Bugün sabah opu oldu ve 9 yumurta toplandı. Yarın akıbetleri konusunda bilgi verecekler inş her şey güzel gider.
O 9 yumurtanın hepsi döllenir inşallah canım benim tebrik ederim. Ezan okunuyor şuan tüm dualarım seninle tez zamanda bebeğine kavuş inşallah
11 günüm hcg 01.20 ve negatif olmadı çok üzgünüm. Rabbim bekleyenlere nasip etsin
Âmin inş ne güzel bir dua ermişsin Allah razı olsun.
Nedemek hayatım bizler birbirimizin duaları ile başaracağız. Bize gelişmelerden haberdar et
regli bekliyorum 2 hafta sonra başlayacağım bugün ilaçları aldım ilk deneme başıma neler geleceğini bilmediğim için sanırım gereğinden fazla stresliyim bir anönce başlasa diye gün sayıyorum...
Bizim en iyi ilacımız stresiz günlerdir canım. O zamanı iyi değerlendir. Heyanlı olma demiyorum ama stresli sakın olma. Sana bir dost tavsiyesi
Tamam canım. Bu arada sen ne aşamadasın? İnş dileğine kavuşmussundur ya da bir an önce kavuşursun.
ahhhh ahhhhh elimde olsa keşke elimden geleni yapıyorum kafaya takmıycam dıyorum gece bir bakıyorum rüyalarıma girmişrüyalarımda bile rahat bırakmıyor artık
Sen bir çaresini bul cajım artık
İlk tedavimde 1 yumurta doplandı, döllenme oldu fakat gelişmesi devam etmediği içinbtransferim iptal oldu. 2. Tedavime bursa acıbademde başladım dün iğnelerimede başladım. Doktor 4 tane yumurta gördü bende buna seviniyorum şimdiki tek duam o yumurtaların aynı büyüklüğe ulaşması canım. İlk tedavime Ocakta başlamıştım fsh ım 17 çıkmıştı, bir sürü kür yaptım ilaç kullandım 7 ye düşürdüm fsh. İnşallah 2. Tedavim son olur lütfen Allahım, dualrımı kabul et.
arkadaşlar bir şey soracağım bugün iğnelerimi aldım menogon,cetrotide,gonal-f birde ovitrelle bunlar var doktora gittiğimde hangilerini yanımda götüreceğim doktor söylemişti ama o zaman benim bir şeyi anlayabilecek durumum yoktu
yarın güzel haberler alın kızlar hepsi döllensin yumoşlarınızın
bebekleriniz bir adım sonra size gelsin
9 ay sizinle olsun güzel haberlerinizi bekliyorum
kötü düşünme inşallah döllenecekler ve bebişin sana tutunacak Allahın izniylede 9 ay sonra kucağında olacak umarım yarın sabah güzel sonuçları alırsın
Sen nediyorsun ilaçsız 3 tane az mı her halde sevineceksin benimde 4 tane belkide bir tanesi büyüyecek belli mi olur sen 3 bırak biz bir taneye bile seviniriz sen nediyorsun!!!!
Canım ilk aşamada gonal ı götür, zaten ovitrelle çatlatma iğnesi o don aşamada. Cetrodite ve menogonda gonaldan 4-5gün sonra başlar.
çok teşekkür ederim bunları görünce şaşırıp kaldım zaten :) ne güzel şeyler bunlar dedim
Gonal kaç lık ? Benim gonal 450 idi.
evet haklısın bir çaresini bulmam gerek yoksa olacağı varsa bile bu stresten olmayacak Allah korusun..
Benim de 1. Tedavimde 1 yumurta toplanmıştı. O tutmadı. Bu tedavimde doktor 13 tane falan yumurta görüyordu. 9 tane toplandı. Biraz önce aradım 6 tanesi işleme koyulmuş. İşünş onlar ii olur.
amiiiin "ensu" arkadaşımın yüzü gülsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?