2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canimm evet simdi tekrar konustum hepsi bolunmus.. oglen transfere gidiyorum.. 15.00 de transfer var.. kalbimm sizlerlee..

ayyy kuzummmm masallah....cok sewındım...Rabbım yar ve yardımcın olsun...3.gun mu bugun?

he dün oturttular beni kayığın tepesine arkamada aldılar güneşi gölge yapıp cektiler beni beni pek çekmiyo canm ya doğa fln ama hakkını yemiyim yani güzel ceker beni çektimi:76:

Aman maşallah diyeyim de nazar değmesin cnm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canimm evet simdi tekrar konustum hepsi bolunmus.. oglen transfere gidiyorum.. 15.00 de transfer var.. kalbimm sizlerlee..

ayyy canmmm çoook sevindim demek geliyo bebişler bugun Allahım sımsıkı tutunmalarını nasip etsin inşallah canm ya

Eşimin işyeride Pendik'te :)

yaa nerde ki canm sendin dimi kartalda oturan:26:

aynen öyle canm dua et bol bol Allahım inşallah hayırlısıyla getircek bebişini ya da bebişlerini sana

günaydın canmm hadi gözün aydın rapor da tmm çatlasın yumişler gelsin bebişler o zman

Amiiiin canım benim ağzından bal akıyor. Hepimiz ama hepimiz kavuşalım bebeklerimize. Bu arada sizin başka tahlilleriniz var mı?

evett cupcakeım de geliooo...hem de bebişini de getircek...teyzoşları ıle tanıscakkk

Kuzum ağzım kulaklarıma gitti yaw :))
Ben zevkle gelirim cnm daha önceden başka topiktende buluşmaya gittim çok zevkli oluyor konuştuğumuz konular dertler aynı olunca muhabbet süper oluyor :)

Aman maşallah diyeyim de nazar değmesin cnm :)

saol tatlım

Amiiiin canım benim ağzından bal akıyor. Hepimiz ama hepimiz kavuşalım bebeklerimize. Bu arada sizin başka tahlilleriniz var mı?

inşallah canmm eşimin mi canm? kemikteki leke kafamıza çok takılıyo bi de taktıgı için agrısı da var canm yarın bi doktora gitcez bakalm nedir ne değildir bi baksınlar:18:

ayyy canmmm çoook sevindim demek geliyo bebişler bugun Allahım sımsıkı tutunmalarını nasip etsin inşallah canm ya

yaa nerde ki canm sendin dimi kartalda oturan:26:

Evet cnm kartalda oturan benim :)
Eşimin yeri tam olarak nasıl anlatsam bilemedim dört evler mi üç evler mi var bilmem bilirmisin o tarafta ben de tam bilmiyorum o taraflarıda:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…