Amiiiiiin canım yürekten amin diyorum sözlerine. Sende hemencecik ol hısteroskopini Haziranda hemen başlayıver, bebeklerimizin arası sadece 1 ay olsun:9
canmm günaaydın ya kaç yumi oldu ben giremedim haftasonu bugun de kontrol varmıs inşallah güzel güzel büyüyolardır
İsmin çok güzelmiş cnm :116:
Topikteki güzel anne adayları hepinize Günaydınlarrrrr.... Bugun doktora gideceklere bol şanslar rabbim işlerinizi kolaylaştırsın... yarın için bana dua edin güzel sonuç alıp sizler paylaşayım 🙏🙏🙏 iğneleri min bitmesine seviniyorum inş. Güzel haber alırız ve daha iğne olmaz 🙏🙏 bu mübarek aylarda inş. Hepimizin yüzü güler ve meleklerimize kavuşuruz... (amin)
Allah de ötesini bırak...
Hanımlar Günaydınnnnnnnn,
Dün dua ettim bol bol da ağladım ohhhh yoksa geçmez bu iç sıkıntısııııı....
Güzel hayırlı bir gün diliyorum...
Günün duasııı; Bismillah, rabbi yessir vela tüassir, Rabbi temmim bil hayr
Anlamı: "Allah'ın ismi ile başlarım... Rabbim ! Kolaylaştır, zorlaştırma... Rabbim Hayırla sonuçlandır."
bi de kendini yiyip bitiriyodun bi tane gözüküyo ya olmazsa bırak canm benm yapma böyle sakın herşey Allahın elinde sen tedavi öncesi ne yapılması gerekiyosa yaptın tedavine başlıyosun tevekkülü Allaha artık canm ona emanet et kendini ve bebişini hayırlısıyla sana gelicek inanıyorum
ayyy evet yaaa...teyzoşları çok bizimkilerin...bı kucagımıza alalım hayırlısıyla, burda olan arkadaslarla tanısmak nasıp olur ınsaallahhh
Arkadaşlar günaydın hayırlı sabahlar.bugün iğnemin 8.günü çarşamba akşamı çatlatma iğnemi olacakmışım inşallah.raporumda çıkmış hamdolsun ya
Belki burada toplanıp mevlüt yaparız.
onu da yaparızzz...aslında ıstanbul ve cevresı gelebileceklerle görüşme ayarlamayı cok ıstıom..sızlerı yakından tanımak istıommcansınız sizz yaaa
Kaç yumurtan varmış canım:26:
Keşke yapabilsek 3-5 kişi toparlana bilsek bile yeter
Doğru haklısın hayatım, takmayacağım kafama bizler her şey yapıyoruz ve her hareketimiz bu yolda o kadar mübarek ki gerisi sadece Allaha emanet, herkese Allahım yardım etsin ve gönlündekini versin.
Arkadaşlar günaydın hayırlı sabahlar.bugün iğnemin 8.günü çarşamba akşamı çatlatma iğnemi olacakmışım inşallah.raporumda çıkmış hamdolsun ya
ewettttt hadi yapalımmm ne olurrrrr...arkadaşlarrrr hadi destekkkk
:80::80::80::80:
canım doktor 5 yumurtan var dedi ama bilmiyorum ne olur sonra ?? senin kaç tane var ?
yok canm ya bizim huyumuz kötü pek kavga etmeyiz ama ettik mi de fena ediyoz ya tartısma gibi bi becerimiz yok birbirimizi kıra kıra kavga ediyoz snra barısıyoz tabi olan birbirimizi üzüp kırdıgımız oluyoeşim fotograf cekiyo canm belediyenin kursu var fotograf çekmeyi öğrettiği orası canm fotograf kulübü bi ekip olarak gezilere gidiyolar derste öğrendiklerini gezilen yerde cekerek öğreniyolar uyguluyolar bende yanlarında fasulye olarak gidiyom koca kontenjanı
ben pendikteyim canlar
ewettttt hadi yapalımmm ne olurrrrr...arkadaşlarrrr hadi destekkkk
:80::80::80::80:
Canım çok şanslısın eminim eşin senin güzel fotoğraflarını çekiyordur
Benim eşim fotoğraf çekmeyi ve çekilmeyi hiç sevmezde :))
Bende hep o yüzden kavga ederim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?