2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bugün Ankara güneşli ve sıcaakkkk
Ben evde oturmuş kargo bekliyorum
Bir sürü işim var dışarıda...

günaydın kızlarrr güzel hafta sonlarıııı

Günaydın canım 😘😘😘

Allah de ötesini bırak...

günaydın kızlarrr güzel hafta sonlarıııı

günaydın kızlar

Ayyy hadi inşallahhhhh cnm çağırırlar
sen zaten görüşmde olursan eminim sonuç güzel olur

ooooo benim o kadar etkim ve yetkim olsa sizler için neler yaparım neler..
çok ince ve detaylı bir konu bu inşallah birileri görmezden gelemez artık bizleri..

DÜN ANNEMİ DR GÖTÜRDÜM DR KAN İSTEDİ LABRATUVARDA SIRA BEKLİYORUM ARKAMDA İKİ BAYAN(Birsi40 LI yaşlarda diğeri 20 Lİ YAŞLARDA) VAR ARALARINDA KONUŞUYORLAR BÜYÜK OLAN BAYAN OHH BEDDUA ETTİM SANA GÖRECEKSİN DİYOR OLACAK İŞTE DİYOR GÜLÜYOR KÜÇÜK OLANA ABLA YAPMA BAK ŞİMDİ SİNİRDEN AĞLAYACAĞIM DİYOR İSTEMİYORUM İSTEMİYORUM YA DİYOR DAHA 5 GÜN GEÇTİ BELKİ TAKILMIŞTIR ALLAHIM NE OLUR OLMASIN BEN BEBEK FALAN İSTEMİYORUM DİYOR VE AĞLIYOR AHMET (eşi oluyormuş )ÇOK İSTİYOR AMA BEN İSTEMİYORUM DİYOR 20 DK BEKLEDİM SIRADA VE SAYAMAYACAĞIM KADAR ÇOK İSTEMİYORUM ALLAHIM NE OLUR OLMASIN DEDİ KADINN OYSA BİZZZ

Son düzenleme:
Günaydın canım
Ne yazık ki Insanlar kıymet bilmiyorlar kimisi beddua eder kimisi isyan Bizlerse olsun olmasın şükür etmekteyiz çok şükür halimize allah isyankar lardan eylemesin bizi...işte rabbim dağına göre karını veriyor. ..

Allah de ötesini bırak...

Son düzenleme:
günaydın kızlar

Ooooo benim o kadar etkim ve yetkim olsa sizler için neler yaparım neler..
çok ince ve detaylı bir konu bu inşallah birileri görmezden gelemez artık bizleri..

günaydınn eguşum naıslsın canımmmm bizim diğer topik vardı ya kazenin açtığı 3. Tüp bebek hakkı için ne oldu canımm bir şey çıktımı

orada o konuşma olurken hep aklımda buradaki arkadaşlarım vardı ne çok insan var pozitif görmek isteyen allahım dedimm sen bilirisin he rşeyin hayırlısını dedimm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr yetercim benmde işyerinde bi abla var abla hamilemisn diyorum takılıyorum aman allah korusun der defalarca..yani insanlar bunu bela olarak görüyo şaka gibi kızlar bende 6.günümdeyim dediğim gibi biraz erken büyümüş yumurtacıklarım en büyüğü 13 mm olmuş.yarın orgalutrana başlıyoruz herşeyin hayırlısı inşallah

malesef var böyle insanlar canımm inşş yumoşların bebiş olur

Gerçekten baş vuru sayısı ile baları sayısı arasından epey düşüş var

Evet varmış canım o alet ama ayrı fiyatlandırılıyor, onu soracağım

Amiiin canım benim inşallah öyle olur güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…