2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bugün sabah opu oldu ve 9 yumurta toplandı. Yarın akıbetleri konusunda bilgi verecekler inş her şey güzel gider.

canlarimm iyiki sizleri bulmusum hep destek oluyoruz birbirimize..
simdi ciktim opu dan 3 yumurta toplanmis ama durumlari iki uc saat sonra belli olacak..
cok sagolun guzel temennileriniz icinn.. Allah hepimizin yolunu acik etsin..

cnm benım bızı bızden baska kımse anlamaz kı...bızler özelız cunkııı...yumoşların guzel guzel bölunecek tatlımm..Kurban oldugum Allahım öyle büyük kiii...bu yolda hepimizin yardımcısı olsunn...Güzel haberlerini beklıoz kuzucummm

Bugün sabah opu oldu ve 9 yumurta toplandı. Yarın akıbetleri konusunda bilgi verecekler inş her şey güzel gider.

gecmıs olsun cnm benım....umarım yumosların harıka gelişip döllenırler...sonra da göbişini doldururlar..

cnm değerin harıka cıkmıss..Tebrikkklerr;;,ikizler geliyorrr...Rabbım kucagında sevdırsın cnm benım

amin cnm
sende bugün ikinci gündesin hadi bu sefer çok güzel hep olumlu gitsin soınuna kadar baş ağrısı da zordur umarım bi an önce geçer

güzel geçsin opun kaliteli olsun yumoşların

Evet tatlım bu gün ikinci günüm

dr.una sorsana phala genelde opudan önce ilaç istemiyorlar ama ...

Neyse canım şimdi geçtide Allahtan almaya gerek kalmadı, o baş ağrısıyla ütüye kalkıştım birikmişti bir sürü. Sonraa evi süpürüp toz aldım başım geçti

canlarimm iyiki sizleri bulmusum hep destek oluyoruz birbirimize..
simdi ciktim opu dan 3 yumurta toplanmis ama durumlari iki uc saat sonra belli olacak..
cok sagolun guzel temennileriniz icinn.. Allah hepimizin yolunu acik etsin..

Harika bir haber hayatım çünkü sen ilaçsız bu tedaviye devam ettin, inan onlar bence çok akıllı tatlıdırlar başka haber geldi mi?

çok sağoll canımm.. bi sabah olsa belli olsa içim rahat edecek.. benim tedavi iptallerimde var arada.. döllenme olmadığı için..

Harika bir haber hayatım çünkü sen ilaçsız bu tedaviye devam ettin, inan onlar bence çok akıllı tatlıdırlar başka haber geldi mi?

sağoll canımm..
yarın gelecek diğer haber bu geceyi atlatırsam içim rahat edecek..
hayırlısı diyorum artık herşeyin.. başkası olsa 3 tane toplandı diye üzüntüden kahrolur ben seviniyorum tuhaf dimi:))

Sen nediyorsun ilaçsız 3 tane az mı her halde sevineceksin benimde 4 tane belkide bir tanesi büyüyecek belli mi olur sen 3 bırak biz bir taneye bile seviniriz sen nediyorsun!!!!

OPUSU OLAN ARKADAŞLAR rabbim yüzünüzü gülüdürüsn inş

evet canım öğrendim.. hepsi iyi durumdaymış ve işleme alınacakmış..
içim biraz rahatladı.. yarında döllenmeler olsa rahatlayacağım..
çokk sağoll canımmmm...

yarın güzel haberler alın kızlar hepsi döllensin yumoşlarınızın
bebekleriniz bir adım sonra size gelsin
9 ay sizinle olsun güzel haberlerinizi bekliyorum

çok sağoll canımm.. bi sabah olsa belli olsa içim rahat edecek.. benim tedavi iptallerimde var arada.. döllenme olmadığı için..

kötü düşünme inşallah döllenecekler ve bebişin sana tutunacak Allahın izniylede 9 ay sonra kucağında olacak umarım yarın sabah güzel sonuçları alırsın

hayırlı olsun inşallah hepside kalitelidirler ve döllenip sana tutunurlar tez zamanda bebişine kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…