2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Diyeceksin canım gelip bizlere oldu kızlar hamileyim diyeceksin inşallah 😘 ay çok heyecanlanıyorum hadi bakalım Rabbim büyük 🙏🙏

Amin canım inşallah. Allahım herkese nasip etsin inşallah

insalah canımmmmmmmmmm...
nasip bakalım..

takvim pek hoşuma gitmiyor cnm bebek hasretiyle yanıp tutuşan o kadar çok anne adayı varki o yüzden takvim pek hoş olmaz
bu sadece benim düşüncem yükleyenlerede saygı duyuyorum ama ben yüklemem

kuzucummmmmmmmmm kıyamam ya ne kadar ınce düşüncelisin..
ama böyle düşünme bence ıstersen takvim yap sende..inan biz gücenip üzülmeyiz yani sana

Oyyyy tedaviye son 1 ay kalmış süperrr bi haberrrrr
Çoook sevindim cnm benim

Burdaki herkezzzzz hamile kalmayı bana göre çoook fazla hakediyor inşallahhhh kuzumm bizlerde senin kadar " hamileyim" yazmanı istiyoruzzz

canım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla pozitif olsun :)

canım az kalmış hadi :) ne güzel eşinin sonuçlar güzel gelir ve hayırlısı ile başlarsın inşallah :)

canım hadi hayırlısı güzel bir haber verirsin inşallah :)

Ya döllenmezseler

canım olumsuzluk yok beynini hep olumluya yönlendir sev diğer iki yumiyi de onlar da büyüsün :) sonra da tembihle güzelce embriyo olsunlar :)

canım hadi hayırlısı histeroskopiden korkma uyuyosun uyanıyorsun sonuçta güzel olacak ve sonra gelsin bebişler :) senin haziran olacak galiba benim de öyle olacak gibi birlikte gün sayarız :)

aaa canım başlıyormu tedavin???çok sevindim.
hadi hayırlısı olsun hakkında.
sakın panik yapma.yumurtaların güzelce büyüsün, çok olsun, kaliteli olsun inşallah canım.

hadi hamilelik haberlerini alırız da yeni yılın başlarında kucağına alırsın yavrunu.
rabbim yardımcın olsun, emekleriniz boşa çıkmasın inşallah...

Gerçekten öyle yapayım ama vakit bulamıyorum ki. Eşime kızdım cumartesi opu var daha elimizde para yok, çok rahat. Onun bir düşüncesi vardı o yüzden kredi baş vurusu yapmadım o düşüncesini unutmuş beyefendi şimdi bana kredi çekelim diyor o da yok bolu da, işe mi koşturayım, eve mi, bankaya mı doktoramı inan yumurtaları sevecek vaktim yok

Ay canım çok sevindim ya iki kaliteli yumisimiz olsun ikiz olsun hayırlısıyla insallah cook sevindim:)

sakinleş derin nefes al yumileri düşün :) sen halledersin hepsini :) erkekler bazen sorumsuz herseyi hatırlatırız tamam tamam derler sonra malesef son anda bir sey çıkarırlar :) huyları canım :) akşam yat yatağa uyumadan şöyle sev annesi onları :) sevgi şart :)

takvim pek hoşuma gitmiyor cnm bebek hasretiyle yanıp tutuşan o kadar çok anne adayı varki o yüzden takvim pek hoş olmaz
bu sadece benim düşüncem yükleyenlerede saygı duyuyorum ama ben yüklemem

Yap canım yap bizde seni takip eder seviniriz işte, buradakiler içinde ışık olursun. Ben sabrettim oldu sizde sabredin demiş olursun. Buradaki herkes kolay elde etmiyor bebeğini o yüzden alınmayız bilakis mutlu oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…