2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yaaa dilber elimde tlf bekliyorum. Bayılıcam heyecandan. Inşallah canım inşallah 🙏🙏🙏

Canım benim çok şükür meleğim benimle beta hcg349.4 çok şükür binlerce şükürler olsun rabbime inş. Sonuna kadar böyle güzel gider Rabbimizden isteyelim arkadaşlar Allah dualarımızı kabul ediyor çok şükür bu mutluluğu herkez yaşar inş. Hala şoktayım rüyamı görüyorum bilmiyorum...Burada herkese dua ediyorum inş. Böyle güzel sonuç verirsiniz sizlerde🙏🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

Allahım ne diyeceğimi bilemiyorum çok şükür canım nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam Allahım dualarımızı kabul etti. Gözünaydın canım çok güzel değerin maşallah maşallah. Çok şükür ya darısı başıma Rabbim inşallah :)))

gözünaydın hayırlı olsunn

mrb caım ne pldu test sonucun çok merak ediyorum...

Canım çok şükür meleğim benimle perşembe ikinci tahlili yaptıracağım inş. Bırakmaz beni rabbim bütün isteyen arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün🙏🙏🙏 rabbime binlerce şükür olsun hala şoktayım hayal gibi

varya belki bir iki gün sonra başlıcam endişe bile yok allah üzerime bir rahatlık verdi nedense..böyle iyiyim gerilmek istemiyorum..
sende rahat ol canım.allah bir kolaylığını verir emin ol.

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ben bir başlayabilsem inşallah geri gelecek inanıyorum ama Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda.. Güzel haberlerinizi alalımm moral olsun bizlerede. Nerede başlayacaksınız tedaviye canımm?

Canım Rabbimizden iste inş. En kısa zamanda senden de duyarız böyle güzel haberler 90.000 kelimei tevhid çek biraz ını güvenilir kişilere çektir niyetini bağla bolca dua et rabbim dualarımızı kabul ediyor çok şükür..inş.sonuna kadar böyle güzel gider aksilik çıkmaz🙏🙏🙏

ay canım hayırlı olsun inşallah çok sevindim. biliyormusun bu akşam rüyamda test sonucu hamile diye bir kağıt görüyordum demekki o senmişsin sen şimdi söyleyince anladım hadi inşallah devamıda böyle güzel haberlerle gelir....

İnşallah canım inşallah sonuna kadar böyle güzel güzel gidicek. Kelime-i tevhidede hemen başlıyorum canım. Rabbim inşallah hayırlısı 🙏🙏

Canim gozun aydin allah kucagina almak nasip etsin.senin ikizler yolda bence

Cok sagol canim ben inaniyorum.sende pozitifi goruceksin az kaldi

canım sende benim gibi sevinçten leyla olup kendini fazla yorma ben hamile olduğumu öğrendikten sonra farketmeden kendimi çok yormuşum o gece sabaha kadar sızlandım.... çok dikkatli ol

Cnmm insallah kat kat artar degerlerin.:))

aa hani 200 bin tane vardı en son olsun bundna sonra opu zamanı çokça çıakr inşlh ama 9 tane az deme inşlh fazlasıyla çıakr güzel haberini bekliyorum

bende geçen embriyologla görüştüm canım.öyle oluyor sayılar.bizde 2 gün aralıklarla 3 test verdik.3 tüp oldu.her seferinde 100 bin çıkmış.toplam 300 bin spermden 3 tüpte 100 tane var canım.
en kaliteli hareketli olanları, çözdürürken ölmeyecek şekilde olanları donduruyorlarmış.
eğer bi daha çıkış olmazsa bu 3 tüp 2 tedaviye yeter dedi.
biz ilk tedavide taze olanı kullandık testte çıkmıştı.donmuşlarımız duruyor öyle.
ama 2.tedavide ne olur allah bilir.
ya bu hafta sonu ya haftaya cumartesi tekrar test vericez.
p. plus kullanıyor eşim.2.kutuda şuan.ayrıca keçiboynuzu pekmezi, arısütü-bal-polen e devam.
hadi canım sizinde şansınız bol olsun.
ayyy cemremcim rabbim nasip etsede 2015 e girdiğimiz ilk aylarda yavrumuz sağlıklı bir şekilde kucağımızda olsa.:26::26:
değilmi canım???öpüyorum seni.

hayırlı olsun hayırlı olsun inşallah sonuna kadar bebeğin seninle olur....

inşlh cnm 2015 e hamiş girsek ahhh olmayacak bişey değil rabbim ol desin yeter..
bizdede şimdi 2 defa dondurdu ama sayı söylemedi şimdi bizde bu ayın sonuna doğru bi gidip konuşucaz kaç tane var kalitesi nasıl ona göre başlıcaz mı yoksa beklicez mi öğrenicez
bizim embriyologa kalsa dahada akliteli çıkar 2 3 ay daha bekelyin diyor bunlar kalsın dedi ama cantamlarda 9 tane var dr. olur tedaviye başlayalım demiş:44:bakalım kaç tane olursa olsun dölelnenecek bi taen zaten inşlh güzel haberler allalım sizdede dah fazla çıkış olacak bak gör sen tüp derken kendiliğinden gelecek senin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…