2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım senin de az kalmış :) hayırlısı ile kaliteli kaliteli yumileriniz olsun sonra döllensinler en iyisinden :) devamı sonra :)

evet ya maşallah kısacık oldu bu sefer yada başlayınca hemen bitiyor dimi :)) allah razı olsun inşallah sonu güzel olsun

Amın cnm hepimizin yuzu gulsun ınsaallah...o umutsuzluk havadandır...sıkma canını olmlu dusun olumlu olsunn

Diyeceksin canım gelip bizlere oldu kızlar hamileyim diyeceksin inşallah 😘 ay çok heyecanlanıyorum hadi bakalım Rabbim büyük 🙏🙏

Burdaki herkezzzzz hamile kalmayı bana göre çoook fazla hakediyor inşallahhhh kuzumm bizlerde senin kadar " hamileyim" yazmanı istiyoruzzz

Kizlar amin Teşekkürler ama heyecan dorukta karnıma ağrılar girdi ama sonuç açıklanmadı inş. Bu heyecan güzel mutlu haberle sonuçlanır öğrenir öğrenmez paylaşıcağım sizinle...

Allah de ötesini bırak...

Yaaa dilber elimde tlf bekliyorum. Bayılıcam heyecandan. Inşallah canım inşallah 🙏🙏🙏

kızlar normalde çatlatma iğnem yarındı biliyorsunuz.doktorum aradı şimdi öğle arasında eczaneden genotropin al gel dedi.bende tamam dedim.o ne kızlar ya sorunmu varki :26:

Benimde iki tanesi büyüyormuş. Diğer ikisi de büyüse sanki ne olur ki

ben ilk hastanemi değiştirip başka bi yerle görüşme yapmıştım, tedaviden 1 ay önce kullan öyle gel demişti; bu arada eski merkezim de bana kaliteyi arttıran bir şay olmadığını söylemişti. neyse ben de haziran gibi düşünüyordum tedaviyi o sebeple nisan da başladım ama bu arada da rapor çıkarmaya uğraştım derken uludağ üniversitesindeki doktor ayrıldı falan, dün sadece doktoru sormak amaçlı aramışken birden randevu alıverdim ve fakültedeki doktorda önce biesteronla destekleme yapmak gerektiğini söyledi....

şimdi ben sana içtiklerimi yazıyım saraçoğlu ile görüşüp kürler satın aldım ondan.... ve 15 gün soğan kürü uyguladım, ardından 1 ay günde iki defa aslanpençesi çayı(bana poşet çay olarak geldi) içtim. ardından 10 gün soğan kürünü yeniledim. şu an civanperçemi çayı içiyorum akşam yemeklerinden 2 saat sonra günde bir defa (o da poşet çay şeklinde geldi) bu bitince de brokoli kürü var 21 gün demek etmesi gereken. ayrıca ilk soğandan itibaren üzüm çekirdeği yağı göndermişti 250 gr kadar, her gün bir yemek kaşığı aç karnına onu içtim.

civan perçemine başladığımda bunu saraçoğlu söylemedi kendim yapmaya başladım, incir kürüne de başladım. şu an civan perçemi ve incir devam etmekte; ayrıca da biesteron da kullanıyorum... ancak bu yazdıklarımın bi çoğu yumurta rezervi azlığında kullanılıyor BİLDİĞİM KADARIYLA. o yüzden ben sana yap yada yapma diyemem... tüm bunların dışında da daha öncesinde bal-tarçın-çörekotu-polen karışımı ve hayıt tohumu çayı da içmiştim saraçoğlu kürlerinden önce.... ha faydasını gördüm mü inan net olarak bilmiyorum... belki de sadece kendi kendimi kandırıyorumdur....yada içimi rahatlatıyorum.... tedaviye başladığımda tüm kürleri bırakmak gerektiğini net olarak biliyorum. o yüzden eğer bir tedaviye başlamışsan hiç bulaşma, biesteron konusunu da mutlaka doktoruna danışarak kullanmalısın bence

ayy evet cnm hayırlısıyla hazıran da dusunuoz..doktorum once hısteroskopı sonra kı ay hemen tedavı dedı...umarım ıse yarar bu histeroskopi..acıkçası hem cabukcak gelaın ıatıom hem de korkuom yıne olmazsa dıye:18::18::18::18:

