gunaydın cnm cımmmm...naptınn embrıyoların guzel guzel döllendıler mııı
ben pendikteyim canlar
Kızlar buluşma ayarladığınız zaman ben koşa koşa gelirim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın canmm hadi gözün aydın rapor da tmm çatlasın yumişler gelsin bebişler o zman
canım doktor 5 yumurtan var dedi ama bilmiyorum ne olur sonra ?? senin kaç tane var ?
hatışımmm yumoşlar basşlamıss buyumegeeee...hadı bakam hayırlı evlat olsunlar ınsaAllah
canimm evet simdi tekrar konustum hepsi bolunmus.. oglen transfere gidiyorum.. 15.00 de transfer var.. kalbimm sizlerlee..
Bana da 4 tane dedi ama bende senin gibi sonra ne olur bilmiyorum:18::18:
he dün oturttular beni kayığın tepesine arkamada aldılar güneşi gölge yapıp cektiler benibeni pek çekmiyo canm ya doğa fln ama hakkını yemiyim yani güzel ceker beni çektimi:76:
ewettttt hadi yapalımmm ne olurrrrr...arkadaşlarrrr hadi destekkkk
:80::80::80::80:
canimm evet simdi tekrar konustum hepsi bolunmus.. oglen transfere gidiyorum.. 15.00 de transfer var.. kalbimm sizlerlee..
Eşimin işyeride Pendik'te :)
aynen öyle canm dua et bol bol Allahım inşallah hayırlısıyla getircek bebişini ya da bebişlerini sana
günaydın canmm hadi gözün aydın rapor da tmm çatlasın yumişler gelsin bebişler o zman
evett cupcakeım de geliooo...hem de bebişini de getircek...teyzoşları ıle tanıscakkk
hayırlısıyla biri bile yeter rabbim bizim yüzümüze baksın aminnnn
Aman maşallah diyeyim de nazar değmesin cnm :)
Amiiiin canım benim ağzından bal akıyor. Hepimiz ama hepimiz kavuşalım bebeklerimize. Bu arada sizin başka tahlilleriniz var mı?
Arkadaşlar günaydın hayırlı sabahlar.bugün iğnemin 8.günü çarşamba akşamı çatlatma iğnemi olacakmışım inşallah.raporumda çıkmış hamdolsun ya
ayyy kuzummmm masallah....cok sewındım...Rabbım yar ve yardımcın olsun ...3.gun mu bugun?
ayyy canmmm çoook sevindim demek geliyo bebişler bugun Allahım sımsıkı tutunmalarını nasip etsin inşallah canm ya
yaa nerde ki canm sendin dimi kartalda oturan:26:
Dur kııızz şu işleri bir bitirelim bakarız sonraherkes göbüşüyle gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?