Cnm o belirtilere takılmaa.o belirtiler pozitiftede oluyor..
gunaydın cnmmm...sana da ii haftalarrr...bol bereketlı haftamız olsunnnIYi hafta sonları kızlarr..
gunaydın cnm cımmmm...naptınn embrıyoların guzel guzel döllendıler mıııçok sağoll canımm.. bi sabah olsa belli olsa içim rahat edecek.. benim tedavi iptallerimde var arada.. döllenme olmadığı için..
canım yarınbebişler sıkı sıkı tutunup göbüşünü doldursun :) canım görmedim 3 taneden kaçı gelişmeye devam etmiş :)
canım yumilerin hepsi aynı şekilde kaliteli büyüsünler inşallahhhhhhh
ikinizden de güzel haberler bekliyorummmmmm
topiğimizin tüm güzel anne adaylarına kocamann sıcacık günaydın.yeni hafta herkese sürprizler yaşatsın.
IYi hafta sonları kızlarr..
topiğimizin tüm güzel anne adaylarına kocamann sıcacık günaydın.yeni hafta herkese sürprizler yaşatsın.
gunaydın cnmmm...sana da ii haftalarrr...bol bereketlı haftamız olsunnn
Kocaman Günaydınlar bu gün bana dua edin oldu mu kontrolüm var çok heyecanlıyııııııımmm
Kocaman Günaydınlar bu gün bana dua edin oldu mu kontrolüm var çok heyecanlıyııııııımmm
ikimizde verdik kan canım 1 ay sonra çıkıcak sonucumuz
günaydıınnnn... bende en son senin yazdığını görünce acaba kontrolü noldu diyerek bi bakıyım dedim, bugün mü kontrolün? güzel haberler al, güzel haberler ver inşallah tatlım.... inşallah bi sürü yumin vardır
tüm dualrımmmm seninle (tüm arkadaşlarımla ) RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLÜDÜRÜSN İNŞ
Kuzum bi sakıncası yoksa ismini yazsana phala olarak dua etmek bana çok garip geliyorda:26:
Etmezmiyim cnm hep duamdasın..haberlerini bekliyoruz
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?