iyi pazarlar hepimize..
kapalı yağmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydın
Gunaydinlarrrrr..keyifli bi pazar olsunn hepimize:))
Günaydınlarr .... Hayırlı pazarlar arkadaşlar... Test gününe Son 6 gün 😳
Günaydın cnm hadi inşallahhhhhhh güzel bi sonuç alırsın
Günaydın canım benimde 2 gün kaldı hakkımızda hayırlısı olsun 12. Günü bekliyorum erken yaptırıp moral bozulsun istemiyorum..
Allah de ötesini bırak...
canım hayırlı olsun tedavin sonu bebişli olsun
amin canım hepimizin ben 10 yıldır uğraşıyorum en son gittiğim doktor bir yumurtalğn ve tüpün yapışık olduğu söyledi tüplerde tıkanıklık olduğu ve rahimde polip var bir miyom ameliyatı oldum küçüktü ama acaba engel olurmu diye alındı 3 defa denedik ve negatif tayin dolayısıyla bursadayz burda doktor araştırıyordm tüp bebekten önce histeroskopi olmam lazım demişti doktor embiryonun tutunması için iyi olbileceğini söyledi
iyi pazarlar hepimize..
kapalı yağmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydın
Sen bence Şahin beye git bence hastanede doktorda çok profosyonel
inş canım tavsiyen için çok sağol ALLAH yardımcımız olsun
hiçbir sebep yok ilk başlarda yumurtalıklarla ilgili küçük bi problem vardı bitkisellerle düzeldi şuan herşey çok güzel diyo doktorumuz ama sonuç alamıyoruz psikolojik midir nedir anlamıyorumm...
Herkese günaydın arkadaşlar. Ya bu yumurtalardan biri 13 mm olmuş almış başını gitmiş. Diğerleri 9-10 mm falan sizde de böyle olmuşmuydu
Ah canım bi bilsen her geçen gün heyecan katlanıyor ve yanında korkuda tabi 😔 Rabbim hayırlısını versin.Kalp atışların nasıldır kim bilir?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?