. günüm ve çok şükür hamileyim,değerim 304Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
ah cnm ya üzülme her yer hamile kaynıyor zaten şimdi sanki bahar ayı doğurma ayı gibi kafanı çevir muahkak hamişe çarpıyor darısı bizlerede olsun cnm.....off kızlarr ya
dun aksam ağladım durdum..
kuzenim hamşleymiş..onun adına sevındım ama ben cok uzuldumm daha yenı evlı..
bıde ıs yerınden arkadaşım hamış oda geçen pazar oğrendı hamıle olduğunu
ben kendım ıcın cok üzülüyorum
selammmmm canımmmmnasılsınız bakalım ?
ben bgn doktora gittim ilk iğnelerimi vuruldum
Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür canım
gonal f ve menagon verdi + antibiyotik 3 günlük + vajinal fitil
bayadır girmedi valla gmz inşallah herşey yolundadır
parsen naptı geldimi izmire :26:
cnm yeşil034 hamile hemde ikizberceste_
yeşilo34
nazarboncugm
Muhip
mervsh
esma_kavak1907
Kızlar bu arkadaşlarımızın gebelik testlerinin sonuçları ne oldu ben yokken bilgisi olanlar yazarsa sevinirim...
gözünaydın keseyi görmüşsün her konrtolün iyi geçsinKizlar merhaba doktor randevum haftayaydi ama ben bu gun ilac yazdirmaya gittigimde muayenede oldum. Tek kese gozuktu.. bebekte artik haftaya gorulecekmis. Hayirlisi artik.. sizlerede bol pozitifli haftalar insallah:)))
Geldim ben canım eve, bir miğrenim başladı anlatamam o yüzden size yazamadım. Malum hastane şehir dışında git gel birde sabah işede gittim maffoldum. Hem sağda hem solda iki şerde yumurta var dedi yani 4 yumurta, 300 ünite iğneye başladım bu gün birde klomen kullanıcam. İnşallah yumurtalar aynı sayıda büyür inşallah
Geçmiş olsun kuzum
Yumilere gelince maşallahinşallah 4 te 4 gider hepside kaliteli olur birde güzel hatrina yedeklerde geldimi Ohhh ims cihazı varmiymis sen talep edicekmisin :26:
öf offf sadece çeken bilir durum gerçekten çok kötü
Haklısın cnm iyiki tüp bebek tedavisi var ama biraz pahalı değilmi çok şükür bizler iyi kötü tedavi oluyoruz durumu kötü insanlar napsın:85: herkez ve özelikle sizler anne olamayı o kadar çok hakediyorsunuzki kurban olduğum allahım anne olma çabalarınızı pes etmediğinizi tabikide en önemlisi inancınızı kaybetmediğinizi biliyor görüyor o yüzden ben inanıyorum mucizeniz size en kısa zamanda gelecek allahın izniyleeeeee en çok istediğimsizlerin hamile kalmanız
dogru diyorsun canim, iyiki boyle yontemler var derdimize umut ve care olacak
cnm yeşil034 hamile hemde ikiz
buraya bi daha girmedi o yüzden bilmiyorsun güzelim darısı sana bana ve bütün arkadaşlarımaçok sevindim maşallah
nerdeyse doğuracak ben yeni öğrendim
buraya bi daha girmedi o yüzden bilmiyorsun güzelim darısı sana bana ve bütün arkadaşlarıma
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnondan dek gelemedim demekki ben..
aramızda olsa zaten anlardım gebe olduğunu..
darısı hepimize olsun canım en kısa zamanda
rakamlar iç açıcı değil ama pozitif olana bakmak lazım..
anne olanda bir sürü kadın olmuş sonunda.
pahalı hemde çok
bunun için bir dosya hazırlamıştık biliyorsun belki devletin en yetkili organlarına ulaştırdık hala haber gelecek..
müşteri gibi görülmek istemiyoruz resmen sektör haline dönüştü tüp bebek..
belirli bir bütçe ayrılmalı bunun için mevcut şartlar iyileştirilmeli..
birileri inşallah sesimizi duyar ve ses verir..
aynen öyle eskilerden bu gelin kısır denir ya üzerine kuma getirilirdi ya da baba evine yollanırdı çok var böyle hikayeler..
gerçi günümüzde hala var..
belki sorun erkekte ama araştırılmadığından erkekler kendilerine toz kondurmadığından kadına yüklenmek işin en kolayı...
ele güne karşı adamlıkları zedelenir..
hala bilmem kaçıncı kızı doğurdu diye kadına yüklenen kocalar var bilmiyorlar ki cinsiyeti erkek belirler..
bir arkadaşım vardı 3 kızkardeşlerdi annesi yaşı geçmiş olmasına rağmen babasının isteği üzerine 4.çocuğu yaptı maksat erkek bebek..o da kız oldu..kadına ne eziyet etti anlatamam...çocuğunu hiç sevmedi kabullenmedi...konu nerden nereye geldi
Günaydın kızçelerim
Gunaydinnnnn...
Günaydın canlarrrr..
Insallah kizlar bekliyorum hala bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasilsin canim??atlatabildinmi biraz soku:) amin tatalim amin Allahim kimseyi evlatsiz birakmasin insallah
rakamlar iç açıcı değil ama pozitif olana bakmak lazım..
anne olanda bir sürü kadın olmuş sonunda.
pahalı hemde çok
bunun için bir dosya hazırlamıştık biliyorsun belki devletin en yetkili organlarına ulaştırdık hala haber gelecek..
müşteri gibi görülmek istemiyoruz resmen sektör haline dönüştü tüp bebek..
belirli bir bütçe ayrılmalı bunun için mevcut şartlar iyileştirilmeli..
birileri inşallah sesimizi duyar ve ses verir..
aynen öyle eskilerden bu gelin kısır denir ya üzerine kuma getirilirdi ya da baba evine yollanırdı çok var böyle hikayeler..
gerçi günümüzde hala var..
belki sorun erkekte ama araştırılmadığından erkekler kendilerine toz kondurmadığından kadına yüklenmek işin en kolayı...
ele güne karşı adamlıkları zedelenir..
hala bilmem kaçıncı kızı doğurdu diye kadına yüklenen kocalar var bilmiyorlar ki cinsiyeti erkek belirler..
bir arkadaşım vardı 3 kızkardeşlerdi annesi yaşı geçmiş olmasına rağmen babasının isteği üzerine 4.çocuğu yaptı maksat erkek bebek..o da kız oldu..kadına ne eziyet etti anlatamam...çocuğunu hiç sevmedi kabullenmedi...konu nerden nereye geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?