inşlh cnm 2015 e hamiş girsek ahhh olmayacak bişey değil rabbim ol desin yeter..
bizdede şimdi 2 defa dondurdu ama sayı söylemedi şimdi bizde bu ayın sonuna doğru bi gidip konuşucaz kaç tane var kalitesi nasıl ona göre başlıcaz mı yoksa beklicez mi öğrenicez
bizim embriyologa kalsa dahada akliteli çıkar 2 3 ay daha bekelyin diyor bunlar kalsın dedi ama cantamlarda 9 tane var dr. olur tedaviye başlayalım demiş:44:bakalım kaç tane olursa olsun dölelnenecek bi taen zaten inşlh güzel haberler allalım sizdede dah fazla çıkış olacak bak gör sen tüp derken kendiliğinden gelecek senin bebiş
Canım çok şükür meleğim benimle perşembe ikinci tahlili yaptıracağım inş. Bırakmaz beni rabbim bütün isteyen arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün🙏🙏🙏 rabbime binlerce şükür olsun hala şoktayım hayal gibi
Allah de ötesini bırak...
Hayırlı uğurlu olsun canim filoloji sevindim.laylaylommmmm
evet bize bekle dedi bakalım şubattan buyana bekliyoruz ne derse onu yapıcaz zaten bizde..aman canım.o kadar bekledin biraz daha sabır o zaman.çünkü sayıdan çok kalite önemliymiş.hızı, hareketi, boy uzunluğu, başı herşeye bakıyorlar kalite anlamında.bizimkiler kaliteli dedikleri için başladık mesela bizde.bende özellikle doktora dedim ama kaliteli değilse sonraki aya kalsın dedim.yok bir sorun dedi.zaten döllenmesine dölleniyor ama gebeliğin devamı içinde sperminde yumurtanında kalitesi önemliymiş.
hatta bebeğimizi kaybedince aradım embriyoloğu kalite konusunda bi sıkıntı yok dedi.
ayyy ağzından bal damlıyor.kendi gelse ne güzel olur.rabbim mucizemizi göndermiş deriz valla.
inşallah rabbim bi daha ol der ve sonuna kadar bizimle kalır yavrumuz.
çünkü o kadar güzel bişeymişki.hayatımızın en güzel 9 haftsını yaşadık yavrumuzla.
hııımm bu arada kan pıhtılaşması varmı diye tromboli testlerini yaptırdım ben.sonuçlarını bekliyorm.
sende bende kan pıh. var dedmiştin bir ara.onu belirt mutlaka doktoruna.çünkü tedaviden 1 ay önce kan sulandırıcı hap kullanılması gerekiyormuş.transferden sonra daha etkili iğneye geçmek gerekiyormuş canım.aman dikkatli ol.
varmış fakat yapı olark hız ve hareket bakımından kuyruk bas bakımın dan gelişmiş bu kadar çıkmış arif beyde öyle çıkmıştı bizde şaşırdık sonucu duyunca bu gün bir bayanla tanıştım eşi mikro tese olmuş sperm bulunmuştransfer de yapılmış kan sonucu için gelmişlerdi ne kadarlik evlisiniz dedi bir buçuk yıl oldu dedim iyi boşuna beklemek neden hemen tüp bebek yapın dedi haklı :)) hep duya ediyor Allah herkese nasip etsin nasıl seviniyor sperm bulundu diye ben şükrediyorum 9 tane çıktı diyeaa hani 200 bin tane vardı en son olsun bundna sonra opu zamanı çokça çıakr inşlh ama 9 tane az deme inşlh fazlasıyla çıakr güzel haberini bekliyorum
cnm ben süleyman tosunda istanbul cerrahi ahstanesinde başlıcam rapor çıkardım iğnelerimi aldım folik asite başaldım bekliyorumembriyologumuzla konuşup ya bu ay yada hazirana düşünüyorum.. sen ne yapmayı düşünüyorsun sayınzı kaç oldu sizin
evet bize bekle dedi bakalım şubattan buyana bekliyoruz ne derse onu yapıcaz zaten bizde..
inşlh kendi gelir size bebeğiniz....
güzel anlar olmazmı bide yılalrca beklemişin inşlh bi daha ki sefer sonuna kadar seninle olsun sonrada kucağında..
evet ebnde kan pıhtılaşması var iğneleri yazarken genetik sonuçalrıma baktı transferden sonra iğne ve kan sulandırıcı hap vericem dedi ebdne şimdi başalsam olur mu deyince yok şimdi başlarsak kanın çok sulanır opuda kanın durmaz dedi bana....
