kızzzzzzzzzzzzz başladın mı iğnelere canımmmmmmm
Tabikide canım insanın canı sıkılır ama olsun bunlarda geçecek siz gidin hayırlısıyla Allahım size yardım edecek
ayyy ne güzel herşey yolunda sonuda güzel olur inşallah cnm benim..
saol canm benm ya inşallah her şey güzel olsun artık
ya haziranın 1i ile 7si arasında tatilde olcaz.... bilmiyorum... gidiyim bi görüneyim, bi konuşayım ondan sonra karar veririm....Hadi beBaşla başla başla başla yupiiiiiii
Ben Kocaelinden geleceğim ama
İnşallah olacak canım, hem bize verecekleri olacak hem de donduracaklarımız olacak
Çoktaaaan başladım canım bu gün 4. iğnemi vurulacağım ve bu gün kontrolüm var
pek sevindim, hepsi de orantılı olarak güzelce büyürler inşallah canım....
ben dün gece regl oldum bugün fakülteyi bi arayayım bi terslik olmasın ne olur ne olmaz dedim, aradım da; bana yarına randevu verdi.... sanırım doktor bey çalışmaya başlamış.... yani belki ben de tedaviye başlayabilirim bu ay....
gerçekten mi? yok artık yaaaa..... nası iş gerçekten....ohh ne güzel canımm..
umarım bı aksilik olmaz da baslarsın..
kuzucumm gürkan hocanın özelini aradım ben cuma gunu sekreterının fakülteye başlayacağından haberi bile yok nasıl iş anlamadım.
Olacak tatlım olacak Allahın izniyle. Denizinizde sıcak olacak
iyi haftalar kızlarrrrrrr............herkese kolay gelsin...
gerçekten mi? yok artık yaaaa..... nası iş gerçekten....
ya başlamak mesele değil de eşimin arkadaşları ile birlikte aldığımız tatil var, haziranın ilk haftasında hemde..... başlasam bi dert, bitmez ki o zamana kadar, napcam ben ya....
ayyy inşallah canm sıkıntısız stressiz olsun hersey inşallah ets yi aradım sıkıntı çıkmaz o bölgede kapalı oldugun için dedi normalde akdeniz için emin konusmuyolardı haftasonu bu konudan yine tartıstıgımız için msj attım bende dedim ets sıkıntı olmaz diyo otel sıkıntı olma diyo arkadasta deli misin agustosta sıcacık olur diyo dedim bakim ne dicek hıh
saol canm sana da mutlu haftalar
Saol canim. Evet kistim icin yapiyorum. Benim sadece kistim kaldı. Onuda halledersem gorunurde bir sorun kalmayacak. 15gun yapmam gerekiyormuş cok fena hic icemiyorum içerken heran midem bana kelek atacakmis gibi geliyor:)Soğan küre kistleri yok eder. Bir arkadalım yaptı doktoru bile şaşırmış sen bunlar nasıl yok ettin diye. Kisr için yapıyorsan mutlaka devam et
Yaaa tamam tmm bisiy demedim kiiii..:))
İnsallah buluşuruzzz ne güzel olurr..
günaaydın canmm
Dalga geçme bizle
cuma başladın demi canım..
ohh ohh maşallah..hayırlısı ıle gıt gel bakalımm yumiler ne alemde...
rabbım mübarek 3 ayların hürmetine bebeğini sana nasip etsin insalah
ayyy inşallah canm sıkıntısız stressiz olsun hersey inşallah ets yi aradım sıkıntı çıkmaz o bölgede kapalı oldugun için dedi normalde akdeniz için emin konusmuyolardı haftasonu bu konudan yine tartıstıgımız için msj attım bende dedim ets sıkıntı olmaz diyo otel sıkıntı olma diyo arkadasta deli misin agustosta sıcacık olur diyo dedim bakim ne dicek hıh
saol canm sana da mutlu haftalar
Buluşuruz buluşuruz, düşünüyorum da ne romantik olur değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?