2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar merhaba,
Gecen hafta histeroskopi ile polip alindi benden,ilk reglimde bi aksilik olmazsa 2.tup bebek tedavime baslamak istiyorum..uzun protokol olacak zaten,devlet hastaneinde yaptiriyorum.histeroskopi sonrasi tedaviye baslayan var mi?

anladım canım bakalım kısmetse iyice bi araştırıp bulucam bi tane dr

Herkeze iyi akşamlar kizlar.dün benden 17 yumurta toplandı.11 döllendi.9 sağlam mış.bugün embriyolar aradı.perşembe günü transfer olucak iyimi sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim yardımcın olsun sıkı sıkı tutunsunlar sana cnm benim.

Masallah cnm cok iyiiiii .hadi hayırlısı olsun tatlım.

bence iyi 5.gün oluyor galiba transferin güzel haberler al 12 gün sonra umarım

çok güzell canım.. donmuşlarında kalacak geriye harika bir durum..
5. gün transferi yapacaklar bu en iyisi sayılıyor çünkü 5. güne sadece çok kaliteli embriyolar kalıyor.... 5 güne kadar yaşayan embriyo zaten tutunmaya başlamıştır..
inşallah güzel haberlerin gelir..

Inşallah canım.sizlerle paylaşıcam Allahın izniyle.inşallah bende güzel haberlerini alırım canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi geceler ,ben de nasip olursa mayıs sonu-haziran gibi tüp bebek yaptırmak istiyorum ama biraz korkuyorum.Tedaviye adetin kaçıncı günü başlanıyo,ilaçlar için 1000-2000 arası tutar dediler biraz fazla geldi,bir de fsh,lh ve amh hormonlarına baktıran oldu mu değerler kaçtı?Kısaca beni biraz bilgilendirir misiniz tüp bebek konusunda?

Son düzenleme:

İyi geceler,kisa ve uzun protokol olmak uzere 2tip tedavi oluyor.kisada reglin 2.gunu muayene ile ilaclara baslaniyor ve yumurta toplama islemi kisiye gore 12-14.gunde oluyor.uzunda ise reglin 18.gunu igneye baslaniyor,kontrollu regl oluyorsun ve gene ayni sekilde yumurta toplaniyor.ben raporlu olarak aldigim ilaclarim 1060tl tuttu.normali bayagi tutuyordu,uzun protokol.henuz hic gorusmediysen regli bekleme bence..dr tavsiyesine gore baslarsin,hangi gun gidecegini dr soyler.

Cnnmmm
Nasılsınn.senden hep olumlu pozitif enerji alıyorum.herkese yetişmeye çalışıyorsun.rabbim yardımcın olsun tedavin su gibi akıp geçsiinn.birsürü yumişlerin olur inşallah..

Nasıl beni duygulandırdın canım benim, keşke başka işim olmasaydıda burada ki arkadaşlara sürekli destek çıkıp yazı yazsaydım. Güzel dileklerin için çok teşeklür ederim arkadaşım yarın kontrolüm var beni duanda unutmazsan sevinirim. Seni çooook öpüyoruuuuum.

Dilber merhaba canim sende gecen cumartesi transfer olmustun degilmi.salimi yatirican
benim deger dusuk cikti sali tekrarlanica umarim sen sevinirsin ben umutlu degilim

Günaydın sevincim benim 24 nisan perşembe transferim oldu evet yarın yani saol günü yaptırıcam tahlili umarım güzel mutlu sonuçlar alırız...üzme kendi erken yaptırdın Allah büyüktür salı olumlu sonuç alırsın inş.. işte ben oyüzden erken yaptırmadım çünkü çok kötü moralim bozulur diye...Hakkımızda hayırlısı olsun canım...

Allah de ötesini bırak...

Teşekürler canım inş. Yarını iple çekiyorum bolca dua inş. Güzel haber alacağız bu güzel ayın hürmetine 🙏🙏 eltim hamile tedavi olduğumu bilmiyor beni rüyasında hamile görmüş çok sevindim anlayınca sanki gerçekçi gibi 😊 inş. Gerçek olur seviniriz gerçeğini tadarız...hilalcim tedavi nerde gördün rizeden ankaraya gelen arkadaşım vardı özel bir kliniğe geliyordu..

Amin canım inş.. Bu güzel ayların hürmetine bırakmaz lar bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…