2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sanada günaydın cnm
ahh buluşmaya bende katılmak isterdim de benim kociş biraz gıcık izin vermez çok güzel geçeceğinden eminim..
ayy az kalmış tedaviye histeroskopiyi de atlat devamı iğnelere
bide penecie arkadaş vardı bugün test yapıcak galiba yanlış hatırlamadıysam inşlh kim sonuç bekliyorsa bol artmış değerlerle alsın hamiş haberini

cnm gunaydın...sakın belirti arayıp kendını strese sokma..hıc belirti olmayadabılır...cok belirtide olabılır...ama ilaçlarda yapar...sakin sakin ,stressız bekle gununu...bılıyorum demesı zor ama su an yapılacak bıse yok zatenelını göbişine koy bol bol dua et...ya varıs cek...konuş bebeşlerinle

Günaydın kızlar hava kapalı arhavide yağacak gibi...Bu sabah kan tahlil imi verdim ve sonuç beklemekteyim inş.güzel yüksek değerler çıkar pozitif çıkar ve bende hamileyim diyebilirim çok istiyorum çoook 🙏🙏🙏 hakkımızda hayırlısı olsun..

Allah de ötesini bırak...

amaaaa yaaaa nedennn...bız ızın alsak eniştedenn...umarım ıkısıde harıka haberlerle gelir canımm...kuzum korkuom ya histeroskopıden...

hamiş haberini allalım inşlh ay ne heyecan vardır şimdi sende :18::18:
hava kapalı ama senin için gün aydın olsun

kuzumm Rabbım yar ve yardımcın olsunnnn....hayırlı harıka degerler gelsın ınsaaallahhhh

amaaaa yaaaa nedennn...bız ızın alsak eniştedenn...umarım ıkısıde harıka haberlerle gelir canımm...kuzum korkuom ya histeroskopıden...
ahh benim herif biraz tuhaftır şekerimolsun siz benim yerimede muhabbet edersiniz
kız korkma inşlh kolay ve çabuk atlatırsın ayy boşver devamında tedavi başlıyor ya sen onu düşün histereskopiyi unutursun
amin nerde sonuç bekleyen varsa hamile haberi alsın ardından da bizlerde gelelim oralara

Ay canım benim canı gönülden diliyorum ki her şey yolunda gitsin, inan senin de başladım demeni çok çok istiyorum...

Ay canım benim canı gönülden diliyorum ki her şey yolunda gitsin, inan senin de başladım demeni çok çok istiyorum...
sağol güzel arkadaşım benim
inşlh bakalım ay sonuna doğru çıkar zaman adetim mayısın son hafatsı olunca o zamana kadar belli olucak inşlh bu ay başlarım çok sabırsızım hemen başlasam ..:18:

umarım buluşma olur kuzumm..sizleri tanımak istıom cokkk....ınsaallah kolay ve temız gecsın...bebıs bekleyen herkes kavussun bebegıne inşaAllahhh

canımmmm yumoşlarından guzel haberler varmıssssss...mınıklerın buyuyomussss...hadı gozumuz aydın kuzucummmm

Bunlar benim değil ensunun yumoşları onunla ilgili haber vermek için yazdım

umarım buluşma olur kuzumm..sizleri tanımak istıom cokkk....ınsaallah kolay ve temız gecsın...bebıs bekleyen herkes kavussun bebegıne inşaAllahhh
aminnnnnnnnnnnn kolay ve rahat bi operasyon olsun

Canım bizlerin duasında sende varsın, Allahım inşallah bu yaz yüzünü güldürecek canım

Tahmin edebiliyorum canım sabırsızlığın, insan ilaçlarını bile eczaneden alınca hamile kalmış gibi nasıl seviniyor, Çünkü her adımımız bize onlara yaklaştırıyor. Senin için en güzel duam ALLAHIM SANA GÖNLÜNDEKİ MURADINI EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA VERSİN İNŞALLAH

evet ilaçlar gelemden ben başladım sevinmeye
ayy duygulandım kız
bana edilebilecek en güzel en hayırlı dua ettin sağol cnm benim hepimizin gönlündeki isteği kabul olsun inşlhhhhhhhhhhh

evet ilaçlar gelemden ben başladım sevinmeye
ayy duygulandım kız
bana edilebilecek en güzel en hayırlı dua ettin sağol cnm benim hepimizin gönlündeki isteği kabul olsun inşlhhhhhhhhhhh

İnşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…