- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
hakkına hayırlısı olsun cnm inşlh bu tedavide bebeğine kavuşursun...pek sevindim, hepsi de orantılı olarak güzelce büyürler inşallah canım....
ben dün gece regl oldum bugün fakülteyi bi arayayım bi terslik olmasın ne olur ne olmaz dedim, aradım da; bana yarına randevu verdi.... sanırım doktor bey çalışmaya başlamış.... yani belki ben de tedaviye başlayabilirim bu ay....
13 mayıs hamilelik haberini alırsın umarım....Merhaba Arkadaşlar,
Bir tüpümün tıkalı olması sebebiyle geçen ay birinci tüp bebek tedavime başladım, Cumartesi günü' de transferim yapıldı,
kendimi çok tuhaf hissediyorum, daha doğrusu hiç birşey hissetmiyorum. Fazla ayakta kalınca tam rahmin ortasında bıçak saplanıyor gibi oluyor bir de tam bu süreçte hasta oldum boğazım falan yanıyor, sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor? tedaviye başlayanlar başlamayı düşünenler merak ediyorum doğrusu...
13 Mayıs Salı BHCG testim var hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar, Allah dualarımızı geri çevirmesin kucaklarımızı boş bırakmasın.
cnm tedavin güzel ilelrler inşlh sonuna kadar bebeğin seninle olur...nasılsınız arkadşlar bende tedaviye başladım biliyorsunuz çok sık girip takip edemiyorum ama hepinizi de çok merak ediyorm ayrı ayrı
... şuan iğnelerin 4. günüdeyim heycanlıyım her doktora gittiğimde ağzından çıkıcak bi cümleye bakıyorum merakla :18::18:
çarşamba tekrr kontrol var ne dicek bilmiyorum. daha yumi sayımı falan bilmiyorum. sizlerin tedavileri nasıl n aşamadasınız
yarın bol kaliteli yumoşların olsun...Canim.bende AdanadayiM
KIL<R YARIN YUMURTALARIM TOPLAMA YAPILACAK OKADAR OK HEYCANLIYIMKİ RABBİM BU YOLDA OLAN HERKEZE YARDIMCISI OLSUN KİMSE ANLAMAZ HALİMİZDEN O HASTANE MASALARINA DOKTORUN ÖNÜNE YATMASI AYRI BİR PSİKOLOJİ BİRDE DOKTORUN AĞZINDAN ÇIKICAK GÜZEL BİR CÜMLE DUYMAK BUNU BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMAZZZ.....BANA DUA EDİN .. İNŞ GÜZEL SAĞLIKLI YUMURTALARIM OLUR.... MUHTEMELEN CUMA TRANSFERİM OLUCAK ...
cnm hoşgeldin demek büyük gün geldi senin için he nerde başlıyorsun tedaviye spermleri ne yaptınız dondurdunuz mu sayı kaç çıktı gene fazla sordum ama ne yapayım merak ettim inşlh bu denemende bebeğin seninle olsunİnşaallah evlat sahibi olmak isteyen herkez anne baba olur hepimize nasip olur o duyguları yaşamak
Arkadaşlar bugün adet oldum yarın doktora gideceğim tüp bebek maceramız başlıyor en sonunda sanırım Allah hepimize ilk denemede hamile olmayı sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin
tedavin güzel geçsin bebeğin sana tutunsun...Kızlar bende bugün tedaviye başladım gonolfl 300 doz. Ve menegon 2 doz 1 su vuruluyor cuma günü kontrol..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
cnm cnm ne güzel 2 yumoşun güzel gelişiyor ötekilerideiyi olacak inşlh bence de 3 tane koydurKızlar şimdi oturdum yerime elime hemen aldım size yazayım dedim. Malum hastane şehir dışında git gel anca size haber verebiliyorum. 4 yumurtadan 2 si güzel gidiyormuş diğer ikisi daha küçükmüş perşembe tekrar gideceğim muhtemelen cumartesi toplanacak yumurtalar. Bu arada E2 çok çok iyi dedi, bu e2 neden bu kadar önemli sürekli ona bakıyırlar. Benden haberler bu kadar canlar, dualarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allahım inşallah size gönlünüzdeki en güzel muradınızı verir.
yarın hamiş haberini alalımYarın mı test günün senin
Evett tatlisimm yarin test gunum:))
Guzel guzel haberlerde vermissinn rabbim devamini nasip etsin cicimm