Benimde iki tanesi büyüyormuş. Diğer ikisi de büyüse sanki ne olur ki
adam gibi olan 2 taneymiş diğerlerine göz bile gezdirmedi zaten, bu küçük bu küçük bu küçük dedi sonra hah burda bi tane var, bi tane de burdaaa dedi tamamm :))))) ay inşallah onlar yüzümüzü güldürsün şekerim napalımmm.....

evet arka arkaya gidiyoruz yumurta sayım 5 tane benim ama hayırlısıyla biri bile bebiş olsa benm olsa yeter

Harika canım benim, bu akşam overitel midir nedir, yumurta çatlamaması için yapılan iğne onu olacağım da onun sayesinde inşallah küçük yumurtalar büyüklere yetişir.

Ya döllenmezseler
sakın haaaaa öyle şeyler getirme aklına...Rabbım senın güzel kalbıne göre verecek hersey yolunda gıdeecek kuzucum...dua edelım tek çaremız duahersey gönlünce olsun kuzucum

aynen öyle canım inşallah yüzümüzü güldürür

Oyyyy tedaviye son 1 ay kalmış süperrr bi haberrrrr
Çoook sevindim cnm benim

evet cnm benımmm...umarım cd56 temız cıkar ve histeroskopı güzel gecer de tedavım hemencık gelir:18::18::18:..dua edelım bu guzel aylarda bırbırımıze...Rabbım bu yolda herkesın yar ve yardımcısı olsun

Harika canım benim, bu akşam overitel midir nedir, yumurta çatlamaması için yapılan iğne onu olacağım da onun sayesinde inşallah küçük yumurtalar büyüklere yetişir.

orgalutran çatlamayı önleyici ben ona pazar başlamıştım bugün 3.günüm o iğnede.hatta az önce doktor aradı şimdi koştur koştur gitcem genotropin neyse o iğneyi al gel deddi

sakın haaaaa öyle şeyler getirme aklına...Rabbım senın güzel kalbıne göre verecek hersey yolunda gıdeecek kuzucum...dua edelım tek çaremız duahersey gönlünce olsun kuzucum

Evet canım Allahtan hayırlısıyla isteyelim biz kenara çekilelim yapacak başka hiç bir şeyimiz yok çünkü. Yapacağımızı yaptık zaten

orgalutran çatlamayı önleyici ben ona pazar başlamıştım bugün 3.günüm o iğnede.hatta az önce doktor aradı şimdi koştur koştur gitcem genotropin neyse o iğneyi al gel deddi

genotropin ne iğnesi ne ki acaba?

Ben şimdi soğan kuru yapıyorum.bide aslanpencesi çayı içiyorum.gelecek ay da incir kuru yapacam.ama dur biestronu bir sorayim

Ben bir kire içmiştim ama hiç anlamadım kötülüğünü çok kaynatmadan iç yalnız.

Ben 5 dk. Kaynatıyorum canım saraçoğlu öyle diyor. Evet sen belki normalde de soğan yiyorsundur ama ben soğan yemiyorum yesem bile cok az yiyorum. Onun için belki sana tadı kötü gelmemiştir. Senin gibi olmayı isterdim.

Bende sadece yemeklerde kullanıyorum alıp elma gibi yemem

Ben şimdi soğan kuru yapıyorum.bide aslanpencesi çayı içiyorum.gelecek ay da incir kuru yapacam.ama dur biestronu bir sorayim

Bıosteron çok iyi bir ilaç kaliteyi arttırıyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…