2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Tabikide canım insanın canı sıkılır ama olsun bunlarda geçecek siz gidin hayırlısıyla Allahım size yardım edecek

saol canm benm ya inşallah her şey güzel olsun artık

Çoktaaaan başladım canım bu gün 4. iğnemi vurulacağım ve bu gün kontrolüm var

cuma başladın demi canım..
ohh ohh maşallah..hayırlısı ıle gıt gel bakalımm yumiler ne alemde...
rabbım mübarek 3 ayların hürmetine bebeğini sana nasip etsin insalah

ohh ne güzel canımm..
umarım bı aksilik olmaz da baslarsın..
kuzucumm gürkan hocanın özelini aradım ben cuma gunu sekreterının fakülteye başlayacağından haberi bile yok nasıl iş anlamadım.

ohh ne güzel canımm..
umarım bı aksilik olmaz da baslarsın..
kuzucumm gürkan hocanın özelini aradım ben cuma gunu sekreterının fakülteye başlayacağından haberi bile yok nasıl iş anlamadım.
gerçekten mi? yok artık yaaaa..... nası iş gerçekten....

ya başlamak mesele değil de eşimin arkadaşları ile birlikte aldığımız tatil var, haziranın ilk haftasında hemde..... başlasam bi dert, bitmez ki o zamana kadar, napcam ben ya....

Olacak tatlım olacak Allahın izniyle. Denizinizde sıcak olacak

ayyy inşallah canm sıkıntısız stressiz olsun hersey inşallah ets yi aradım sıkıntı çıkmaz o bölgede kapalı oldugun için dedi normalde akdeniz için emin konusmuyolardı haftasonu bu konudan yine tartıstıgımız için msj attım bende dedim ets sıkıntı olmaz diyo otel sıkıntı olma diyo arkadasta deli misin agustosta sıcacık olur diyo dedim bakim ne dicek hıh

iyi haftalar kızlarrrrrrr............herkese kolay gelsin...

saol canm sana da mutlu haftalar

valla canım ben muayene ucretı ne kadar dıe aradım.hanı hastanede kendı muayene etmıyor ya oraya gıdeyım once falan dıe..
kız benım bı bılgım yok o konuda dedı.belkı söylemek istemedi.
kuzucum ben senın yerınde olsam temmuz adetı ıle baslardım tatılı ertelemezdim.
once güzel bı tatıll yap sonra kafan rahat bı sekılde tedaviye basla..(bence)

saoll bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmm

Soğan küre kistleri yok eder. Bir arkadalım yaptı doktoru bile şaşırmış sen bunlar nasıl yok ettin diye. Kisr için yapıyorsan mutlaka devam et
Saol canim. Evet kistim icin yapiyorum. Benim sadece kistim kaldı. Onuda halledersem gorunurde bir sorun kalmayacak. 15gun yapmam gerekiyormuş cok fena hic icemiyorum içerken heran midem bana kelek atacakmis gibi geliyor:)

günaaydın canmm

Dalga geçme bizle

sanki ben 10 tane doğurdum 11.ye gebeyimde sizinle dalga geçmiş ama kendimle geçmemiş oluyorum hııııhhhhhhh
evrene biz doğurganız enerjisi yayıyorum neden pozitif enerjimin peşine negatif enerjini yolluyosun bırak evrende doğurgan olduğumuz enerjimiz yayılsın senin yüzünden doğuramayacaz işte

Son düzenleme:
cuma başladın demi canım..
ohh ohh maşallah..hayırlısı ıle gıt gel bakalımm yumiler ne alemde...
rabbım mübarek 3 ayların hürmetine bebeğini sana nasip etsin insalah

Amin inşallah canım Allahım hepimize patır patır bebek yağdırsın inşallah

hayret bir şey açık olmaktan daha özgür bir şey kapalı olmak ama bizim vatandaşlarımız her şeyi çok yanlış değerlendiriliyor, üzüntüsü de size oluyor. Çok kızıyorum bu durumlara

Kim kiminle nerde buluşuyor ne oluyor:26::26:nerede oluyor:44::44::44:ne zaman oluyorbende gelcemmuhtemelen gelemicem
Ankarada olursa buluşuruz herkes Ankaraya gelsin konu kapanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…