Bu durumda baskılayıcı iğneler veriyorlar biri diğerinden daha büyük olmasın diye, doktorun ne dedi bu durumda?[/QUO
Valla doktorum kongrede öbür doktor bakıyor şimdilik. Konuşmak için erken dedi. Bizim doktor salı günü gelcek dört gözle bekliyorum. Eşinin gözü benim kadar yolda kalmamıştır herhalde:)Bugün iğnelerin 5. günü. Phala inşallah ikimizin de tutar. Eğer tutarsa seninki abi ya da abla diyecek ona göre senden iki gün büyüğüz:)
Slm. Ilk kez bu konuya yaziyorum
3 kere tüp bebek transferi sonrasi laporaskopi ve histereskopi sonucu tüpler kapalı cikinca tüpler alındı yani rahim filminin yanlış olduğu ortaya çıktı. Tüplerin iltihaplı olması tüp bebegin tutmasını engellemiş. Tüplerin alınması normal yolla bebek sahibi olamayacagimi ama tüp bebek şansının arttığıni söylediler. 4 ay oldu tüpler alınalı tüp raporu da bu ay sonuna kadar alıp haziran ayında tüp bebek transferi yapılacak. Bende dr. aret kamar da transferi düşünüyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şuan burada ezan okunuyor Allahım okunan ezanlar hürmetine bebek isteyen tüm arkadaşlarımızın dualarını kabul et inşallah. Amiiin
Bu durumda baskılayıcı iğneler veriyorlar biri diğerinden daha büyük olmasın diye, doktorun ne dedi bu durumda?[/QUO
Valla doktorum kongrede öbür doktor bakıyor şimdilik. Konuşmak için erken dedi. Bizim doktor salı günü gelcek dört gözle bekliyorum. Eşinin gözü benim kadar yolda kalmamıştır herhalde:)Bugün iğnelerin 5. günü. Phala inşallah ikimizin de tutar. Eğer tutarsa seninki abi ya da abla diyecek ona göre senden iki gün büyüğüz:)
Canıııım inşallah hepimizin bebekleri olur, inşallah canım. İğnelerin beşinci günündeysen eğer o yumurtalar büyük olana yetişir canım merak etme
Aminnnnn phalacim aminnnŞuan burada ezan okunuyor Allahım okunan ezanlar hürmetine bebek isteyen tüm arkadaşlarımızın dualarını kabul et inşallah. Amiiin
Aminnnnn phalacim aminnn
Selamlar herkese . Ayyy arkadaşlar dün akşam soğan kürüne başladım. Ben normalde bile soğan yemem şimdi mecburiyetten suyunu içiyorum ama içim hiç almıyor. Bu kürü yapıp pozitifi gören var mı? Yada yakınınızda filan olmuştur. Yani ben bunu yapmasam da hiçbir şey kaybetmeyecek olabilirmiyim?
Bende de kist var oyle olduğu söyleniyor doğru. Ama bu konuyla ilgili her haftadan farkli bı ses çıkıyor. Bebekte dusuk nedeni olabilir dediler cesaret edemedim. Bununla ilgili topiklere bı goz gezdir canım.Soğan küre kistleri yok eder. Bir arkadalım yaptı doktoru bile şaşırmış sen bunlar nasıl yok ettin diye. Kisr için yapıyorsan mutlaka devam et
Şuan burada ezan okunuyor Allahım okunan ezanlar hürmetine bebek isteyen tüm arkadaşlarımızın dualarını kabul et inşallah. Amiiin
Bende de kist var oyle olduğu söyleniyor doğru. Ama bu konuyla ilgili her haftadan farkli bı ses çıkıyor. Bebekte dusuk nedeni olabilir dediler cesaret edemedim. Bununla ilgili topiklere bı goz gezdir canım.
Arkadaşlar dün opu olmuştu 9 yumurta toplanmıştı. Şimdi embriyolog aradı 2 tanesi bölünmeye başlamış. Ilk başta sanki az gibi geldi tedirgin oldum. Ama eşimde 1. Tedavide sadece 1 yumurta oldu. Onda seçme şansı bile yoktu niye şükretmiyorsun dedi. Rahatladım sanki. Şimdi siZlerinde yorumlarını bekliyorum.....
Harika hayatım daha ne olsun. İnşallah o ikiside güzelce bölünür ve ikisinide sana verirler. Diğerleri gelişme gösterseydi sanki ikizin olduktan sonra onlarıda doğurmak istermiydin
Teşekkür ederim canım. Bilmiyorum sanki daha çok olsaydı da dondursaydık diye düşünmüştüm. Zaten eşimle bir tane olsunda ikincisini düşünür müyüz bilmiyoruz diye düşünüyoruz hep.... Keşke ikisi birden gelse de beni hiiiiç yormasalar bir daha...
Aminnnnnnn canim aminnnŞuan burada ezan okunuyor Allahım okunan ezanlar hürmetine bebek isteyen tüm arkadaşlarımızın dualarını kabul et inşallah. Amiiin
Nasil guzel dua etttiysen bende artik ne kadar etkilendiysen durup durup aminnn diyorum phalacim..rabbim kabul etmeyecegi duayi ettirmezmis cicimm:))bi kez daha amin...Amiiin canım benim amin
Günaydın canım... En iyisini yapıyorsun canım test gününü beklemekle bende beklicem.
Allahım inşallah pozitif güzel hayırlı sonuçlar alırız canım. Kaçıncı gün embriyosu canım senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?