2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım ya nick kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim deşifre olmak istemiyorum 😀😀

Allah de ötesini bırak...

Nick değişikliği için MUNE ya da KAZEN yöneticilerimize özel mesajla ulaşabilirsin canım..
değişiklik yapmak istediğini bildir onlar ilgilenirler..

günaydınn eguşum naıslsın canımmmm bizim diğer topik vardı ya kazenin açtığı 3. Tüp bebek hakkı için ne oldu canımm bir şey çıktımı

tatlım bizim amacımız 3.tüp bebek raporu değildi genel olarak mevcut şartların iyileştirilmesi üzerine bir dosya hazırlamıştık...
3.rapor hakkı varmış gibi görünsede uygulanmıyor henüz..
dosya içinde en son cumhurbaşkanımıza iletilmişti ilgileneceklerine dair bir yazı göndermişler sonra ne oldu bilemiyorum..

CANIM İÇERİĞİ BİLİYORUM KISA OLSUN DİYE ÖLE YAZDIM CUMHURBAŞKALIĞINA İLETİLDİĞİNİDE OKUDUM AMA SONRASINDA BİR ŞEY ÇIKTIMI ACABA DİYE MERAK ETTİM BİLİYORSUN FACEDE DE İMZA KANPANYASI BAŞLATILDI (ben lin atmıştım burayada ) AMA HAS ARADIĞIMIZDA ÖZELİKLE 3. HAK İÇİN BİZE BAKANLIKTAN YAZI GELMEDİ DİYORLAR AMA BAKANLIK ONAYLANDI DİYOR ANLAŞILMAZ BİR KARGAŞA VAR

aynen öyle sonuç olarak 3.tüp raporu söylentisi sadece tüp bebek merkezlerinin fiyatlarını artırdı yine olan bize oldu..
sen o imza kampanyasının linkini ara ara paylaş..

aynen öyle sonuç olarak 3.tüp raporu söylentisi sadece tüp bebek merkezlerinin fiyatlarını artırdı yine olan bize oldu..
Sen o imza kampanyasının linkini ara ara paylaş..

evet yaaa fiyatlar fırladı

sen o imza kampanyasının linkini ara ara paylaş..

Canım başım hala çok ağrıyor, sence migren ilacımı alırsam yumurta mı etkiler mi yoksa baş ağrısı mı daha kötü etkiler yumurtayı

Amiiin canım benim inşallah öyle olur güzelim
amin cnm
sende bugün ikinci gündesin hadi bu sefer çok güzel hep olumlu gitsin soınuna kadar baş ağrısı da zordur umarım bi an önce geçer
kizlarrr yoldayimm opu ya gidiyorumm..
hepinizi opuyorumm..
güzel geçsin opun kaliteli olsun yumoşların

Son düzenleme:
Canım başım hala çok ağrıyor, sence migren ilacımı alırsam yumurta mı etkiler mi yoksa baş ağrısı mı daha kötü etkiler yumurtayı

dr.una sorsana phala genelde opudan önce ilaç istemiyorlar ama ...

kizlarrr yoldayimm opu ya gidiyorumm..
hepinizi opuyorumm..

Kızlar tünaydın.anneme geldim internetteyim.ben çok alıştım hepinize evimde internet yok aklım hep burda kalıyo kızlar ne yaptı sonuç alacak ve opusu transferi olan var mı.
Ensu allah yolunu açık etsin arkadaşım emeklerinin karşılığını tez vakitte alırsın inşallah.

listede bilgilerimi düzenlermisin cnm.
mayıs da dondurulmuş tedavime başlıyorum.pıhtılaşma çıktı ve polip alındı histereskopide.2.denemem oluyor heralde.

listede bilgilerimi düzenlermisin cnm.
mayıs da dondurulmuş tedavime başlıyorum.pıhtılaşma çıktı ve polip alındı histereskopide.2.denemem oluyor heralde.

tamam canım güncellerim hemen...
pıhtılaşması olmayan yok denecek kadar az...
bu durumda 2.denemen oluyor evet

Su gibi akıp gitsin inşallah sorunsuz atlatmanı diliyorum canım..

hade hayırlısı canıminşallah çokk kalıteli yumusların olurr🙏🙏🙏🐞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yolu yarıladın inşallah çok çok bir sürü kaliteli yumurtan olmuştur...

Gule gule git gule gule gel tatlim..:))guzel haberleride beraberinde getir..

güzel haberle gel

amin cnm
sende bugün ikinci gündesin hadi bu sefer çok güzel hep olumlu gitsin soınuna kadar baş ağrısı da zordur umarım bi an önce geçer

güzel geçsin opun kaliteli olsun yumoşların

hayırlı olsun iyi kalite yumoşların toplansın inşallah...

canlarimm iyiki sizleri bulmusum hep destek oluyoruz birbirimize..
simdi ciktim opu dan 3 yumurta toplanmis ama durumlari iki uc saat sonra belli olacak..
cok sagolun guzel temennileriniz icinn.. Allah hepimizin yolunu acik etsin..

canlarimm iyiki sizleri bulmusum hep destek oluyoruz birbirimize..
simdi ciktim opu dan 3 yumurta toplanmis ama durumlari iki uc saat sonra belli olacak..
cok sagolun guzel temennileriniz icinn.. Allah hepimizin yolunu acik etsin..

Heyttt bee üçü bi yerde:))hadi geçmiş olsun ensucumm..guzel guzel dollensinlerr insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…