2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
phala selam canım busa acıbadem fiyat ve şahin bey hakkında bilgi verebilirmisn bende acıbadem düşünüyorum benim 4. deneme olacak...

Merhaba canım ben ilk önce ÇİDER adında bir dernek var yıllık aidatı 150 lira. Sonra anlaşmalı hastanelerden indiriminden yararlanıyorsun. Bursa Acıbade bu üyelikle tedavin 4.420 lira yada 4.500 şimdi tam hatırlayamadı ama normal fiyattan bin lira daha az ödüyorsun. Ben hastaneden ve doktordan inanılmaz derecede memnun kaldım. İlk muane ücreti 200 ödedik ama o rakam tedavi ücretinden düşülecek daha sonra. İlaç satmak için seni zorlamıyor zaten onlar satmıyorlar, sonra asla biri para para demiyor inanılmaz profosyoneller. Doktorla rahatlıkla mesajlaşıyorum Allah razı olsun hiç cevapsız bırakmadı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

cevap için çok teşekkürler ben de iyi bize hayırlı gelecek doktor araştıryorm tavsiyen çok sağol canım

hiç sebep bulamadılar mı mesela benim çikolata kisti. bu nedenle tedavide başka bişeye bakılmadı. sinir oldum ya hormonlarım yükseldiyse diye

hiçbir sebep yok ilk başlarda yumurtalıklarla ilgili küçük bi problem vardı bitkisellerle düzeldi şuan herşey çok güzel diyo doktorumuz ama sonuç alamıyoruz psikolojik midir nedir anlamıyorumm...

Kizlar selam, belki birilerine umut olur diye ben de basimdan gecenleri yazayim istedim. Cikolata kistim nedeniyle hamile kalamiyordum ve ilk tedavimde kaliteli 2 embriyo konulmasina ragmen hic tutmadi. 2. Dondurulmus denememde doktorum cok umutlanmamami, bunlarin kalitesinin ilki kadar iyi olmadigini soyledi. Ben de sonucta ameliyat olmaya da kendimi hazirlayarak surece basladim. %100 olacak diye dusunmedim hic, bi ihtimal olabilir dedim. Ilk transferimde huzursuzdum, cok su icmis acaip sikisik bi sekilde transfere girmistim. Bikac kisi haric kimseye soylememistim, ailem dahil. Transferden 2 gun sonra annem sehirdisindan geldiginde bile. Bisey anlamasin diye yemek filan ugrasip, kendimi de yormustum. Toksozplazmam negatif ciktigi icin, evin icinden cikmayan kedime dokunmayi birakmistim. Zavallicik nerdeyse yalvariyordu sevmem icin. Ictigim her cay,kahvede vicdan azabi duyuyordum. Ve test gunu 0i gordugumde yikildim, olamazdi.. Hersey yolunda gitmisti, simdi olmadiysa hic olmayacakti.. Cok agladim.. Ama toparladim, bikac ay sonra vucudum duzene girince dondurulmuslarimi aldim. Dedigim gibi bunda olasilik daha dusuktu, ama olsun deneyecektim. Herseyin zamani geldiginde olacagina inandim. Transferde daha akilli davranip, sikisma olayini abartmadim ve boyle huzurlu bi sekilde bebeklerimi aldim. Transferden sonra 1 saat kalkmadan durabildim :) Sevdigim, guvendigim, bana poztif enerji veren insanlarla tedavi surecimi paylastim. Kedimi sevmeyi birakmadim. Cayi kahveyi azalttim ama kontrolu abartmadim. Ilk 2-3 gun dinlendim sonra normal hayatima dondum. 2. Gunden itibaren hergun en az yarim saat yurudum. Bu yuruyuslerin cok iyi geldigine inaniyorum. Hem psikolojik hem fiziksel olarak. Buraya girip ara ara baktim. Zaman zaman okuduklarimdan gaza gelip, erken test yapma dusuncesi gecti aklimdan. Sonra kendimi tuttum, test gunune kadar yapmayacaktim. Cok kolaydi demeyecegim ama saplantili derecede buna da odaklanmaktan kacindim. Ve test gunu.. Esim en basindan beri ben ruyamda gordum olacak diyordu. Test sonucunu olumsuz gorup, ona soyleyen ben olmamak icin beraber bakalim dedim. Sonucu actigimda degere bakamiyordum ama bir satir yerine 6-7 satir yazi gorunce hemen degere baktim. 14. Gun 1350 cikmisti. Ciglik atip aglamaya basladim.. Degerlerden anlamayan esim, ne oldu niye agliyorsun deyip durdu. Sarildim ve cok iyi diyebildim aglarken.. 2 gun sonra degerim katlandi, cok sukur simdilik hersey yolunda. Biliyorum daha bu bi baslangic ama bi asamayi gectik. Devami da gelir umarim, kismetse.. Yolun basindakilere, negatif gorenlere onerim umut dolu olun. Tek odaginiz bu olmasin. Rahat olun, mumkun oldugunca.. Zamani geldiginde olacagina inanin.. Belirti vs aramayin, inanin hicbisey olmadi. Negatif tedavim de bu da ayniydi.. Hala bi belirti yok.. Belirti arayarak kafayi yiyor insan, cok iyi biliyorum ama bosunaymis anladim.. Herkesin bir gun yavrusuna kavusmasi dilegimle..

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Allah kucağını almaya nasip etsin inşallah canım benim darısı bizlerin başına inşallah

canım hayırlı olsun tedavin sonu bebişli olsun

Tebrikler canım. Cok mutlu oldum yazını okuyunca. Bende çikolata kistine sahibim iki tüp denemem oldu ama ben negatifi göremedim henüz.umarım birgün senin yazdığın gibi bir yazı yazacağım.

Hayırlı olsun canım tedavin. Allah ugraşlarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Güzel haberler verirsin inşallah buradan.

Simdiden hayirli olsun tedavin insallah..bende israel aruhu cok duydum cok iyi bi doktor diyorlar insallahh sifan onun elindendir de ilk tedavinde kavusursun bebegine rabbbim kapi kapi gezdirmeden sifa olacak ellerle karsilastirsin..

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım...ne gü zel rabbim yüzüne güldü 🙏🙏 bende salı sonuç öğreneceğim belirti arıyorum kendimde ama yok sadece adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı umarım hamileyim dir 🙏🙏 hakkımızda hayırlısı olsun. ..

Allah de ötesini bırak...

Allah yolunu açık etsin inşallah. Sen kaç yaşındasın ve sorun ne sizde?

amin canım hepimizin ben 10 yıldır uğraşıyorum en son gittiğim doktor bir yumurtalğn ve tüpün yapışık olduğu söyledi tüplerde tıkanıklık olduğu ve rahimde polip var bir miyom ameliyatı oldum küçüktü ama acaba engel olurmu diye alındı 3 defa denedik ve negatif tayin dolayısıyla bursadayz burda doktor araştırıyordm tüp bebekten önce histeroskopi olmam lazım demişti doktor embiryonun tutunması için iyi olbileceğini söyledi

ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir duygudur anne olmak RABBİM bizlerede nasip etsin inş

iyi pazarlar hepimize..
kapalı yağmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydın

günaydınlar güzel hafta sonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…