2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Amiiiiiin canım yürekten amin diyorum sözlerine. Sende hemencecik ol hısteroskopini Haziranda hemen başlayıver, bebeklerimizin arası sadece 1 ay olsun:9

ayyy evet yaaa...teyzoşları çok bizimkilerin...bı kucagımıza alalım hayırlısıyla, burda olan arkadaslarla tanısmak nasıp olur ınsaallahhh

canmm günaaydın ya kaç yumi oldu ben giremedim haftasonu bugun de kontrol varmıs inşallah güzel güzel büyüyolardır

Amin canım benim, cuma günü 4 dedi ama inşallah hepsi aynı büyür, diğerleri ziyan olmaz

Amin canım benim inşallah sendende yarın güzel haberlerini alacağız

gunaydın canım benımmm..Amınnnnnn..cok guzel bır dua paylaşımı yüreğine saglık tatlımm...ağlamak iyidir ben bol bol yapıom o işi baayagı terapi oluyo yaww

Doğru haklısın hayatım, takmayacağım kafama bizler her şey yapıyoruz ve her hareketimiz bu yolda o kadar mübarek ki gerisi sadece Allaha emanet, herkese Allahım yardım etsin ve gönlündekini versin.

Arkadaşlar günaydın hayırlı sabahlar.bugün iğnemin 8.günü çarşamba akşamı çatlatma iğnemi olacakmışım inşallah.raporumda çıkmış hamdolsun ya

Belki burada toplanıp mevlüt yaparız.

onu da yaparızzz...aslında ıstanbul ve cevresı gelebileceklerle görüşme ayarlamayı cok ıstıom..sızlerı yakından tanımak istıomm cansınız sizz yaaa

onu da yaparızzz...aslında ıstanbul ve cevresı gelebileceklerle görüşme ayarlamayı cok ıstıom..sızlerı yakından tanımak istıomm cansınız sizz yaaa

Keşke yapabilsek 3-5 kişi toparlana bilsek bile yeter

Doğru haklısın hayatım, takmayacağım kafama bizler her şey yapıyoruz ve her hareketimiz bu yolda o kadar mübarek ki gerisi sadece Allaha emanet, herkese Allahım yardım etsin ve gönlündekini versin.

aynen öyle canm dua et bol bol Allahım inşallah hayırlısıyla getircek bebişini ya da bebişlerini sana

Arkadaşlar günaydın hayırlı sabahlar.bugün iğnemin 8.günü çarşamba akşamı çatlatma iğnemi olacakmışım inşallah.raporumda çıkmış hamdolsun ya

günaydın canmm hadi gözün aydın rapor da tmm çatlasın yumişler gelsin bebişler o zman

Canım çok şanslısın eminim eşin senin güzel fotoğraflarını çekiyordur
Benim eşim fotoğraf çekmeyi ve çekilmeyi hiç sevmezde :))
Bende hep o yüzden kavga ederim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

he dün oturttular beni kayığın tepesine arkamada aldılar güneşi gölge yapıp cektiler beni beni pek çekmiyo canm ya doğa fln ama hakkını yemiyim yani güzel ceker beni çektimi:76:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…