canlarimm iyiki sizleri bulmusum hep destek oluyoruz birbirimize..
simdi ciktim opu dan 3 yumurta toplanmis ama durumlari iki uc saat sonra belli olacak..
cok sagolun guzel temennileriniz icinn.. Allah hepimizin yolunu acik etsin..
Bugün sabah opu oldu ve 9 yumurta toplandı. Yarın akıbetleri konusunda bilgi verecekler inş her şey güzel gider.
sanmıyorum,benim 5. gün embriyosuydu.dün 10. günde kan testi yaptık 304 çıktı,eve gelince idrar testi yaptım silik çizgi çıktı yani 2 gün önce yapsam çıkmazmış,boşuna üzülürmüşüm.
gecmıs olsun cnm benım....umarım yumosların harıka gelişip döllenırler...sonra da göbişini doldururlar..
cnm değerin harıka cıkmıss..Tebrikkklerr;;,ikizler geliyorrr ...Rabbım kucagında sevdırsın cnm benım
amin cnm
sende bugün ikinci gündesin hadi bu sefer çok güzel hep olumlu gitsin soınuna kadar baş ağrısı da zordur umarım bi an önce geçer
güzel geçsin opun kaliteli olsun yumoşların
du bakalım yesinler 300 lük ilacı dipte olup görünmeyenlerde ortaya çıkabilir
dr.una sorsana phala genelde opudan önce ilaç istemiyorlar ama ...
içmesen daha iyi olur canım ama ulaşabilirsen doktoruna sor..
Bugün sabah opu oldu ve 9 yumurta toplandı. Yarın akıbetleri konusunda bilgi verecekler inş her şey güzel gider.
canlarimm iyiki sizleri bulmusum hep destek oluyoruz birbirimize..
simdi ciktim opu dan 3 yumurta toplanmis ama durumlari iki uc saat sonra belli olacak..
cok sagolun guzel temennileriniz icinn.. Allah hepimizin yolunu acik etsin..
Adim adimm geliyor üçüzlerrrr topikkkkkkkkkkk hazirlannn üçüz teyzesi oluyoruzz:))))maşallah maşallah...
cnm benım bızı bızden baska kımse anlamaz kı...bızler özelız cunkııı...yumoşların guzel guzel bölunecek tatlımm..Kurban oldugum Allahım öyle büyük kiii...bu yolda hepimizin yardımcısı olsunn...Güzel haberlerini beklıoz kuzucummm
Harika bir haber hayatım çünkü sen ilaçsız bu tedaviye devam ettin, inan onlar bence çok akıllı tatlıdırlarbaşka haber geldi mi?
sağoll canımm..
yarın gelecek diğer haber bu geceyi atlatırsam içim rahat edecek..
hayırlısı diyorum artık herşeyin.. başkası olsa 3 tane toplandı diye üzüntüden kahrolur ben seviniyorum tuhaf dimi:))
evet canım öğrendim.. hepsi iyi durumdaymış ve işleme alınacakmış..
içim biraz rahatladı.. yarında döllenmeler olsa rahatlayacağım..
çokk sağoll canımmmm...
yarın güzel haberler alın kızlar hepsi döllensin yumoşlarınızınBugün sabah opu oldu ve 9 yumurta toplandı. Yarın akıbetleri konusunda bilgi verecekler inş her şey güzel gider.
çok sağoll canımm.. bi sabah olsa belli olsa içim rahat edecek.. benim tedavi iptallerimde var arada.. döllenme olmadığı için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?