Ben istanbulda olsaydım oraya Brüksel e başlayacaktım internetten araştır Yücel Karaman arkadaşım çok met etti çok ilgililer ve işin en iyisini yapıyorlarmış. Bana nasip olmadı oraya gitmek...
Allah de ötesini bırak...
Cnm eşindende genetik testi istedimi sadece senmi yaptırdın :26:
sağol canımm hayırlısı diyorum artık..
umut etmekten başka çaremiz yok canım.. illaki bir tedavimizde tutacak.. tek şansımız pes etemeden denemek..
bizde seniii seviyoruzz birde bebişinii
sağoll canım benimm.. 3 taneden üçüde döllenmişti bugün yarına ne olacak bilemiyorum tabii.. inşallah diyorum hepsi yaşar..
:)) ne bilim yaa ilk kez içimden böyle geldi.. hep tayt tunik rahat bişeyler giyer giderdim.. bu kez süs yapayımki biraz bebişler annesini ilk görüşte sevsin:))
:)) canım hayırlısı diyorum artık ya sadece..
sende hep aklımdasın.. salı gününü heyecanla bekliyorum.. inşallah güzel haberlerin gelecek..
Herkeze iyi akşamlar kizlar.dün benden 17 yumurta toplandı.11 döllendi.9 sağlam mış.bugün embriyolar aradı.perşembe günü transfer olucak iyimi sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence iyi 5.gün oluyor galiba transferin güzel haberler al 12 gün sonra umarımHerkeze iyi akşamlar kizlar.dün benden 17 yumurta toplandı.11 döllendi.9 sağlam mış.bugün embriyolar aradı.perşembe günü transfer olucak iyimi sizce
Masallah cnm cok iyiiiii .hadi hayırlısı olsun tatlım.
bence iyi 5.gün oluyor galiba transferin güzel haberler al 12 gün sonra umarım
her zaman burda birbirimize dualarımız hep...Umarım canım dualarını eksik etme :)
Herkeze iyi akşamlar kizlar.dün benden 17 yumurta toplandı.11 döllendi.9 sağlam mış.bugün embriyolar aradı.perşembe günü transfer olucak iyimi sizce
çok güzell canım.. donmuşlarında kalacak geriye harika bir durum..
5. gün transferi yapacaklar bu en iyisi sayılıyor çünkü 5. güne sadece çok kaliteli embriyolar kalıyor.... 5 güne kadar yaşayan embriyo zaten tutunmaya başlamıştır..
inşallah güzel haberlerin gelir..
Kıymetli hamilelerimiz sizin için topik açtık..
Ama bizden kopun sadece orada muhabbet edin diye değil..
Gebelik sürecinde diğer gebelerden bilgi alışverişi yapın birbirinize daha çabuk ulaşın diye...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=715452
iyi geceler ,ben de nasip olursa mayıs sonu-haziran gibi tüp bebek yaptırmak istiyorum ama biraz korkuyorum.Tedaviye adetin kaçıncı günü başlanıyo,ilaçlar için 1000-2000 arası tutar dediler biraz fazla geldi,bir de fsh,lh ve amh hormonlarına baktıran oldu mu değerler kaçtı?Kısaca beni biraz bilgilendirir misiniz tüp bebek konusunda?
Cnnmmm
Nasılsınn.senden hep olumlu pozitif enerji alıyorum.herkese yetişmeye çalışıyorsun.rabbim yardımcın olsun tedavin su gibi akıp geçsiinn.birsürü yumişlerin olur inşallah..
Arkadaslar merhaba,
Gecen hafta histeroskopi ile polip alindi benden,ilk reglimde bi aksilik olmazsa 2.tup bebek tedavime baslamak istiyorum..uzun protokol olacak zaten,devlet hastaneinde yaptiriyorum.histeroskopi sonrasi tedaviye baslayan var
banada 14 nisanda histereskopi yapıldı dr.14 mayıs gibi regli olacagımı tahmin etti salı günü lucrine başlayacaktık ama ben bugün normal bat ta regli oldum .dr.u aradık yarın gel dedi belki bir dahaki aya kalabilir benim transfer.bu arada ben dondurulmuş tedavisi görüyorum.
Dilber merhaba canim sende gecen cumartesi transfer olmustun degilmi.salimi yatirican
benim deger dusuk cikti sali tekrarlanica umarim sen sevinirsin ben umutlu degilim
Canım dilbercim senin sıcaklığından belli zaten karadenizli olduğun :) ben ankaradayım canım ankaralıyım. Canım o belirtiler olabiliyormuş umutsuzluğa kapılma lütfen benimde bugün belim ve kasıklarımda ağrı var hafif hafifama yinede iyi düşünmeye çalışıyorum. Allahım büyük Rabbim inşallah bizleride ve tüm isteyenlerede bu mucizeyi tattırır. Güzel sonuçlar alıcaz canım umudunu yitirme 😘
haziranda bebğin seninle olsun bu sıkıntıların o zaman kalmaz inşl..
bence de cm şükür buna ne güzel hepsi döllensin güzel haberler gelsin hastaneden
umarım değerlerin yüksek çıkar bebğin seninledir..
cnm seninde test sonucun hamiş olduğunu göstersin...
cnm ben değerlerden pek anlamam ama inşlh bebeğin seninledir öyle gözüküyor
cnm yarın transferinm var demek ayy bebeklerini şık bi şekilde alıcan hee
bak hele pembiş giyip kız istiyorsn rabbim sağlıkla gönlüne göre versin
kızz bende kız istiyorum bende öyle yapayım dur ii getirdin aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?