2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hatırlamazmıyımmm bitanemm nasılsın?? ben de geldiğim için çok mutluyum.. ancak iyileşiyor içimde birşeyler..
evet olsun zaman ilaç gibi boşuna dememişler bundan sonra tüp bebekle tedavisinden sonra
bebğinin gelişim serüvenini yaaşrsın inşlhh

hımmm anladım canım benım cok saol ya..
hayırlısı olsun ınsalah..
ohh tatılınde yanmadı ne güzell

Kan verdim 3 te cikicakmis allahim herkese gonlundekini versin.bizi evlatlarimiza
kavustursun.amiinn

Amanıııın seninle birlikte bir kişi daha var beklediğimiz, Allahım inşallah sizin yüzünüzü güldürür.

evet olsun zaman ilaç gibi boşuna dememişler bundan sonra tüp bebekle tedavisinden sonra
bebğinin gelişim serüvenini yaaşrsın inşlhh

İnşallah beraber yaşarız canımmmm benimmm hayırlısı Rabbimdennnn

Nerede başlayacaksın tedaviye.. Şimdi en büyük problem bu benim için.. :18:

Keşke o kadar olsaydı iki tüp biri 7 adet diğeri 3 adet miş yeterli dedi doktor tekrar sperm istemedi yumurta toplama işlemi olduğunda verecek eşim fiyat ilaç dahil 5.500 doktor murat keskin çok güler yüzlü bir doktor hatta karadeniz tv de çıkıyor çarşamba günleri 4 de

aminnnn canım inşallahh aminnnnnnnn.yok ya adet olamadım bekliyorum ya o zaman da gelmez..bugün iğnelerimi alayımda hayırlısıyla başalrım inşallah.

Arkadaslar benim sonuc 86 cikmis.10uncu gundu az once dr la konustuk.cok iyi
dedi.ben hala korkuyorum.2gun sonra tekrar bakilacakmis.benimkisi tekti.allahim burdaki
tum isteyen arkadaslarim ve benim yuzumuzu guldursun.sizdende iyi haberler
bekliyorum.

aa hani 200 bin tane vardı en son olsun bundna sonra opu zamanı çokça çıakr inşlh ama 9 tane az deme inşlh fazlasıyla çıakr güzel haberini bekliyorum

İnşallah beraber yaşarız canımmmm benimmm hayırlısı Rabbimdennnn

Nerede başlayacaksın tedaviye.. Şimdi en büyük problem bu benim için.. :18:
cnm ben süleyman tosunda istanbul cerrahi ahstanesinde başlıcam rapor çıkardım iğnelerimi aldım folik asite başaldım bekliyorumembriyologumuzla konuşup ya bu ay yada hazirana düşünüyorum.. sen ne yapmayı düşünüyorsun sayınzı kaç oldu sizin

gözünaydın cnmmm

Hiç yok hala.. test sonuçları hep aynı. Tese olmadık biz biliyorsundur belki.. Eşim psikolojik olarak zor bir süreç geçirdi hazır deildi. Daha yeni hazırım dedi ve başlamaya karar verdik. Daha çok başındayız anlayacağınn..

mrb caım ne pldu test sonucun çok merak ediyorum...

olsun cnm bak eşin yeni yeni hazır olmaya başlamış belkide zamanı şimdilerde geldi
evet hatırlıyorum bu sefer inşlh yüzün güler...

seninde hayırlı olsun canım.hoşgeldin tedavin olumlu sonuçlanır inşallah

İnşallah canım benm hoşbuldukk.. Başlayacağız bizde yakında tedaviye ama çok endişeliyim herkes gibi.. Rabbim yardımcımız olsunn :44:

İnşallah canım benm hoşbuldukk.. Başlayacağız bizde yakında tedaviye ama çok endişeliyim herkes gibi.. Rabbim yardımcımız olsunn :44:

varya belki bir iki gün sonra başlıcam endişe bile yok allah üzerime bir rahatlık verdi nedense..böyle iyiyim gerilmek istemiyorum..
sende rahat ol canım.allah bir kolaylığını verir emin ol.

Canım gözünaydın.. Hadi hayırlısıyla 2. Gün sonra kat be kat artar değerin. Ay böyle sizleri görünce iyice heyecanlanıyorum ☺️ benimde 8 günüm bugün az kaldı test sonucuma... Inşallah bende güzel haberlerle gelirim 🙏🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…