kuzucummm gunaydınnn...ayyy yumos kontrolun mu varr...bılıo musun bende regl oldum erkendenbugun arayıp hısteroskopı ıcın gun ayarlıcazzz ...senın arkandan gelıom hadı bakam.. once sizler harıka haber verıceksıniz sonra biz...ınanıyorum uc aylar bıze bol bereketlı gelicek inşaAllahhh
Hanımlar Günaydınnnnnnnn,
Dün dua ettim bol bol da ağladım ohhhh yoksa geçmez bu iç sıkıntısııııı....
Güzel hayırlı bir gün diliyorum...
Günün duasııı; Bismillah, rabbi yessir vela tüassir, Rabbi temmim bil hayr
Anlamı: "Allah'ın ismi ile başlarım... Rabbim ! Kolaylaştır, zorlaştırma... Rabbim Hayırla sonuçlandır."
kaç tane yumi görünüyodu tatlım? bikaç gündür takip edemedim...Allah razı olsun canım eve gelince hemen size yazacağım, tablet yanımda olmayacak çünkü
allah razı olsun canım benim dualarımız hepimize
Teşekürler canım inş. Yarını iple çekiyorum bolca dua inş. Güzel haber alacağız bu güzel ayın hürmetine 🙏🙏 eltim hamile tedavi olduğumu bilmiyor beni rüyasında hamile görmüş çok sevindim anlayınca sanki gerçekçi gibi 😊 inş. Gerçek olur seviniriz gerçeğini tadarız...hilalcim tedavi nerde gördün rizeden ankaraya gelen arkadaşım vardı özel bir kliniğe geliyordu..
Allah de ötesini bırak...
Inşallah kaliteli kaliteli yumoşların olur canım 🙏🙏İlk kontrolüm cuma günüydü, bugünkü 2. kontrolüm inşallah canım yumiler aynı büyüyordur inşallah
hanımlar günaydınnnnnnnn,
dün dua ettim bol bol da ağladım ohhhh yoksa geçmez bu iç sıkıntısııııı....
günün duasııı; [ı]bismillah, rabbi yessir vela tüassir, rabbi temmim bil hayr[/ı]
anlamı: [ı]"allah'ın ismi ile başlarım... Rabbim ! Kolaylaştır, zorlaştırma... Rabbim hayırla sonuçlandır."[/ı]
IYi hafta sonları kızlarr..
topiğimizin tüm güzel anne adaylarına kocamann sıcacık günaydın.yeni hafta herkese sürprizler yaşatsın.
gunaydın cnmmm...sana da ii haftalarrr...bol bereketlı haftamız olsunnn
Kocaman Günaydınlar bu gün bana dua edin oldu mu kontrolüm var çok heyecanlıyııııııımmm
günaydın kızlar güzel bir hafta olsunnn
Anlamı: "Allah'ın ismi ile başlarım... Rabbim ! Kolaylaştır, zorlaştırma... Rabbim Hayırla sonuçlandır."
Adım Ceyda canım
herkese günaydıınlaaaarrçook yorucu ama bi o kadar da güzel bi haftasonundan sonra güzel bi hafta olur inşallah hepimiz için uykusuzum ya uyumak istiyom dün sabahın 4bucugunda kalktım gecenin 1bucugunda yattım ya bursa gezimiz vardı kocamın fotograf kulübü ile yagmurlu basladık sabaha baya fırtına falan ama sonra cok güzel oldu hava ve cok iyi vakit gecirdik inşallah haftamız da böyle güzel gecer canlar
Günyadın cnm ne güzel hafta sonun dolu dolu geçmiş
cmrt kocamla kavga ettik sonra barısıp geziye gittikdoluydu valla canm değdi yorgunluga da
günaydın kızlar güzel bir hafta olsunnn
topiğimizin tüm güzel anne adaylarına kocamann sıcacık günaydın.yeni hafta herkese sürprizler yaşatsın.
IYi hafta sonları kızlarr..
Kocaman Günaydınlar bu gün bana dua edin oldu mu kontrolüm var çok heyecanlıyııııııımmm
kaç tane yumi görünüyodu tatlım? bikaç gündür takip edemedim...
Arada kavga iyi oluyor dimi cnm
Buarada fotoğraf kulübü ne oluyor :26: Merak ettim
ben inanıyorummm bu sefer koca göbüşlüşişko bir hatun olacaksınnn doğumdan sonra diyetisyen arayacaksın
Inşallah kaliteli kaliteli yumoşların olur canım 🙏🙏
4 tane gördü canım ama inşallah hepsi büyür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?