hayırlı olsun inşallah hepside kalitelidirler ve döllenip sana tutunurlar tez zamanda bebişine kavuşursun inşallah
Tikler Ebru inş tez zamanda ben ve benim gibi isteyenler kavuşurlar...
amin amin amin inşallahhhhhhhh bu kadar emek ve stresss boşa gitmez
Sen ne aşamadasın Ebru?
regli bekliyorum 2 hafta sonra başlayacağım bugün ilaçları aldım ilk deneme başıma neler geleceğini bilmediğim için sanırım gereğinden fazla stresliyim bir anönce başlasa diye gün sayıyorum...
Benim de 2. Tedavim. Hiç stres yapma diyeceğim ama biliyorum mümkün değil. Sizde problem ne? Bizim pco var.
yumurta rezervi az amh değerim 0,73 çıktı bir an önce tüp bebek dediler...İnşallah senin bu sefer tutar ve son denemen olur...Rabbim kimseye bu sıkıntıları yaşatmasın....
Hayırlı olsunnn guzel guzel dollenip gelissinler insallah..Bugün sabah opu oldu ve 9 yumurta toplandı. Yarın akıbetleri konusunda bilgi verecekler inş her şey güzel gider.
11 günüm hcg 01.20 ve negatif olmadı çok üzgünüm. Rabbim bekleyenlere nasip etsin
Hakkında hayırlısı canım. Eminim vakti saati vardır. Doktorun kimdi?
Allah yardımcın olsun inş canım. Yaşın kaç ve kaç yıllık evlisin? Senin de ilk ve son olur inş.
konya novafertil merkezinden ali sami gürbüz
11 günüm hcg 01.20 ve negatif olmadı çok üzgünüm. Rabbim bekleyenlere nasip etsin
Benim ki de Dilek hanım. Bugün opu oldu. Senin kaçıncı denemedi canım? Benim 2 . Denemem.
inan bende çokkkkk üzüldüm hayırlısı değilmiş zamanı varmış deyip avutuyoruz kendimizi Allah sabır versin ve inşallah tez zamanda olumlu sonuç alırsın...
canım hayırlısı rabbim bir sonraki denemende yüzünü güldürsün
OPUSU OLAN ARKADAŞLAR rabbim yüzünüzü gülüdürüsn inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?