2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
çok sağoll canımm.. bi sabah olsa belli olsa içim rahat edecek.. benim tedavi iptallerimde var arada.. döllenme olmadığı için..
gunaydın cnm cımmmm...naptınn embrıyoların guzel guzel döllendıler mııı

İnşallah canım benim herkes için her şey güzel olur inşallah

Kocaman Günaydınlar bu gün bana dua edin oldu mu kontrolüm var çok heyecanlıyııııııımmm

günaydıınnnn... bende en son senin yazdığını görünce acaba kontrolü noldu diyerek bi bakıyım dedim, bugün mü kontrolün? güzel haberler al, güzel haberler ver inşallah tatlım.... inşallah bi sürü yumin vardır

günaydın kızlar güzel bir hafta olsunnn

Kocaman Günaydınlar bu gün bana dua edin oldu mu kontrolüm var çok heyecanlıyııııııımmm

tüm dualrımmmm seninle (tüm arkadaşlarımla ) RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLÜDÜRÜSN İNŞ

kuzucummm gunaydınnn...ayyy yumos kontrolun mu varr...bılıo musun bende regl oldum erkendenbugun arayıp hısteroskopı ıcın gun ayarlıcazzz...senın arkandan gelıom hadı bakam.. once sizler harıka haber verıceksıniz sonra biz...ınanıyorum uc aylar bıze bol bereketlı gelicek inşaAllahhh

Hanımlar Günaydınnnnnnnn,
Dün dua ettim bol bol da ağladım ohhhh yoksa geçmez bu iç sıkıntısııııı....
Güzel hayırlı bir gün diliyorum...
Günün duasııı; Bismillah, rabbi yessir vela tüassir, Rabbi temmim bil hayr
Anlamı: "Allah'ın ismi ile başlarım... Rabbim ! Kolaylaştır, zorlaştırma... Rabbim Hayırla sonuçlandır."

İlk kontrolüm cuma günüydü, bugünkü 2. kontrolüm inşallah canım yumiler aynı büyüyordur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…