Canım benim 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi.. senin kaçıncı gündü ben salı beta hcg yaptırıcam inş.hayırlısyla tutunmuşlar dır🙏🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
Valla tatlimm cok anlamamm benimde ilk denemem ama..soyle bisi varr her gun iki kati olmasi gerekio yaa simdi daha senin dort günün var yani yarin 26 ertesi gun 52 bi sonraki gun 104 sonrada 208 olacak o vakitt:))olmadi siye strese girme yaniii umut hala varr hemde fazlasıyla..en azindan 13 cikmis demekki halaa seninlee bebikin annesii..bol bol dua et tatlimmm rabbim yardimcin olsunArkadaslar 8.gundegerim 13 kusur.cokmu dusuk dr asil test gunu tekrarla dedi
sali tekrarlicam. Benimkisi 1.5.gun transferiydi
Nasil guzel dua etttiysen bende artik ne kadar etkilendiysen durup durup aminnn diyorum phalacim..rabbim kabul etmeyecegi duayi ettirmezmis cicimm:))bi kez daha amin...
Arkadaslar 8.gundegerim 13 kusur.cokmu dusuk dr asil test gunu tekrarla dedi
sali tekrarlicam. Benimkisi 1.5.gun transferiydi
Herkese günaydın arkadaşlar. Ya bu yumurtalardan biri 13 mm olmuş almış başını gitmiş. Diğerleri 9-10 mm falan sizde de böyle olmuşmuydu
En azından sorunun ne olduğunu öğrendiniz işte. Bundan sonra daha farklı bir yöntem uygularlar. İnşallah bidaha negatif görmezsin. Ben de 8 ay yanlış teşhis nedeniyle oyalandım. Seni çok iyi anlıyorum.
Hem 1, 5 gün transferi hem 8. Gün değerin süper hayatım ne yani 1000 mi bekliyordun
10. gün gene yaptır ikiye katlanmışsa bil ki kesin hamilesin 12. Güne rahatlıkla gidebilirsin.
Slm. Ilk kez bu konuya yaziyorum
3 kere tüp bebek transferi sonrasi laporaskopi ve histereskopi sonucu tüpler kapalı cikinca tüpler alındı yani rahim filminin yanlış olduğu ortaya çıktı. Tüplerin iltihaplı olması tüp bebegin tutmasını engellemiş. Tüplerin alınması normal yolla bebek sahibi olamayacagimi ama tüp bebek şansının arttığıni söylediler. 4 ay oldu tüpler alınalı tüp raporu da bu ay sonuna kadar alıp haziran ayında tüp bebek transferi yapılacak. Bende dr. aret kamar da transferi düşünüyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya burda blast olupta erken yaptirip baya yuksek degerleri gorunceumutsuz
luga kapildim sali yi beklicem artik sagol canim ya moral oldun
canımmm merhaba hoşgeldin.. tüplerdeki iltihaplı sıvı embriyonun tutunmasını engelliyor.. en azından artık böyle bir sıkıntın olmayacak..
inşallah bu tedavinde bebişin tutacak..
Canım bunları atlatmışsın ya sen şükret çünkü artık Allahın izniyle bebeğinede kavuşacaksınSlm. Ilk kez bu konuya yaziyorum
3 kere tüp bebek transferi sonrasi laporaskopi ve histereskopi sonucu tüpler kapalı cikinca tüpler alındı yani rahim filminin yanlış olduğu ortaya çıktı. Tüplerin iltihaplı olması tüp bebegin tutmasını engellemiş. Tüplerin alınması normal yolla bebek sahibi olamayacagimi ama tüp bebek şansının arttığıni söylediler. 4 ay oldu tüpler alınalı tüp raporu da bu ay sonuna kadar alıp haziran ayında tüp bebek transferi yapılacak. Bende dr. aret kamar da transferi düşünüyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geldin demek eveneler aldın kendine
canımm pembe kolsuz saten gömlek aldım birde pembe taşlı küpe aldım..
yarın giyerek hastaneye gideceğimki tutarsa kızım olsun:))
sen ne yapıyorsun.. tam gaz tedavi yolunda dimi..
canımm pembe kolsuz saten gömlek aldım birde pembe taşlı küpe aldım..
yarın giyerek hastaneye gideceğimki tutarsa kızım olsun:))
sen ne yapıyorsun.. tam gaz tedavi yolunda dimi..
İNŞALLAHH tutar canım İnşallah
Bende şimdi 3. İğnemi vuruldum bu arada klomende kullanıyorum, yarın kontrolüm var bakalım ne alemdeler beni yumurtalar
Bu arada yarın transferin mi olacak?
yaa klomen gerçektende rezervi az bayanlarda iğne ile takviye edilince çok faydalıymış..
inşallah hepsi geliştiii canımmm için rahat olsun..
bolca ceviz fındık ye eşinede yedir.. günde 2-3 tanede incir ye canım..
evet canımm inşallah bi aksilik olmazsa..
canımmm merhaba hoşgeldin.. tüplerdeki iltihaplı sıvı embriyonun tutunmasını engelliyor.. en azından artık böyle bir sıkıntın olmayacak..
inşallah bu tedavinde bebişin tutacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?