Ay canım çok sevindim ya iki kaliteli yumisimiz olsun ikiz olsun hayırlısıyla insallah cook sevindim:)
Yap canım yap bizde seni takip eder seviniriz işte, buradakiler içinde ışık olursun. Ben sabrettim oldu sizde sabredin demiş olursun. Buradaki herkes kolay elde etmiyor bebeğini o yüzden alınmayız bilakis mutlu oluruz.
canım sen ne yapıyorsun? spora devam mı?
Amin canım benim, bu gün doktora gidecektiniz siz yoksa yarın mıydı, eşin için?
ben geldiiimmmmm
doktor beyle tanıştık sonunda suratsız falan deniliyodu ama doktor fena değil gibi; "biiiiizzzz düüünnnyaayıııııı çoookkkk seeeeevvdiiikkkk öööllüüüümmmmmm bizzzzdeeeennnn uzaaakkkk olsuuunnnnnn" diye şarkı söyleyerek girdi muayeneye.... sonra daha önce yanlış bi tedavi uygulandığını söyledi. yeniden hüsran yaşamamak için sana biraz enteresan gelecek bi tedavi uygulayacağız dedi. biesteron kullanıp kullanmadığımı sordu 20 gündür kullandığımı söyledim. 20 gün daha kullan, onu kullanırken 15. gün bir iğne olcaksın dedi sonra reglin 21. günü bi iğne daha olcaksın ve yeni reglinle gelceksin dedi.... tamam diyip kalktım masadan reçetemi falan yazacaklardı ki dedim durun ben bi dahaki reglimde burda olmayacağım napabiliriz? doktor bey de o zaman 2 ay biesteron sonra tedavi dedi.... anlaştık....
bu arada 2 tane normal boyutlarda(14 dedi dosyaya da öyle yazmışlar çaktırmadan göz gezdirdim) folikül gördü, diğerleri aşırı derece de küçükmüş.... inşallah biesteron etki eder de elde kalan yumiler kalitelisinden olur....
haberlerim bu kadar hepinizi sevgiyle sıkıca kucaklıyoruuuummmmm
ben geldiiimmmmm
doktor beyle tanıştık sonunda suratsız falan deniliyodu ama doktor fena değil gibi; "biiiiizzzz düüünnnyaayıııııı çoookkkk seeeeevvdiiikkkk öööllüüüümmmmmm bizzzzdeeeennnn uzaaakkkk olsuuunnnnnn" diye şarkı söyleyerek girdi muayeneye.... sonra daha önce yanlış bi tedavi uygulandığını söyledi. yeniden hüsran yaşamamak için sana biraz enteresan gelecek bi tedavi uygulayacağız dedi. biesteron kullanıp kullanmadığımı sordu 20 gündür kullandığımı söyledim. 20 gün daha kullan, onu kullanırken 15. gün bir iğne olcaksın dedi sonra reglin 21. günü bi iğne daha olcaksın ve yeni reglinle gelceksin dedi.... tamam diyip kalktım masadan reçetemi falan yazacaklardı ki dedim durun ben bi dahaki reglimde burda olmayacağım napabiliriz? doktor bey de o zaman 2 ay biesteron sonra tedavi dedi.... anlaştık....
bu arada 2 tane normal boyutlarda(14 dedi dosyaya da öyle yazmışlar çaktırmadan göz gezdirdim) folikül gördü, diğerleri aşırı derece de küçükmüş.... inşallah biesteron etki eder de elde kalan yumiler kalitelisinden olur....
Bende onu yazmak için girmiştim canım bugündü doktor. Tomografide çıkan leke kalçadaki ağrı ile ilgili degilmis ön taraftaki kemikteymiş o leke o da kemikte kalsiyum birikmesiymiş doğuştan da olabilirmis sonradan olmus da olabilirmis sıkıntılı bi durum yokmuş çok şükür:)) kalçadaki ağrı için de mr istedi tekrar canım onu bekliyoruz şimdi birazdan çektircek cuma da alcaz sonucu sonra da dövecem kocamı bi güzel:)) herşey temiz bi sıkıntı yok niye böyle stres yapıp duruyon kendine diye:)
Bu arad idrarda dunden beri silik ikinci cizgi gorunuyor.bu ne demekki belirgin cikmasi
gerekmezmiydi
Ayyyy canım inan çok çok sevindim. İnşallah mr da sıkıntı çıkmaz ve koştura koştura tatile gidersiniz. Desene eşin senin kadar sağlıklı şuan
Bugun bende test baktirmaya gidiyorubugun 10gun.dr oyle baktir demisti.dua edin
arkadaslar benim 2gun once 13 cikmisti.umut cok zayif
Kızlar siparişim var yarına kargolamam lazım o nedenle mutfaktayım 70 tane kurabiyeyi süsleyecemilk fırsatta gelemeye çalışırım.Ben gelene kadar 3-5 tane gebelik haberi gelsin lütfen PHALA canım buluşma listemizi sen tut olurmu
Slm ark. Geçen Çarşamba 31 haftalık îkizlerm doğdu tabi haliyle de küvezde Ler. Dualarımız sağ salim kucağımıza almamız
canım allahım bebeklerini korusun :)
kızzzzzzzzzzzzzz gürkan hoca başlamış demek he..
hadı ya cok sevındımm canm..
ee farklı bı yöntem uygulayacak demek ki..
hadı hayırlısı canım benım
yok pek yaşlı sayılmazDoktorun yaşlımı ki bu şarkıyı söylüyor
Bence çok mantıklı bir tedavi, benim bu tedavimde olumsuzluk yaşarsam bende uzun protokol yapacağım.
Neyse senin adına gerçekten çok sevindim, birde bıosteronu 2 ay en az kullanmak lazım sende kullanmaya devam edecekmişsin.
İnşallah her şey çoooook güzel olur.
Kızlar siparişim var yarına kargolamam lazım o nedenle mutfaktayım 70 tane kurabiyeyi süsleyecemilk fırsatta gelemeye çalışırım.Ben gelene kadar 3-5 tane gebelik haberi gelsin lütfen PHALA canım buluşma listemizi sen tut olurmu
ben geldiiimmmmm
Harbiden miiii ya ben sana yumurta sayını sormuş muydum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?