2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hilalcim bende dilber :) hilal diye çok sevdiğim bir arkadaşım var :) hangi şehirdesin ben rizeliyim arhavide yaşıyorum...Meleklerimiz inş. Bizi bırakmaz lar...evet yarın nasıl geçecek bilmiyorum ama adet belirtilerim arttı gibi umutsuzluğa katılmak istemiyorum...ya sabır ya sabır...

Allah de ötesini bırak...

Dilber merhaba canim sende gecen cumartesi transfer olmustun degilmi.salimi yatirican
benim deger dusuk cikti sali tekrarlanica umarim sen sevinirsin ben umutlu degilim

Canım dilbercim senin sıcaklığından belli zaten karadenizli olduğun :) ben ankaradayım canım ankaralıyım. Canım o belirtiler olabiliyormuş umutsuzluğa kapılma lütfen benimde bugün belim ve kasıklarımda ağrı var hafif hafif ama yinede iyi düşünmeye çalışıyorum. Allahım büyük Rabbim inşallah bizleride ve tüm isteyenlerede bu mucizeyi tattırır. Güzel sonuçlar alıcaz canım umudunu yitirme 😘

Son düzenleme:
Geç tutunmuştur o zaman dert etme sen dua et

Cnnmmm
Nasılsınn.senden hep olumlu pozitif enerji alıyorum.herkese yetişmeye çalışıyorsun.rabbim yardımcın olsun tedavin su gibi akıp geçsiinn.birsürü yumişlerin olur inşallah..

Cnm o belirtilere takılmaa.o belirtiler pozitiftede oluyor..

canımm pembe kolsuz saten gömlek aldım birde pembe taşlı küpe aldım..
yarın giyerek hastaneye gideceğimki tutarsa kızım olsun:))
sen ne yapıyorsun.. tam gaz tedavi yolunda dimi..

canım yarınbebişler sıkı sıkı tutunup göbüşünü doldursun :) canım görmedim 3 taneden kaçı gelişmeye devam etmiş :)
İNŞALLAHH tutar canım İnşallah
Bende şimdi 3. İğnemi vuruldum bu arada klomende kullanıyorum, yarın kontrolüm var bakalım ne alemdeler beni yumurtalar

canım yumilerin hepsi aynı şekilde kaliteli büyüsünler inşallahhhhhhh
ikinizden de güzel haberler bekliyorummmmmm

haziranda bebğin seninle olsun bu sıkıntıların o zaman kalmaz inşl..
bence de cm şükür buna ne güzel hepsi döllensin güzel haberler gelsin hastaneden
Canım benim 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi.. senin kaçıncı gündü ben salı beta hcg yaptırıcam inş.hayırlısyla tutunmuşlar dır🙏🙏🙏

Allah de ötesini bırak...
umarım değerlerin yüksek çıkar bebğin seninledir..
cnm seninde test sonucun hamiş olduğunu göstersin...
Arkadaslar 8.gundegerim 13 kusur.cokmu dusuk dr asil test gunu tekrarla dedi
sali tekrarlicam. Benimkisi 1.5.gun transferiydi
cnm ben değerlerden pek anlamam ama inşlh bebeğin seninledir öyle gözüküyor
evetcanımm inşallah bi aksilik olmazsa..
cnm yarın transferinm var demek ayy bebeklerini şık bi şekilde alıcan hee
bak hele pembiş giyip kız istiyorsn rabbim sağlıkla gönlüne göre versin
kızz bende kız istiyorum bende öyle yapayım dur ii getirdin aklıma

Mrb hayırlı uğurlu olur inşallah. Allahım size bağışlasin. siz.nerde yaptirdi niz Tedavini zi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı ugurlu olur inşallah. Allahim size bağışlasin evladını zi. siz nerde yaptirdi niz Tedavini zi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımm pembe kolsuz saten gömlek aldım birde pembe taşlı küpe aldım..
yarın giyerek hastaneye gideceğimki tutarsa kızım olsun:))
sen ne yapıyorsun.. tam gaz tedavi yolunda dimi..
Söylemiştim tekrarr söylüyorum topikk halki hazirlaninn emhacimin üçüzlerii geliyorr:))rabbbim yardimmcin olsunn tatlimm başladığı gibi guzel güzel devam etsin insallahhh

Bitti beeee:)))hic bitmeyecek gibi geliyodu su 12 gun allahin izniyle iki gunumuz kaldi..artik korkudanmidir heyecandanmidir hiccc birsey hissetmiyorum adet sancim bile yok hic bisey yok,sol kasigimda hic gitmeyen ama cok da uzmeyen incee bi agri disinda..rabbim hepimizin hakkin da hayirlisini versin..ayni gun sonuc alacak arkadaslarimm insallahh hayirli guzel sonuclariniz olsunn...

Allah yüzünü güldürsün canım benim

sağol canımm hayırlısı diyorum artık..

umut etmekten başka çaremiz yok canım.. illaki bir tedavimizde tutacak.. tek şansımız pes etemeden denemek..

Kızzzlaarrrrr
Napıyonuzzzz
Seviyorum siziiii:)))

bizde seniii seviyoruzz birde bebişinii

sağoll canım benimm.. 3 taneden üçüde döllenmişti bugün yarına ne olacak bilemiyorum tabii.. inşallah diyorum hepsi yaşar..

:)) ne bilim yaa ilk kez içimden böyle geldi.. hep tayt tunik rahat bişeyler giyer giderdim.. bu kez süs yapayımki biraz bebişler annesini ilk görüşte sevsin:))

Söylemiştim tekrarr söylüyorum topikk halki hazirlaninn emhacimin üçüzlerii geliyorr:))rabbbim yardimmcin olsunn tatlimm başladığı gibi guzel güzel devam etsin insallahhh

:)) canım hayırlısı diyorum artık ya sadece..
sende hep aklımdasın.. salı gününü heyecanla bekliyorum.. inşallah güzel haberlerin gelecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…