2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allah ' inşaAllah ' diyen kulundan asla vazgeçmez.
'inşaAllah' demek;
"Hoşnutluk Sana yakışır,
Sen yeterki razı ol." demekti

Sen ne aşamadasın Ebru?

regli bekliyorum 2 hafta sonra başlayacağım bugün ilaçları aldım ilk deneme başıma neler geleceğini bilmediğim için sanırım gereğinden fazla stresliyim bir anönce başlasa diye gün sayıyorum...

regli bekliyorum 2 hafta sonra başlayacağım bugün ilaçları aldım ilk deneme başıma neler geleceğini bilmediğim için sanırım gereğinden fazla stresliyim bir anönce başlasa diye gün sayıyorum...

Benim de 2. Tedavim. Hiç stres yapma diyeceğim ama biliyorum mümkün değil. Sizde problem ne? Bizim pco var.

Benim de 2. Tedavim. Hiç stres yapma diyeceğim ama biliyorum mümkün değil. Sizde problem ne? Bizim pco var.

yumurta rezervi az amh değerim 0,73 çıktı bir an önce tüp bebek dediler... İnşallah senin bu sefer tutar ve son denemen olur...Rabbim kimseye bu sıkıntıları yaşatmasın....

yumurta rezervi az amh değerim 0,73 çıktı bir an önce tüp bebek dediler... İnşallah senin bu sefer tutar ve son denemen olur...Rabbim kimseye bu sıkıntıları yaşatmasın....

Allah yardımcın olsun inş canım. Yaşın kaç ve kaç yıllık evlisin? Senin de ilk ve son olur inş.

11 günüm hcg 01.20 ve negatif olmadı çok üzgünüm. Rabbim bekleyenlere nasip etsin

Allah yardımcın olsun inş canım. Yaşın kaç ve kaç yıllık evlisin? Senin de ilk ve son olur inş.

26 yaşındayım daha 1,5 yıllık evliyim düşünmüyordum aslında bebeği şimdi kontrol için gittiğimde öğrendim tabi büyük yıkım oldu İnşallah. şuan tedavide olanların tedavi olacakların hepimizin denediğimiz son olur ve tüm isteyenlerin tutar...

11 günüm hcg 01.20 ve negatif olmadı çok üzgünüm. Rabbim bekleyenlere nasip etsin

inan bende çokkkkk üzüldüm hayırlısı değilmiş zamanı varmış deyip avutuyoruz kendimizi Allah sabır versin ve inşallah tez zamanda olumlu sonuç alırsın...

Benim ki de Dilek hanım. Bugün opu oldu. Senin kaçıncı denemedi canım? Benim 2 . Denemem.

geçmiş olsun inş. hemen tutunur bebklerin hiç bırakmazlar seni. benim de 2 . denemem oldu ilkinde kaybetmiştim bebegimi hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

inan bende çokkkkk üzüldüm hayırlısı değilmiş zamanı varmış deyip avutuyoruz kendimizi Allah sabır versin ve inşallah tez zamanda olumlu sonuç alırsın...

çok saol canım benim gibi kimsenin yüregi yanmasın isteyen herkez acısız zahmetsiz gebe kalsın allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…