Yaaa dilber elimde tlf bekliyorum. Bayılıcam heyecandan. Inşallah canım inşallah 🙏🙏🙏
Allahım ne diyeceğimi bilemiyorum çok şükür canım nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam Allahım dualarımızı kabul etti. Gözünaydın canım çok güzel değerin maşallah maşallah. Çok şükür ya darısı başıma Rabbim inşallah :)))Canım benim çok şükür meleğim benimle beta hcg349.4 çok şükür binlerce şükürler olsun rabbime inş. Sonuna kadar böyle güzel gider Rabbimizden isteyelim arkadaşlar Allah dualarımızı kabul ediyor çok şükür bu mutluluğu herkez yaşar inş. Hala şoktayım rüyamı görüyorum bilmiyorum...Burada herkese dua ediyorum inş. Böyle güzel sonuç verirsiniz sizlerde🙏🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
gözünaydın hayırlı olsunnCanım benim çok şükür meleğim benimle beta hcg349.4 çok şükür binlerce şükürler olsun rabbime inş. Sonuna kadar böyle güzel gider Rabbimizden isteyelim arkadaşlar Allah dualarımızı kabul ediyor çok şükür bu mutluluğu herkez yaşar inş. Hala şoktayım rüyamı görüyorum bilmiyorum...Burada herkese dua ediyorum inş. Böyle güzel sonuç verirsiniz sizlerde🙏🙏🙏
mrb caım ne pldu test sonucun çok merak ediyorum...
varya belki bir iki gün sonra başlıcam endişe bile yok allah üzerime bir rahatlık verdi nedense..böyle iyiyim gerilmek istemiyorum..
sende rahat ol canım.allah bir kolaylığını verir emin ol.
Allahım ne diyeceğimi bilemiyorum çok şükür canım nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam Allahım dualarımızı kabul etti. Gözünaydın canım çok güzel değerin maşallah maşallah. Çok şükür ya darısı başıma Rabbim inşallah :)))
gözünaydın hayırlı olsunn
Canım çok şükür meleğim benimle perşembe ikinci tahlili yaptıracağım inş. Bırakmaz beni rabbim bütün isteyen arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün🙏🙏🙏 rabbime binlerce şükür olsun hala şoktayım hayal gibi
aminnn darısı bizlereeeeeeeeeeeeeeTeşekkürler canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda...
İnşallah canım inşallah sonuna kadar böyle güzel güzel gidicek. Kelime-i tevhidede hemen başlıyorum canım. Rabbim inşallah hayırlısı 🙏🙏Canım Rabbimizden iste inş. En kısa zamanda senden de duyarız böyle güzel haberler 90.000 kelimei tevhid çek biraz ını güvenilir kişilere çektir niyetini bağla bolca dua et rabbim dualarımızı kabul ediyor çok şükür..inş.sonuna kadar böyle güzel gider aksilik çıkmaz🙏🙏🙏
O zaman ne diye sevmedin soğan suyunu, mis gibi şifa niyetine dik kafana gitsin
Canım benim çok şükür meleğim benimle beta hcg349.4 çok şükür binlerce şükürler olsun rabbime inş. Sonuna kadar böyle güzel gider Rabbimizden isteyelim arkadaşlar Allah dualarımızı kabul ediyor çok şükür bu mutluluğu herkez yaşar inş. Hala şoktayım rüyamı görüyorum bilmiyorum...Burada herkese dua ediyorum inş. Böyle güzel sonuç verirsiniz sizlerde🙏🙏🙏
Cok sagol canim ben inaniyorum.sende pozitifi goruceksin az kaldiCanım gözünaydın.. Hadi hayırlısıyla 2. Gün sonra kat be kat artar değerin. Ay böyle sizleri görünce iyice heyecanlanıyorum ☺️ benimde 8 günüm bugün az kaldı test sonucuma... Inşallah bende güzel haberlerle gelirim 🙏🙏
Canım çok şükür meleğim benimle perşembe ikinci tahlili yaptıracağım inş. Bırakmaz beni rabbim bütün isteyen arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün🙏🙏🙏 rabbime binlerce şükür olsun hala şoktayım hayal gibi
Cok sagol canim ben inaniyorum.sende pozitifi goruceksin az kaldi
Arkadaslar benim sonuc 86 cikmis.10uncu gundu az once dr la konustuk.cok iyi
dedi.ben hala korkuyorum.2gun sonra tekrar bakilacakmis.benimkisi tekti.allahim burdaki
tum isteyen arkadaslarim ve benim yuzumuzu guldursun.sizdende iyi haberler
bekliyorum.
aa hani 200 bin tane vardı en son olsun bundna sonra opu zamanı çokça çıakr inşlh ama 9 tane az deme inşlh fazlasıyla çıakr güzel haberini bekliyorum
Canım benim çok şükür meleğim benimle beta hcg349.4 çok şükür binlerce şükürler olsun rabbime inş. Sonuna kadar böyle güzel gider Rabbimizden isteyelim arkadaşlar Allah dualarımızı kabul ediyor çok şükür bu mutluluğu herkez yaşar inş. Hala şoktayım rüyamı görüyorum bilmiyorum...Burada herkese dua ediyorum inş. Böyle güzel sonuç verirsiniz sizlerde🙏🙏🙏
inşlh cnm 2015 e hamiş girsek ahhh olmayacak bişey değil rabbim ol desin yeter..bende geçen embriyologla görüştüm canım.öyle oluyor sayılar.bizde 2 gün aralıklarla 3 test verdik.3 tüp oldu.her seferinde 100 bin çıkmış.toplam 300 bin spermden 3 tüpte 100 tane var canım.
en kaliteli hareketli olanları, çözdürürken ölmeyecek şekilde olanları donduruyorlarmış.
eğer bi daha çıkış olmazsa bu 3 tüp 2 tedaviye yeter dedi.
biz ilk tedavide taze olanı kullandık testte çıkmıştı.donmuşlarımız duruyor öyle.
ama 2.tedavide ne olur allah bilir.
ya bu hafta sonu ya haftaya cumartesi tekrar test vericez.
p. plus kullanıyor eşim.2.kutuda şuan.ayrıca keçiboynuzu pekmezi, arısütü-bal-polen e devam.
hadi canım sizinde şansınız bol olsun.
ayyy cemremcim rabbim nasip etsede 2015 e girdiğimiz ilk aylarda yavrumuz sağlıklı bir şekilde kucağımızda olsa.:26::26:
değilmi canım???öpüyorum seni.
Teşekkürler canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?