inş bu yoldaki bütün arkadaşlarımın yüzü gülsün
bebiş habercisidir inşşşş
Amiiiin "ensu" arkadaşımın yüzü gülsün inşallah
Evet tatlım, yarın adetimin ikinci günü bir aksilik çıkmazsa iğnelere başlayacağım
Ay inşallah bir aksilik yaşayıp tekrar transferim iptal olmaz:18::18:
doktora gittikk herşey normal diyo yumurtalıklarr süper gebe kalman için hiçbir engel yok diyo ama bekle bekle nereye kadar olmuyo işte demekki bize de tekrardan tüp bebek yolu göründü allahtan hayırlsı inşallahh ....
İnşallah devamı gelir tatlım hepimiz burada seviniriz
Merhaba herkese, bende bu ay izmirde israel beye tüp bebek tedavisine başlayacağım uzun zamandır forumu sessiz sedasız takip ediyordum. Zor bir süreç beni bekliyor Ama anne olabilmek arzusu herşeyi bastırıyor dilerim rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla kavuştursun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
phala selam canım busa acıbadem fiyat ve şahin bey hakkında bilgi verebilirmisn bende acıbadem düşünüyorum benim 4. deneme olacak...
Amiiin inşallah canııım
Merhaba herkese, bende bu ay izmirde israel beye tüp bebek tedavisine başlayacağım uzun zamandır forumu sessiz sedasız takip ediyordum. Zor bir süreç beni bekliyor Ama anne olabilmek arzusu herşeyi bastırıyor dilerim rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla kavuştursun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktora gittikk herşey normal diyo yumurtalıklarr süper gebe kalman için hiçbir engel yok diyo ama bekle bekle nereye kadar olmuyo işte demekki bize de tekrardan tüp bebek yolu göründü allahtan hayırlsı inşallahh ....
selam canımnasılsın ?
hayırlı ugurlu olsun tedavin sonu bebişli olsun inşallah
<biliyormusun bende 2 mayısda başladım iğnelere beraber gün sayıcazzzz:18::18::18:
bugün 2. iğnelerimi vurdurdum seninde aynı sanırım
güzel haberlerimizi birbirimize vermek dileğiyle gelişmelerden haberdar et öptüm
Gibi gibi, başladım bakalım iğneler gerisi hızlı geçiyor biliyorumphala gözün aydın en zor basamağı geçmiş gibisin
Amiiin inşallah canııım
boyle alintili yazarsan cnm phala mesajini gorur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?