2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Üzülme arkadaşım bu salı banada yaptılar.17 lik eltim var kocası yani. kaynım haziranda askere gidiyo 20. yaşında.neyse salı gecesi misafirlikte eşimin 3.teyzesi herkesin içinde 17 liğe eşin askere gitmeden gebe kal o gelene kadar oyalanırsın demez mi.dış gebelik ve düşüklerimi hepsi biliyo.eşimin en büyük teyzesi kardeşine kızdı burda büyük gelin var sıra onun dedi tersledi kardeşini.tüp bebek yaptırdığımızı eşimin tarafı kaynanam görümcem eltim dahi bilmiyo eşimede tembihledim.sadece ailem biliyo.eşimin teyzeleri patavatsız koymayımı bilmiyon diyen bile oldu ki ben ora hamileymişim haberim yoktu.dış gebelikten ameliyat oldum.neyse ben allaha sığındım.dün kandil gecesi bol bol dualar ettim.insanlar acımasızlar.

Haklısın cnm iyiki tüp bebek tedavisi var ama biraz pahalı değilmi çok şükür bizler iyi kötü tedavi oluyoruz durumu kötü insanlar napsın:85: herkez ve özelikle sizler anne olamayı o kadar çok hakediyorsunuzki kurban olduğum allahım anne olma çabalarınızı pes etmediğinizi tabikide en önemlisi inancınızı kaybetmediğinizi biliyor görüyor o yüzden ben inanıyorum mucizeniz size en kısa zamanda gelecek allahın izniyleeeeee en çok istediğimsizlerin hamile kalmanız

dogru diyorsun canim, iyiki boyle yontemler var derdimize umut ve care olacak

nasilsin canim??atlatabildinmi biraz soku:) amin tatalim amin Allahim kimseyi evlatsiz birakmasin insallah

slm canım listede benide yenileyebilirsin. tedaviye başladım ankara başkent hastanesi.şu an ilaçlara devam. uzun protokol uygulandı.pregonda: 8. günüm :13::13:
hayırlı olsun tedavin cnm inşlh bebeklerin seninle olur...
Ben de tedavideyim. An itibariyle çatlatma iğnemi yatık.
opunda bol kaliteli yumoşların olsun
geçmiş olsun hayırlısıyla iki bebişinde seninle olsunlar hep...
kızlar, 1. kalite 5 gün blast transferim olmuştu 22 nisanda.bugün 10. günüm ve çok şükür hamileyim,değerim 304Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
maşalahhhhhhhhhhhhhhh gözünaydın darısı bizeeeeeeeeeeeeeeeee
ah cnm ya üzülme her yer hamile kaynıyor zaten şimdi sanki bahar ayı doğurma ayı gibi kafanı çevir muahkak hamişe çarpıyor darısı bizlerede olsun cnm.....
hayırlı olsun tedavinnn başlanmış iğnelere hamile haberinide alalım inşlhhh
berceste_
yeşilo34
nazarboncugm
Muhip
mervsh
esma_kavak1907

Kızlar bu arkadaşlarımızın gebelik testlerinin sonuçları ne oldu ben yokken bilgisi olanlar yazarsa sevinirim...
cnm yeşil034 hamile hemde ikiz

Kizlar merhaba doktor randevum haftayaydi ama ben bu gun ilac yazdirmaya gittigimde muayenede oldum. Tek kese gozuktu.. bebekte artik haftaya gorulecekmis. Hayirlisi artik.. sizlerede bol pozitifli haftalar insallah:)))
gözünaydın keseyi görmüşsün her konrtolün iyi geçsin

maşallah ahdi bakalım tedavin hayırlı olsun ooo yumoşların 4 taneyse onlar olur inşlh 10 tane iğneler yumoşlarına şifa olsun bol kaliteli yapsın onları

rakamlar iç açıcı değil ama pozitif olana bakmak lazım..
anne olanda bir sürü kadın olmuş sonunda.

pahalı hemde çok
bunun için bir dosya hazırlamıştık biliyorsun belki devletin en yetkili organlarına ulaştırdık hala haber gelecek..
müşteri gibi görülmek istemiyoruz resmen sektör haline dönüştü tüp bebek..
belirli bir bütçe ayrılmalı bunun için mevcut şartlar iyileştirilmeli..
birileri inşallah sesimizi duyar ve ses verir..

dogru diyorsun canim, iyiki boyle yontemler var derdimize umut ve care olacak

aynen öyle eskilerden bu gelin kısır denir ya üzerine kuma getirilirdi ya da baba evine yollanırdı çok var böyle hikayeler..
gerçi günümüzde hala var..
belki sorun erkekte ama araştırılmadığından erkekler kendilerine toz kondurmadığından kadına yüklenmek işin en kolayı...
ele güne karşı adamlıkları zedelenir..
hala bilmem kaçıncı kızı doğurdu diye kadına yüklenen kocalar var bilmiyorlar ki cinsiyeti erkek belirler..
bir arkadaşım vardı 3 kızkardeşlerdi annesi yaşı geçmiş olmasına rağmen babasının isteği üzerine 4.çocuğu yaptı maksat erkek bebek..o da kız oldu..kadına ne eziyet etti anlatamam...çocuğunu hiç sevmedi kabullenmedi...konu nerden nereye geldi

Kızçelerim ben yatıyorum..
Güzel bir güne uyanalım inşallah...
İyi geceler...

ahhh varmi boyle insanlarrrrrr hala!! ne cehalet!!

herkese iyi hafta sonları
bugün test yapacaklar inşlh güzel bol artmış değerleriniz olur
tedaviye başlayanlar bol kaliteli yumoşlarınız olsun..

Son düzenleme:

kuzum bilmiyordum

İnşallah cnm inşallahhhhhhh duyan olurr
buarada günaydın güzellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…