2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydınlarr .... Hayırlı pazarlar arkadaşlar... Test gününe Son 6 gün 😳

Günaydın kızlar bugün hava çok güzel bende eşimle gezmelere gidiyorum vallahi iyi durdum evde bugün 10. Gün hocamı aradım bişey olmaz gidebilirsin dedi 👍👍

Allah de ötesini bırak...

Günaydın canım benimde 2 gün kaldı hakkımızda hayırlısı olsun 12. Günü bekliyorum erken yaptırıp moral bozulsun istemiyorum..

Allah de ötesini bırak...

Günaydın canım... En iyisini yapıyorsun canım test gününü beklemekle bende beklicem.
Allahım inşallah pozitif güzel hayırlı sonuçlar alırız canım. Kaçıncı gün embriyosu canım senin.

Sen bence Şahin beye git bence hastanede doktorda çok profosyonel

Herkese günaydın arkadaşlar. Ya bu yumurtalardan biri 13 mm olmuş almış başını gitmiş. Diğerleri 9-10 mm falan sizde de böyle olmuşmuydu

hiçbir sebep yok ilk başlarda yumurtalıklarla ilgili küçük bi problem vardı bitkisellerle düzeldi şuan herşey çok güzel diyo doktorumuz ama sonuç alamıyoruz psikolojik midir nedir anlamıyorumm...

Bi doktor falan değiştir istersen hatta hastane belki göz ardı edilen başka birşey vardır

Herkese günaydın arkadaşlar. Ya bu yumurtalardan biri 13 mm olmuş almış başını gitmiş. Diğerleri 9-10 mm falan sizde de böyle olmuşmuydu

Bu durumda baskılayıcı iğneler veriyorlar biri diğerinden daha büyük olmasın diye, doktorun ne dedi bu durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…