Amin ins canim allah razi olsun cumlemize nasip etsin insallah
Günaydın kızlar hava kapalı arhavide yağacak gibi...Bu sabah kan tahlil imi verdim ve sonuç beklemekteyim inş.güzel yüksek değerler çıkar pozitif çıkar ve bende hamileyim diyebilirim çok istiyorum çoook 🙏🙏🙏 hakkımızda hayırlısı olsun..
Allah de ötesini bırak...
Sende benim gibi takvim yapmıyorsun hee.bende cesaret edemiyorum.
Amin canım inşallah. Allahım herkese nasip etsin inşallah
takvim pek hoşuma gitmiyor cnm bebek hasretiyle yanıp tutuşan o kadar çok anne adayı varki o yüzden takvim pek hoş olmaz
bu sadece benim düşüncem yükleyenlerede saygı duyuyorum ama ben yüklemem
insalah canımmmmmmmmmm...
nasip bakalım..
kuzucummmmmmmmmm kıyamam ya ne kadar ınce düşüncelisin..
ama böyle düşünme bence ıstersen takvim yap sende..inan biz gücenip üzülmeyiz yani sana
Soğuk ve yağışlı istanbul sabahından gunaydınnnnnn canlarrrr...ne var ne yok bakalımm...buluşalım dedım kaçtım ...en son nerde buluşmaya karar verdınısss ...dilber53 arkadasımız teste gıdcektı bugun umarım hayırlı bol rakamlı sayılarla gelicek ...kızlar histeroskopi gunum pazartesı:18::18::18:..dun belli oldu ...tedavıye son bı ay kaldıııııııııııııııııııı
Günaydın kızlar hava kapalı arhavide yağacak gibi...Bu sabah kan tahlil imi verdim ve sonuç beklemekteyim inş.güzel yüksek değerler çıkar pozitif çıkar ve bende hamileyim diyebilirim çok istiyorum çoook 🙏🙏🙏 hakkımızda hayırlısı olsun..
hakkına hayırlısı olsun cnm inşlh bu tedavide bebeğine kavuşursun...
13 mayıs hamilelik haberini alırsın umarım....
cnm tedavin güzel ilelrler inşlh sonuna kadar bebeğin seninle olur...
yarın bol kaliteli yumoşların olsun...
cnm hoşgeldin demek büyük gün geldi senin için he nerde başlıyorsun tedaviye spermleri ne yaptınız dondurdunuz mu sayı kaç çıktı gene fazla sordum ama ne yapayım merak ettim inşlh bu denemende bebeğin seninle olsun
tedavin güzel geçsin bebeğin sana tutunsun...
cnm cnm ne güzel 2 yumoşun güzel gelişiyor ötekilerideiyi olacak inşlh bence de 3 tane koydur
hoş bulduk canım şuan hastaneden eve gidiyorum muayene oldum yarın iğnelere başlayacağımyarın hamiş haberini alalımözel gazi osman paşa tub bebek bölümüne gidiyorum celalettin hoca gönderdi şuan 9 sperm donduruldu bide işlem sırasında verilecek sen ne yaptın ne zaman bağlıyorsun bakalım :16
Diyeceksin canım gelip bizlere oldu kızlar hamileyim diyeceksin inşallah 😘 ay çok heyecanlanıyorum hadi bakalım Rabbim büyük 🙏🙏
sağol güzel arkadaşım benim
inşlh bakalım ay sonuna doğru çıkar zaman adetim mayısın son hafatsı olunca o zamana kadar belli olucak inşlh bu ay başlarım çok sabırsızım hemen başlasam ..:18:
Kanimizi verdik geldik bakalim hayirlisiylaa..ogleden sonra cikacak direk doktorla görüşüp ogrenicez..heyecan degil de daha cok rahatlama var sanki oldu mu olmadimi gunleri bitti sanirim..rabbimmmm hepimizin hakkinda en hayirlisini versin inşallah
Ya döllenmezseler
Soğuk ve yağışlı istanbul sabahından gunaydınnnnnn canlarrrr...ne var ne yok bakalımm...buluşalım dedım kaçtım ...en son nerde buluşmaya karar verdınısss ...dilber53 arkadasımız teste gıdcektı bugun umarım hayırlı bol rakamlı sayılarla gelicek ...kızlar histeroskopi gunum pazartesı:18::18::18:..dun belli oldu ...tedavıye son bı ay kaldıııııııııııııııııııı
Cnm bana gereksiz geliyor takvim o yüzden yapmam
Ya döllenmezseler
İnşaallah evlat sahibi olmak isteyen herkez anne baba olur hepimize nasip olur o duyguları yaşamak
Arkadaşlar bugün adet oldum yarın doktora gideceğim tüp bebek maceramız başlıyor en sonunda sanırım Allah hepimize ilk denemede hamile olmayı sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin
sen bılırsın bitanemmmmmmmmmmmmmm
canım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla pozitif olsun :)
canım az kalmış hadi :) ne güzel eşinin sonuçlar güzel gelir ve hayırlısı ile başlarsın inşallah :)
canım hadi hayırlısı güzel bir haber verirsin inşallah :)
canım olumsuzluk yok beynini hep olumluya yönlendir sev diğer iki yumiyi de onlar da büyüsün :) sonra da tembihle güzelce embriyo olsunlar :)
canım hadi hayırlısı histeroskopiden korkma uyuyosun uyanıyorsun sonuçta güzel olacak ve sonra gelsin bebişler :) senin haziran olacak galiba benim de öyle olacak gibi birlikte gün sayarız :)
kız bana diyene bak ne umutsuzluk bubu arada cuma benim opu seninde cumartesiymiş ..
Kızlar şimdi oturdum yerime elime hemen aldım size yazayım dedim. Malum hastane şehir dışında git gel anca size haber verebiliyorum. 4 yumurtadan 2 si güzel gidiyormuş diğer ikisi daha küçükmüş perşembe tekrar gideceğim muhtemelen cumartesi toplanacak yumurtalar. Bu arada E2 çok çok iyi dedi, bu e2 neden bu kadar önemli sürekli ona bakıyırlar. Benden haberler bu kadar canlar, dualarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allahım inşallah size gönlünüzdeki en güzel muradınızı verir.
Doktorlar el sıkıştık doktor bey dedim 3 tane istiyorum o diyor 2 tane ben diyorum üçtane koyun satın alıyoruz sankisonra perşembe gel bakalım dedi
Gerçekten öyle yapayım ama vakit bulamıyorum ki. Eşime kızdım cumartesi opu var daha elimizde para yok, çok rahat. Onun bir düşüncesi vardı o yüzden kredi baş vurusu yapmadım o düşüncesini unutmuş beyefendi şimdi bana kredi çekelim diyor o da yok bolu da, işe mi koşturayım, eve mi, bankaya mı doktoramı inan yumurtaları sevecek vaktim yok
takvim pek hoşuma gitmiyor cnm bebek hasretiyle yanıp tutuşan o kadar çok anne adayı varki o yüzden takvim pek hoş olmaz
bu sadece benim düşüncem yükleyenlerede saygı duyuyorum ama ben yüklemem
kız bana diyene bak ne umutsuzluk bubu arada cuma benim opu seninde cumartesiymiş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?