2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ay canım çok sevindim ya iki kaliteli yumisimiz olsun ikiz olsun hayırlısıyla insallah cook sevindim:)

Amin canım benim, bu gün doktora gidecektiniz siz yoksa yarın mıydı, eşin için?

Yok kuzumm benim pek hoşuma gitmiyor sizler alınırsınız diye değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben geldiiimmmmm

doktor beyle tanıştık sonunda suratsız falan deniliyodu ama doktor fena değil gibi; "biiiiizzzz düüünnnyaayıııııı çoookkkk seeeeevvdiiikkkk öööllüüüümmmmmm bizzzzdeeeennnn uzaaakkkk olsuuunnnnnn" diye şarkı söyleyerek girdi muayeneye.... sonra daha önce yanlış bi tedavi uygulandığını söyledi. yeniden hüsran yaşamamak için sana biraz enteresan gelecek bi tedavi uygulayacağız dedi. biesteron kullanıp kullanmadığımı sordu 20 gündür kullandığımı söyledim. 20 gün daha kullan, onu kullanırken 15. gün bir iğne olcaksın dedi sonra reglin 21. günü bi iğne daha olcaksın ve yeni reglinle gelceksin dedi.... tamam diyip kalktım masadan reçetemi falan yazacaklardı ki dedim durun ben bi dahaki reglimde burda olmayacağım napabiliriz? doktor bey de o zaman 2 ay biesteron sonra tedavi dedi.... anlaştık....

bu arada 2 tane normal boyutlarda(14 dedi dosyaya da öyle yazmışlar çaktırmadan göz gezdirdim ) folikül gördü, diğerleri aşırı derece de küçükmüş.... inşallah biesteron etki eder de elde kalan yumiler kalitelisinden olur....

haberlerim bu kadar hepinizi sevgiyle sıkıca kucaklıyoruuuummmmm

canım sen ne yapıyorsun? spora devam mı?

canımm benımmmmmmmmm ıyıyımm sen nasılsın?
evet devam cnm daha 1 ay oldu zaten 3 kılo gitti sadece..
yenıden tedaviye başlıcaksın sanırım hayırlısı olsun cnm.
bende ağustos ıcın randevu aldım..bakalım ne olcak

Amin canım benim, bu gün doktora gidecektiniz siz yoksa yarın mıydı, eşin için?

Bende onu yazmak için girmiştim canım bugündü doktor. Tomografide çıkan leke kalçadaki ağrı ile ilgili degilmis ön taraftaki kemikteymiş o leke o da kemikte kalsiyum birikmesiymiş doğuştan da olabilirmis sonradan olmus da olabilirmis sıkıntılı bi durum yokmuş çok şükür:)) kalçadaki ağrı için de mr istedi tekrar canım onu bekliyoruz şimdi birazdan çektircek cuma da alcaz sonucu sonra da dövecem kocamı bi güzel:)) herşey temiz bi sıkıntı yok niye böyle stres yapıp duruyon kendine diye:)

kızzzzzzzzzzzzzz gürkan hoca başlamış demek he..
hadı ya cok sevındımm canm..
ee farklı bı yöntem uygulayacak demek ki..
hadı hayırlısı canım benım

Slm ark. Geçen Çarşamba 31 haftalık îkizlerm doğdu tabi haliyle de küvezde Ler. Dualarımız sağ salim kucağımıza almamız

Bugun bende test baktirmaya gidiyorubugun 10gun.dr oyle baktir demisti.dua edin
arkadaslar benim 2gun once 13 cikmisti.umut cok zayif

Doktorun yaşlımı ki bu şarkıyı söylüyor
Bence çok mantıklı bir tedavi, benim bu tedavimde olumsuzluk yaşarsam bende uzun protokol yapacağım.
Neyse senin adına gerçekten çok sevindim, birde bıosteronu 2 ay en az kullanmak lazım sende kullanmaya devam edecekmişsin.
İnşallah her şey çoooook güzel olur.

Ayyyy canım inan çok çok sevindim. İnşallah mr da sıkıntı çıkmaz ve koştura koştura tatile gidersiniz. Desene eşin senin kadar sağlıklı şuan

Kızlar siparişim var yarına kargolamam lazım o nedenle mutfaktayım 70 tane kurabiyeyi süsleyecem ilk fırsatta gelemeye çalışırım.Ben gelene kadar 3-5 tane gebelik haberi gelsin lütfen PHALA canım buluşma listemizi sen tut olurmu

Ayyyy canım inan çok çok sevindim. İnşallah mr da sıkıntı çıkmaz ve koştura koştura tatile gidersiniz. Desene eşin senin kadar sağlıklı şuan

Insallah canım benim ya şu mr sonucunu da alalım hayırlısıyla da sonra tatil girişimlerine başlarız sorunsuz sıkıntısız insallah:)

Bugun bende test baktirmaya gidiyorubugun 10gun.dr oyle baktir demisti.dua edin
arkadaslar benim 2gun once 13 cikmisti.umut cok zayif

hayırlısı canım benım..
bence bugun değerinn yüksek çıkar ıcını karartma..

kolay gelsın bitanemmmmmmmmmm sana..
eline sağlık

kızzzzzzzzzzzzzz gürkan hoca başlamış demek he..
hadı ya cok sevındımm canm..
ee farklı bı yöntem uygulayacak demek ki..
hadı hayırlısı canım benım

aslında resmen başlamamış henüz sistem üzerinde falan ama her gün bir kaç geliyormuş.... aynen öyle hayırlısı neyse o olsun dedim bakalım... gönül rahatlığıyla tatilimi de yapabilcem yaşasın

yok pek yaşlı sayılmaz zaten geçen ay başlamıştım böylece 3 ay olcak... inşallah tatlım.... hepi topu normal boyutta 2 folikül ama en azından hala var :))))

kolay gelsin tatlımmmmmmm

Canim ya bu biestron nasıl bisey benim dr kaliteyi arttıran biseyyok dedi.kendi başıma gidip alayimmi.gelecek ay tekrardan başlayacağız tüp bebeğe de şimdi soğan kuru yapıyorum.birde testere dışlı aslanpencesi içiyorum.tavsiyelerini alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…