2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım benim 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi.. senin kaçıncı gündü ben salı beta hcg yaptırıcam inş.hayırlısyla tutunmuşlar dır🙏🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

Benimde 5. Gün 2 melek transfer edildi canım. Senin çok az kalmış hadi inşallah hayırlı pozitif güzel haberler verirsin canım. Ve inşallah bende ... benim test günüm canım 12 Mayıs inşallah bakalım. Dua edicem canım senin içinde ismin nedir. Hilal benim.

Arkadaslar 8.gundegerim 13 kusur.cokmu dusuk dr asil test gunu tekrarla dedi
sali tekrarlicam. Benimkisi 1.5.gun transferiydi

Valla tatlimm cok anlamamm benimde ilk denemem ama..soyle bisi varr her gun iki kati olmasi gerekio yaa simdi daha senin dort günün var yani yarin 26 ertesi gun 52 bi sonraki gun 104 sonrada 208 olacak o vakitt:))olmadi siye strese girme yaniii umut hala varr hemde fazlasıyla..en azindan 13 cikmis demekki halaa seninlee bebikin annesii..bol bol dua et tatlimmm rabbim yardimcin olsun

Nasil guzel dua etttiysen bende artik ne kadar etkilendiysen durup durup aminnn diyorum phalacim..rabbim kabul etmeyecegi duayi ettirmezmis cicimm:))bi kez daha amin...

Hep amin de canım, bizi düşün kendini dğşğn hep amin de

Hem 1, 5 gün transferi hem 8. Gün değerin süper hayatım ne yani 1000 mi bekliyordun
10. gün gene yaptır ikiye katlanmışsa bil ki kesin hamilesin 12. Güne rahatlıkla gidebilirsin.

Herkese günaydın arkadaşlar. Ya bu yumurtalardan biri 13 mm olmuş almış başını gitmiş. Diğerleri 9-10 mm falan sizde de böyle olmuşmuydu

Canim benim bir buçuk sise gonal f vurulduktan sonra yumurtamdan biri 18, diğeri 19 diğerleri de 15,13,17,12, 11 di.kan tahliline bakıldı baskilama devam ettiği için bide menogon eklediler bi problem olmadan yumurtalar toplandi

En azından sorunun ne olduğunu öğrendiniz işte. Bundan sonra daha farklı bir yöntem uygularlar. İnşallah bidaha negatif görmezsin. Ben de 8 ay yanlış teşhis nedeniyle oyalandım. Seni çok iyi anlıyorum.

Haklısın. Şimdi nedenini biliyorum 2 sene maddi manevi yiprandim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hem 1, 5 gün transferi hem 8. Gün değerin süper hayatım ne yani 1000 mi bekliyordun
10. gün gene yaptır ikiye katlanmışsa bil ki kesin hamilesin 12. Güne rahatlıkla gidebilirsin.

Ya burda blast olupta erken yaptirip baya yuksek degerleri gorunceumutsuz
luga kapildim sali yi beklicem artik sagol canim ya moral oldun

canımmm merhaba hoşgeldin.. tüplerdeki iltihaplı sıvı embriyonun tutunmasını engelliyor.. en azından artık böyle bir sıkıntın olmayacak..
inşallah bu tedavinde bebişin tutacak..

Ya burda blast olupta erken yaptirip baya yuksek degerleri gorunceumutsuz
luga kapildim sali yi beklicem artik sagol canim ya moral oldun

Ama senin 1, 5 gün transfer, blast değil ki şuan o anca zaten blast olmuştur karnında

canımmm merhaba hoşgeldin.. tüplerdeki iltihaplı sıvı embriyonun tutunmasını engelliyor.. en azından artık böyle bir sıkıntın olmayacak..

Geldin demek eve neler aldın kendine

Canım bunları atlatmışsın ya sen şükret çünkü artık Allahın izniyle bebeğinede kavuşacaksın

Geldin demek eve neler aldın kendine

canımm pembe kolsuz saten gömlek aldım birde pembe taşlı küpe aldım..
yarın giyerek hastaneye gideceğimki tutarsa kızım olsun:))
sen ne yapıyorsun.. tam gaz tedavi yolunda dimi..

İNŞALLAHH tutar canım İnşallah
Bende şimdi 3. İğnemi vuruldum bu arada klomende kullanıyorum, yarın kontrolüm var bakalım ne alemdeler beni yumurtalar

Bu arada yarın transferin mi olacak?

İNŞALLAHH tutar canım İnşallah
Bende şimdi 3. İğnemi vuruldum bu arada klomende kullanıyorum, yarın kontrolüm var bakalım ne alemdeler beni yumurtalar

yaa klomen gerçektende rezervi az bayanlarda iğne ile takviye edilince çok faydalıymış..
inşallah hepsi geliştiii canımmm için rahat olsun..
bolca ceviz fındık ye eşinede yedir.. günde 2-3 tanede incir ye canım..

Tamam canım benim inşallah dediğin gibi olur

Inşallah
Umutluyum bu sefer ama korkularim var hala. Başka bilinmez bir problem olmaması için olabilecek tüm testleri yaptirdik görünen sıkıntı yok şimdilik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…