2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Şuan burada ezan okunuyor Allahım okunan ezanlar hürmetine bebek isteyen tüm arkadaşlarımızın dualarını kabul et inşallah. Amiiin

Slm. Ilk kez bu konuya yaziyorum
3 kere tüp bebek transferi sonrasi laporaskopi ve histereskopi sonucu tüpler kapalı cikinca tüpler alındı yani rahim filminin yanlış olduğu ortaya çıktı. Tüplerin iltihaplı olması tüp bebegin tutmasını engellemiş. Tüplerin alınması normal yolla bebek sahibi olamayacagimi ama tüp bebek şansının arttığıni söylediler. 4 ay oldu tüpler alınalı tüp raporu da bu ay sonuna kadar alıp haziran ayında tüp bebek transferi yapılacak. Bende dr. aret kamar da transferi düşünüyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En azından sorunun ne olduğunu öğrendiniz işte. Bundan sonra daha farklı bir yöntem uygularlar. İnşallah bidaha negatif görmezsin. Ben de 8 ay yanlış teşhis nedeniyle oyalandım. Seni çok iyi anlıyorum.

Selamlar herkese . Ayyy arkadaşlar dün akşam soğan kürüne başladım. Ben normalde bile soğan yemem şimdi mecburiyetten suyunu içiyorum ama içim hiç almıyor. Bu kürü yapıp pozitifi gören var mı? Yada yakınınızda filan olmuştur. Yani ben bunu yapmasam da hiçbir şey kaybetmeyecek olabilirmiyim?

Soğan küre kistleri yok eder. Bir arkadalım yaptı doktoru bile şaşırmış sen bunlar nasıl yok ettin diye. Kisr için yapıyorsan mutlaka devam et

Soğan küre kistleri yok eder. Bir arkadalım yaptı doktoru bile şaşırmış sen bunlar nasıl yok ettin diye. Kisr için yapıyorsan mutlaka devam et
Bende de kist var oyle olduğu söyleniyor doğru. Ama bu konuyla ilgili her haftadan farkli bı ses çıkıyor. Bebekte dusuk nedeni olabilir dediler cesaret edemedim. Bununla ilgili topiklere bı goz gezdir canım.

Arkadaşlar dün opu olmuştu 9 yumurta toplanmıştı. Şimdi embriyolog aradı 2 tanesi bölünmeye başlamış. Ilk başta sanki az gibi geldi tedirgin oldum. Ama eşimde 1. Tedavide sadece 1 yumurta oldu. Onda seçme şansı bile yoktu niye şükretmiyorsun dedi. Rahatladım sanki. Şimdi siZlerinde yorumlarını bekliyorum.....

Bende de kist var oyle olduğu söyleniyor doğru. Ama bu konuyla ilgili her haftadan farkli bı ses çıkıyor. Bebekte dusuk nedeni olabilir dediler cesaret edemedim. Bununla ilgili topiklere bı goz gezdir canım.

Tedaviye başladığında tüm kürler kesilir canım ama öncesinde faydası vardır. Tedavide kestiğin için düşük söz konusu olmaz diye biliyorum ben

Harika hayatım daha ne olsun. İnşallah o ikiside güzelce bölünür ve ikisinide sana verirler. Diğerleri gelişme gösterseydi sanki ikizin olduktan sonra onlarıda doğurmak istermiydin

Harika hayatım daha ne olsun. İnşallah o ikiside güzelce bölünür ve ikisinide sana verirler. Diğerleri gelişme gösterseydi sanki ikizin olduktan sonra onlarıda doğurmak istermiydin

Teşekkür ederim canım. Bilmiyorum sanki daha çok olsaydı da dondursaydık diye düşünmüştüm. Zaten eşimle bir tane olsunda ikincisini düşünür müyüz bilmiyoruz diye düşünüyoruz hep.... Keşke ikisi birden gelse de beni hiiiiç yormasalar bir daha...

Allahın izniyle bence ikiside sana gelecekler canım

Günaydın canım... En iyisini yapıyorsun canım test gününü beklemekle bende beklicem.
Allahım inşallah pozitif güzel hayırlı sonuçlar alırız canım. Kaçıncı gün embriyosu canım senin.

Canım benim 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi.. senin kaçıncı gündü ben salı beta hcg yaptırıcam inş.hayırlısyla tutunmuşlar dır🙏🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…