Canım bunları atlatmışsın ya sen şükret çünkü artık Allahın izniyle bebeğinede kavuşacaksın
hilalcim bende dilber :) hilal diye çok sevdiğim bir arkadaşım var :) hangi şehirdesin ben rizeliyim arhavide yaşıyorum...Meleklerimiz inş. Bizi bırakmaz lar...evet yarın nasıl geçecek bilmiyorum ama adet belirtilerim arttı gibi umutsuzluğa katılmak istemiyorum...ya sabır ya sabır...Benimde 5. Gün 2 melek transfer edildi canım. Senin çok az kalmış hadi inşallah hayırlı pozitif güzel haberler verirsin canım. Ve inşallah bende ... benim test günüm canım 12 Mayıs inşallah bakalım. Dua edicem canım senin içinde ismin nedir. Hilal benim.
Ama senin 1, 5 gün transfer, blast değil ki şuan o anca zaten blast olmuştur karnında
hilalcim bende dilber :) hilal diye çok sevdiğim bir arkadaşım var :) hangi şehirdesin ben rizeliyim arhavide yaşıyorum...Meleklerimiz inş. Bizi bırakmaz lar...evet yarın nasıl geçecek bilmiyorum ama adet belirtilerim arttı gibi umutsuzluğa katılmak istemiyorum...ya sabır ya sabır...
Allah de ötesini bırak...
Canım dilbercim senin sıcaklığından belli zaten karadenizli olduğun :) ben ankaradayım canım ankaralıyım. Canım o belirtiler olabiliyormuş umutsuzluğa kapılma lütfen benimde bugün belim ve kasıklarımda ağrı var hafif hafifhilalcim bende dilber :) hilal diye çok sevdiğim bir arkadaşım var :) hangi şehirdesin ben rizeliyim arhavide yaşıyorum...Meleklerimiz inş. Bizi bırakmaz lar...evet yarın nasıl geçecek bilmiyorum ama adet belirtilerim arttı gibi umutsuzluğa katılmak istemiyorum...ya sabır ya sabır...
Inşallah hep birlikte güzel haberlerimizi alırız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canim yok 1tane blastti benimki.o yuzden umidim yok
Geç tutunmuştur o zaman dert etme sen dua et
hilalcim bende dilber :) hilal diye çok sevdiğim bir arkadaşım var :) hangi şehirdesin ben rizeliyim arhavide yaşıyorum...Meleklerimiz inş. Bizi bırakmaz lar...evet yarın nasıl geçecek bilmiyorum ama adet belirtilerim arttı gibi umutsuzluğa katılmak istemiyorum...ya sabır ya sabır...
canımm pembe kolsuz saten gömlek aldım birde pembe taşlı küpe aldım..
yarın giyerek hastaneye gideceğimki tutarsa kızım olsun:))
sen ne yapıyorsun.. tam gaz tedavi yolunda dimi..
İNŞALLAHH tutar canım İnşallah
Bende şimdi 3. İğnemi vuruldum bu arada klomende kullanıyorum, yarın kontrolüm var bakalım ne alemdeler beni yumurtalar
Kızzzlaarrrrr
Napıyonuzzzz
Seviyorum siziiii:)))
haziranda bebğin seninle olsun bu sıkıntıların o zaman kalmaz inşl..Slm. Ilk kez bu konuya yaziyorum
3 kere tüp bebek transferi sonrasi laporaskopi ve histereskopi sonucu tüpler kapalı cikinca tüpler alındı yani rahim filminin yanlış olduğu ortaya çıktı. Tüplerin iltihaplı olması tüp bebegin tutmasını engellemiş. Tüplerin alınması normal yolla bebek sahibi olamayacagimi ama tüp bebek şansının arttığıni söylediler. 4 ay oldu tüpler alınalı tüp raporu da bu ay sonuna kadar alıp haziran ayında tüp bebek transferi yapılacak. Bende dr. aret kamar da transferi düşünüyorum.