öyle zaten cnm bizler bi taneye hasrettik ne kadarr çıkarsa biz o kadar daha rahat tedavi süreci geçirriiz diye düşünüyoruz spermlerin çok olmasını yoksa olacaksa bi taneden de olur..varmış fakat yapı olark hız ve hareket bakımından kuyruk bas bakımın dan gelişmiş bu kadar çıkmış arif beyde öyle çıkmıştı bizde şaşırdık sonucu duyunca bu gün bir bayanla tanıştım eşi mikro tese olmuş sperm bulunmuştransfer de yapılmış kan sonucu için gelmişlerdi ne kadarlik evlisiniz dedi bir buçuk yıl oldu dedim iyi boşuna beklemek neden hemen tüp bebek yapın dedi haklı :)) hep duya ediyor Allah herkese nasip etsin nasıl seviniyor sperm bulundu diye ben şükrediyorum 9 tane çıktı diye
inşlh olacağızzzzzzzzzzzzzzzz 2015 anneleriiiiiiiiiiiiiiamin canım inşallah. o kadar bekledik yıllarca güzel günler görelim inşallah.hadi 2015 anneleri olalım allahın izniyle.
ayyy canım demek opuda kanın durmaz dedi.benim kürtajı yapan doktorum öyle demişti.daha tüp bebek doktorumla görüşmedim.eşimin testi için gidince görüşcez.
kan pıh. çıkarsa bende de ona göre görüşürüm artık.belki o da senin doktorun gibi der.bakalım artık.
İnşaallah canım yaaa hepimiz için devamı güzel gelsin artıköyle zaten cnm bizler bi taneye hasrettik ne kadarr çıkarsa biz o kadar daha rahat tedavi süreci geçirriiz diye düşünüyoruz spermlerin çok olmasını yoksa olacaksa bi taneden de olur..
inşlh eşin her verdiğinde daha da kaliteli çıkar spermler sen rahat olmaya bak nasılsa bu aşamalara geldin devamı da güzel gelecektir
yarından itibaren güzel günler başlıyor senin için...tüp bebek fiyatı ne kadara maloluyor sizin
9 sperm derken 9 tüp sperm donduruldu dimi :26:
benim şimdi 2 dondurulmuşumuz var ama içinde ne kadar bilmiyoruz bu ayın sonuna doğru gidip embriyologla görüşücez ii kaliteli derse bu ay yoksa diğer ay başlamak istiyortum ama embriyolog ne dicek ona göre yol çizicez hadi senden sonra bende başlayayım inşl....
dr. görüşmen güzel geçmiş herşey güzel devam etsin umarım 2 ay sonra güzel haberlerde verirsin....
geçmiş olsun bu test sonucundan sonra rahat bi nefes alın umarım....
sağlıkla evine yuvana dönsün evlatların..
cnm hamile sin demek o silik çizgi gözünaydın değerinde yükselmiştir umarım...
iğne şifa olsun yumoşlarına..yarın herşey yolunda gider senin için...inş
evet eşim muayeneden çıkınca hemen noldu dedi dedim böyle böyle "eeee tatilllllhımmm anladım canım benım cok saol ya..
hayırlısı olsun ınsalah..
ohh tatılınde yanmadı ne güzell
Benim ki kaliteyi arttıran bişey yok dedi.şimdi bugün aklıma göre alsammi acep?
evet eşim muayeneden çıkınca hemen noldu dedi dedim böyle böyle "eeee tatilllll" dedi.... dedim du konuşalım hocayla...hocam bi konuşabilirmiyiz dedim herkesle uzun görüşmeler yapamıyorum 5 dk dedi, çok kısa zaten dedim bir sonraki regl de gel dediniz ya ben burda olmıycam napsak dedim sonra anlattı güzelce... ben de tatilin yanmamasına çok çok çok sevindim.... tedavi öncesi terapiiii
tatlım opu gününe kadar toplamda kaç gün vuruldun sen bu iğneleri..bnede ona göre bir deger çıkarıcam daa:26::26::26:
ay canım hayırlı olsun inşallah çok sevindim. biliyormusun bu akşam rüyamda test sonucu hamile diye bir kağıt görüyordum demekki o senmişsin sen şimdi söyleyince anladım hadi inşallah devamıda böyle güzel haberlerle gelir....
Arkadaslar benim sonuc 86 cikmis.10uncu gundu az once dr la konustuk.cok iyi
dedi.ben hala korkuyorum.2gun sonra tekrar bakilacakmis.benimkisi tekti.allahim burdaki
tum isteyen arkadaslarim ve benim yuzumuzu guldursun.sizdende iyi haberler
bekliyorum.
Canım benim çok şükür meleğim benimle beta hcg349.4 çok şükür binlerce şükürler olsun rabbime inş. Sonuna kadar böyle güzel gider Rabbimizden isteyelim arkadaşlar Allah dualarımızı kabul ediyor çok şükür bu mutluluğu herkez yaşar inş. Hala şoktayım rüyamı görüyorum bilmiyorum...Burada herkese dua ediyorum inş. Böyle güzel sonuç verirsiniz sizlerde🙏🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
Canım sen bugun opu mu oluyorsun?
Canim gozun aydin allah kucagina almak nasip etsin.senin ikizler yolda bence
Arkadaslar benim sonuc 86 cikmis.10uncu gundu az once dr la konustuk.cok iyi
dedi.ben hala korkuyorum.2gun sonra tekrar bakilacakmis.benimkisi tekti.allahim burdaki
tum isteyen arkadaslarim ve benim yuzumuzu guldursun.sizdende iyi haberler
bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?