kuzum bilmiyordum
İnşallah cnm inşallahhhhhhh duyan olurr
buarada günaydın güzellik
Günaydın kızçelerim
Günaydın canlarrrr..
Günaydın taze hamişim...
Dosya ile ilgilenir ve görüşmeye çağırırlarsa Kazen le birlikte gideceğiz inşallah bir sonuca ulaşır...
Günaydın canım 😘😘😘
Allah de ötesini bırak...
günaydın kızlarrr güzel hafta sonlarıııı
Ayyy hadi inşallahhhhh cnm çağırırlar
sen zaten görüşmde olursan eminim sonuç güzel olur
Günaydın canımDÜN ANNEMİ DR GÖTÜRDÜM DR KAN İSTEDİ LABRATUVARDA SIRA BEKLİYORUM ARKAMDA İKİ BAYAN(Birsi40 LI yaşlarda diğeri 20 Lİ YAŞLARDA) VAR ARALARINDA KONUŞUYORLAR BÜYÜK OLAN BAYAN OHH BEDDUA ETTİM SANA GÖRECEKSİN DİYOR OLACAK İŞTE DİYOR GÜLÜYOR KÜÇÜK OLANA ABLA YAPMA BAK ŞİMDİ SİNİRDEN AĞLAYACAĞIM DİYOR İSTEMİYORUM İSTEMİYORUM YA DİYOR DAHA 5 GÜN GEÇTİ BELKİ TAKILMIŞTIR ALLAHIM NE OLUR OLMASIN BEN BEBEK FALAN İSTEMİYORUM DİYOR VE AĞLIYOR AHMET (eşi oluyormuş )ÇOK İSTİYOR AMA BEN İSTEMİYORUM DİYOR 20 DK BEKLEDİM SIRADA VE SAYAMAYACAĞIM KADAR ÇOK İSTEMİYORUM ALLAHIM NE OLUR OLMASIN DEDİ KADINN OYSA BİZZZ
günaydın kızlar
Ooooo benim o kadar etkim ve yetkim olsa sizler için neler yaparım neler..
çok ince ve detaylı bir konu bu inşallah birileri görmezden gelemez artık bizleri..
günaydın canım
ne yazık ki ınsanlar kıymet bilmiyorlar kimisi beddua eder kimisi isyan bizlerse olsun olmasın şükür etmekteyiz çok şükür halimize allah isyankar lardan eylemesin bizi...işte rabbim dağına göre karını veriyor. ..
Allah de ötesini bırak...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrYetercim benmde işyerinde bi abla var abla hamilemisn diyorum takılıyorum aman allah korusun der defalarca..yani insanlar bunu bela olarak görüyo şaka gibi Kızlar bende 6.günümdeyim dediğim gibi biraz erken büyümüş yumurtacıklarım en büyüğü 13 mm olmuş.yarın orgalutrana başlıyoruz herşeyin hayırlısı inşallah
orada o konuşma olurken hep aklımda buradaki arkadaşlarım vardı ne çok insan var pozitif görmek isteyen allahım dedimm sen bilirisin he rşeyin hayırlısını dedimm
Bugün Ankara güneşli ve sıcaakkkk
Ben evde oturmuş kargo bekliyorum
Bir sürü işim var dışarıda...
Hayır tabiki
Bu Mecliste bir milletvekilinin önergesi üzerine bakanın yaptığı açıklama..
Türkiyenin hastanelerden elde edilmiş bilgiler doğrultusunda 4 yıllık tüp bebek bilançosu...
bunlar resmi kayıtlar bir de kayda geçmeyen embriyo sayıları var..
malum bir çok merkezde yasalar gereği 1 embriyo konulması gerekirken hastaların isteği üzerine 1 den fazla konuyor ve dosyalara 1 konmuş gibi işlenebiliyor.bunlarıda hesaba katarsak transfer edilen embriyo sayısı epey artar..
çok embriyo ama az gebelik ondan daha da az canlı doğum...
Geçmiş olsun kuzum
Yumilere gelince maşallahinşallah 4 te 4 gider hepside kaliteli olur birde güzel hatrina yedeklerde geldimi Ohhh ims cihazı varmiymis sen talep edicekmisin :26:
öf offf sadece çeken bilir durum gerçekten çok kötü
hayırlı olsun tedavin cnm inşlh bebeklerin seninle olur...
opunda bol kaliteli yumoşların olsun
geçmiş olsun hayırlısıyla iki bebişinde seninle olsunlar hep...
maşalahhhhhhhhhhhhhhh gözünaydın darısı bizeeeeeeeeeeeeeeeee
ah cnm ya üzülme her yer hamile kaynıyor zaten şimdi sanki bahar ayı doğurma ayı gibi kafanı çevir muahkak hamişe çarpıyor darısı bizlerede olsun cnm.....
hayırlı olsun tedavinnn başlanmış iğnelere hamile haberinide alalım inşlhhh
cnm yeşil034 hamile hemde ikiz
gözünaydın keseyi görmüşsün her konrtolün iyi geçsin
maşallah ahdi bakalım tedavin hayırlı olsun ooo yumoşların 4 taneyse onlar olur inşlh 10 tane iğneler yumoşlarına şifa olsun bol kaliteli yapsın onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?