bence de cm şükür buna ne güzel hepsi döllensin güzel haberler gelsin hastanedenArkadaşlar dün opu olmuştu 9 yumurta toplanmıştı. Şimdi embriyolog aradı 2 tanesi bölünmeye başlamış. Ilk başta sanki az gibi geldi tedirgin oldum. Ama eşimde 1. Tedavide sadece 1 yumurta oldu. Onda seçme şansı bile yoktu niye şükretmiyorsun dedi. Rahatladım sanki. Şimdi siZlerinde yorumlarını bekliyorum.....
umarım değerlerin yüksek çıkar bebğin seninledir..Canım benim 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi.. senin kaçıncı gündü ben salı beta hcg yaptırıcam inş.hayırlısyla tutunmuşlar dır🙏🙏🙏
cnm seninde test sonucun hamiş olduğunu göstersin...Benimde 5. Gün 2 melek transfer edildi canım. Senin çok az kalmış hadi inşallah hayırlı pozitif güzel haberler verirsin canım. Ve inşallah bende ... benim test günüm canım 12 Mayıs inşallah bakalım. Dua edicem canım senin içinde ismin nedir. Hilal benim.
cnm ben değerlerden pek anlamam ama inşlh bebeğin seninledir öyle gözüküyorArkadaslar 8.gundegerim 13 kusur.cokmu dusuk dr asil test gunu tekrarla dedi
sali tekrarlicam. Benimkisi 1.5.gun transferiydi
cnm yarın transferinm var demek ayy bebeklerini şık bi şekilde alıcan heeevetcanımm inşallah bi aksilik olmazsa..
cnm seninde test sonucun hamiş olduğunu göstersin....:
Söylemiştim tekrarr söylüyorum topikk halki hazirlaninn emhacimin üçüzlerii geliyorr:))rabbbim yardimmcin olsunn tatlimm başladığı gibi guzel güzel devam etsin insallahhhcanımm pembe kolsuz saten gömlek aldım birde pembe taşlı küpe aldım..
yarın giyerek hastaneye gideceğimki tutarsa kızım olsun:))
sen ne yapıyorsun.. tam gaz tedavi yolunda dimi..
Allah yüzünü güldürsün canım benim
Inşallah
Umutluyum bu sefer ama korkularim var hala. Başka bilinmez bir problem olmaması için olabilecek tüm testleri yaptirdik görünen sıkıntı yok şimdilik
Kızzzlaarrrrr
Napıyonuzzzz
Seviyorum siziiii:)))
canım yarınbebişler sıkı sıkı tutunup göbüşünü doldursun :) canım görmedim 3 taneden kaçı gelişmeye devam etmiş :)
canım yumilerin hepsi aynı şekilde kaliteli büyüsünler inşallahhhhhhh
ikinizden de güzel haberler bekliyorummmmmm
haziranda bebğin seninle olsun bu sıkıntıların o zaman kalmaz inşl..
bence de cm şükür buna ne güzel hepsi döllensin güzel haberler gelsin hastaneden
umarım değerlerin yüksek çıkar bebğin seninledir..
cnm seninde test sonucun hamiş olduğunu göstersin...
cnm ben değerlerden pek anlamam ama inşlh bebeğin seninledir öyle gözüküyor
cnm yarın transferinm var demek ayy bebeklerini şık bi şekilde alıcan hee
bak hele pembiş giyip kız istiyorsn rabbim sağlıkla gönlüne göre versin
kızz bende kız istiyorum bende öyle yapayım dur ii getirdin aklıma
Söylemiştim tekrarr söylüyorum topikk halki hazirlaninn emhacimin üçüzlerii geliyorr:))rabbbim yardimmcin olsunn tatlimm başladığı gibi guzel güzel devam etsin insallahhh
Iyiyim cnm.caanım iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl :)
gördün mü annesi bebişi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?