hayırlı olsun hayırlı olsun inşallah sonuna kadar bebeğin seninle olur....
Canım benim çok şükür meleğim benimle beta hcg349.4 çok şükür binlerce şükürler olsun rabbime inş. Sonuna kadar böyle güzel gider Rabbimizden isteyelim arkadaşlar Allah dualarımızı kabul ediyor çok şükür bu mutluluğu herkez yaşar inş. Hala şoktayım rüyamı görüyorum bilmiyorum...Burada herkese dua ediyorum inş. Böyle güzel sonuç verirsiniz sizlerde������
Allah de ötesini bırak...
Cnmm tebrik ederim..ne guzel çıkmış degerin..
kızlarr teprik ederim sizi...
rabbim kucağına almayı da naip etsin..
darısı başımıza..
Aman maşallah çok sevindim canım nihayet kavuştun bebeklerine iki tane mi koydular değerin baya yüksek çünkü
Bana düşük geldi değerim aynı gün 2 kişi daha vardı tek embriyo hemde biri 600 diğeri 501 çıktı ....Hakkımızda hayırlısı olsun rabbimize binbir şükürler olsun buarada bana 2 embriyo transfer edilmişti...
canım sende benim gibi sevinçten leyla olup kendini fazla yorma ben hamile olduğumu öğrendikten sonra farketmeden kendimi çok yormuşum o gece sabaha kadar sızlandım.... çok dikkatli ol
Amin canım inş. Değerim düşmez şimdide onun korkusu aldı beni???
Canım gözünaydın.. Hadi hayırlısıyla 2. Gün sonra kat be kat artar değerin. Ay böyle sizleri görünce iyice heyecanlanıyorum ☺️ benimde 8 günüm bugün az kaldı test sonucuma... Inşallah bende güzel haberlerle gelirim 🙏🙏
yo k canım düşmez inşallah pozitif düşün ilaçlarınıda sakın aksatma beslenmenede dikkat et bu mevsimde fazla vitaminli meyve yok ama ben ananas alıp yedim sende tüket.
Haklısın canım inş. Sevindim iz yarıda kalmaz ne kadarlık tı senin ki ben daha yeni ya inş. Düşmez meleklerim ya da meleğim 😊
Arkadaşlarım tebrik ederim, Rabbimin izniyle sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah
ananas bebişlerin tutunmasını sağlıyormuş çilek yemesen daha iyi olur genellikle hormonlu oluyormuş süt yumurta bol bol su tüket canım ben günde 2 buçuk litreye kadar içiyorumMeyve yiyorum ama korkarak çilek erik falan doğal olmuyor ananas faydası ney??? Evet iğneye hala devam edecek mişim...
Yok yok değerin gayet iyi herkeste rakam değişir
Amin canım 4 gün sonra senden de Allah'ın izniyle güzel haber alıcaz...hele son gün heyecan fena tavan yapıyor..inş.cannım değerim artar hep bir korku var içimde rabbim meleklerimizi bizlerden ayırmasın inş.
Çok güzel bebek haberleri var mutlu oldum valla. Forumun neşesi gelmiş. Anne adaylarını tebrik ediyorum bize de dua etsinler. Ben bugün kontrolden geldim. Dr. bir gün daha bekleyelim dedi. Yumurtalar iyi 17 ve 15 mm arası 5 tane büyük vardı. Küçükleri saymadı. Ama benim derdim sayı değildi zaten. Kist inşallah kalitelerini bozmamıştır. Niye yalan söyliyim. Bir tane sağlıklı hayırlı evlada şükrederim. Duamı da öyle ederim ama içimden ikiz olsa keşke diyorum.
Allah razı olsun amin canım inş. En kısa zamanda sizlerden de böyle güzel haberler alıcaz...dua dua...devamlı sizlere dua ediyorum rabbim kabul eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?