2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
genotropin ne iğnesi ne ki acaba?

iğneyi vurdu hemşire cnaım geldim.büyüme hormonuymuş ne işe yarıyo dedim yumurtaların için iyi bir iğne dedi.devlet karşılamıyo 415 lira.bu doktorda son tüp bebeğim o yüzden elimden geleni yapıyorum dedi.bilmiyorum nolcak yarın sabah muayenem var son kez

Allah allah ilk defa duyuyorum, onu vurdurmasan büyümeyecekler mi sanki?

Son düzenleme:
yarından itibaren güzel günler başlıyor senin için...tüp bebek fiyatı ne kadara maloluyor sizin
9 sperm derken 9 tüp sperm donduruldu dimi :26:
benim şimdi 2 dondurulmuşumuz var ama içinde ne kadar bilmiyoruz bu ayın sonuna doğru gidip embriyologla görüşücez ii kaliteli derse bu ay yoksa diğer ay başlamak istiyortum ama embriyolog ne dicek ona göre yol çizicez hadi senden sonra bende başlayayım inşl....

dr. görüşmen güzel geçmiş herşey güzel devam etsin umarım 2 ay sonra güzel haberlerde verirsin....
geçmiş olsun bu test sonucundan sonra rahat bi nefes alın umarım....
Slm ark. Geçen Çarşamba 31 haftalık îkizlerm doğdu tabi haliyle de küvezde Ler. Dualarımız sağ salim kucağımıza almamız
sağlıkla evine yuvana dönsün evlatların..
Bugun bende test baktirmaya gidiyorubugun 10gun.dr oyle baktir demisti.dua edin
arkadaslar benim 2gun once 13 cikmisti.umut cok zayif

Bu arad idrarda dunden beri silik ikinci cizgi gorunuyor.bu ne demekki belirgin cikmasi
gerekmezmiydi
cnm hamile sin demek o silik çizgi gözünaydın değerinde yükselmiştir umarım...
iğne şifa olsun yumoşlarına..yarın herşey yolunda gider senin için...inş

Merhaba herkese,

Güzel bir topik hayırlı olsunnn.
Bende yakında tüp bebek tedavisine başlayacağımm. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.. Bol bol hamişleri olsun topiğinn

Kan verdim 3 te cikicakmis allahim herkese gonlundekini versin.bizi evlatlarimiza
kavustursun.amiinn

Merhaba herkese,

Bende yakında tüp bebek tedavisine başlayacağımm. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.. Bol bol hamişleri olsun topiğinn
cnm beni hatırladın mı hoşgeldin seni görmek çok güzel

Merhaba herkese,

cnm beni hatırladın mı hoşgeldin seni görmek çok güzel

Sağol canım evet başladık ben çok stresliyim yAa :) inşaallah sende en kısa sürede tekrar başlar bebeğine sorunsuz kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…