canlarimm iyiki sizleri bulmusum hep destek oluyoruz birbirimize..
simdi ciktim opu dan 3 yumurta toplanmis ama durumlari iki uc saat sonra belli olacak..
cok sagolun guzel temennileriniz icinn.. Allah hepimizin yolunu acik etsin..
Heyttt bee üçü bi yerde:))hadi geçmiş olsun ensucumm..guzel guzel dollensinlerr insallah
geçmiş olsun maşalalh hepside kalitelidir inşlh hepsi döllenircanlarimm iyiki sizleri bulmusum hep destek oluyoruz birbirimize..
simdi ciktim opu dan 3 yumurta toplanmis ama durumlari iki uc saat sonra belli olacak..
cok sagolun guzel temennileriniz icinn.. Allah hepimizin yolunu acik etsin..
aşk zamanııııı
3 birden birinci kalite embriyo olsunlar inşallahhhh
geçmiş olsun maşalalh hepside kalitelidir inşlh hepsi döllenir
inşlh yaşayacaklar cnm moralini yüksek tutdollenme yarin belli olacakya cnm su anda tek sikintim bu yumurtalar isleme alinabilecekmi.. gecen sefer bes tane toplanmis ama uc tane isleme alinamamisti.. insallah yasar ucuzlerimm canimm...
Arkadaslar transferin 8.gunundeyim dr 10.gun baktir demisti.1tane blastti benimki
aksam adet agrisina benzer agrilarim vardi adet olmadan once bacaklarim agrir
aksabelim bacagim cok agridi.idrarda baksammi zaten pek umudumda yok:50
Kızlar 3.gün embriyosu transferin 9.günü idrar testinde çıkarmı yapsak.
sanmıyorum,benim 5. gün embriyosuydu.dün 10. günde kan testi yaptık 304 çıktı,eve gelince idrar testi yaptım silik çizgi çıktı yani 2 gün önce yapsam çıkmazmış,boşuna üzülürmüşüm.
sagoll cnmm pekde parlak degil ama iki uc saate durumlari hakkinda bilgi verecekler bende merakla bekliyorum...
bende tüp bebeğe başlıcam bursa da acıbademi düşünüyorum sizlerden orda tedavi gören varmı olanlar deneyimlerini paylaşır mı nolur biray sonara başlamek istiyorum nasip olursa......
canım hayırlı olsun :) Allahım kucağında sevdirsin :)
3ü bi yerdelerden haber geldi mi tatlım :) inşallah hepsi kalitelidir veeeeeeeeee sonunda göbüşünü doldurur :)
evet canım öğrendim.. hepsi iyi durumdaymış ve işleme alınacakmış..
içim biraz rahatladı.. yarında döllenmeler olsa rahatlayacağım..
çokk sağoll canımmmm...
Adim adimm geliyor üçüzlerrrr topikkkkkkkkkkk hazirlannn üçüz teyzesi oluyoruzz:))))maşallah maşallah...evet canım öğrendim.. hepsi iyi durumdaymış ve işleme alınacakmış..
içim biraz rahatladı.. yarında döllenmeler olsa rahatlayacağım..
çokk sağoll canımmmm...
canım hayırlı olsun :) Allahım kucağında sevdirsin :)
3ü bi yerdelerden haber geldi mi tatlım :) inşallah hepsi kalitelidir veeeeeeeeee sonunda göbüşünü doldurur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?