evet olsun zaman ilaç gibi boşuna dememişler bundan sonra tüp bebekle tedavisinden sonraHatırlamazmıyımmm bitanemm nasılsın?? ben de geldiğim için çok mutluyum.. ancak iyileşiyor içimde birşeyler..
aslında resmen başlamamış henüz sistem üzerinde falan ama her gün bir kaç geliyormuş.... aynen öyle hayırlısı neyse o olsun dedim bakalım... gönül rahatlığıyla tatilimi de yapabilcem yaşasın
yok pek yaşlı sayılmazzaten geçen ay başlamıştım böylece 3 ay olcak... inşallah tatlım.... hepi topu normal boyutta 2 folikül ama en azından hala var :))))
kolay gelsin tatlımmmmmmm
Kan verdim 3 te cikicakmis allahim herkese gonlundekini versin.bizi evlatlarimiza
kavustursun.amiinn
evet olsun zaman ilaç gibi boşuna dememişler bundan sonra tüp bebekle tedavisinden sonra
bebğinin gelişim serüvenini yaaşrsın inşlhh
yarından itibaren güzel günler başlıyor senin için...tüp bebek fiyatı ne kadara maloluyor sizin
9 sperm derken 9 tüp sperm donduruldu dimi :26:
benim şimdi 2 dondurulmuşumuz var ama içinde ne kadar bilmiyoruz bu ayın sonuna doğru gidip embriyologla görüşücez ii kaliteli derse bu ay yoksa diğer ay başlamak istiyortum ama embriyolog ne dicek ona göre yol çizicez hadi senden sonra bende başlayayım inşl....
dr. görüşmen güzel geçmiş herşey güzel devam etsin umarım 2 ay sonra güzel haberlerde verirsin....
geçmiş olsun bu test sonucundan sonra rahat bi nefes alın umarım....
sağlıkla evine yuvana dönsün evlatların..
cnm hamile sin demek o silik çizgi gözünaydın değerinde yükselmiştir umarım...
iğne şifa olsun yumoşlarına..yarın herşey yolunda gider senin için...inş
hahhahahhaasensiz karıştırayım dedim çaktırmadan napim
kız ben heycandan bişi mi görüyorum sanki
çarşamba gidince sorcam kaç tane yumim varmış diye merak ettim çok
e2 kaç çıktı snn?
gel gel canım dizilcez inşallah hamiş hamiş böyle .....herkes hamiş olsun topikimizde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
adet oldun m sen peki?
aa hani 200 bin tane vardı en son olsun bundna sonra opu zamanı çokça çıakr inşlh ama 9 tane az deme inşlh fazlasıyla çıakr güzel haberini bekliyorumKeşke o kadar olsaydı iki tüp biri 7 adet diğeri 3 adet miş yeterli dedi doktor tekrar sperm istemedi yumurta toplama işlemi olduğunda verecek eşim fiyat ilaç dahil 5.500 doktor murat keskin çok güler yüzlü bir doktor hatta karadeniz tv de çıkıyor çarşamba günleri 4 de
cnm ben süleyman tosunda istanbul cerrahi ahstanesinde başlıcam rapor çıkardım iğnelerimi aldım folik asite başaldım bekliyorumembriyologumuzla konuşup ya bu ay yada hazirana düşünüyorum.. sen ne yapmayı düşünüyorsun sayınzı kaç oldu sizinİnşallah beraber yaşarız canımmmm benimmm hayırlısı Rabbimdennnn
Nerede başlayacaksın tedaviye.. Şimdi en büyük problem bu benim için.. :18:
gözünaydın cnmmmArkadaslar benim sonuc 86 cikmis.10uncu gundu az once dr la konustuk.cok iyi
dedi.ben hala korkuyorum.2gun sonra tekrar bakilacakmis.benimkisi tekti.allahim burdaki
tum isteyen arkadaslarim ve benim yuzumuzu guldursun.sizdende iyi haberler
bekliyorum.
Ne bileyim ben:26:
Bana ne kızıyon doktoruna kız
Teşekkür ederim canım benim, büyük ihtimalle cumartesi opu
Merhaba herkese,
Güzel bir topik hayırlı olsunnn.
Bende yakında tüp bebek tedavisine başlayacağımm. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.. Bol bol hamişleri olsun topiğinn
aa hani 200 bin tane vardı en son olsun bundna sonra opu zamanı çokça çıakr inşlh ama 9 tane az deme inşlh fazlasıyla çıakr güzel haberini bekliyorum
cnm ben süleyman tosunda istanbul cerrahi ahstanesinde başlıcam rapor çıkardım iğnelerimi aldım folik asite başaldım bekliyorumembriyologumuzla konuşup ya bu ay yada hazirana düşünüyorum.. sen ne yapmayı düşünüyorsun sayınzı kaç oldu sizin
O zaman ne diye sevmedin soğan suyunu, mis gibi şifa niyetine dik kafana gitsin
Kizlar amin Teşekkürler ama heyecan dorukta karnıma ağrılar girdi ama sonuç açıklanmadı inş. Bu heyecan güzel mutlu haberle sonuçlanır öğrenir öğrenmez paylaşıcağım sizinle...
Allah de ötesini bırak...
olsun cnm bak eşin yeni yeni hazır olmaya başlamış belkide zamanı şimdilerde geldiHiç yok hala.. test sonuçları hep aynı. Tese olmadık biz biliyorsundur belki.. Eşim psikolojik olarak zor bir süreç geçirdi hazır deildi. Daha yeni hazırım dedi ve başlamaya karar verdik. Daha çok başındayız anlayacağınn..
seninde hayırlı olsun canım.hoşgeldin tedavin olumlu sonuçlanır inşallah
olsun cnm bak eşin yeni yeni hazır olmaya başlamış belkide zamanı şimdilerde geldi
evet hatırlıyorum bu sefer inşlh yüzün güler...
İnşallah canım benm hoşbuldukk.. Başlayacağız bizde yakında tedaviye ama çok endişeliyim herkes gibi.. Rabbim yardımcımız olsunn :44:
Arkadaslar benim sonuc 86 cikmis.10uncu gundu az once dr la konustuk.cok iyi
dedi.ben hala korkuyorum.2gun sonra tekrar bakilacakmis.benimkisi tekti.allahim burdaki
tum isteyen arkadaslarim ve benim yuzumuzu guldursun.sizdende iyi haberler
bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?