2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Okuduğum en güzel haberlerden biri
Hepsi bölünmesi süper ötesi maşallah :))

sagoll canimm cokkk optumm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dur kııızz şu işleri bir bitirelim bakarız sonra herkes göbüşüyle gelsin

cnmm hep aklimdasin bugun doktora gidecektin guzelll haberlerin gelsinnn..

ayyy canmmm çoook sevindim demek geliyo bebişler bugun Allahım sımsıkı tutunmalarını nasip etsin inşallah canm ya

yaa nerde ki canm sendin dimi kartalda oturan:26:

sagolll canimmmm... cokkk optummm

olsun canm görüşme olsun da tanısalım bi ya

kesın harıka olucak ama işte bakalım kızlar ne der...benım kaç gundur aklımda ınanın toplanalım konusalım bırbırımızı tanıyalım dıye ama işte kısmet bakalım kızlar ne diycek

saol tatlım

inşallah canmm eşimin mi canm? kemikteki leke kafamıza çok takılıyo bi de taktıgı için agrısı da var canm yarın bi doktora gitcez bakalm nedir ne değildir bi baksınlar:18:

hemen baktırın, bir şey olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum ama psikolojik olarak rahatlayın diye hemen gidin diyorum.

Kuzum ama seni takipteyim ağustosta randevun var biliyorum kiinşallah bu sefer bebislerimiz gelecek pek gorunmuyorsun

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bende bana yazmayınca unuttun sanmıştım üzülmüştüm..
kıyamammm taküpdeymişsin meğer..evet cnm pek girmiyorum hem işlerim var hem de buraya girince bebek özlemimm daha da çok artıyor hep aklıma geliyor...
ama sizden de kopamıyorum ki anacımmmmmmmmmmmmm

4 tane gördü canım ama inşallah hepsi büyür

pek sevindim, hepsi de orantılı olarak güzelce büyürler inşallah canım....

ben dün gece regl oldum bugün fakülteyi bi arayayım bi terslik olmasın ne olur ne olmaz dedim, aradım da; bana yarına randevu verdi.... sanırım doktor bey çalışmaya başlamış.... yani belki ben de tedaviye başlayabilirim bu ay....

hemen baktırın, bir şey olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum ama psikolojik olarak rahatlayın diye hemen gidin diyorum.

bende bişe oldugunu düşünmüyorum canm da işte insanın canını sıkıyo bi incelesinler bakalm da rahatlayalım:18:

Hadi be Başla başla başla başla yupiiiiiii

bende bişe oldugunu düşünmüyorum canm da işte insanın canını sıkıyo bi incelesinler bakalm da rahatlayalım:18:

Tabikide canım insanın canı sıkılır ama olsun bunlarda geçecek siz gidin hayırlısıyla Allahım size yardım edecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…