2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
phala selam canım busa acıbadem fiyat ve şahin bey hakkında bilgi verebilirmisn bende acıbadem düşünüyorum benim 4. deneme olacak...

Kızlar iğnelerde 4. günüm gittikçe heyecan basıyor bi yandan da endişe ve korku. Herkese sabır ve hayırlı sonuçlar diliyorum. Yumurtalardan biri önde gitti biraz bakalım dengelenir inşallah

doktora gittikk herşey normal diyo yumurtalıklarr süper gebe kalman için hiçbir engel yok diyo ama bekle bekle nereye kadar olmuyo işte demekki bize de tekrardan tüp bebek yolu göründü allahtan hayırlsı inşallahh ....

Evet tatlım, yarın adetimin ikinci günü bir aksilik çıkmazsa iğnelere başlayacağım
Ay inşallah bir aksilik yaşayıp tekrar transferim iptal olmaz:18::18:

selam canım nasılsın ?
hayırlı ugurlu olsun tedavin sonu bebişli olsun inşallah
<biliyormusun bende 2 mayısda başladım iğnelere beraber gün sayıcazzzz:18::18::18:
bugün 2. iğnelerimi vurdurdum seninde aynı sanırım
güzel haberlerimizi birbirimize vermek dileğiyle gelişmelerden haberdar et öptüm

hiç sebep bulamadılar mı mesela benim çikolata kisti. bu nedenle tedavide başka bişeye bakılmadı. sinir oldum ya hormonlarım yükseldiyse diye

Merhaba herkese, bende bu ay izmirde israel beye tüp bebek tedavisine başlayacağım uzun zamandır forumu sessiz sedasız takip ediyordum. Zor bir süreç beni bekliyor Ama anne olabilmek arzusu herşeyi bastırıyor dilerim rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla kavuştursun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlısı olsun arkadaşım bende ege üni.. tüp bebek gidiyorum
p.tesi yumurtalar toplancak benimde hepimize hayırlısı olsun

hayirli olsunn cnm.. guzel haberlerin gelsinn..

Eşinde bir sorun var mı tatlım?

Evet canım benimde bu gün iğneye başlamamın ikinci günü, bende 4 yumurta varmış sende kaç tane gördüler. Birde parsenden haberin var mı ortalıklarda gözükmüyor merak ettim.

Amiiin inşallah canııım

phala canım tedavin hayırlı olsun inş bende bursa acıbadem de yapmayı düşünüyorum senden bilgi almak istiyorm fiyat ve doktor hakkında gürkan uncu ile şahin bey arasında kararsızım gürkan hoca art de işlem yapıyormuş bilgin vamı paylaşırsan sevinrim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…