Var canım 3 yumurtada döllendi dün transferi oldu
sanada günaydın cnmSoğuk ve yağışlı istanbul sabahından gunaydınnnnnn canlarrrr...ne var ne yok bakalımm...buluşalım dedım kaçtım ...en son nerde buluşmaya karar verdınısss ...dilber53 arkadasımız teste gıdcektı bugun umarım hayırlı bol rakamlı sayılarla gelicek ...kızlar histeroskopi gunum pazartesı:18::18::18:..dun belli oldu ...tedavıye son bı ay kaldıııııııııııııııııııı
Gunaydinlar ne olur banada yardim edin ben cuna gunu transfer oldum bugune kadr agrim flan vrdi karnimda sislik bugun uyandigmda sikayetlerm yoktu acaba dustmu diye cok korkuyorum ilk denemem oldugu icin bilgimde yok aranizda bilgi sahibi olan varsa lutfen cvp versn tskler
sanada günaydın cnm
ahh buluşmaya bende katılmak isterdim de benim kociş biraz gıcık izin vermezçok güzel geçeceğinden eminim..
ayy az kalmış tedaviye histeroskopiyi de atlat devamı iğnelere
bide penecie arkadaş vardı bugün test yapıcak galiba yanlış hatırlamadıysam inşlh kim sonuç bekliyorsa bol artmış değerlerle alsın hamiş haberini
Günaydın kızlar hava kapalı arhavide yağacak gibi...Bu sabah kan tahlil imi verdim ve sonuç beklemekteyim inş.güzel yüksek değerler çıkar pozitif çıkar ve bende hamileyim diyebilirim çok istiyorum çoook 🙏🙏🙏 hakkımızda hayırlısı olsun..
Allah de ötesini bırak...
Günaydın kızlar hava kapalı arhavide yağacak gibi...Bu sabah kan tahlil imi verdim ve sonuç beklemekteyim inş.güzel yüksek değerler çıkar pozitif çıkar ve bende hamileyim diyebilirim çok istiyorum çoook 🙏🙏🙏 hakkımızda hayırlısı olsun..
Allah de ötesini bırak...
ahh benim herif biraz tuhaftır şekerimamaaaa yaaaa nedennn...bız ızın alsak eniştedenn...umarım ıkısıde harıka haberlerle gelir canımm...kuzum korkuom ya histeroskopıden ...
cnm günaydınnn ohh opu zamanaı da gelirmiş opusunu olup bebeklerini almayı beklicekmiş amanda aman inşlh bu sefer güzel haberini alıcaz kız senin
aa bu arada ebnde raporumu aldım ilaçalrımı yazdırdım yarın iğnelerimi alıcam ecz. dr. herşeyi sordum şükür yumoşlarım ii şimdilik dedi folik asit için hangi markayı kulalnırsan kulaln dedi bende gnc 800 mcg aldım günde bir defa kullanmaya başladım iğnelerim
gonal f 450
cetriotde 0;25
menegon
pregly verdi
şimdi bu ay sonuna kadar emriyogumuzla konuşucaz spermlerimizin kalitesini öğrenip hangi ay yapalım diye ya bu ay yada haziran istiyorum ben bakalım he bu arada geçen gün eşim sperm testti verdi ne kadar çıktı bilmiyoruz ama onlarda donduruldu bende yakındır peşinize takılıcam
cnm belirti arama bence ben daha ilk yapıcam tüp ebbek denemesi ama burdaki herkesin belirtileri farklı iminde belirti olmuyor hamile oluyor kimi belirti yaşayıp negatifi alıyor o yüzden test günün inş. hamile haberini alırsın
Aminnn insallah canim 16 sinda sonuc ogrencm rabbim hepimizin gonlune gore versin
sağol güzel arkadaşım benimAy canım benim canı gönülden diliyorum ki her şey yolunda gitsin, inan senin de başladım demeni çok çok istiyorum...
ahh benim herif biraz tuhaftır şekerimolsun siz benim yerimede muhabbet edersiniz
kız korkma inşlh kolay ve çabuk atlatırsın ayy boşver devamında tedavi başlıyor ya sen onu düşün histereskopiyi unutursun
amin nerde sonuç bekleyen varsa hamile haberi alsınardından da bizlerde gelelim oralara
canımmmm yumoşlarından guzel haberler varmıssssss...mınıklerın buyuyomussss...hadı gozumuz aydın kuzucummmm
aminnnnnnnnnnnn kolay ve rahat bi operasyon olsunumarım buluşma olur kuzumm..sizleri tanımak istıom cokkk....ınsaallah kolay ve temız gecsın...bebıs bekleyen herkes kavussun bebegıne inşaAllahhh
Bunlar benim değil ensunun yumoşları onunla ilgili haber vermek için yazdım
Aynı yolda yürüdüğüm beni en gerçek siZlerin anladığına inandıgım kader arkadaşlarım
Hepinize mutlu sabahlar
Transferi olanlara hayırlı olsun
Su anda tedavi aşamasında olanlara bol şanslar diliorum
Rabbim her daim yanınızda olsun
Ben düşükten yaklaşık 40 gün sonra ilk adetimi oldum nihayet doktorumla konuştum Temmuz'da görüşme yapıp Ağustos'ta dondurulmuş embrıolarımız için start verices inşallah bu sefer sonuna kadar devam eder şimdilik dinlenme aşamasındayım
Bu düşükler insanı pskolojık olarak çok etkilio allahım başımıza gelen her olay için sabır ve dayanma gücü versin inşallah
Dualarımdasınız
sağol güzel arkadaşım benim
inşlh bakalım ay sonuna doğru çıkar zaman adetim mayısın son hafatsı olunca o zamana kadar belli olucak inşlh bu ay başlarım çok sabırsızım hemen başlasam ..:18:
evet ilaçlar gelemden ben başladım sevinmeyeTahmin edebiliyorum canım sabırsızlığın, insan ilaçlarını bile eczaneden alınca hamile kalmış gibi nasıl seviniyor, Çünkü her adımımız bize onlara yaklaştırıyor. Senin için en güzel duam ALLAHIM SANA GÖNLÜNDEKİ MURADINI EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA VERSİN İNŞALLAH
cnm senın yumoşlar da buyumus..onun için yazdımmmm
evet ilaçlar gelemden ben başladım sevinmeye
ayy duygulandım kız
bana edilebilecek en güzel en hayırlı dua ettin sağol cnm benim hepimizin gönlündeki isteği kabul olsun inşlhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?