2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Amin canım inşallah güzel haberler veririsin bizlere bu gün kutlama yaparız burada

hamiş haberini allalım inşlh ay ne heyecan vardır şimdi sende :18::18:
hava kapalı ama senin için gün aydın olsun

kuzumm Rabbım yar ve yardımcın olsunnnn....hayırlı harıka degerler gelsın ınsaaallahhhh

Amin canım inşallah güzel haberler veririsin bizlere bu gün kutlama yaparız burada

Teşekkürler canlar inş. Inş. Ama bir yanı hala umutsuz nedendir bilemedim içim beni olumsuza yönlendiriyor inş. Yanılır mutlu bekleyişli günlerim yer alır...rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş. 🙏🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

günaydınlar güzel yüreklerinizden geçen güzellikler en kısa zamanda yolunuza çıksınn

CNm umarımmm güzel haberler vereceksin bize.
rabbim yüzümüze gülsün inşallah

phala canımmmmmmmmmm senın kontrol nasıl geçti..
geçmişi okuyamadım da

Canım dün gittim 4 yumurtadan 2 si büyüyorlarmış diğer ikisi daha küçükmüş. perşembe tekrar gideceğim, büyük ihtimalle cumartesi opu olacaaaaaak

Kanimizi verdik geldik bakalim hayirlisiylaa..ogleden sonra cikacak direk doktorla görüşüp ogrenicez..heyecan degil de daha cok rahatlama var sanki oldu mu olmadimi gunleri bitti sanirim..rabbimmmm hepimizin hakkinda en hayirlisini versin inşallah

Amın cnm hepimizin yuzu gulsun ınsaallah...o umutsuzluk havadandır...sıkma canını olmlu dusun olumlu olsunn

Gunaydin kızlar...
Hadi bakalımm insallah güzel haberler alırız sabırsızlıkla bekliyorumm..

Canım dün gittim 4 yumurtadan 2 si büyüyorlarmış diğer ikisi daha küçükmüş. perşembe tekrar gideceğim, büyük ihtimalle cumartesi opu olacaaaaaak

Phala canım daha öncede yadım sana ama okumadan atlamışsın sanırım, tedavin hayırlı olsun inşallah bol pozitifli rakmlar alırsın sonunda

hadi ya..
maşallah canım benım..sona yaklaşıyorsun demek..cok sevındım rabbım bebeğini en kısa sürede sana versin inşallah

sagol canim valla biraz rahtladim sizde dualarnizi eksik etmeyin olurmu

Phala canım daha öncede yadım sana ama okumadan atlamışsın sanırım, tedavin hayırlı olsun inşallah bol pozitifli rakmlar alırsın sonunda

Canım benim kusura bakma hiç rastlamadım çünkü. Çok çok çok teşekkür ederim canım benim. Allah razı olsun senden

inşşşşşşşşşş güzel haberle nasip olur canımmm

hadi ya..
maşallah canım benım..sona yaklaşıyorsun demek..cok sevındım rabbım bebeğini en kısa sürede sana versin inşallah

Amin canım inşallah. Allahım herkese nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…