2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

aman canım.o kadar bekledin biraz daha sabır o zaman.çünkü sayıdan çok kalite önemliymiş.hızı, hareketi, boy uzunluğu, başı herşeye bakıyorlar kalite anlamında.bizimkiler kaliteli dedikleri için başladık mesela bizde.bende özellikle doktora dedim ama kaliteli değilse sonraki aya kalsın dedim.yok bir sorun dedi.zaten döllenmesine dölleniyor ama gebeliğin devamı içinde sperminde yumurtanında kalitesi önemliymiş.
hatta bebeğimizi kaybedince aradım embriyoloğu kalite konusunda bi sıkıntı yok dedi.
ayyy ağzından bal damlıyor.kendi gelse ne güzel olur.rabbim mucizemizi göndermiş deriz valla.
inşallah rabbim bi daha ol der ve sonuna kadar bizimle kalır yavrumuz.
çünkü o kadar güzel bişeymişki.hayatımızın en güzel 9 haftsını yaşadık yavrumuzla.

hııımm bu arada kan pıhtılaşması varmı diye tromboli testlerini yaptırdım ben.sonuçlarını bekliyorm.
sende bende kan pıh. var dedmiştin bir ara.onu belirt mutlaka doktoruna.çünkü tedaviden 1 ay önce kan sulandırıcı hap kullanılması gerekiyormuş.transferden sonra daha etkili iğneye geçmek gerekiyormuş canım.aman dikkatli ol.

Hayırlı uğurlu olsun canim filoloji sevindim.laylaylommmmm

Çok güzel bebek haberleri var mutlu oldum valla. Forumun neşesi gelmiş. Anne adaylarını tebrik ediyorum bize de dua etsinler. Ben bugün kontrolden geldim. Dr. bir gün daha bekleyelim dedi. Yumurtalar iyi 17 ve 15 mm arası 5 tane büyük vardı. Küçükleri saymadı. Ama benim derdim sayı değildi zaten. Kist inşallah kalitelerini bozmamıştır. Niye yalan söyliyim. Bir tane sağlıklı hayırlı evlada şükrederim. Duamı da öyle ederim ama içimden ikiz olsa keşke diyorum.

evet bize bekle dedi bakalım şubattan buyana bekliyoruz ne derse onu yapıcaz zaten bizde..
inşlh kendi gelir size bebeğiniz....
güzel anlar olmazmı bide yılalrca beklemişin inşlh bi daha ki sefer sonuna kadar seninle olsun sonrada kucağında..
evet ebnde kan pıhtılaşması var iğneleri yazarken genetik sonuçalrıma baktı transferden sonra iğne ve kan sulandırıcı hap vericem dedi ebdne şimdi başalsam olur mu deyince yok şimdi başlarsak kanın çok sulanır opuda kanın durmaz dedi bana....

varmış fakat yapı olark hız ve hareket bakımından kuyruk bas bakımın dan gelişmiş bu kadar çıkmış arif beyde öyle çıkmıştı bizde şaşırdık sonucu duyunca bu gün bir bayanla tanıştım eşi mikro tese olmuş sperm bulunmuştransfer de yapılmış kan sonucu için gelmişlerdi ne kadarlik evlisiniz dedi bir buçuk yıl oldu dedim iyi boşuna beklemek neden hemen tüp bebek yapın dedi haklı :)) hep duya ediyor Allah herkese nasip etsin nasıl seviniyor sperm bulundu diye ben şükrediyorum 9 tane çıktı diye

amin canım inşallah. o kadar bekledik yıllarca güzel günler görelim inşallah.hadi 2015 anneleri olalım allahın izniyle.

ayyy canım demek opuda kanın durmaz dedi.benim kürtajı yapan doktorum öyle demişti.daha tüp bebek doktorumla görüşmedim.eşimin testi için gidince görüşcez.
kan pıh. çıkarsa bende de ona göre görüşürüm artık.belki o da senin doktorun gibi der.bakalım artık.

öyle zaten cnm bizler bi taneye hasrettik ne kadarr çıkarsa biz o kadar daha rahat tedavi süreci geçirriiz diye düşünüyoruz spermlerin çok olmasını yoksa olacaksa bi taneden de olur..
inşlh eşin her verdiğinde daha da kaliteli çıkar spermler sen rahat olmaya bak nasılsa bu aşamalara geldin devamı da güzel gelecektir

inşlh olacağızzzzzzzzzzzzzzzz 2015 anneleriiiiiiiiiiiiii
sonuçlarınız temiz çıkar umarım ... ben kaçtım cnm allaha emanet oll

İnşaallah canım yaaa hepimiz için devamı güzel gelsin artık bide celalettin hoca eşime prezervatif takın dedi çünkü kadında olan bir bakteri spermleri öldürüyormuş şuan var olup yarın yok olabilir korunmalı ilişki de bulunun dedi

inşallahhhh hepimiz güzel haberler verebiliriz canımmmm

hımmm anladım canım benım cok saol ya..
hayırlısı olsun ınsalah..
ohh tatılınde yanmadı ne güzell
evet eşim muayeneden çıkınca hemen noldu dedi dedim böyle böyle "eeee tatilllll " dedi.... dedim du konuşalım hocayla...hocam bi konuşabilirmiyiz dedim herkesle uzun görüşmeler yapamıyorum 5 dk dedi, çok kısa zaten dedim bir sonraki regl de gel dediniz ya ben burda olmıycam napsak dedim sonra anlattı güzelce... ben de tatilin yanmamasına çok çok çok sevindim.... tedavi öncesi terapiiii

aynen canım cok ıyı olmuş valla..
ayrıca ıyı de gelır tatillll...gelince rahat rahat tedavine baslarsın ohhhh...

tatlım opu gününe kadar toplamda kaç gün vuruldun sen bu iğneleri..bnede ona göre bir deger çıkarıcam daa:26::26::26:

Ben bu cuma başladım yani bu gün 5. günüm, yarında vurulacağım etti 6. gün perşembede kontrolüm var canım.

Amin canım inş. Değerim düşmez şimdide onun korkusu aldı beni???

Allah de ötesini bırak...

kızlarr teprik ederim sizi...
rabbim kucağına almayı da naip etsin..
darısı başımıza..

Çok çok sevindim canım. Allah seni sevindirdi ne güzel ne güzellll.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…