Günaydın kızlar hava kapalı arhavide yağacak gibi...Bu sabah kan tahlil imi verdim ve sonuç beklemekteyim inş.güzel yüksek değerler çıkar pozitif çıkar ve bende hamileyim diyebilirim çok istiyorum çoook 🙏🙏🙏 hakkımızda hayırlısı olsun..
Allah de ötesini bırak...
hamiş haberini allalım inşlh ay ne heyecan vardır şimdi sende :18::18:
hava kapalı ama senin için gün aydın olsun
kuzumm Rabbım yar ve yardımcın olsunnnn....hayırlı harıka degerler gelsın ınsaaallahhhh
Amin canım inşallah güzel haberler veririsin bizlere bu gün kutlama yaparız burada
en kısa zamanda aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydınlar güzel yüreklerinizden geçen güzellikler en kısa zamanda yolunuza çıksınn
en kısa zamanda aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Amin canım inşallah güzel haberler veririsin bizlere bu gün kutlama yaparız burada
phala canımmmmmmmmmm senın kontrol nasıl geçti..
geçmişi okuyamadım da
Hıııı tamam o zaman ama benim 2 tanesi büyüyrmuş
Amın cnm hepimizin yuzu gulsun ınsaallah...o umutsuzluk havadandır...sıkma canını olmlu dusun olumlu olsunnTeşekkürler canlar inş. Inş. Ama bir yanı hala umutsuz nedendir bilemedim içim beni olumsuza yönlendiriyorinş. Yanılır mutlu bekleyişli günlerim yer alır...rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş. 🙏🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
Canım dün gittim 4 yumurtadan 2 si büyüyorlarmış diğer ikisi daha küçükmüş. perşembe tekrar gideceğim, büyük ihtimalle cumartesi opu olacaaaaaak
Canım dün gittim 4 yumurtadan 2 si büyüyorlarmış diğer ikisi daha küçükmüş. perşembe tekrar gideceğim, büyük ihtimalle cumartesi opu olacaaaaaak
sagol canim valla biraz rahtladim sizde dualarnizi eksik etmeyin olurmucnm gunaydın...sakın belirti arayıp kendını strese sokma..hıc belirti olmayadabılır...cok belirtide olabılır...ama ilaçlarda yapar...sakin sakin ,stressız bekle gununu...bılıyorum demesı zor ama su an yapılacak bıse yok zatenelını göbişine koy bol bol dua et...ya varıs cek...konuş bebeşlerinle
olsun kuzucummm ıkı olsun bızım olsun..ikizzzz
Phala canım daha öncede yadım sana ama okumadan atlamışsın sanırım, tedavin hayırlı olsun inşallah bol pozitifli rakmlar alırsın sonunda
Allah sana inşallah evlat verecek canım
kanimizi verdik geldik bakalim hayirlisiylaa..ogleden sonra cikacak direk doktorla görüşüp ogrenicez..heyecan degil de daha cok rahatlama var sanki oldu mu olmadimi gunleri bitti sanirim..rabbimmmm hepimizin hakkinda en hayirlisini versin inşallah
hadi ya..
maşallah canım benım..sona yaklaşıyorsun demek..cok sevındım rabbım bebeğini en kısa sürede sana versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?