2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Amiiiiiin canım yürekten amin diyorum sözlerine. Sende hemencecik ol hısteroskopini Haziranda hemen başlayıver, bebeklerimizin arası sadece 1 ay olsun:9

Aminn canım benim Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Günaydın canım. Âmin canım inşallah. Ay ne güzel bir rüya inşallah gerçekte olacak canım. Yarın buraya gelip pozitiffff yazıcaksın inşallah 🙏🙏 canım bu benim ikinci tüp bebek ilkini genart diye özel bir klinikte yaptırmıştım kimyasal gebelikle sonuçlandı doktorumdan memnun kalmadım. Şimdi gazi Üniversitesi Mesut öktem doktorum. Bakalım inşallah bu defa çok umutluyum Rabbim büyük bu defa olur inşallah. 🙏

Son düzenleme:

aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn ne kadar güzel bir duadır bu

Son düzenleme:
IYi hafta sonları kızlarr..

günaydın canmm

topiğimizin tüm güzel anne adaylarına kocamann sıcacık günaydın.yeni hafta herkese sürprizler yaşatsın.

günaaydıınlar amin canm

gunaydın cnmmm...sana da ii haftalarrr...bol bereketlı haftamız olsunnn

amin canm günaydıın

Kocaman Günaydınlar bu gün bana dua edin oldu mu kontrolüm var çok heyecanlıyııııııımmm

canmm günaaydın ya kaç yumi oldu ben giremedim haftasonu bugun de kontrol varmıs inşallah güzel güzel büyüyolardır

günaydın kızlar güzel bir hafta olsunnn

günaydıın canmm

amiiin canm Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah

Âmin canım Allahım kabul etsin inşallah 🙏🙏🙏🙏 günaydın ☺️

herkese günaydıınlaaaarr çook yorucu ama bi o kadar da güzel bi haftasonundan sonra güzel bi hafta olur inşallah hepimiz için uykusuzum ya uyumak istiyom dün sabahın 4bucugunda kalktım gecenin 1bucugunda yattım ya bursa gezimiz vardı kocamın fotograf kulübü ile yagmurlu basladık sabaha baya fırtına falan ama sonra cok güzel oldu hava ve cok iyi vakit gecirdik inşallah haftamız da böyle güzel gecer canlar

Günyadın cnm ne güzel hafta sonun dolu dolu geçmiş

günaydın kızlar güzel bir hafta olsunnn

topiğimizin tüm güzel anne adaylarına kocamann sıcacık günaydın.yeni hafta herkese sürprizler yaşatsın.

IYi hafta sonları kızlarr..

Kocaman Günaydınlar bu gün bana dua edin oldu mu kontrolüm var çok heyecanlıyııııııımmm

Topikteki güzel anne adayları hepinize Günaydınlarrrrr.... Bugun doktora gideceklere bol şanslar rabbim işlerinizi kolaylaştırsın... yarın için bana dua edin güzel sonuç alıp sizler paylaşayım 🙏🙏🙏 iğneleri min bitmesine seviniyorum inş. Güzel haber alırız ve daha iğne olmaz 🙏🙏 bu mübarek aylarda inş. Hepimizin yüzü güler ve meleklerimize kavuşuruz... (amin)

Allah de ötesini bırak...

Arada kavga iyi oluyor dimi cnm
Buarada fotoğraf kulübü ne oluyor :26: Merak ettim

yok canm ya bizim huyumuz kötü pek kavga etmeyiz ama ettik mi de fena ediyoz ya tartısma gibi bi becerimiz yok birbirimizi kıra kıra kavga ediyoz snra barısıyoz tabi olan birbirimizi üzüp kırdıgımız oluyo eşim fotograf cekiyo canm belediyenin kursu var fotograf çekmeyi öğrettiği orası canm fotograf kulübü bi ekip olarak gezilere gidiyolar derste öğrendiklerini gezilen yerde cekerek öğreniyolar uyguluyolar bende yanlarında fasulye olarak gidiyom koca kontenjanı

ben inanıyorummm bu sefer koca göbüşlü şişko bir hatun olacaksınnn doğumdan sonra diyetisyen arayacaksın

Kızz ben çatlasam da kilo almam, zayıfım ben zayıflıktan kapı kapı doktor gezerdim İnancın bana güç veriyor Allah razı olsun senden

4 tane gördü canım ama inşallah hepsi büyür

bi de kendini yiyip bitiriyodun bi tane gözüküyo ya olmazsa bırak canm benm yapma böyle sakın herşey Allahın elinde sen tedavi öncesi ne yapılması gerekiyosa yaptın tedavine başlıyosun tevekkülü Allaha artık canm ona emanet et kendini ve bebişini hayırlısıyla sana gelicek inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…